Esileht Pereelu ja suhted Süümekad visiitsuhtes

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 64 )

Teema: Süümekad visiitsuhtes

Postitas:
Kägu

Olen nüüd juba pool aastat suhelnud ühe mehega, tegelikult tunneme teineteist juba varem. Suvel oli üritusi ja tegemisi rohkem, nüüd oleme pigem tema juures. Tema lapsega ei ela, minul on kodus teismeline, kel isa kenasti olemas, kuid tema juures ta öösel kunagi ei ole.

Aga minul on dilemma ja süümekad, kuna peigmees pole veel minu kodus suurt käinud (päeval korra läbi) ja üldjuhul oleme tema juures, siis minul on meeletud süümekad, et ma mõnikord kodus ei ööbi. Mul ei ole nii, et soovin jubedalt leivad ühte kappi panna, kuid ma ei taha nii, et mehega koos olemise pärast ma kuidagi lükkan oma lapsega kodu tahaplaanile. Kellegile võib see naljakas tunduda, kuid mina nagu ei lase suhtel loomulikult areneda, pigem on meeletu tõrge tekkinud, et miks ma pean oma aega kulutama, sest ma soovin suhet küll, kuid see on kuidagi vaid mehe territooriumil. Ja mees muudkui meelitab enda juurde, kuid ma ei taha nii palju kodust ära olla. Me oleme ka sel teemal rahulikult rääkindud, kuid kõik on ikka sama.

Kuidas olukorda lahendada? Ja ma tean, et keegi kohe virutab siin vestluses ära, et sel mehel on minust jumala savi ning ma olen ühte ja teist, kuid äkki prooviks hoopis positiivselt jagada uusi vaateid ning oma kogemusi.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lohutuseks võin öelda, et pole vähe neid, kelle armastatu elab teisel pool maakera. Mis tähendab, et jääb ära käe hoidmine rääkimata laste saamisest. Mis omakorda tähendab seda, et leitakse uus rahvuskaaslasest partner endale ja ära see suhe vajub. Ära mõtle üle ja naudi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõltub ju ka sellest, kes see teismeline selline on ja mida tema asjast arvab. Vbl tal on hoopis hea meel, kui ema kodust ära käib. Vbl oleks ka ok, kui mees ööbiks mõnikord hoopis teie juures. Teismelisega tasuks rääkida.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks mees sinu juures ei käi? Sest sinu juures on laps? Ütle mehele, et osa koos oldud aega tahad temaga veeta oma kodus. Mis siis mees teeb, ei tule sinu juurde?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellise elukorraldusega visiitsuhet on natuke raske ette kujutada jah. Kas sinu juures on lapsel oma tuba ja täiskasvanud saaksid vajadusel rahulikult ka eraldi olla? 1-toalises tõesti ei kujuta ette, et teismelisele lisaks veel peignehe ööbima (ja vallatlema) kutsuks.

Teine asi on see, et kui teid on kodus kohal 3, siis on suhted ja dünaamika juba ka teised, et siis neid olukordi ka osataks lahendada. Kui teismeline uue kaaslase peale turtsuma hakkab vms. Et kuidas ja kelke vajaduste ja arvamustega siis arvestatakse.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka ei tahtnud meest tükk aega enda juurde kutsuda, kui teismeline oli kodus. Aga selgus, et tal jumala savi. Vahel jätsin teda üksi koju ka, sellest tal ka polnud mitte midagi, meeldis hoopis. Temal on neid sõpru siin ööbimas nagunii poole rohkem kui mul.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pool aastat on väga värske suhe ja mina ka TA asemel ei sooviks teda lapse ette tuua. Teismeline on piisavalt suur, et endaga ise hakkama saada ja ma kohtuks mehe pinnal edasi. Ei pea sa ennast süüdi tundma, kui soovid isiklikku elu elada. Vaevalt teismeline õnnelikum oleks, kui sa kõik päevad kodus passid ja tal hetkegi privaatsust ei ole. Võõra mehe majja tassimisest rääkimata.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pool aastat on väga värske suhe ja mina ka TA asemel ei sooviks teda lapse ette tuua. Teismeline on piisavalt suur, et endaga ise hakkama saada ja ma kohtuks mehe pinnal edasi. Ei pea sa ennast süüdi tundma, kui soovid isiklikku elu elada. Vaevalt teismeline õnnelikum oleks, kui sa kõik päevad kodus passid ja tal hetkegi privaatsust ei ole. Võõra mehe majja tassimisest rääkimata.

