Esileht Ajaviite- ja muud jutud Surm veekeskuses

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 203 )

Teema: Surm veekeskuses

Postitas:
AnniMarin

miks peab Rakvere spa-s olema nii kohutav lainetus? Minu arvates ei ole sellel lõbuga midagi pistmist, ma olen üle maailm erineva lainetusega ujunud, sukeldunud ja snorgeldanud, aga seal ruumis on küll tunne, et isegi tugev ujuja ei saa seal end kindlalt tunda, rääkimata sellest, et seal juures passiv töötaja ei ole minu sealkäidud kordadel enamus ajast korralikult, vaid vahib tuima pilguga lihtsalt mingisse punkti. Alamakstud personal? Viimsi spa-le saab üsna kindlalt ette heita viletsat valgustust, sest olen ise vee alt paar sukeldumisega liiga hoogu läinud väikelast leidnud, aga sealse valgusega on võimatu näha kellele sa peale astud või vee all kokku põrkad. Rääkimata sellest, et lapsi on selle valgusega võimatu leida.

Ehh, see lainetus on seal just kõige toredam asi. Ise olen ehk keskmisest veidi parem ujuja ja mul seal küll mingit probleemi pole. Kui ei sobi, siis ära roni sinna lihtsalt. Selge see, et kui (hästi) ujuda ei oska, polegi sellisesse basseini asja. Pärnus juhtunu on muidugi kole, aga see ei tähenda, et igal pool peaks kõik ära keelama.

Mis seal toredat kui lainetus on nii tugev, et lükkab ujujad vastu seina ja inimesed põrkavad üksteisega kokku? Kui ma palju aastaid sukeldun, snorgeldan ja ujun, siis mul peaks olema piisav, nagu sina kirjutad, keskmisest parem ujumisoskus, aga pidada lõbuks sellist lainetust kus kohkunud inimesed üritavad minust mööda trügida ja sellest pääseda, osad ümber läkastavad ja töötaja tuima pilguda ühte punkti jõllitab, siis sellist asja ei saa kuidagi lõbustuseks pidada. Ohutus peaks olema kõige tähtsam. Hispaanias on enamus veekeskustel lainetused, aga seal on see koht korralikult valgustatud, ohutult ja suure järelvalve all, samuti on lainetus märksa sujuvam ja rahulikum.

+15
-13
Please wait...

Postitas:
Maikuu

Jah, aga küsimus selles, et miks peaks koheselt vee alla vajuma? Alguses ju tõused pinnale ja siis hüüad või sipled? Kui ei oska ujuda, pole kindel, kas siis ka vajud kohe põhja.

Selle hüüdmise jutu peale ütlen küll, et “loll jutt suhu tagasi”. Kui uppuja pinnale tõuseb piisab sellest napilt selleks, et õhku ahmida. Mingist hüüdmisest ei saa juttugi olla. Isiklik kogemus lapsepõlvest.

Aga ma olen kahel korral näinud uppujat, kes on vees ja hüüab appi! Üks oli laps ja vanem läks talle appi, teine oli täiskasvanu ja sai ise madalamasse vette ja jalad põhja.

Need inimesed ei ole veel uppumas, aga tunnevad mingil põhjusel ohtu a la hakkavad väsima ja siis lööb hirm sisse. Olen ise pealt näinud, kuidas ema õhutas last sillalt sügavale vette hüppama, aga laps sai vette maandudes kohe paanikahoo ja see karjumine oli luust-lihast läbilõikav surmahirm. Redel oli kohe kõrval ja ilmselgelt oli tal ka ujumisoskus, aga ta rabeles lihtsalt ühe koha peal. Küllap juba enne hüpet tundis ta hirmu ja ebakindlust ja vee all vallandus paanikanupp.

