Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suri Lea Dali Lion

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 164 )

Teema: Suri Lea Dali Lion

Postitas:
Kägu

Segaseks jääb ja probleeme tekitab see, kuidas osad inimesed ei suuda mõista, et on olemas kohutav hulk inimesi, kes ei mõtle nagu sina ja teevad asju hoopis omamoodi, mitmetel erinevatel põhjustel nagu näiteks teadmatus, hoolimatus, ükskõiksus, eriarvamus jne jne jne

Millest sa räägid ja mis su jutu mõte on? Oli kommentaar, mis väitis, et maskid on usse täis ja saatanast ning maske ei tohi kasutada. Sellele vastati kommentaariga, et meedikud peaks siis surnud olema, sest kasutavad kogu aeg maske. Ja siis tulid sina ja teatasid, et aga meedikud vahetavad maske kogu aeg ning et suur osa inimesi teeb asju omamoodi. Palun selgita nüüd, kuidas see sinu jutt seostub algse väitega, nagu oleks maskid iseenesest probleemide põhjuseks? Probleeme põhjustavad rumalad maskikasutajad, kes ei oska või viitsi maske õigesti kasutada, aga sellele on lihtne ravim – hakaku õigesti kasutama ja ussid maskidest ning muud vastavad foobiad kaovad imeväel.

Ei lugenud kuskilt et usse täis, aga põletikud, mikroorganismide vohamine, seen jne, sellel on tõepõhi all küll. Mask on näo ees niiske, patsillid keerlevad ja paljunevad, lisaks on need immutatud mingite ainetega. Nii nagu näiteks pesukaitsegi, võib ju tekitada erinevaid probleeme. Miks siis mask ei või? Järski seda peeti silmas.

Tegelikult kas m olen ainus, kellele tundub alatu lihtsalt panna süüks et vot sina ei kanna maski ja sina tegid kellegi haigeks. Saan aru kui haige inimene on hoolmatu, aga terve. Ja kohe väita, et surmas süüdi jne. Kas on vaja süüdlast? Veel on ebaviisakas et Ringvaates sellist asja täpsustati. Inetu sõnavõtt ilusa mälestusintervjuu lõpus. Justkui olekski seda ütlema tulnud.

Vabandan, et ise ka sellise teema alla tulin nn vaidlema! Kurb on see kõik igal juhul.

Inetu küll, aga kahjuks tõsi.

+9
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tegelikult kas m olen ainus, kellele tundub alatu lihtsalt panna süüks et vot sina ei kanna maski ja sina tegid kellegi haigeks. Saan aru kui haige inimene on hoolmatu, aga terve. Ja kohe väita, et surmas süüdi jne. Kas on vaja süüdlast? Veel on ebaviisakas et Ringvaates sellist asja täpsustati. Inetu sõnavõtt ilusa mälestusintervjuu lõpus. Justkui olekski seda ütlema tulnud.

Peabki inetu olema! Võib-olla paneb mõne agressiivse maskivastase mõtlema, et nad kujutavad teistele inimestele oma arutu käitumisega reaalset ohtu! Ammu on aeg, et hakataks ühiskonna nõrgematele mõtlema, praegu on vaid üks enesekeskne mina, mina!

+38
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lahe, et selle loo kontekstis on mõne (naise?) jaoks ohvri süüdistamine äkki ok? Süüdi on viiruselevitajad maskikandmisvastased, siin ei saa olla kahtlust.

+11
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

“Kas on vaja süüdlast?”

jah! Väga!

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alati on keegi teine süüdi. Kui suitsetad ja kopsuvähi saad, siis on kaupmees süüdi või tootja.. Ennast suitsetamises ei maksa küll süüdistada. Süüdlast tuleb alati mujalt otsida. Ennast ei ole mõtet kunagi süüdistada, see oleks liiga rumal eks. Maskivastased ongi tänapäeva kõikides hädades süüdi eks. Kõiges on süüdi maskivastased.  Neid on nüüd nii hea absoluutselt kõiges süüdistada. Ei ole süüdi Hiina, kust see viirus üldse lahti läks jne. Süüdi on maskivastased. Päriselt arvategi kõik nii siin?

