Teema: Suri Lea Dali Lion
Minul on nii kahju, et nii noor inimene pidi lahkuma ja 2 alaealist last ilma emata.
Küll aga olen teema peale rohkem mõelnud, et vähk on mind puudutanud väga lähedaste kaudu. Ka Lea on avalikult kommenteerinud vist Pealtnägijas, et kui tal 2013 vähk diagnoositi, siis Eesti arstid oleks mõlemad rinnad eemalanud ja ka mingi osa ka lümfidest. Ta valis Saksamaa arstide tee, rinnad säilitada ja keemia-ja kiiritusravi. Tookord arvasin ka, et vot kui tore, et noort naist püüti säästa. Aga nüüd olen arvamusel, et kui ta oleks lasknud Eesti arstidel ennast ravida, oleks ta ilmselt elus. Tean naist, kes elas 25 a peale rinna eemaldamist ja suri lõpuks hoopis teise haiguse tagajärjel ( mitte koroona, siis polnud veel seda). Oleks Lea vaid Eesti arste usaldanud. Siinsed arstid on ikka maailmatasemel.
Ja ongi inimesed nii ajupestud! Selles ketis see sai tõestatud!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.04 08:12; 25.04 08:20; 26.04 17:52;
Alati on keegi teine süüdi. Kui suitsetad ja kopsuvähi saad, siis on kaupmees süüdi või tootja.. Ennast suitsetamises ei maksa küll süüdistada. Süüdlast tuleb alati mujalt otsida. Ennast ei ole mõtet kunagi süüdistada, see oleks liiga rumal eks. Maskivastased ongi tänapäeva kõikides hädades süüdi eks. Kõiges on süüdi maskivastased. Neid on nüüd nii hea absoluutselt kõiges süüdistada. Ei ole süüdi Hiina, kust see viirus üldse lahti läks jne. Süüdi on maskivastased. Päriselt arvategi kõik nii siin?
Ongi nii. Ülesöönud paksu haigustes on ka süüdi maskivastased ja kõik, kes surevad infarkti ja vähki, alati on süüdi maskivastased. Nüüd on ju ideaalne kõikides surmades maskivastaseid süüdistada!
Head päeva kõigile ajupestud maskikandjatele!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.04 08:12; 25.04 08:20; 26.04 17:52;
Kommentaarist on juba teavitatud
Minul on nii kahju, et nii noor inimene pidi lahkuma ja 2 alaealist last ilma emata.
Küll aga olen teema peale rohkem mõelnud, et vähk on mind puudutanud väga lähedaste kaudu. Ka Lea on avalikult kommenteerinud vist Pealtnägijas, et kui tal 2013 vähk diagnoositi, siis Eesti arstid oleks mõlemad rinnad eemalanud ja ka mingi osa ka lümfidest. Ta valis Saksamaa arstide tee, rinnad säilitada ja keemia-ja kiiritusravi. Tookord arvasin ka, et vot kui tore, et noort naist püüti säästa. Aga nüüd olen arvamusel, et kui ta oleks lasknud Eesti arstidel ennast ravida, oleks ta ilmselt elus. Tean naist, kes elas 25 a peale rinna eemaldamist ja suri lõpuks hoopis teise haiguse tagajärjel ( mitte koroona, siis polnud veel seda). Oleks Lea vaid Eesti arste usaldanud. Siinsed arstid on ikka maailmatasemel.
sa saad nii väita ainult siis, kui see kõik on faktiliselt tõestatud, mitte oleks-poleks tasemel, ei saa ega tohi lihtsalt oma arvamuse järgi väita selliseid probleeme.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 22.04 11:48; 25.04 08:24; 27.04 11:43;
Ongi nii. Ülesöönud paksu haigustes on ka süüdi maskivastased ja kõik, kes surevad infarkti ja vähki, alati on süüdi maskivastased. Nüüd on ju ideaalne kõikides surmades maskivastaseid süüdistada!
Head päeva kõigile ajupestud maskikandjatele!
Kõrgvererõhutõbi nt ei ole nakkav, aga koroona on.
Head päeva “oma peaga mõtlejale”! 😀
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 22.04 09:30; 22.04 13:31; 22.04 15:15; 25.04 10:35;
Kurb seda teemat lugeda, mis on pühendatud inimesele, kes püüdis külvata headust, mõistmist, teistega arvestamist ja aktsepteerimist, aga tema nö mälestusteema on täis vihkamist, sildistamist, kibestumist, ärapanemist, kättemaksuiha. Mõned ilusad kommentaarid upuvad selle kõige vahele ära. Ta ise kindlasti ei rõõmustaks selle üle, et ta selliseid tundeid vallandab inimestes…
Lea oli nii ilus inimene väljast ja seest ja võrratu artist. Kahju.:(
See kägu, kes ILUlejate peale nii kuri on, et need oma tervise tuksi keeravad – ma ta teksti ei suuda tsiteerida, sest see on nii jube, aga ma olen mõelnud umbes samade asjade peale, et meil on nii palju olmekeemiat, millega igapäevaselt kokku puutume ning toidu tootmises lisa-aineid, mida toiduga manustame, rääkimata saastunud linnaõhust – et kõige selle kokteili kõrval üks-kaks vaktsiini saada ei mõjuta meid enam eriti üldse kuidagi.
Kuulakem tema loomingut parem, sest tagasi ei too teda enam miski..
https://soundcloud.com/sinusoid_stuudio/lea-dali-lion-palun-luba-mul-lennata?fbclid=IwAR0xL9rD8dPx794o0a0USrE057LJYov8SdSe1UXa1u8vQZ293wMbP0F0Dsc
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.04 15:39; 25.04 19:06;
Minu arust tal oli vähk ja sellesse ta suri.
Kommentaarist on juba teavitatud
Minu arust oled sa idioot.
Nüüd oleme mõlemad midagi arvanud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 22.04 13:56; 26.04 18:17;
Ta oli märtsi lõpust alates koroonaraviirusega intensiivis.
Geni.com lehel on ka surmapõhjuseks märgitud koroonaviirus, lehte haldab Lea õde.
https://www.geni.com/people/Lea-Dali-Lion-Lea-Liitmaa/6000000011612377541
Väga, väga kurb. Lea sotsiaalmeediates on väga ilusaid pilte, kus ta viimastel aastatel tütardega looduses käis… 🙁
võibolla oleks targem see teema lõpetada, minu arust oli see nii ja minu arust oli naa
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 22.04 11:48; 25.04 08:24; 27.04 11:43;
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.