Marek on tükk maad vanem aga ta näeb oma tegelikust vanusest noorem välja.
Kui vana ta on siis. Välja näeb ligi 60, kas tegelikult on 70?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Marek on tükk maad vanem aga ta näeb oma tegelikust vanusest noorem välja.
Kui vana ta on siis. Välja näeb ligi 60, kas tegelikult on 70?
Ma olen ka alati arvanud, et ta mees on tunduvalt vanem. Pole vanust uurinud aga peale vaadates pakuks vähemalt 15a vanusevahega.
Nad tunduvad harmooniline ja sümpaatne paar ja välimuselt ka kõik vinks-vonks. Aga noh, kui feimi nimel vaja midagi süstida ja mis iganes, mis seal ikka.
Ma olen ka alati arvanud, et ta mees on tunduvalt vanem. Pole vanust uurinud aga peale vaadates pakuks vähemalt 15a vanusevahega.
Pildi järgi jah tundub, et naine on neljakümnendate alguses, mees vähemalt 15 aastat vanem, viiekümnendate teises pooles. Mina nende päris vanuseid ei tea.
Nad ongi toredad ja sobivad hästi, lihtsalt EVeliis tegelikult on veel noor inimene. Mõne aja eest, kui blogi veel lahtine oli, oli pilt tema klassikaaslastega, seal teised naised nägid välja napilt 30 aastased, kuigi tegelikult pidanuks ikka vanemad olema.
Eveliis on 41-aastane, Marek 48-aastane. Mida iganes see info teile annab.
Siis pigem paistab mees ju vanem välja oma tegelikust vanusest, mitte noorem, nagu siin öeldi. Naine paistab täpselt sellises eas välja, nagu ta ka on.
No minu arust paistab mees välja nagu omavanune aga eks selle “palju vanem” nüanss on hallid juuksed.
Minu arust on suur kurjajuur päike, ehk liigne päevitamine võib naha ära rikkuda. Mul venna naine ka suur päikesesõber olnud eluaeg ja nüüd 50 a on pruunid plekid näos ja nahk überkuiv ja kortsus.
Nii ongi. Mõned mehed lähevad varakult halliks. Mõned jäävad kiilaks. Geneetika. Mõlemad omadused teevad kuskil varases keskeas veidi vanemaks kui võrrelda nendega, kellel seda “probleemi” ei ole.
Mõned naised rikuvad oma näonaha liigse päevitamisega ära. Tavaliselt torkab see silma kui juba liiga hilja.
Kenad stiilsed inimesed. Kõik ei saagi olla nagu ajakirjast maha astunud. Eveliis on huvitava välimusega, mitte kole, ilus aga omamoodi. Ma arvan ka, et pole tal mingeid süste vaja.
Aidake loogikaga. Lapse nimi on nii salajane aga samast lapsest võib aluspükstes pildi panna üles?
Siis pigem paistab mees ju vanem välja oma tegelikust vanusest, mitte noorem, nagu siin öeldi. Naine paistab täpselt sellises eas välja, nagu ta ka on.
Ole nüüd.
Kui peaks pakkuma, pakuks pigem 50 või isegi natuke üle, mitte 40ndate algust talle.
(Pean teda ägedaks, huvitava välimusega naiseks ja on loomulik, et erinevad inimesed võivadki vananeda väga erinevalt. Sellegipoolest näeb keskmine 40-aastane naine välja kohe tunduvalt noorem (nb! mitte tingimata ka ilusam) ja sellel pole niivõrd pistmist stiili, kaalunumbri vms-ga, vaid lihtsalt kõnealune blogija tõenäoliselt ongi sattunud sellise geeniloosi otsa, mis tekitab eriti vara eriti tugevad kortsud. Tema eluviisidest ei tea midagi.)
Mees on tal küll pigem 58, kui 48, E ise näeb pigem eakohane välja
Ole nüüd.
Kui peaks pakkuma, pakuks pigem 50 või isegi natuke üle, mitte 40ndate algust talle.
(Pean teda ägedaks, huvitava välimusega naiseks ja on loomulik, et erinevad inimesed võivadki vananeda väga erinevalt. Sellegipoolest näeb keskmine 40-aastane naine välja kohe tunduvalt noorem (nb! mitte tingimata ka ilusam) ja sellel pole niivõrd pistmist stiili, kaalunumbri vms-ga, vaid lihtsalt kõnealune blogija tõenäoliselt ongi sattunud sellise geeniloosi otsa, mis tekitab eriti vara eriti tugevad kortsud. Tema eluviisidest ei tea midagi.)
Just, toksisin just google`sse mõned tuntud eesti naised, keda arvasin olevat 40 ja veidi peale: Eda-Ines Etti, Maarja-Liis Ilus, Evelin Võigemast, Karin Rask… Isegi veidi vanemad temast.