+12
-43
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alati on keegi teine süüdi. Kui suitsetad ja kopsuvähi saad, siis on kaupmees süüdi või tootja.. Ennast suitsetamises ei maksa küll süüdistada. Süüdlast tuleb alati mujalt otsida. Ennast ei ole mõtet kunagi süüdistada, see oleks liiga rumal eks. Maskivastased ongi tänapäeva kõikides hädades süüdi eks. Kõiges on süüdi maskivastased. Neid on nüüd nii hea absoluutselt kõiges süüdistada. Ei ole süüdi Hiina, kust see viirus üldse lahti läks jne. Süüdi on maskivastased. Päriselt arvategi kõik nii siin?

Et keda siis peaks siin nüüd süüdistama siis? Hiinat või surnuid endid? Räägid natuke vastu endale.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alati on keegi teine süüdi. Kui suitsetad ja kopsuvähi saad, siis on kaupmees süüdi või tootja.. Ennast suitsetamises ei maksa küll süüdistada. Süüdlast tuleb alati mujalt otsida. Ennast ei ole mõtet kunagi süüdistada, see oleks liiga rumal eks. Maskivastased ongi tänapäeva kõikides hädades süüdi eks. Kõiges on süüdi maskivastased. Neid on nüüd nii hea absoluutselt kõiges süüdistada. Ei ole süüdi Hiina, kust see viirus üldse lahti läks jne. Süüdi on maskivastased. Päriselt arvategi kõik nii siin?

Et keda siis peaks siin nüüd süüdistama siis? Hiinat või surnuid endid? Räägid natuke vastu endale.

Hiina süüdistamine, kusjuures on täiesti asjakohane. Õigemini, sealset eliiti, kes probleemi eiras. Mina peaksin suurteks süüdlasteks ka koroona ajal reisijaid, kes toovad uusi tüvesid sisse. Suuremad süüdlased isegi, kui maskivastased. Need maskivastased, siis hoolitsevad koos reisijatega selleeest, et viirus riigisiseselt leviks. Väga kurb igatahes. 🙁

+21
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kuule, su loogika, pehmelt öeldes, longab ehk sa võrdled võrreldamatut. Koroonahaige ja suitsetaja, tule taevas appi…

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul on loogika ikka hästi kehv, su võrdlused ei päde absoluutselt! Kui inimene suitsetamise tõttu kopsuvähi saab, on ta ise selle põhjustanud, kui aga inimene saab põhimõtteliselt maskivastaselt koroona, pole see loomulikult ohvri, vaid nakataja süü! Sa arvad teisiti?

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

KOHUTAVALT kahju!

Ta oli Erakordne artist ja inimene.

Oskab keegi mulle linkida tema “Laula mu laulu ” esitusi? Ennevanasti sai need YT ise leida aga nüüd oleks keegi justkui tema lood ära kustutanud sealt- no ei leia v.a üks lugu. Teiste omi on lademetes…

Aitäh-aitäh!

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

KOHUTAVALT kahju!

Ta oli Erakordne artist ja inimene.

Oskab keegi mulle linkida tema “Laula mu laulu ” esitusi? Ennevanasti sai need YT ise leida aga nüüd oleks keegi justkui tema lood ära kustutanud sealt- no ei leia v.a üks lugu. Teiste omi on lademetes…

Aitäh-aitäh!

https://www.youtube.com/watch?v=y5Hibqld7l4

https://www.youtube.com/watch?v=V-8bvpOOCOU

https://www.youtube.com/watch?v=5qJYWcvCD7c ainult heli

https://kanal2.postimees.ee/pluss/video/?id=23928

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav üldse, et neid maskivastaseid nii palju on tekkinud, nagu oleks tegemist mingi uue viisiga inimesi ahistada. Maskide kasulikkusest saadi aru juba katku ajal (tõsi, sel ajal oli mask erikujuline, kuid eesmärk oli sama, puhas õhk), sellest ajast peale on maske üleüldiselt kasutatud epideemiate ajal. Ka Eestis, gripihooajal ikka oli meeldetuletusi, et ametiasutustes kasutage neljakordset marlimaski, Aasias on aastakümneid olnud standard, et kui oled haiglane või nohune, siis kasuta maski teiste kodanike kaitsmiseks- ja nüüd järsku on mingi paanika, nagu oleks tegemist mingi uue piinaviisiga? Ei saa aru, miks see nüüd äkitselt probleemiks on muutunud- eriti arvestades, et teiste meetmete kõrval pole see tegelikult oluliselt elu takistav?