Teine lapsega juhtum, mida näinud, oli klassikaline vaikse uppumise näide. Väike poiss sattus  järves mürades ootamatult kaks sammu kaugemale, kus talle oli vesi üle pea ja ta jäigi kohe, mulksti, sinna vee alla. Õnneks vanem õde varsti nägi ja tõmbas ta välja. Lapse vanaisa seal kõrval vist ei saanudki teada, mis juhtus, sest tema silmad olid sel hetkel kauguses. Kui välja tõmmatud laps nutta tihkus, siis pöördus vaatama.

+21
-1
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Mis haige seltskond see selline üldse oli? Täiskasvanud inimesed tõukavad üksteist vette ja siis lasevad veel jalga ka, kui asi tõsiseks läheb. Kui on sellised sõbrad, siis pole tõesti vaenlasi vajagi.

+53
0
Please wait...

Postitas:
taivopalm

Nüüd on inimene surnud. Ilmselt algatatakse kriminaalasi ja algab uurimine, mille lõppvaatus leiab aset kohtusaalis. Kahju. Jälle üks noor inimene vähem ja teise noore inimese (süüdlase) elu pole samuti enam endine.

+28
0
Please wait...

Postitas:
Maryana32

Mind on samamoodi nalja pärast vette lükatud. Sõbrad olid täiesti teadlikud, et ma ei oska ujuda, olin 20ndate alguses, täiskasvanud inimene, kõik teised oskasid ujuda, mina lapsena ei õppinud ja hiljem ei julgenud. Aga jalgu vette kastsin hea meelega, selle vastu ei olnud midagi. Ükskord käisime mingis puhkekeskuses, kus oli selline ümmargune järsk ujumiskoht kaevatud, 10 meetrit sügav ja järsu servaga, st kohe vette minnes oli vesi üle pea. Sõbranna lükkas mu selja tagant vette nii, et ma ei jõudnud karjudagi. Maagilist ujumaõppimise momenti ei tulnud, mul oli teksatagi seljas ja maani sitsiriidest seelik, mis ümber jalgade kleepus vees, nagu teip, mäletan ainult seda tunnet, kui jalad konksu tõmbasin. Tegin selle peale silmad lahti, et mind raputati kõvasti, siis tuli kiirabi ja viis mind minema. Mul väga vedas, sest kahtlustati ajukahjustust, aga lõpuks läks siiski kõik hästi. Sõbranna käitus aga hiljem, nagu tegemist oleks mingi tühise naljaga ja kõik kohtlesid mind nagu hüsteerikut, et “No aga midagi ei juhtunud ju, oled elus ju, ega ta ei tahtnud ära tappa ju sind”. Mina aga tundsin, et kui inimene tunneb teist terve elu ja on 100% teadlik, et too ujuda ei oska, siis teda vette lükates on tegu selge tapmiskatsega. Ma ei julge oma lastega nüüd ka lastebasseinis käia, ega järve ääres tänu sellele naljale, abikaasa saab aru ja käib lastega ise, aga see artikkel tekitas minus nii suurt viha, kui lugesin. Surma põhjustamine ettevaatamatusest oleks siis, kui komistad kellelegi otsa ja siis juhtub õnnetus, aga kui keegi teadlikult ja tahtlikult läheb lükkab teise inimese vette, siis kuidas see vähem ettekavatsetud tapmine on, kui kuskilt kaljult alla lükkamine? Või näiteks lähed lükkad kellegi sillalt alla, inimene kukub surnuks ja siis ka ettevaatamatusest surma põhjustamine, sest ei võinud ju teada, et inimene lennata ei oska? ☹

+99
-2
Please wait...

