Esileht Pereelu ja suhted Süümekad visiitsuhtes

Näitan 4 postitust - vahemik 61 kuni 64 (kokku 64 )

Teema: Süümekad visiitsuhtes

Postitas:
Kägu

Esiteks iga naine leiab endale seksisõbra. Peaaegu. Milleks seda karta. Teiseks kas peab kõiki tutvustama lapsele? Ütledki, et emal on õigus sõpradele täpselt nagu sul on õigus sõpradele. Ma arvan, et paljudel on probleem selle kokku kolimisega eriti kui lapsi ka ei tule juurde, siis eriti mõttetu kiirustada. Teismeline läheb enne kodust välja kui on mõtet kokku elada.

Kuidas see ema siis seksida saab, kui kõik, mida ta endale lubab, tuleb sinu arust lapse arvelt? Päris jube laps oled, kui sul selline suhtumine.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind huvitaks pigem, kas käid mehe juures alati sekisimas või olete vahel ka niisama kaisus? Äkki mees kasutab sind lihtsalt ära?

Vahel lutsin mehel niisama lahti kui seksiisu ei ole. Kas see just kaisus olemise alla käib ma ei tea.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see ema siis seksida saab, kui kõik, mida ta endale lubab, tuleb sinu arust lapse arvelt? Päris jube laps oled, kui sul selline suhtumine.

Kuidas seksitakse peredes, kus on ema, isa, laps(ed). Täpselt samamoodi. See on elu osa nagu wc-s käimine, aga see ei pea elu juhtima. Seksipartner võib olla, temaga ei pea koos elama…. või võib koos elada alles siis, kui on enamat kui seksipartner. Kooseluks on enamasti põhjused. Enamasti on selleks ühine perekond, odavus, teine inimene on parem kui iseendaga. Aga teine inimene ei pruugi lapsele meeldida ja vastupidi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ütlesid, et lapsega ema reisil ei käinud. Aga miks sa ei tunne huvi, miks isa lapsega reisil ei käinud? Isa emaga kahekesi reisil ei käinud?

Ma ei tea.

Kas sa arvad, et sul on mingi valik, mida sa tahad või ei taha?

Xaxa, ei ole (: xx

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 61 kuni 64 (kokku 64 )

Esileht Pereelu ja suhted Süümekad visiitsuhtes