+25
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kus võiks kuulata tema Kaks takti ette esitust?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Muidugi on see ohvri süü. Keegi teine on süüdi, et keemiaravi saanul on olematu immuunsussüsteem?

Kui inimene trügib külla inimesele, kelle kohta ta teab, et tal on keemiaravi tõttu olematu immuunsussüsteem ja keeldub seejuures elementaarsetest kaitsemeetmetest, siis on tegemist lihtsalt lurjusega, siin pole midagi arutada. Ja su synlabi testi tsüklite loendamine on ka absurdne idiootsus, mitme õpeta parem burkside kokkupanijatele, kuidas nad peavad oma tööd tegema, spetsialist.

+30
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt elan selle üle kui see tulema peaks, just sellepärast, et ma olen juba aastaid ja aastaid mõelnud teadlikult oma tervisele.

No man is an island. Kui palju oled sa teinud teiste inimeste heaks? Lea andis maailmale oma muusika. Mida oled maailmale andnud sina?

+21
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Muidugi on see ohvri süü. Keegi teine on süüdi, et keemiaravi saanul on olematu immuunsussüsteem? Kõik inimesed peavad nüüd lõpetama tööl käimise, laseme majanduse põhja, sest on mingid olematu immuunsussüsteemiga inimesed, kelle päevad on niikuinii loetud, sest sellel hetkel kui otsustad keemiaravi kasuks ongi tegelikult kõik. Peame muretsema inimeste pärast kellel siiani on täiesti savi olnud oma tervisest.

Piisab selle lõigu lugemisest, et mõista – sa ei ole päris ok. Seega ei ole mõtet sinuga seda keskustelu jätkata.

+25
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuulge lõpetage ära! Tehke uus teema, siin ei jaura!

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://arhiiv.err.ee/vaata/kaks-takti-ette-poolfinaal-2-167789  17:45

https://arhiiv.err.ee/vaata/kaks-takti-ette-finaal-1-156997   20:25

https://arhiiv.err.ee/vaata/kaks-takti-ette-finaal-2-156990   18:30

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://arhiiv.err.ee/vaata/kaks-takti-ette-finaal-2-156990

alates 00:18:20

See on finaal, varasemad sama saate esitused võib ka kindlasti err arhiivist leida.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul on loogika ikka hästi kehv, su võrdlused ei päde absoluutselt! Kui inimene suitsetamise tõttu kopsuvähi saab, on ta ise selle põhjustanud, kui aga inimene saab põhimõtteliselt maskivastaselt koroona, pole see loomulikult ohvri, vaid nakataja süü! Sa arvad teisiti?