Postitas:
malakari

Mind on samamoodi nalja pärast vette lükatud. Sõbrad olid täiesti teadlikud, et ma ei oska ujuda, olin 20ndate alguses, täiskasvanud inimene, kõik teised oskasid ujuda, mina lapsena ei õppinud ja hiljem ei julgenud. Aga jalgu vette kastsin hea meelega, selle vastu ei olnud midagi. Ükskord käisime mingis puhkekeskuses, kus oli selline ümmargune järsk ujumiskoht kaevatud, 10 meetrit sügav ja järsu servaga, st kohe vette minnes oli vesi üle pea. Sõbranna lükkas mu selja tagant vette nii, et ma ei jõudnud karjudagi. Maagilist ujumaõppimise momenti ei tulnud, mul oli teksatagi seljas ja maani sitsiriidest seelik, mis ümber jalgade kleepus vees, nagu teip, mäletan ainult seda tunnet, kui jalad konksu tõmbasin. Tegin selle peale silmad lahti, et mind raputati kõvasti, siis tuli kiirabi ja viis mind minema. Mul väga vedas, sest kahtlustati ajukahjustust, aga lõpuks läks siiski kõik hästi. Sõbranna käitus aga hiljem, nagu tegemist oleks mingi tühise naljaga ja kõik kohtlesid mind nagu hüsteerikut, et “No aga midagi ei juhtunud ju, oled elus ju, ega ta ei tahtnud ära tappa ju sind”. Mina aga tundsin, et kui inimene tunneb teist terve elu ja on 100% teadlik, et too ujuda ei oska, siis teda vette lükates on tegu selge tapmiskatsega. Ma ei julge oma lastega nüüd ka lastebasseinis käia, ega järve ääres tänu sellele naljale, abikaasa saab aru ja käib lastega ise, aga see artikkel tekitas minus nii suurt viha, kui lugesin. Surma põhjustamine ettevaatamatusest oleks siis, kui komistad kellelegi otsa ja siis juhtub õnnetus, aga kui keegi teadlikult ja tahtlikult läheb lükkab teise inimese vette, siis kuidas see vähem ettekavatsetud tapmine on, kui kuskilt kaljult alla lükkamine? Või näiteks lähed lükkad kellegi sillalt alla, inimene kukub surnuks ja siis ka ettevaatamatusest surma põhjustamine, sest ei võinud ju teada, et inimene lennata ei oska? ☹

Appi, kui kohutav lugu. Kuidas küll inimesed saavad nii ükskõiksed ja mõistmatud olla?!

+45
0
Please wait...

Postitas:
Sindrinahk

Siis oleks see lähedal olnud instruktor või keegi kõrvalistest isikutest julgenud ehk päästma ka minna. Nelja meetri peale sukeldumiseks ja kellegi päästmiseks peab ikka oskusi ka olema. Kahe meetri pealt sikutab ka sukelduda mitte oskav inimene teise välja.

Nõus, et 4 meetri sügavusele niisama sukelduda on pisut keeruline. Aga basseini kohal on seal ju kõrge platvorm ja sealt hüpates saab kiiresti ja lihtsalt basseini põhja minna. Olen sealt ise korduvalt hüpanud ja põhja puudutanud. Miks seda ei tehtud?

Mis puutub sellesse, kuidas keegi siin kirjutas, et lisaks sellele 4m basseinile, võiks veel iga kärestiku käänaku juures 3 vetelpäästjat olla, siis no kuulge, seal on vool küll kiire, aga vesi ulatub vaid põlvini! Kui häda käes, siis tõuske lihtsalt püsti ja kõndige keerisest välja.
Sama on torude juures.

Sellise hulga vetelpäästjate palkamisel muutuks veekeskuse pileti hind ka 3x kõrgemaks.

+5
-25
Please wait...

Postitas:
AmandaRosaalie

Terviserike? See on kahtlane, et täiskasvanud inimene, ka napi ujumisoskusega, lihtsalt põhja läheb isegi proovimata pinnale rabeleda või õhku ahmida.

Ilmselt terviserike või lõi ennast kuidagi ära nii, et kaotas teadvuse. Ma tean juhust, kus väga hästi ujuda oskav kaine inimene uppus madalas vees. Minestas vette ja uppus.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
AmandaRosaalie

No on ikka vahet. 2 meetri sügavusele oleks ehk see ilma ettevalmistuseta töötaja siiski järele suutnud sukelduda, 4 meetri sügavusele mitte.

Tõsi. Eksisin ja sul on õigus. Põhja oleks kahemeetrisesse vette vajunud samamoodi, aga välja oleks ehk tõesti kiiremini toodud.

