Uus teema. Teist ei kannata enam lugeda.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Ainus suunamudija, (kui teda nii võib nimetada) kelle kontole mõnikord klikin, on Marju Karin. Ta lihtsalt on nii ehe ja aus oma olekus. Mulle tohutult meeldib, kui tähtsal kohal on tema elus lapsed ja lapselapsed. Neid ta hoiab ja armastab südamest. Veel meeldib, kui lastel lastakse olla lapsed, moosivõru suu ümber või käed mullased. Mingid ilupildid või sätitud poosid laste puhul on minu jaoks täiesti out.
Enamik mudijaid on muutunud teleturuks. Juba ammu ei viitsi neid kuppude, madratsite ja jogurtite skoorimist vahtida. Pidevat tinapanemist ei viitsi ka jälgida, eriti, kui napsulembeste peres on imikud- väikelapsed.
Meeldib Lauri Pedaja.

Napsutajatest pole siin Foorumis ka enam räägitud. Ju on nii teisejärgulised siis..

Ainus suunamudija, (kui teda nii võib nimetada) kelle kontole mõnikord klikin, on Marju Karin. Ta lihtsalt on nii ehe ja aus oma olekus. Mulle tohutult meeldib, kui tähtsal kohal on tema elus lapsed ja lapselapsed. Neid ta hoiab ja armastab südamest. Veel meeldib, kui lastel lastakse olla lapsed, moosivõru suu ümber või käed mullased. Mingid ilupildid või sätitud poosid laste puhul on minu jaoks täiesti out.
Pea hoogu, Marju

Nii kurb, et sa Lõvide pärast teist teemat lugeda ei kannata. 🦁🦁🦁😂😂😂

Napsitrallid on igavaks muutunud, ei muud. Sama lugu Mallu ja Janega, nagu Teleturg.
Mulle meeldib jälgida LMC-it, nii vahva pere tal. Ilus naine aga näe ei pea olema sisu peegli ees hööritamine vaid palju põhjalikum.
Saiakohviku Insta meeldib, inimesel on tõesti annet ka teeb asja kirega.

Mulle ka Marju meeldib. Nii tegijana ilusüstides, kui inimesena. Otse ja ausalt räägib.

LMC on jah hästi tore. Mulle väga meeldib, et ta on selline foodie ja samas nii heas vormis. Teeb muidugi trenni ka aga kuidagi väga eluterve suhtumisega toitu, ei söö ainult supertervislikke asju või eriti väikseid koguseid, erinevalt mõnedest, ja tõesti elab ja naudib.

Kes on LMC?

Kes on LMC?
Liisa-Maria Connor

Saiakohviku Insta meeldib, inimesel on tõesti annet ka teeb asja kirega.
Kus on Saiakohviku Insta?
thyme0ut

Mis te arvate TL-i videost, kus ta vabandas oma käitumise pärast?

Mis te arvate TL-i videost, kus ta vabandas oma käitumise pärast?
Mingi puue on sul, et lugeda ei oska? Vales teemas oled.
Ise oled puudega?
Üks mudija, keda suht vähe arutatud on, tundub hästi kahepalgeline ja õel. Selline, kes teeks sõbrana väikeseid mürgiseid märkusi ja naeraks seljataga. Annab selliseid vibe välja… Mitu korda on lubanud millestki rääkida ka ja pole seda kunagi teinud jne. Tundub agressiivne ka, ei julge lähemalt kirjeldada 😁

Meeldib Lauri Pedaja.
Mulle ka!
Kuu alguses käisime perega Keila-Joal jalutamas ja Lauri jalutas oma pisiperega meile vastu. Mu 3-aastane poeg näitas nende koera poole ja hüüdis rõõmsal häälel “emme, vaata kutsu!” Ja Lauri kohe sõbralikult tutvustas oma koerakest meie lastele. Nii toredad ja ehedad inimesed!

Meeldib Lauri Pedaja.
Mulle ka!
Kuu alguses käisime perega Keila-Joal jalutamas ja Lauri jalutas oma pisiperega meile vastu. Mu 3-aastane poeg näitas nende koera poole ja hüüdis rõõmsal häälel “emme, vaata kutsu!” Ja Lauri kohe sõbralikult tutvustas oma koerakest meie lastele. Nii toredad ja ehedad inimesed!
Nõustun. Lauri ja ta pere on täiega mõnusad ja ehedad.

Liisa-Maria mõjus nii positiivse ja ehedana, kui ta vähiga võitlust pidas. Nüüd on omale nii ilusa elu ja pere loonud. Mul on nii hea meel ta üle!

Mis te arvate TL-i videost, kus ta vabandas oma käitumise pärast? Ta mitte ei vabandanud, vaid õigustas enda käitumist!
Kus see video üleval on?
Mis te arvate TL-i videost, kus ta vabandas oma käitumise pärast? Ta mitte ei vabandanud, vaid õigustas enda käitumist!
Kus see video üleval on?
See oli story. Enam ei näe
Ega minu arust on ka TL täiesti üle piiri läinud oma asjadega.
Üks mudija, keda suht vähe arutatud on, tundub hästi kahepalgeline ja õel. Selline, kes teeks sõbrana väikeseid mürgiseid märkusi ja naeraks seljataga. Annab selliseid vibe välja… Mitu korda on lubanud millestki rääkida ka ja pole seda kunagi teinud jne. Tundub agressiivne ka, ei julge lähemalt kirjeldada 😁
?

Ega minu arust on ka TL täiesti üle piiri läinud oma asjadega.
Kuulge, teil on teema nende jaoks. Rääkige seal.

Puljongikuubik?

Ja äraarvamismäng alaku!

Eesti keelt räägite, aga pealkirja ei oska lugeda, et see teema pole lõvidest? Spetsiaalselt selleks tehti uus teema, et neist rahu saada. Ikka ronite siia nagu haiged.
Sa, mummu, ei ütle, kus teemas sõna võtame! 😊
Eesti keelt räägite, aga pealkirja ei oska lugeda, et see teema pole lõvidest? Spetsiaalselt selleks tehti uus teema, et neist rahu saada. Ikka ronite siia nagu haiged.
Kas tõesti on kõik, keda üldse ei huvita see teema, Mummud? Äkki me lihtsalt soovime teistest mudijatest rääkida ilma, et tervet teemat ei kaaperdataks TL fännide poolt? Kas on raske püsida siis selles teemas, kus te juba niikuinii arutate ainult tema elu ja hullult on vaja ka siia ronida, kus tahetakse ka muid asju rääkida?

Kas tõesti on kõik, keda üldse ei huvita see teema, Mummud? Äkki me lihtsalt soovime teistest mudijatest rääkida ilma, et tervet teemat ei kaaperdataks TL fännide poolt? Kas on raske püsida siis selles teemas, kus te juba niikuinii arutate ainult tema elu ja hullult on vaja ka siia ronida, kus tahetakse ka muid asju rääkida?
Et ikka saaks teiste eraelu arutada? Lao oma eraelu ka letti, tahaks ka teistega sellest arutleda.
Need TL-i mummud lähevad üle piiri!

Need TL-i mummud lähevad üle piiri!
Jah, mummud lähevad üle piiri!
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)