Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 3,031 kuni 3,060 (kokku 5,160 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
kaiekast

G võttis oma tobeda pildid maha, mis on tore. Äkki sai aru, et ei ole ainult tema ja maailm.

Või siis ta on niii arg.
Mina isiklikult kahtlustan seda viimast.

Ma läksin hommikul nii vihaseks kui ma ta postitust lugesin, sest vahetult enne seda, lugesin ma seda kuidas üks laps surnuks pureti.
Tahtsin talle suurte tähtedega kommentaariks panna “IDIOOT”, aga sellest poleks kasu olnud ja ise oleksin ka totra mulje jätnud.

+21
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
billa

Lõpetasin ära augustis, sest päris pikalt tuli võrreldes varasemaga harva postitusi ja needki polnud eriti huvitavad.

Mul on ühe teise blogijaga sama tunne. Tegi ka tasulisse keskkonda uue blogi, alguses tuli mitu postitust päevas lausa, nüüd vaat et mitte midagi. Lõpetasin tellimuse.

Kui enda mõtteid nii kvaliteetseks peetakse, et nende edastamist lausa tasulise teenusena pakkuda, siis võiks asjal mingi järjepidevus ja kvaliteet ka olla.

Kas sel ajal kui ta veel kirjutas, said raha eest midagi suurt ja põrutavat teada? Ma kahtlen, kui isiklikult blogijad valitud publikule asju rääkida saavad, kogu info voolab ju paratamatult laiali. Viiekaga konfidentsiaalsust ei taga.

+22
0
Please wait...

Postitas:
jarv

Mimmufikatsioon nüüd täitsa lõpusirgele jõudnud BR540 ostuga. 😀

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu513

Vaadates, mis lõhnu ta on varem kasutanud ja kiitnud, siis… mnjah.

+1
0
Please wait...

Postitas:
8bit

Märkasin, et Harku vald otsib kommunikatsioonispetsialisti (jälgin Harjumaa töökuulutusi mitu korda päevas kuna otsin tööd ja siis jäi silma). Mulle tundub, et praegune soovib siis lahkuda? On ta maininud ka kuskil, et miks?

+11
-1
Please wait...

Postitas:
alexxx

Märkasin, et Harku vald otsib kommunikatsioonispetsialisti (jälgin Harjumaa töökuulutusi mitu korda päevas kuna otsin tööd ja siis jäi silma). Mulle tundub, et praegune soovib siis lahkuda? On ta maininud ka kuskil, et miks?

Instas jagas kuulutust ja kutsus kandideerima, et saaks koos kommunikatsiooniga tegeleda. Muud mainimist ei ole märganud.

+11
0
Please wait...

Postitas:
maalijuuli

Kas tal ei olnud mitte tähtajaline tööleping?

0
-2
Please wait...

Postitas:
mimi20

Mulle tundub, et praegune soovib siis lahkuda?

Ei. Otsitakse juurde veel ühte spetsialisti.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Jayaya

Mul jäi mulje, et juurde otsitakse sest kuskil jagas, et saame kabinetti jagada vms.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kirtti

Kas laps sõidab mõnel tõesti matkaautos täitsa lahtiselt? 😳 Nii väike laps võiks üldsegi veel turvatoolis istuda, aga et isegi turvavööd ei raatsita kinni panna..

+11
-4
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Kas laps sõidab mõnel tõesti matkaautos täitsa lahtiselt? 😳 Nii väike laps võiks üldsegi veel turvatoolis istuda, aga et isegi turvavööd ei raatsita kinni panna..

Kes sellist idiootsust teeb?!

+12
0
Please wait...

Postitas:
anon

Miks nime ei või siis kirjutada. Kasvõi vihjata.
Tõesti ei viitsi kõiki suunamudinaid läbi lapata, et saaks kaasa rääkida.

+12
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Mette-Merithh

Kaasa võidki ju rääkida, kas Sinu hinnangul on ilma turvavööta sõitmine ok või mitte ok. See arvamus ei peaks ju sõltuma sellest, kes parajasti sedasi sõidab.

+10
-17
Please wait...

Postitas:
tsikipriki

Ma arvan, et ta mõtleb ehk homeinestoniat? Kuigi seal oli video tehtud seisvas autos ja sellist hinnangut anda oleks ennatlik.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kaegu513

Sõitev auto, juhil rihm peal.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kirtti

See video nüüd kas aegunud või kustutatud. Mitte see, kus ta ise ringi jalutab. Oli üks teine, kus aknast taustast näha, et auto sõitis ja endale pani turvavöö kinni.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
anon

Kaasa võidki ju rääkida, kas Sinu hinnangul on ilma turvavööta sõitmine ok või mitte ok. See arvamus ei peaks ju sõltuma sellest, kes parajasti sedasi sõidab.

