Ratsutasid mehe peal ja samal ajal ajasid lapsega rahustavat juttu?
Kuule, d.biil, tõmba tagasi. Lapsele rääkisin enne, kui ära läksin. Laps magas, kui ära käisin. Telefon oli ta kõrval, et saab helistada, kui midagi on.
Esileht › Pereelu ja suhted › Süümekad visiitsuhtes
Kuule, d.biil, tõmba tagasi. Lapsele rääkisin enne, kui ära läksin. Laps magas, kui ära käisin. Telefon oli ta kõrval, et saab helistada, kui midagi on.
Isa järelikult saboteerib. Pole normaalne, et laps teise vanemaga olles igatseb.
Võimalik, et nii ongi või on laps emmekas. Enamasti tütred on issikad. Kuid tegelikult oli seal jaks põhjust. Tütar pole kunagi reisil käinud ema, isa, vennaga. Ning ema ei ole temalt tema jutu järgi kordagi küsinud, kas lapsele meeldib, et ema keset õppeaastat puhkab. Pere mõte nagu kaob.
Paljud vanemad ei küsigi laste arvamust, olgu selleks õhtusöögisoov või uus onu.
Oli kolmapäeval Pealtnägija, kus räägiti haritud inimeste sõnavarast. Diagnooside andmine käidi ka üle.
Ja! veel ema, paariline. Elus kõik korras. Selliseid on palju nagu sa, kes diagnoose jagavad.
Aga miks sa meest omale koju ei kutsu-sellest ma ei saa aru. Meil on sama asi, aga suht 50-50 ja mehel pole last ja mul on. Kui asi seksis, siis sekisime mõlemal pinnal ka kui mu teismeline kodus(eraldi toad ikka?). Võib-olla mees ei taha seepärast su juurde tulla, sest siis on “kuival”?
Rõvedad on need lapsevanemad, kes iga oma sekspartneri koju toovad. Natukene võiks ikka mõelda ka, mis eeskuju sa oma lastele sellise käitumisega annad.
kas lapsele meeldib, et ema keset õppeaastat puhkab.
Millal see ema siis puhkama peaks? See nädal sõbrannadega pole ju hullu, ülejäänu saab muul ajal võtta.
Ma ei tea, mis vanusest alates tohib alaealist ööseks üksi koju jätta?
Ma mäletan, et olin elus esimest korda öösel üksi kodus 12-aastaselt. Oli ikka päris õudne. Ja mu oma lapsed on ka just selles vanuses esimest korda öösel üksi olnud.
kas lapsele meeldib, et ema keset õppeaastat puhkab.
Millal see ema siis puhkama peaks? See nädal sõbrannadega pole ju hullu, ülejäänu saab muul ajal võtta.
Lol. Ikka ei saa pijta! Ma ei saa vastata teiste eest. Seda saabki laps vastata. Kui ta samamoodi vastab, siis pole ju probleemi.
Küsige lastelt. Nad enamasti annavad ka vastuse, kui vanematega ok suhted. Vahel neil ongi khuul, et emme/issi ära on.
Mulle meeldis ka üksi kodus olla, mingi päev otsa, aga mitte üksi öösel olla. Ja 12a olin ikka samuti titt nagu mõni teine lugeja.
Ja 12a olin ikka samuti titt nagu mõni teine lugeja.
13-aastased alustavad seksiga. Mõni siin on 12 titt, mis titt.
Lol. Ikka ei saa pijta! Ma ei saa vastata teiste eest. Seda saabki laps vastata. Kui ta samamoodi vastab, siis pole ju probleemi.
Laps ei hakka küll mulle dikteerima, millal ma puhata võin. Segi keerasid või?
Laps ei hakka küll mulle dikteerima, millal ma puhata võin. Segi keerasid või?
Selle vastuse alusel oled sa oled halb ema minu hinnangul. See ei ole dikteerimine. See ei ole segi keeramine. See ei ole see, mida ma ka ütlesin.
Pere!
See on kompromisside kunst. Pere on tervik, kus igaühel on oma arvamus ja soovid.
Dikteerida ei või sulle suva-Jürka tänavalt, aga oma peres see pole dikteerimine.
13-aastased alustavad seksiga. Mõni siin on 12 titt, mis titt.
Mina ei alustanud. Ma juba siis teadsin, et iga suhe on kohustus. Kuigi meeldisin paljudele klassivendadele.
