See lükkaja olevat veel olnud noormehe enda tüdruksõber. Uskumatu lugu. Kahekümnendate kespaigas inimesed, ei ole enam mingid noored pubekad, kes ei tahu ohtu
Lükata keegi 4m sügavusele vette?! Väga õudne surm, aga neiule ettekavatsetud tapmise süüdistus nõuan küll!
Ise olen ka TP näinud nii murdunud rangluid lastel torust alla laskmisel näinud, kui mitmeid väga ohtlike olukordi, seega mina seal väikeste lastega ei käi, kuigi nad väga tahaks.
Terviseparadiis ei tundu olevat väikeste laste koht, sest torudest ei saa isegi täiskasvanud läkastamata välja. Algusest peale on torudest laskumise lõpetamisel Pärnu Terviseparadiisis midagi üsna valesti, sama on selle keerisega kohaga, rääkimata absurdsest betoonist laskumisrajast kust vee all on mäed mis on kõike muud kui lõbusad, sest seal on vist murtud suurem osa Eesti veekeskuste luudest. Seal kus on kõrge hüppekoht, peaks olema nii all kui üleval vetelpäästja. Kes on käinud Hispaania, Itaalia, AÜ või Usa veekeskustes, siis seal on igal pool all iga toru juures vähemalt 2 vetelpäästjat ja üleval üks, kes reguleerib turvalisi vahesid. Lisaks on kõikides keeruga ja lahtistes kohtades vetelpäästjad valvamas. Samuti on enamus kohtades lambid kus antakse ülevalt alt märku kui inimene ei ole veel alla jõudnud, et vältida vigastusi. Vetelpäästjad kohe suhtlevad üksteisega ja jälgitakse kus on torusse läinud inimene, rääkimata kümnetest kaameratest ja turvavalvest. Laste atraktsioonide juures on all valves isegi pahkluuni vees mitu valvurit, ikka selleks, et kui mõni pisike laps kõhuli kukub ja pead üles ei saa või vett kurku tõmbab, siis kohe on keegi juures reageerimas.
Eesti tundub olevat nagu arenguriik kus isegi teismelistega ei julge veekeskusse minna, sest isegi kui nad oskavad ujuda, siis olen avastanud absurdseid olukordi mida ei tohiks normaalses veekeskuses olla. Näiteks tekib küsimus, et kas neil noorukestel valvuritel kes on Viimsi keskuses, on üldse mingi kursus läbitud? Sama küsimus on Vembu-Tembumaa kohta kus vee juures valvavad teismelised paar suve tagasi hoopis telefonis vahtisid ja pead telefonist üldse ei tõstnud. Kirjutasin neile kurja kirja, et töö juures nutitelefonis ei istuta, järgmine kord olid neil telefonid ära võetud ja vähemalt tegid näo, et keskenduvad tööle, aga omavahel lobisemist oli ikkagi väga palju, sest mul läks närv mitu korda mustaks kui nägin, et väiksed lapsed saadeti torusse ja all vette kukkusid, aga keegi ei valvanud. Samuti on mul küsimus, et miks peab Rakvere spa-s olema nii kohutav lainetus? Minu arvates ei ole sellel lõbuga midagi pistmist, ma olen üle maailm erineva lainetusega ujunud, sukeldunud ja snorgeldanud, aga seal ruumis on küll tunne, et isegi tugev ujuja ei saa seal end kindlalt tunda, rääkimata sellest, et seal juures passiv töötaja ei ole minu sealkäidud kordadel enamus ajast korralikult, vaid vahib tuima pilguga lihtsalt mingisse punkti. Alamakstud personal? Viimsi spa-le saab üsna kindlalt ette heita viletsat valgustust, sest olen ise vee alt paar sukeldumisega liiga hoogu läinud väikelast leidnud, aga sealse valgusega on võimatu näha kellele sa peale astud või vee all kokku põrkad. Rääkimata sellest, et lapsi on selle valgusega võimatu leida.