Muidugi on see ohvri süü. Keegi teine on süüdi, et keemiaravi saanul on olematu immuunsussüsteem? Kõik inimesed peavad nüüd lõpetama tööl käimise, laseme majanduse põhja, sest on mingid olematu immuunsussüsteemiga inimesed, kelle päevad on niikuinii loetud, sest sellel hetkel kui otsustad keemiaravi kasuks ongi tegelikult kõik. Peame muretsema inimeste pärast kellel siiani on täiesti savi olnud oma tervisest. Suur osa inimesi isegi ei loe poes, mida nende ostetav toidukraam sisaldab. Veel vähem vaevuvad nad uurima, mida sisaldab shampoon millega pead pestakse ja meik mida näkku topitakse ja juuksevärv, millega juukseid värvitakse. Suunamudijad promovad uusi tisse ja huulesüste, sest omg ILU on most important thing ever. Tervis pole sellel hetkel absull oluline eks, peaasi, et saaks ilus olla. Kuid kui oled ennast juba nii palju mürgitanud ja tervisele sülitanud ja siis haigeks jääd seetõttu, siis maskivastased süüdi. Te elate praeguses hetkeks. Mida tegid sina maski mitte kandjate vihkaja 5 aastat tagasi oma tervise jaoks, et sa täna nii naljalt haigeks ei jääks? Mina olen juba aastaid elanud teadlikult ja mõelnud iga päev sellele, mida sisse söön ja peale määrin endale. Maski pole ma ka tõesti mitte kunagi kandnud, sest soomes pole see kohustuslik ja näe elan ja kuidas veel. Pole nii terve olnudki veel kui selle PLANdeemia ajal. Ekslikult arvatakse, et me oleme mingid koroonaeitajad. Ma ei eita, et haigus on olemas. Ma lihtsalt elan selle üle kui see tulema peaks, just sellepärast, et ma olen juba aastaid ja aastaid mõelnud teadlikult oma tervisele. Mu point on selles, et mina ei pea lõpetama elamist ja tundma süümepiinu, sest keegi kuskil on terve on teadliku elu tervisele lihtsalt sülitanud. Nüüd on surmahirm, aga kui ennast tuunimas käia, siis ei ole surmahirmu eks. See on peamine naisterahvaste probleem… Keemiat süüakse sisse ja määritakse ka mõnuga peale niiet silm ka ei pilgu. Ja joostakse veel tormigi vaktsiinile mis isegi mitte ei hoia haigust ära vaid vähendab riski sattuda haiglasse. Nagu päriselt! See plandeemia on üks suur IQ test. Suur hulk inimese kukub sellel testil läbi ja neil saab varsti olema väga häbi! Neil saab olema häbi, et põlastasid neid inimesi, kes on aastaid enda tervise eest hoolt kandnud ega karda mingit ülepaisutatud koroovat!

Saksa epidemioloog Angela Spelsberg usub, et enam kui 25 tsükliga PCR-testid pole enam mõttekad. USA-s on tsüklite arvu vähendatud 40-lt 30-le. Šveitsis pole see arv ametlikult määratletud. Enamik laboreid teeb 35-40 tsüklit. Näiteks Kuressaare haigla avaldas 13. novembril, et nende koroonaviiruse tuvastamiseks kasutatud PCR-testide tsüklite arv on 40. SYNLAB 40 tsüklit!!! Ühtse standardi puudumist saab kuritarvitada kahel viisil. Tsüklite arvu suurendamine tõstab positiivsete testitulemuste arvu, tsüklite redutseerimine vähendab neid.

MIKS SYNLAB tsükilte arv on 40??? Selleks, et see PLANeemia suuremaks luuletada kui see tegelikult on?

Maskivastased on tõesti süüdi selles, et numbrid on nii suured? SYNLAB 40 tsükliga pole milleski süüdi eks?

NB: Tegelikult elasingi selle haiguse üle, sest olin 2 nädalat haigega koos ja ei jäänud haigeks. Ma tean, mida ma räägin. Pole see haigus nii nakkav nagu meedia iga päev pasundab ja pole numbrid ka tegelikult nii suured, sest synlab paisutab need suureks 40 tsükliliste testidega. Keegi ei eita koroovat, aga sellega kaasnevad valed on inimsusevastane kuritegu!

no nii enesekeskset ja oma mullis kinni juttu ei ole tükk aega näinud. eks sina muidugi tead kõige paremini, kuidas teised inimesed elavad ja mida söövad-peale määrivad ja et just need võltstissidega ja mürke söövad tüübid on need, kes on haigeks jäänud.

+25
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://www.youtube.com/watch?v=DxYg2RfsV-A

Aasta 2020 suvi. Ilus intervjuu Leaga 🙂

Lisage veel saateid temaga 🙂

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://reporter.elu24.ee/3547183/lml-lea-dali-lion-ja-jarek-kasar-leekiv-armastus?fbclid=IwAR1otQaAA0Djss38OVt6kR6M2CuuoBN1ZhgodmdMv4sa5uJMY-E-NVixRJQ

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui käisin vaktsineerimas talgute ajal ,siis mulle küll pakuti ! 5 euri maksab

Ma vaktsineerisin perearsti juures, keegi ei pakkunud.