+15
0
Please wait...

Postitas:
maalijuuli

Võib-olla lõi pea vastu basseini äärt ära?

0
0
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Ükskord käisime mingis puhkekeskuses, kus oli selline ümmargune järsk ujumiskoht kaevatud, 10 meetrit sügav ja järsu servaga

Nüüd sa küll liialdad või luiskad. 10 meetri sügavust järsu servaga auku pole võimalik kaevata, vähemalt Eesti oludes mitte. 1o meetrit on 3-korruselise maja kõrgus. Kes vajaks sellist ujumiskohta? Palun ütle puhkekeskuse nimi.

+4
-24
Please wait...

Postitas:
saskia2

See lükkaja olevat veel olnud noormehe enda tüdruksõber. Uskumatu lugu. Kahekümnendate kespaigas inimesed, ei ole enam mingid noored pubekad, kes ei tahu ohtu

Lükata keegi 4m sügavusele vette?! Väga õudne surm, aga neiule ettekavatsetud tapmise süüdistus nõuan küll!

Ise olen ka TP näinud nii murdunud rangluid lastel torust alla laskmisel näinud, kui mitmeid väga ohtlike olukordi, seega mina seal väikeste lastega ei käi, kuigi nad väga tahaks.

Absoluutselt nõus! See naiskaaslane peab päris kindlasti saama kriminaalkaristuse ja kinnimajja elu üle järele mõtlema minema. Nii ikka ei saa, põhjustada otseselt oma tegevusega inimese surm ja jalutada vabalt minema. Nagu mis mõttes on selline asi võimalik?

+36
-1
Please wait...

Postitas:
saskia2

No me ei tea, kas seltskond oli kaine.

Ja mismoodi see olukorda puutub? Et purjus peaga on normaalne inimesi tappa?

+26
-1
Please wait...

Postitas:
ninja

Mis haige seltskond see selline üldse oli? Täiskasvanud inimesed tõukavad üksteist vette ja siis lasevad veel jalga ka, kui asi tõsiseks läheb. Kui on sellised sõbrad, siis pole tõesti vaenlasi vajagi.

pärnu ossid

+26
-4
Please wait...

Postitas:
tartlane88

Kuidas sellised õnnetused saavad juhtuda?

Mis õnnetusest sa räägid? Selle mehe lükkas samas seltskonnas olnud naine meelega vette kohas, kus see on keelatud ja vastavad sildid väljas. Kui asi käest ära läks, tõmbas kogu kamp veel tagatipuks veekeskusest kähku minema ka.

Mitte uppumise või õigemini uputamise protsess pole siin imestamisväärne, vaid kogu reaalsus veekeskuses. Inimene ei tõuse pinnale, sõpsid vestlevad edasi basseini ääres. Siis lähevad vette, ujuvad uppunud inimese kohal ja arvavad, et oh, küllap teeb nalja. Lõpuks lehvitavad mingile instruktorile, kes nagu selgub, ei ole füüsiliselt võimeline ise 4 m sügavuselt uppujat päästma ega oma ka vastavat koolitust. LÄHEB KOLLEEGI KUTSUMA. St ei võta ühendust mingi raadiosaatja ega muu kiire kommunikatsioonivahendiga, vaid kahel jalal läheb kedagi otsima. Ja seaduse järgi ei peagi meil 4 m sügava basseini ääres olema vetelpäästja koolitust läbinud inimesi.

Ehk siis tore teada kõigil peredega veekeskustes käivatel klientidel. Piisab ühest idioodist, kes teeb ühe liigutuse ja sina ise või su lapsed on surnud. Ei ole läheduses kedagi, kes neid päästa oskaks või suudaks ja ei peagi olema. Uppuja päästmine ongi uppuja enese asi.

Issver kui õudne…Ma kõiki neid detaile ei teadnud. Aga ujuda lausa oma vee alla vajunud sõbra kohal.