Selle vastuse alusel oled sa oled halb ema minu hinnangul. See ei ole dikteerimine. See ei ole segi keeramine. See ei ole see, mida ma ka ütlesin. Pere! See on kompromisside kunst. Pere on tervik, kus igaühel on oma arvamus ja soovid. Dikteerida ei või sulle suva-Jürka tänavalt, aga oma peres see pole dikteerimine.
Arvata ja soovida võib küll. Kellegi pilli järgi ma tantsida kindlasti ei kavatse. Lihtsalt seetõttu, et üks tõmbas nina vingu. Olgu see siis mees või laps.
Ma olen väga hea ema. Aga ma pole mingi enesehinnanguta kodumammi, nagu sina.
Arvata ja soovida võib küll. Kellegi pilli järgi ma tantsida kindlasti ei kavatse. Lihtsalt seetõttu, et üks tõmbas nina vingu. Olgu see siis mees või laps.
Ma olen väga hea ema. Aga ma pole mingi enesehinnanguta kodumammi, nagu sina.
Mul on normaalne enesehinnang. Mitte liiga kõrge, aga mitte ka madal.
Enamasti selle jutuga inimesed lõpetavad nii, et mitte keegi ei taha nende pilli järgi enam tantsida. Sinu pilli järgi siis. Sellepärast, et pole vastastikust austust ja üks on alla surutud.
Ja enamasti jätab see ka tõepoolest jälje. Sellise jälje, et 13a hakkab ka ema moel poistelt tähelepanu otsima.
Mina ei alustanud. Ma juba siis teadsin, et iga suhe on kohustus. Kuigi meeldisin paljudele klassivendadele.
Poisid küpsevad kaks aastat hiljem kui tüdrukud. Seega ei usu, et 13 aastaselt paljud poisid sulle titte tahtsid kaela väänata. Need 13 aastastele tüdrukutele selgakargajad on tavaliselt ikka tiba vanemad kui klassivennad.
Ja jutu järgi ma juba oletan, et oled põline Tallinlane. Nii nende seas palju räägivad. Nagu sina.
Poisid küpsevad kaks aastat hiljem kui tüdrukud. Seega ei usu, et 13 aastaselt paljud poisid sulle titte tahtsid kaela väänata. Need 13 aastastele tüdrukutele selgakargajad on tavaliselt ikka tiba vanemad kui klassivennad.
Ma ei tea, kas nad selga tahtsid karata või kuidas see oleks olnud, aga ma ei tahtnud. Meeldisid ka minu klassiõed muidugi.
Enamasti selle jutuga inimesed lõpetavad nii, et mitte keegi ei taha nende pilli järgi enam tantsida. Sinu pilli järgi siis. Sellepärast, et pole vastastikust austust ja üks on alla surutud. Ja enamasti jätab see ka tõepoolest jälje. Sellise jälje, et 13a hakkab ka ema moel poistelt tähelepanu otsima.
Ei tea, millest sa räägid. Minu perekonnas on alati austus ja armastus olnud. Ka nüüd, kui lapsed juba kolmekümnendaid käivad. Ennast allasuruvat ema ei austa keegi, sellisest sõidetakse sajaga üle.
Ei tea, millest sa räägid. Minu perekonnas on alati austus ja armastus olnud. Ka nüüd, kui lapsed juba kolmekümnendaid käivad. Ennast allasuruvat ema ei austa keegi, sellisest sõidetakse sajaga üle.
See pole allasurumine, kui mitte kunagi ei võeta peret kaasa.
Ma ei taha üldse 30 saada, nii pelgan seda vanust.
Sest selline tunne, et kohe on 40 ja 50 ja ma ei solva, aga ega ise oleks küll igavesti mingi 17-18. Teeks 12 klassi 100x enne läbi haham. Lapsepõlv on parim iga.
See pole allasurumine, kui mitte kunagi ei võeta peret kaasa.
Ütelnud siis kohe, et see ema on oma sõbrannadega reisimas 28 p igal aastal. Mis siis isal viga on, et ta lapsega reisima ei lähe, ah? Vanaema-vanaisa? Meil reisisid lastega kõik, kes kuskil käisid.