Siin teemas ei räägita üleüldiselt, vaid konkreetsetest inimestest. Ja ma ei ütle midagi pildi/video kohta, mida ma pole näinud.

+17
-3
Please wait...

Postitas:
Melss

Väga inimlik “ülestunnistus” Miiult storys, et kaalub majast loobumist väiksema vastu. Hea samastuda minu meelest, et tohutu töökoormus ja rööprähklemine, isegi kui mõnda aega tehtav – ei ole pikaajaliselt jätkusuutlik ei vaimsele tervisele ega ilmselt ka rahakotile. 

Sotsmeedia kõverpeeglist tundub tihti, et influkatel on ressursse rohkem kui tavainimesel. Nelja lapsega (vanuses 1-5) perre võetakse kutsikas, kes tahab koolitamist ja tähelepanu, üks viie lapsega pere annab alatihti mõista, et neil on lastega tohutult lihtne (versus kaos nagu paljudel mitme väikelapsega vanemal), kolmas ostab/ostis kalli jõusaalipaketi, kuigi saab seda alaliselt kasutada kaks nädalat kuus. Ei halvusta, imestan 🙂 lihtsalt värskendav on näha hästi inimlikku poolt ka. 

+11
-9
Please wait...

Postitas:
Egerta

Väga inimlik “ülestunnistus” Miiult storys, et kaalub majast loobumist väiksema vastu. Hea samastuda minu meelest, et tohutu töökoormus ja rööprähklemine, isegi kui mõnda aega tehtav – ei ole pikaajaliselt jätkusuutlik ei vaimsele tervisele ega ilmselt ka rahakotile.

Sotsmeedia kõverpeeglist tundub tihti, et influkatel on ressursse rohkem kui tavainimesel. Nelja lapsega (vanuses 1-5) perre võetakse kutsikas, kes tahab koolitamist ja tähelepanu, üks viie lapsega pere annab alatihti mõista, et neil on lastega tohutult lihtne (versus kaos nagu paljudel mitme väikelapsega vanemal), kolmas ostab/ostis kalli jõusaalipaketi, kuigi saab seda alaliselt kasutada kaks nädalat kuus. Ei halvusta, imestan 🙂 lihtsalt värskendav on näha hästi inimlikku poolt ka.

Minule Arabella muidu meeldib, aga seda koera võtmist kurb vaadata. Aktiivne tõug, kellele ei pruugi tähelepanu jätkuda 4 väikelapse ja uue töö kõrvalt. Aga tal ka ATH ja sellised inimesed ei suuda rahulikult elada, kogu aeg vaja midagi uut ja ise oma elu keeruliseks elada.

+12
-3
Please wait...

Postitas:
MadMom

Sotsmeedia kõverpeeglist tundub tihti, et influkatel on ressursse rohkem kui tavainimesel. Nelja lapsega (vanuses 1-5) perre võetakse kutsikas, kes tahab koolitamist ja tähelepanu, üks viie lapsega pere annab alatihti mõista, et neil on lastega tohutult lihtne (versus kaos nagu paljudel mitme väikelapsega vanemal), kolmas ostab/ostis kalli jõusaalipaketi, kuigi saab seda alaliselt kasutada kaks nädalat kuus. Ei halvusta, imestan 🙂 lihtsalt värskendav on näha hästi inimlikku poolt ka.

Minule Arabella muidu meeldib, aga seda koera võtmist kurb vaadata. Aktiivne tõug, kellele ei pruugi tähelepanu jätkuda 4 väikelapse ja uue töö kõrvalt. Aga tal ka ATH ja sellised inimesed ei suuda rahulikult elada, kogu aeg vaja midagi uut ja ise oma elu keeruliseks elada.

Jaaa, sama. Tundub väga väga ebamõistlik otsus. Võetud, sest ” appi kui nunnu ta on”. Ise alles ahastas, et ei saa eriti õue, sest lapsed järjest haiged jne. Kutsikas nõuab ikka tohutult tähelepanu ja aega.

Miiu puhul ma juba ammu mõtlesin, et kas ta seda n-ö nui neljaks selle maja ostmist teeb kellegile millegi tõestamiseks või päriselt ka tahab endale kaela sellist kohustust?!?Paaaaaaalju mõistlikum oleks üksikule tegusale naisterahvale ja lastele tunduvalt pisem aga siiski praktiline ja ruumikas kodu. Teda ma iga kell kujutan maja eest hoolitsemas aga suurt-Mi ei iial.

+12
0
Please wait...

Postitas:
emmeM

kas galligaart päriselt müüb oma poja kasutatud aluspükse? ja topilisi kampsuneid? ja siis hurjutus jälgijatega kui keegi julgeb küsida ainult tsärke????

Ma vaatasin ka, ausalt ei tuleks elus selle peale, et laste vanasi alukaid müüa.