Mind on alati närvi ajanud need, kelle meelest on naljakas teisi järsult kuskil sillalt vms vette lükata. Kui sellel “sõbrannal” ja ka sõpradel mingigi südametunnistus on, siis ma ei tea, kuidas nad edasi elavad teades, et nii idiootselt oma käega ja ükskõiksusega teise inimese 20ndates eluaastates teise ilma saatsid.

Lisaks olen hämmingus, et kuskil peredele ja kõigile mõeldud tervisekeskustes jms on 4m sügavusi basseine.

Ise arvasin, et kuidagi vigastas kaela vms lõi muul viisil end oimetuks.

Igatahes ääretult rumal ja süüdimatu õnnetus ja tõesti idiootne põhjus, miks teisel inimesel nii noorena jäigi elu elamata.

+25
-1
Please wait...

Postitas:
saskia2

See lükkaja olevat veel olnud noormehe enda tüdruksõber. Uskumatu lugu. Kahekümnendate kespaigas inimesed, ei ole enam mingid noored pubekad, kes ei tahu ohtu

Lükata keegi 4m sügavusele vette?! Väga õudne surm, aga neiule ettekavatsetud tapmise süüdistus nõuan küll!

Ise olen ka TP näinud nii murdunud rangluid lastel torust alla laskmisel näinud, kui mitmeid väga ohtlike olukordi, seega mina seal väikeste lastega ei käi, kuigi nad väga tahaks.

Terviseparadiis ei tundu olevat väikeste laste koht, sest torudest ei saa isegi täiskasvanud läkastamata välja. Algusest peale on torudest laskumise lõpetamisel Pärnu Terviseparadiisis midagi üsna valesti, sama on selle keerisega kohaga, rääkimata absurdsest betoonist laskumisrajast kust vee all on mäed mis on kõike muud kui lõbusad, sest seal on vist murtud suurem osa Eesti veekeskuste luudest. Seal kus on kõrge hüppekoht, peaks olema nii all kui üleval vetelpäästja. Kes on käinud Hispaania, Itaalia, AÜ või Usa veekeskustes, siis seal on igal pool all iga toru juures vähemalt 2 vetelpäästjat ja üleval üks, kes reguleerib turvalisi vahesid. Lisaks on kõikides keeruga ja lahtistes kohtades vetelpäästjad valvamas. Samuti on enamus kohtades lambid kus antakse ülevalt alt märku kui inimene ei ole veel alla jõudnud, et vältida vigastusi. Vetelpäästjad kohe suhtlevad üksteisega ja jälgitakse kus on torusse läinud inimene, rääkimata kümnetest kaameratest ja turvavalvest. Laste atraktsioonide juures on all valves isegi pahkluuni vees mitu valvurit, ikka selleks, et kui mõni pisike laps kõhuli kukub ja pead üles ei saa või vett kurku tõmbab, siis kohe on keegi juures reageerimas.

Eesti tundub olevat nagu arenguriik kus isegi teismelistega ei julge veekeskusse minna, sest isegi kui nad oskavad ujuda, siis olen avastanud absurdseid olukordi mida ei tohiks normaalses veekeskuses olla. Näiteks tekib küsimus, et kas neil noorukestel valvuritel kes on Viimsi keskuses, on üldse mingi kursus läbitud? Sama küsimus on Vembu-Tembumaa kohta kus vee juures valvavad teismelised paar suve tagasi hoopis telefonis vahtisid ja pead telefonist üldse ei tõstnud. Kirjutasin neile kurja kirja, et töö juures nutitelefonis ei istuta, järgmine kord olid neil telefonid ära võetud ja vähemalt tegid näo, et keskenduvad tööle, aga omavahel lobisemist oli ikkagi väga palju, sest mul läks närv mitu korda mustaks kui nägin, et väiksed lapsed saadeti torusse ja all vette kukkusid, aga keegi ei valvanud. Samuti on mul küsimus, et miks peab Rakvere spa-s olema nii kohutav lainetus? Minu arvates ei ole sellel lõbuga midagi pistmist, ma olen üle maailm erineva lainetusega ujunud, sukeldunud ja snorgeldanud, aga seal ruumis on küll tunne, et isegi tugev ujuja ei saa seal end kindlalt tunda, rääkimata sellest, et seal juures passiv töötaja ei ole minu sealkäidud kordadel enamus ajast korralikult, vaid vahib tuima pilguga lihtsalt mingisse punkti. Alamakstud personal? Viimsi spa-le saab üsna kindlalt ette heita viletsat valgustust, sest olen ise vee alt paar sukeldumisega liiga hoogu läinud väikelast leidnud, aga sealse valgusega on võimatu näha kellele sa peale astud või vee all kokku põrkad. Rääkimata sellest, et lapsi on selle valgusega võimatu leida.