Ütelnud siis kohe, et see ema on oma sõbrannadega reisimas 28 p igal aastal. Mis siis isal viga on, et ta lapsega reisima ei lähe, ah? Vanaema-vanaisa? Meil reisisid lastega kõik, kes kuskil käisid.
See on juba manipuleerimine sinu poolt. Ma ei räägi kellegi konkreetsetest lastest, vaid olukorrast, ku ema leiab endale uue mehe või isa uue naise ja laps tunneb end puudutatuna ja loogiliselt ka, miks ei peaks. Normaalne inimene ei võta elu lõdvalt, vaid arvestab enda pereliikmete arvamusega. See ei tähenda, et allub dikdaadile ja jätab mehe maha, vaid see tähendab, et see aeg ei tule lapse arvelt, lapsega ka arvestatakse ja nt ei kohtuta lapse juuresolekul, kui laps veel valmis pole või on tutvus väga värske ja lapsele mitte eriti tuttav (kohtutud paar korda).
Aga loo moraal on ikka see, et too näide, mille tõin – lapselt ei küsitud ja laps elab rõõmsalt edasi. Nagu… kõik läheb mööda, right. Et laps kasvab, vb õpib sellest kogemusest ja teeb ise oma lastega teisiti või ma ei tea, oleneb ju. Tavaline elu osa.
See on juba manipuleerimine sinu poolt. Ma ei räägi kellegi konkreetsetest lastest,
Rääkisid ju emast, kes reisis sõbrannadega ja mees vahtis lapsega kodus ja laps igatses ema.
vaid see tähendab, et see aeg ei tule lapse arvelt, lapsega ka arvestatakse ja nt ei kohtuta lapse juuresolekul, kui laps veel valmis pole või on tutvus väga värske ja lapsele mitte eriti tuttav (kohtutud paar korda).
Mida see üksikema siis tegema peab, ootama, kuni laps välja kolib, et see aeg poleks lapse arvelt? Iga laps ütleb, et eiiiii, ma ei taha, et sul uus mees on.
Mida see üksikema siis tegema peab, ootama, kuni laps välja kolib, et see aeg poleks lapse arvelt? Iga laps ütleb, et eiiiii, ma ei taha, et sul uus mees on.
Esiteks iga naine leiab endale seksisõbra. Peaaegu. Milleks seda karta.
Teiseks kas peab kõiki tutvustama lapsele?
Ütledki, et emal on õigus sõpradele täpselt nagu sul on õigus sõpradele. Ma arvan, et paljudel on probleem selle kokku kolimisega eriti kui lapsi ka ei tule juurde, siis eriti mõttetu kiirustada. Teismeline läheb enne kodust välja kui on mõtet kokku elada.
Ja kuidagi aeglaselt tutvustada, et alguses vaadata, kaugele mehega üldse jõuab. Väga paljud suhted vajuvad ära täpselt nagu väga paljud kujunevad kärgedeks. Ei tasu kiirustada, eelpool kirjutasin – pole vaja tekitada mingeid kummalisi mälestusi. Iga inimene ei anna ellu juurde veel, et teda lähemalt tundma peaks.
Rääkisid ju emast, kes reisis sõbrannadega ja mees vahtis lapsega kodus ja laps igatses ema.
Mees ei VAHTINUD lapsega kodus. Mees ja naine ARMASTAVAD teinetest. Laps oli see, keda häiris see ja ma ei tea, miks, sest ma ei näe tema pähe.
Point oli – vahel tasub minna koos perega reisile koos terve perega. Ma tean inimesi, kes käivad ainult ja ainult sõpradega. Sinul nii ei ole, aga mina tean neid.
Mind huvitaks pigem, kas käid mehe juures alati sekisimas või olete vahel ka niisama kaisus? Äkki mees kasutab sind lihtsalt ära?
Ma ei taha üldse 30 saada, nii pelgan seda vanust.
Kas sa arvad, et sul on mingi valik, mida sa tahad või ei taha?
Mees ei VAHTINUD lapsega kodus. Mees ja naine ARMASTAVAD teinetest. Laps oli see, keda häiris see ja ma ei tea, miks, sest ma ei näe tema pähe.
Ütlesid, et lapsega ema reisil ei käinud. Aga miks sa ei tunne huvi, miks isa lapsega reisil ei käinud? Isa emaga kahekesi reisil ei käinud?
Esileht › Pereelu ja suhted › Süümekad visiitsuhtes