Marekil on lihtsalt juuksed päris hallid, muidu ikka sale ja prink. Näeb eakohane st hea välja. o Eda-Inese ja Maarja-Liisiga pole mõtet ju võrrelda. Ines alati kribu kehaga olnud. Kuna nad artistid, siis ilmselt nende välimus neile 150% oluline.
Eveliis on väga äge naine, kuigi blogi järgi (aga see tema jutt, vo jätab nimelt endast sellise mulje?) mugav ja laisapoolne.
Just, toksisin just google`sse mõned tuntud eesti naised, keda arvasin olevat 40 ja veidi peale: Eda-Ines Etti, Maarja-Liis Ilus, Evelin Võigemast, Karin Rask… Isegi veidi vanemad temast.
Just vaatasin mingit saadet, Evelin Võigemast oli ikka päris kortsus.
Kuidas Malluka tellijad rahul on sisuga? Pole sealt miskit kõnekat viimasel ajal tulunud minu arvates.
Sest ta on liiga kõhn
Ei ole ta midagi, kõik täitsa eakohane 🙂 On etendusi, kus publik näeb teda pm meetri kauguselt ja no ei ole seal mingeid meeletuid kortse, pigem ütleks, et kuna tervislikult elab, siis pigem välimuselt nooruslikumgi kui vanus näitab. Tobe teema üldse, aga tundsin kuidagi, et pean siin vastu ütlema.
Eile korraks sattus Näita oma häält saade ette. Evelin Võigemast nii stiilne ja nii ilus, väljapeetud. Olime mehega ühel nõul, et kellel ikka on elegantsi, see saab olla seksikas ja ilus ka ilma tisse letti loopimata. Aga mõni teine (ja noorem) kohe ilma ei oskagi.
Ta on tõesti väga ilus ja elegantne naine.
Seda et… Kas keegi veel leiab, et M ei muutunud oma opist just kenamaks, vaid nagu… natuke veidramaks?
Kuidas Malluka tellijad rahul on sisuga? Pole sealt miskit kõnekat viimasel ajal tulunud minu arvates.
Lõpetasin ära augustis, sest päris pikalt tuli võrreldes varasemaga harva postitusi ja needki polnud eriti huvitavad.
Seda et… Kas keegi veel leiab, et M ei muutunud oma opist just kenamaks, vaid nagu… natuke veidramaks?
Ja kust seda imelist muutumist näha saab? Ma mõtlen nendele, kes raha ei ole nõus maksma selle eest.
Ja kust seda imelist muutumist näha saab? Ma mõtlen nendele, kes raha ei ole nõus maksma selle eest.
Instagram on täiesti tasuta, storydes iga päev näidanud oma huult. Praegu kahjuks enam ühtegi storyt üleval pole, aga küll tuleb jälle.
Proua galligaart on nüüd pahane, et tal ei lubata koeraga minna lapsele lasteaeda vastu. Sest tema koer on ju niiiiii nunnu ega tee midagi halba. Inimene võiks ju lasteaeda vahetada, kui mitte miski selle töökorralduses ei sobi talle?
mallukas pangu ilma filtrita enne ja pärast pildid, insta filtriga pole mingit vahet näha, peale selle, et pool ülemist mokka on lääpas
Lõpetasin ära augustis, sest päris pikalt tuli võrreldes varasemaga harva postitusi ja needki polnud eriti huvitavad.
Mul on ühe teise blogijaga sama tunne. Tegi ka tasulisse keskkonda uue blogi, alguses tuli mitu postitust päevas lausa, nüüd vaat et mitte midagi. Lõpetasin tellimuse.
Kui enda mõtteid nii kvaliteetseks peetakse, et nende edastamist lausa tasulise teenusena pakkuda, siis võiks asjal mingi järjepidevus ja kvaliteet ka olla.
mallukas pangu ilma filtrita enne ja pärast pildid, insta filtriga pole mingit vahet näha, peale selle, et pool ülemist mokka on lääpas
Kas mulle ainult tundub, või ta nina on nüüd veidi nagu notsunina, st augud näha? Enne ei märganud.
Kus seda lääpas moka ja notsuninaga Emmi pilti näha saab?
Proua galligaart on nüüd pahane, et tal ei lubata koeraga minna lapsele lasteaeda vastu. Sest tema koer on ju niiiiii nunnu ega tee midagi halba. Inimene võiks ju lasteaeda vahetada, kui mitte miski selle töökorralduses ei sobi talle?
Oma “hobuse kõrgust” presenteeris ta juba siis kui rääkis, et ta koer on õpetamata aga kuulab nii ilusasti sõna. Jalutab temaga lahtiselt aga pole ju hullu, ta kuulab sõna. Oi ups, pani jooksu, no ikka juhtub, muidu ju kuulab nii ilusasti sõna. Ja kui järgmine kord sobis koer autosse jätta, siis miks eelmised korrad oli ta vaja sealt üldse välja võtta? Näris turvavöö kinnitust? See on sinu kui koeraomaniku probleem, et koer lahtiselt autos on. Aga ei, süüdi on ikka direktor.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)