Aga mina küsin üldse, miks te spaades ja veekeskustes käite? Milleks siin sajatad, kui ise sinna lähete ja selles toredust leiate.

Mina ei leia spaades midagi nautimisväärset, päriselt. Minu lapsed ka mitte.

+10
-27
Please wait...

Postitas:
tartlane88

miks peab Rakvere spa-s olema nii kohutav lainetus? Minu arvates ei ole sellel lõbuga midagi pistmist, ma olen üle maailm erineva lainetusega ujunud, sukeldunud ja snorgeldanud, aga seal ruumis on küll tunne, et isegi tugev ujuja ei saa seal end kindlalt tunda, rääkimata sellest, et seal juures passiv töötaja ei ole minu sealkäidud kordadel enamus ajast korralikult, vaid vahib tuima pilguga lihtsalt mingisse punkti. Alamakstud personal? Viimsi spa-le saab üsna kindlalt ette heita viletsat valgustust, sest olen ise vee alt paar sukeldumisega liiga hoogu läinud väikelast leidnud, aga sealse valgusega on võimatu näha kellele sa peale astud või vee all kokku põrkad. Rääkimata sellest, et lapsi on selle valgusega võimatu leida.

Ehh, see lainetus on seal just kõige toredam asi. Ise olen ehk keskmisest veidi parem ujuja ja mul seal küll mingit probleemi pole. Kui ei sobi, siis ära roni sinna lihtsalt. Selge see, et kui (hästi) ujuda ei oska, polegi sellisesse basseini asja. Pärnus juhtunu on muidugi kole, aga see ei tähenda, et igal pool peaks kõik ära keelama.

Mina olen kehv ujuja, samas selles basseinis probleeme pole tekkinud. Samas peab ikkagi olema ettevaatlik, et laine näkku ja ninna ei lööks.

Mina sellise ülbe ja hoolimatu avaldusega ei nõustu. Minu meelest peaks avalikkusele (ehk siis kõigile) mõeldud basseinid ja veekeskused olema turvalised kõigile. Kui inimene ikkagi oskab ujuda ja püsib veel, siis peaks olema kõikjal ohutu. Sama kehtib torude kohta. Kuidas see peaks olema ok, et võibki olla nii hull lainetus, keerised või nii ohtlikud torud, hüpped, et vajudki vee alla ja satud uppumisohtu, murrad luid või reaalselt upudki ära. See pole kuskilt otsast ok! Sellised asutused peaksid olema turvalised ja kui lähed kuskile torusse või keerisesse ujuma, siis ei tohiks tekkida olukorda, kus tõmbad vett sisse!

+16
0
Please wait...

Postitas:
kolja

Lisaks veel, et keegi pidi kogu seda olukorda pealt nägema ja ka ei reageerinud. Keegi, kes teab, et mees lükati sinna vette, mitte ise ei hüpanud/kukkunud. Sõbrad ise lasksid ju jalga, nemad seda rääkida ei saanud.

Ma sain aru, et sõbrad lasid jalga peale mehe väljatõmbamist ja enne kiirabi saabumist- siis, kui oli juba päris selge, et olukord on väga tõsine. Lasid jalga ja oma kontakte ei jätnud- ehk sisuliselt põgenesid. Selle eest oleks küll kohane reaalne vangistus, kogu grupile.

+38
-1
Please wait...