Ausalt need riided oleks ise kõik riidekonteineri viinud ja kõik. Pluusidel oli plekid.  Üks pluus oli ju uus tal, mis sest, et laps 2 korda kandnud ja auk ees 🤦‍♀️

See, et asjal nimi ja kunagi oli kallis, ei tähenda, et prügi peaks nii edasi müüma, aga noh, kui on ostjaid, siis mis teha.

See katkine laud oli ka omaette teema. Kui ikka transpordil läheb katki, siis iga normaalne inimene esitab kaebuse ja vahetab ringi, mitte ei hädalda, et raske ja kaugelt tellitud jne

+20
-2
Please wait...

Postitas:
astorias

kas galligaart päriselt müüb oma poja kasutatud aluspükse? ja topilisi kampsuneid? ja siis hurjutus jälgijatega kui keegi julgeb küsida ainult tsärke????

Kuidas magistrikraadiga inimene nii lihtne saab olla?

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Anonymous

Kuidas magistrikraadiga inimene nii lihtne saab olla?

Aga miks mitte? See, et inimene on ühele alale spetsialiseerunud, ei välista seda, et ta poleks muus osas eluvõõras, lihtsate või lausa absurdsete arusaamadega. Avaliku elu tegelastest leiab küllaldaselt kohaseid näiteid.

+16
0
Please wait...

Postitas:
jarv

Tõeliselt veider, miks mitte katkist lauda tagastada. Selle müügist saab ju vähem kui 50% ostuhinnast, sest see on praak. Tagastades saaks 100% ostuhinnast. Isegi kui peab maksma kalli postikulu ise, tuleks see kasulikum. Ja samal ajal koguaeg hädaldab, kuidas tal rahadega nii kitsas, tahaks muudkui Itaaliasse jne.

Tööleminek lahendaks kõik need probleemid, saakski lubada aastas selle lisareisi ja kõiki neid mööblitükke, mida ta ihaldab. Ja töö all ma ei mõtle oma mehe firmas halastusest emailide sõnastuste parandamisega tegelemist. Ei pea ka kuskile 9-5 ronima ja laste eludest nn ilma jääma nagu ta suur hirm on. Nii palju võimalusi on kodus töötamiseks tema eriala ja muude oskuste juures (copywriting, toimetaja, sisustusteenus, insta haldus).

Kõikide nende veidruste juures tundub tõesti, et inimesel pole seda teatud praktilist mõtlemist, mis aitaks aru saada, kuidas rahaga toime tulla ja kust raha tuleb.

+13
0
Please wait...

Postitas:
cygney

https://elu24.postimees.ee/7613682/video-diabeetikud-hadas-suunamudijad-ammendasid-diabeediravimivarud-kasutades-seda-kaalulangetajana

mingi uus trend või? et kellel diabeet jääb ilma?

+9
0
Please wait...

Postitas:
Maryana32

😶 Kuskohas ta selliseid asju müüb?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Maryana32

Vabandused, nägin nüüd paari story-t instagramis, aga kõnealuseid asju enam ei olnud. Minu jaoks üsna tundmatu tegelane siiamaani, ei ole eriti jälginud ega videopildis kordagi näinud, aga praegu ühes story-s see “pay attention, folks!” tundus kuidagi mega veider, tegemist äkki ongi natuke teistmoodi inimesega. Jutt tundub üleüldse selline imelik.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Style

Kas see on mingi uuema aja moevärk, pidevalt rääkida sellest, et raha pole üldse, aga ostame koguaeg disainmööblit ja kalleid rõivaid? Kes selle eest maksab siis? 🙂

+24
0
Please wait...

Postitas:
BlueVelvet

Vabandused, nägin nüüd paari story-t instagramis, aga kõnealuseid asju enam ei olnud. Minu jaoks üsna tundmatu tegelane siiamaani, ei ole eriti jälginud ega videopildis kordagi näinud, aga praegu ühes story-s see “pay attention, folks!” tundus kuidagi mega veider, tegemist äkki ongi natuke teistmoodi inimesega. Jutt tundub üleüldse selline imelik.

Ta on paraku jah omamoodi ja mitte kõige paremas môttes. Temas on mingi väga tugev üleolek teiste suhtes, mida ta ei suuda jätta jagamata. Samas talle endale on üsna palju lubatud (tema enda arust) 😀

+22
0
Please wait...

Postitas:
preili567

Kas see on mingi uuema aja moevärk, pidevalt rääkida sellest, et raha pole üldse, aga ostame koguaeg disainmööblit ja kalleid rõivaid? Kes selle eest maksab siis? 🙂

Mu arust on see aastaid olnud, eriti M puhul🙈

+13
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 3,031 kuni 3,060 (kokku 5,160 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)