Mina sain küll tasuta, õpetajate nn talgute ajal. Küsiti, et kas tahan ja igaks juhuks võtsin. Varsti teine suts ja siis panen ka märgi rinda.

mind vaksineeris Confido. Ju siis erameditsiin tahab raha teenida

Era või mitte, ilmselt pole vahet, sest Medicum on vägagi era, aga nemad ei pakkunud ei passe ega olnud ka valmis minu olemasolevasse passi sissekannet tegema. Kästi perearsti juurest nõutada seda kirjet.

väga kummaline. iga vaktsiinidoos kannab seerianumbrit ja tuleb vaktsineeritud inimesele teatvaks/kättesaadavaks/taasesitatavaks teha.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

väga kummaline. iga vaktsiinidoos kannab seerianumbrit ja tuleb vaktsineeritud inimesele teatvaks/kättesaadavaks/taasesitatavaks teha.

Jah, see sisestatigi kõik digilukku koos kuupäeva, vaktsineerija nime ja litsentsi numbriga.
Sellegipoolest kummaline, et ka olemasolevasse passi ei kirjutatud. Mina ei teagi, kumb firma just minu vaktsineerimise ajal talgutel kohal oli, kas Medicum või Confido (nad ju päeva jooksul vahetusid samas kohas), aga juba registreerimisel täideti mu passis osad andmed ära, lõpuks kirjutas ka vakstineerinud õde oma allkirja ja lõi templi oma litsentsi numbriga.
Abikaasat vaktsineeriti TÜKis ja ka seal kirjutati ta kollasesse passi (oli juba enne olems) kõik andmed.
Aga digiloos on mõlemal need ka olemas, nii et tõesti saab perearst ka hiljem kirjalikult passi täita, kui vaja.
Mingi vaktsiiniga oli mul vastupidi – TÜKis märgiti küll kollasesse passi, aga unustati andmed digilukku kanda. Kui läksin 6 kuu pärast erakliinikusse kolmandat kordussüsti saama, siis digiloost nad 2. süsti kohta andmeid ei leidnud, kirjutasid siis ise passi alusel ka sinna.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, see sisestatigi kõik digilukku koos kuupäeva, vaktsineerija nime ja litsentsi numbriga.

Sellegipoolest kummaline, et ka olemasolevasse passi ei kirjutatud. Mina ei teagi, kumb firma just minu vaktsineerimise ajal talgutel kohal oli, kas Medicum või Confido (nad ju päeva jooksul vahetusid samas kohas), aga juba registreerimisel täideti mu passis osad andmed ära, lõpuks kirjutas ka vakstineerinud õde oma allkirja ja lõi templi oma litsentsi numbriga.

Tõesti, teatavakstegemise ja taasesitamise vastu ei ole mingil moel eksitud, sest digiloos on ju kõik olemas.

PS kas tõesti jagasid Confido ja Medicum smal päeval mingit vaktsineerimispunkti? Minu teada küll mitte.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu ETV peal Tähelaev Leaga.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu ETV peal Tähelaev Leaga.