Postitas:
kolja

Minu arust seda on väga palju räägitud, et uputakse vaikselt, keegi ei hüüa vee alla vajudes appi.

Jah, aga küsimus selles, et miks peaks koheselt vee alla vajuma? Alguses ju tõused pinnale ja siis hüüad või sipled? Kui ei oska ujuda, pole kindel, kas siis ka vajud kohe põhja.

Teda ju lükati basseini servalt, mitte vettehüppetornist. Kukkumismaad on 0 meetrit.

Kui lükkamine ootamatu on ja esimese liigutusega hingad vett sisse, siis pole rohkem vaja. Kunagi mõisteti süüdi mees, kes oli omal… vist oli 3? abikaasat niimoodi ära uputanud, et kui need vannis püsti olid, siis ootamatult tõmbas jalad alt- naine kukkudes ahmis vett sisse ja oligi uppunud, vanni. Vahele jäi sellega, et selliselt uppunul on vesi kopsudes kuidagi teistsugune, täpselt ei mäleta.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Maikuu

Kasvanud üles veekogu lähedal ja võin öelda, et see teise inimese vette lükkamine on meil Eestis põlvest põlve väga levinud “tava” noortel ja ei vaata keegi  kas vette kukkunu pinnale tuleb. Üks lükkab teise vette ja seejärel hakkab too teine passima momenti, mil esimene vette lükata. Kahjuks väga palju on ka lollitamist, kus mängitakse uppumist ja meelega vee all hinge kinni hoidmist, et teistele närvikõdi tekitada. Eks sellisel “kultuuril” on nüüd kurjad tagajärjed.

+22
-1
Please wait...

Postitas:
kolja

Absoluutselt nõus! See naiskaaslane peab päris kindlasti saama kriminaalkaristuse ja kinnimajja elu üle järele mõtlema minema. Nii ikka ei saa, põhjustada otseselt oma tegevusega inimese surm ja jalutada vabalt minema. Nagu mis mõttes on selline asi võimalik?

Naine tegi nalja, kuid abita jättis ja põgenes kogu seltskond.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kaegu007

Ükskord käisime mingis puhkekeskuses, kus oli selline ümmargune järsk ujumiskoht kaevatud, 10 meetrit sügav ja järsu servaga

Nüüd sa küll liialdad või luiskad. 10 meetri sügavust järsu servaga auku pole võimalik kaevata, vähemalt Eesti oludes mitte. 1o meetrit on 3-korruselise maja kõrgus. Kes vajaks sellist ujumiskohta? Palun ütle puhkekeskuse nimi.

Miks ei ole võimalik, laava tuleb vastu või?

+14
-5
Please wait...

Postitas:
koaalala

Mia, kes ma oskab päris hästi ujuda, ei ole seal ülevalt alla hüpanud ning kõrgelt ootamatult kukkudes võiski see noormees teadvuse kaotada. Ma ei saa aru, kui rumal (või õigemini) loll saab inimene olla, kes sedasi teise seal alla tõukas ja huvigi ei tundnud, mis sellest mehest sai. Eks on olemas turvakaamerad, kui on pilet ostetud kaardiga, saab näha kes koos tulid jne. See on aja küsimus, ilmselt oleks sel tüdrukul endal mõistlik minna politseisse.

Käin suht palju spades ja meelib väga, aga seal ongi mitme sügavusega kohad – kui ujuda ei oska või kardad vett, siis oledki  madalas vees. Rakveres just see torm meeldib, aga minu arust oli see intervallidega st. vahepeal oli vesi vaiksem. Ja minu mäletamist seal juures ongi Spa töötaja, igatahes siis küll istus seal ja jälgis.

+4
-8
Please wait...

Postitas:
piret005

See on aja küsimus, ilmselt oleks sel tüdrukul endal mõistlik minna politseisse.

Need inimesed on teada ja politsei uuribki juba asja. Turvalintidelt ongi teada, kes lükkas ja kes kuidas käitus.

+19
0
Please wait...