Mingit kontrolli vajavad ka teismelised. Ja lähedust, kuigi mitte samasugust kallirallit kuu lapsena. Teismeline tahab tunda samamoodi turvatunnet, agamitte otseselt vanema sekkumist igas kohas, vaid võimalust, et saab vanema poole pöörduda. Kui ema pole kodus ja lapsel on x mure?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis ei tähenda mehe koju tassimist. Kohtumiskordi mehega muuta. On mugav muidugi, kui seks koju kätte tuleb, aga õige kandidaat saab aru, et emal on teised ülesanded.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iseendale võiks ikka tõde tunnistada. Su tiinekas saab väga hästi üksi hakkama. Sul on pigem raske tunnistada, et mees ei taha sinu lapsega mingit tegemist teha ega sinuga kodu mängida.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iseendale võiks ikka tõde tunnistada. Su tiinekas saab väga hästi üksi hakkama. Sul on pigem raske tunnistada, et mees ei taha sinu lapsega mingit tegemist teha ega sinuga kodu mängida.

Tegelikult kuna paluti kogemusi, siis ma eeldan, et ei pea olema isiklikud kogemused, vaid kogemused tuttavate või kuuldud juttude põhjal. Tegelikult lastele mõjub väga eeskuju, okok lisaks geenidele. Tihti võib olla nii, et lapsed, kes näevad ema/isa väga kodust väljas ööbimas või kohtumas erinevate kandidaatidega, hakkavad suurema tõenäosusega ise samamoodi tegema kas seetõttu mingitel eri põhjustel. Omamoodi on see hea, sellepärast, et kes suudab suhteid luua noorena, suudab ka täiskasvanueas ja ei ole klassikalist emme keldris istujat. Kuid. Võib juhtuda ka olukord, kus hakatakse suhtlema ja tegema x asju x inimestega. Loomulikult on emal ja isal õigus oma elu jätkata ka väljaspool lapsi, kuid keeruline on öelda, mida selles olukorras teha, sest see sõltub lastest endast ja olukordadest.

Mis puutub aga solvumisse, et keegi ei taha kohtuda lapsega, siis seda ma ei mõista. On ju palju inimesi, kellega uued mehed/naised ei kohtu, kuid kes olid tähtsal kohal inimese elus. On ju loogiline, et see pole mehe laps täpselt nagu mehe laps pole TA laps. Nagu… miks solvuda? Sellepärast, et siis mees hoolib vähem naisest? Aga lapsel on esiteks isa olemas ja teiseks kui ma oleks teismeline (peaaegu täiskasvanu) ja mulle toodaks koju võõras inimene, mulle see ei meeldiks. Pigem teeb mees lapsele teene.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pluss mis siis nendest naistest, kes kohtuvad uuega siis, kui lapsed on juba oma elu peal. Kas siis on need vähem kallimad või? Jah, nagu elusündmuste mõttes pole kindlasti samaväärsed kui need, kellega ehitati kõik üles, aga ei saa öelda, et nad oleks kuidagi väga palju kehvemad. Lihtsalt rollid on teised, aga ise ka ajaga muutud nii rollide kui kõige muu osas. Inimese roll on pidevas muutumises. Hiljem ollakse ise see lapsevanem, kellele laps oma kallimat ei tutvusta.. näiteks. Kuigi ise ollakse tutvustanud. Kuu aega kõlab ka jube vähe aega minu meelest, et kedagi lapsele näidata. Mis juhtub, kui asja ei saa? Lapsele jääb sellest kõigest ja neist kõigist mälestus siiski ja milleks tekitada mälestusi, mis tegelikult ei pea seal ajus olema. Lapsel on oma sõbrad, isa, ema, koolikohustus. Niigi palju juba taldrikul.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ning, väga head nõu võib saada välismaisest redditist. Kus on kõige rohkem upvote’isid, tavaliselt on need ka suht mõistlikud arvamused või üldlevinud.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui see on kaks õhtut kuus kodust ära olla, siis pole ehk hirmus, aga kui kaks korda nädalas, siis on mul teismelisest lapsest kahju, et ta peab üksi olema. Äkki vajab abi koolitöös, äkki söögi valmistamisel, aga… ema on uuel mehel külas ja temast abi ei ole. Mul oleks raske nii käituda.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui see on kaks õhtut kuus kodust ära olla, siis pole ehk hirmus, aga kui kaks korda nädalas, siis on mul teismelisest lapsest kahju, et ta peab üksi olema. Äkki vajab abi koolitöös, äkki söögi valmistamisel, aga… ema on uuel mehel külas ja temast abi ei ole. Mul oleks raske nii käituda.