Tahtsin just sama kirjutada. Väga armas saade, kus ka ema, isa ja õde. Soovitan vaadata.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi on see ohvri süü. Keegi teine on süüdi, et keemiaravi saanul on olematu immuunsussüsteem? Kõik inimesed peavad nüüd lõpetama tööl käimise, laseme majanduse põhja, sest on mingid olematu immuunsussüsteemiga inimesed, kelle päevad on niikuinii loetud, sest sellel hetkel kui otsustad keemiaravi kasuks ongi tegelikult kõik. Peame muretsema inimeste pärast kellel siiani on täiesti savi olnud oma tervisest. Suur osa inimesi isegi ei loe poes, mida nende ostetav toidukraam sisaldab. Veel vähem vaevuvad nad uurima, mida sisaldab shampoon millega pead pestakse ja meik mida näkku topitakse ja juuksevärv, millega juukseid värvitakse. Suunamudijad promovad uusi tisse ja huulesüste, sest omg ILU on most important thing ever. Tervis pole sellel hetkel absull oluline eks, peaasi, et saaks ilus olla. Kuid kui oled ennast juba nii palju mürgitanud ja tervisele sülitanud ja siis haigeks jääd seetõttu, siis maskivastased süüdi. Te elate praeguses hetkeks. Mida tegid sina maski mitte kandjate vihkaja 5 aastat tagasi oma tervise jaoks, et sa täna nii naljalt haigeks ei jääks? Mina olen juba aastaid elanud teadlikult ja mõelnud iga päev sellele, mida sisse söön ja peale määrin endale. Maski pole ma ka tõesti mitte kunagi kandnud, sest soomes pole see kohustuslik ja näe elan ja kuidas veel. Pole nii terve olnudki veel kui selle PLANdeemia ajal. Ekslikult arvatakse, et me oleme mingid koroonaeitajad. Ma ei eita, et haigus on olemas. Ma lihtsalt elan selle üle kui see tulema peaks, just sellepärast, et ma olen juba aastaid ja aastaid mõelnud teadlikult oma tervisele. Mu point on selles, et mina ei pea lõpetama elamist ja tundma süümepiinu, sest keegi kuskil on terve on teadliku elu tervisele lihtsalt sülitanud. Nüüd on surmahirm, aga kui ennast tuunimas käia, siis ei ole surmahirmu eks. See on peamine naisterahvaste probleem… Keemiat süüakse sisse ja määritakse ka mõnuga peale niiet silm ka ei pilgu. Ja joostakse veel tormigi vaktsiinile mis isegi mitte ei hoia haigust ära vaid vähendab riski sattuda haiglasse. Nagu päriselt! See plandeemia on üks suur IQ test. Suur hulk inimese kukub sellel testil läbi ja neil saab varsti olema väga häbi! Neil saab olema häbi, et põlastasid neid inimesi, kes on aastaid enda tervise eest hoolt kandnud ega karda mingit ülepaisutatud koroovat!

Saksa epidemioloog Angela Spelsberg usub, et enam kui 25 tsükliga PCR-testid pole enam mõttekad. USA-s on tsüklite arvu vähendatud 40-lt 30-le. Šveitsis pole see arv ametlikult määratletud. Enamik laboreid teeb 35-40 tsüklit. Näiteks Kuressaare haigla avaldas 13. novembril, et nende koroonaviiruse tuvastamiseks kasutatud PCR-testide tsüklite arv on 40. SYNLAB 40 tsüklit!!! Ühtse standardi puudumist saab kuritarvitada kahel viisil. Tsüklite arvu suurendamine tõstab positiivsete testitulemuste arvu, tsüklite redutseerimine vähendab neid.

MIKS SYNLAB tsükilte arv on 40??? Selleks, et see PLANeemia suuremaks luuletada kui see tegelikult on?

Maskivastased on tõesti süüdi selles, et numbrid on nii suured? SYNLAB 40 tsükliga pole milleski süüdi eks?

NB: Tegelikult elasingi selle haiguse üle, sest olin 2 nädalat haigega koos ja ei jäänud haigeks. Ma tean, mida ma räägin. Pole see haigus nii nakkav nagu meedia iga päev pasundab ja pole numbrid ka tegelikult nii suured, sest synlab paisutab need suureks 40 tsükliliste testidega. Keegi ei eita koroovat, aga sellega kaasnevad valed on inimsusevastane kuritegu!

Ma enam ei viitsi viisakas olla. Istu sisse endale need tsüklid! Sa ei saa testi loogikast aru, sa ei tea isegi seda, et sama meetodiga teste toodavad mitmed eri firmad, sa ei tea, millist täpselt kasutab Synlab, sa ei tea, kuidas nad selle ära on kalibreerinud. Sa isegi pole suutnud selgeks teha, mitme tsükli pealt tulemus tegelikult ära loetakse.

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle traagika taustal pole küll väga oluline, aga mind häirib kui meedia eksib väga lihtsasti kontrollitavates faktides: kõigepealt delfi ja nüüd kopis ka Kroonika selle oma paberajakirja. Lea tütred on vanuses 12 ja 10, mitte 11 ja 10. Guugeldades leiab kergesti, et Jasmiin sündis oktoobris 2008.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>.

</p>
Veits haige inimene oled. Kust sa tead, kuidas haigestunud inimesed elanud? Kust sa votad, et nende eluviis pole olnud tervislik?

Täiesti kohutav isekas inimene oled. Testide loogikast ei tea sa ka midagi, aga targutama oled kõva.

+18
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 164 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suri Lea Dali Lion