Postitas:
kolja

Minu arust seda on väga palju räägitud, et uputakse vaikselt, keegi ei hüüa vee alla vajudes appi.

Teda ju lükati basseini servalt, mitte vettehüppetornist. Kukkumismaad on 0 meetrit.

Kui lükkamine ootamatu on ja esimese liigutusega hingad vett sisse, siis pole rohkem vaja. Kunagi mõisteti süüdi mees, kes oli omal… vist oli 3? abikaasat niimoodi ära uputanud, et kui need vannis püsti olid, siis ootamatult tõmbas jalad alt- naine kukkudes ahmis vett sisse ja oligi uppunud, vanni. Vahele jäi sellega, et selliselt uppunul on vesi kopsudes kuidagi teistsugune, täpselt ei mäleta.

Näen, et siin on miinustatud, ilmselt ei usuta seda vannilugu. Kui mu mälu mind ei peta, siis lugesin seda raamatust “100 aastat kriminalistikat”- võite üle kontrollida, kui ei usu.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
piret005

Näen, et siin on miinustatud, ilmselt ei usuta seda vannilugu. Kui mu mälu mind ei peta, siis lugesin seda raamatust “100 aastat kriminalistikat”, võite üle kontrollida kui ei usu.

Mina võin tõendada, et selline lugu seal oli jah. Tükk aega uuriti, kuidas mees oma naisi tappis ja täpselt nii ta tegigi. Naine oli rahulikult vannis, mees tõmbas äkilise liigutusega jalgadest, naise pea sattus vee alla ja uppus. Mingit vastuhakku ei olnud.

+17
0
Please wait...

Postitas:
koaalala

Näen, et siin on miinustatud, ilmselt ei usuta seda vannilugu. Kui mu mälu mind ei peta, siis lugesin seda raamatust “100 aastat kriminalistikat”- võite üle kontrollida, kui ei usu.

Minu arust oli see mingu kriminullis- mees tõmbas vannis lamavat naist jalgadest ja naine vajus vee alla ning uppus. Samas tekkis praegu küsimus, aga käte abil oleks saanud ennast ju  istuli tõmmata.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
piret005

Minu arust oli see mingu kriminullis- mees tõmbas vannis lamavat naist jalgadest ja naine vajus vee alla ning uppus. Samas tekkis praegu küsimus, aga käte abil oleks saanud ennast ju  istuli tõmmata.

See võis kriminullis ka olla, aga igatahes oli ka seal kriminalistika ajaloo raamatus ja oli päriselt. Ja asi ongi selles, et inimene ei suuda sellises olukorras vastu hakata. Tõmbab ootamatult vett hingamisteedesse ja ei suuda ennast päästa isegi madalas vees.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Seleina

See võis mingis kriminullis olla, aga see pidi põhinema siis tõestisündinud lool.

Eelmise sajandi alguses ei vedanud kellelgi George Joseph Smithil ikka üldse. Kõik ta kolm naist (no tegelikult oli ta ainult ühega neist ametlikult abielus, aga see selleks) uppusid vanni võttes.

Politsei hakkas huvi tundma ja järeldas pärast mitmeid katseid, et Smith tappis oma naised. Kui naine lebas vannis, haaras Smith justkui mängeldes naise jalgadest ja tõmbas ta pea vee alla. Naine ei jõudnud isegi rabeleda, veel vähem midagi haarata, vaid uppus.

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Joseph_Smith

+16
0
Please wait...

Postitas:
piret005

Kui naine lebas vannis, haaras Smith justkui mängeldes naise jalgadest ja tõmbas ta pea vee alla. Naine ei jõudnud isegi rabeleda, veel vähem midagi haarata, vaid uppus.

Ja minu arust kirjutas seal raamatus veel seda, et asja uurides tegi politsei katseid. Ja üks politseiametnikust katsealune pidi äärepealt uppuma, kuigi teadis rünnakust ette ja oli heas vormis. Sellegipoolest oleks ta uppunud, kui teda poleks päästetud.

+16
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 203 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Surm veekeskuses