Usun, et kord nädalas on selline optimaalne, kus iga teismeline õnnelik, et saa üksi või sõbrannadega koos kodus olla, vanemateta.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks olukord sõltub ka teismelise vanusest, kas 13a või 17a. Ja kas ema on ära 1 öö nädalas või näiteks 5.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks olukord sõltub ka teismelise vanusest, kas 13a või 17a.

Miks? Ma nautisin juba kümneselt üksi olla, kui ei tahtnud vanematega suvilasse kaasa minna. Tegin kodus suurpuhastust ja tegelesin oma asjade ja mängudega.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks olukord sõltub ka teismelise vanusest, kas 13a või 17a.

Miks? Ma nautisin juba kümneselt üksi olla, kui ei tahtnud vanematega suvilasse kaasa minna. Tegin kodus suurpuhastust ja tegelesin oma asjade ja mängudega.

Oleneb lapsest. Kõige parem on lapselt küsida otse, et mida ta arvab, et emal on tekkinud meessõber ja öelgu ausalt. Minu teada Eestis pole ka seadust, mis vanusest võib last üksi koju jätta.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige parem on lapselt küsida otse, et mida ta arvab, et emal on tekkinud meessõber ja öelgu ausalt. Minu teada Eestis pole ka seadust, mis vanusest võib last üksi koju jätta.

Arvata on, et küsitaksegi. Ei ole ju nii, et ema tõuseb püsti, midagi ei ütle, läheb kodust minema ja ööseks tagasi ei tule.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige parem on lapselt küsida otse, et mida ta arvab, et emal on tekkinud meessõber ja öelgu ausalt. Minu teada Eestis pole ka seadust, mis vanusest võib last üksi koju jätta.

Arvata on, et küsitaksegi. Ei ole ju nii, et ema tõuseb püsti, midagi ei ütle, läheb kodust minema ja ööseks tagasi ei tule.

No kui TA oleks küsinud ja kõik ok, siis poleks ju seda teemat süümepiinades vaevlemisest.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sa meest omale koju ei kutsu-sellest ma ei saa aru. Meil on sama asi, aga suht 50-50 ja mehel pole last ja mul on. Kui asi seksis, siis sekisime mõlemal pinnal ka kui mu teismeline kodus(eraldi toad ikka?). Võib-olla mees ei taha seepärast su juurde tulla, sest siis on “kuival”?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See pole küsimine, s.o teada andmine, lapse fakti ette panek, et nüüd nii. Mul sõbranna õel laps, kes käib soojamaareisidel teiste sõbrannadega ja iga kord on laps pahane, et ema jälle kodust ära on nädal. Ps. Isa elab nendega ja ikka igatseb laps ema.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ps. Isa elab nendega ja ikka igatseb laps ema.

Isa järelikult saboteerib. Pole normaalne, et laps teise vanemaga olles igatseb.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole normaalne, et laps teise vanemaga olles igatseb.

Kui sul on kaks last, kellest üks on nädal kuskil ära. Kas sa ei igatse teda, sest teine laps on ju kodus sinuga?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sul on kaks last, kellest üks on nädal kuskil ära. Kas sa ei igatse teda, sest teine laps on ju kodus sinuga?

Katsu teemas püsida.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole ju nii, et ema tõuseb püsti, midagi ei ütle, läheb kodust minema ja ööseks tagasi ei tule.

Ema ütleb lapsele, et ta läheb nüüd onu juurde ööseks. Võib olla mõnele lapsele see sobib, aga mõnele ei sobi. Ma ei tea, mis vanusest alates tohib alaealist ööseks üksi koju jätta?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ema ütleb lapsele, et ta läheb nüüd onu juurde ööseks. Võib olla mõnele lapsele see sobib, aga mõnele ei sobi. Ma ei tea, mis vanusest alates tohib alaealist ööseks üksi koju jätta?

Ju see laps ikka kõnevõimeline on ja väljendab oma rahulolu või mitterahulolu. Mina jätsin lühemateks sutsakateks lapse koju, kui oli 5. Telefon oli tal kõrval ja rääkisin, kus ja kaua olen.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jätsin lühemateks sutsakateks lapse koju, kui oli 5

Jätsid 5 aastase üksi koju ja käisid küla peal seksimas. Appi milline naine!

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Telefon oli tal kõrval ja rääkisin, kus ja kaua olen.

Ratsutasid mehe peal ja samal ajal ajasid lapsega rahustavat juttu?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jätsid 5 aastase üksi koju ja käisid küla peal seksimas. Appi milline naine!

Ma ei käinud seksimas. Oli vaja mõned tunnid ära käia.

+3
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 64 )

Esileht Pereelu ja suhted Süümekad visiitsuhtes