Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 3,061 kuni 3,090 (kokku 5,165 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
Mauno

Kas see on mingi uuema aja moevärk, pidevalt rääkida sellest, et raha pole üldse, aga ostame koguaeg disainmööblit ja kalleid rõivaid? Kes selle eest maksab siis? 🙂

Mu arust on see aastaid olnud, eriti M puhul🙈

M saab ilmselt palju asju siiski koostööna

+5
0
Please wait...

Postitas:
k2rbestejumal

😶 Kuskohas ta selliseid asju müüb?

Vabandused, nägin nüüd paari story-t instagramis, aga kõnealuseid asju enam ei olnud. Minu jaoks üsna tundmatu tegelane siiamaani, ei ole eriti jälginud ega videopildis kordagi näinud, aga praegu ühes story-s see “pay attention, folks!” tundus kuidagi mega veider, tegemist äkki ongi natuke teistmoodi inimesega. Jutt tundub üleüldse selline imelik.

Ta on paraku jah omamoodi ja mitte kõige paremas môttes. Temas on mingi väga tugev üleolek teiste suhtes, mida ta ei suuda jätta jagamata. Samas talle endale on üsna palju lubatud (tema enda arust) 😀

Tema teeb eriti toksiliseks fakt, et samal ajal kui tema ise järjepidevalt kõike maha teeb, hurjutab ta samas teisi “õigesti” käituma, tundma, olema. Roosike keset pasamerd.

+22
0
Please wait...

Postitas:
liisikiisk

G oli ju kunagi suur sõbrants Anna Lutteriga, aga vist oli mingi suuremat sorti tüli, sest kunagi G möödaminnes mainis, et viskas mingi Annalt kingiks saadud asja minema vms.

+12
0
Please wait...

Postitas:
astorias

Vabandused, nägin nüüd paari story-t instagramis, aga kõnealuseid asju enam ei olnud. Minu jaoks üsna tundmatu tegelane siiamaani, ei ole eriti jälginud ega videopildis kordagi näinud, aga praegu ühes story-s see “pay attention, folks!” tundus kuidagi mega veider, tegemist äkki ongi natuke teistmoodi inimesega. Jutt tundub üleüldse selline imelik.

Ta on paraku jah omamoodi ja mitte kõige paremas môttes. Temas on mingi väga tugev üleolek teiste suhtes, mida ta ei suuda jätta jagamata. Samas talle endale on üsna palju lubatud (tema enda arust) 😀

Tema teeb eriti toksiliseks fakt, et samal ajal kui tema ise järjepidevalt kõike maha teeb, hurjutab ta samas teisi “õigesti” käituma, tundma, olema. Roosike keset pasamerd.

Haha see on ikka suht klassika, kuidas ta peaaegu kõike enda ümber kritiseerib. Olen märganud, et isegi kui ta komplimenti üritab millelegi või kellelegi teha, siis isegi see peab olema koos kerge solvanguga…ta ise ilmselt ei saa sellest arugi. Konkreetne näide see eilne “pay attention people”.. nagu ta üldse ei varja oma üleolevust oma jälgijate pihta.

Pidevalt ikka kritiseerib eestit, inimesi, lapse lasteaeda. Lasteaia direktorit tembeldas Hitleriks ja no niiii niii palju kohti kus paneb mõtlema et mis inimese probleem on???

kui tihti ta räägib et ei näita laste nägusid, siis näitab lapsi aluspükste väel nägusid varjamata. Väga tihti räägib endale täiesti vastu ikka. Ja no tipp see et kui midagi räägib või mingit arvamust avaldab, siis lõppu tuleb alati “sul pole vaja mulle kirjutada mind ei huvita”…

Vaimselt ebastabiilne väheke tundub olevat.

+17
0
Please wait...

Postitas:
ageta

Haha see on ikka suht klassika, kuidas ta peaaegu kõike enda ümber kritiseerib. Olen märganud, et isegi kui ta komplimenti üritab millelegi või kellelegi teha, siis isegi see peab olema koos kerge solvanguga…ta ise ilmselt ei saa sellest arugi. Konkreetne näide see eilne “pay attention people”.. nagu ta üldse ei varja oma üleolevust oma jälgijate pihta. Pidevalt ikka kritiseerib eestit, inimesi, lapse lasteaeda. Lasteaia direktorit tembeldas Hitleriks ja no niiii niii palju kohti kus paneb mõtlema et mis inimese probleem on??? kui tihti ta räägib et ei näita laste nägusid, siis näitab lapsi aluspükste väel nägusid varjamata. Väga tihti räägib endale täiesti vastu ikka. Ja no tipp see et kui midagi räägib või mingit arvamust avaldab, siis lõppu tuleb alati “sul pole vaja mulle kirjutada mind ei huvita”…

Ei saa unustada varbaid, mida teised näidata ei tohi.

+13
0
Please wait...

Postitas:
alexxx

Ma olen nüüd viimastel päevadel galligaarti storysid jälginud, see poolenisti inglise keeles rääkimine on ikka päris veider.

+17
0
Please wait...

Postitas:
Huviline

Ma olen nüüd viimastel päevadel galligaarti storysid jälginud, see poolenisti inglise keeles rääkimine on ikka päris veider.

Läksin ka seda imelooma vaatama esimest korda ja rohkem ei plaani. Minu jaoks on need inimesed, kes lasevad lapsel sülest autot juhtida, täielikud vastutustundetud ja rumalad inimesed. Üks loom teel ja äkkpidurdus ja see laps on sul sülest esiklaasis. Vihale ajab lihtsalt, aga mõne jaoks on see asi, mida uhkusega jagada.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
ageta

Läksin ka seda imelooma vaatama esimest korda ja rohkem ei plaani. Minu jaoks on need inimesed, kes lasevad lapsel sülest autot juhtida, täielikud vastutustundetud ja rumalad inimesed. Üks loom teel ja äkkpidurdus ja see laps on sul sülest esiklaasis. Vihale ajab lihtsalt, aga mõne jaoks on see asi, mida uhkusega jagada.

Ausalt öeldes oleks esiklaas isegi hea variant. Vaadates seda talvist maale sõitmise videot, see rooliga saagiv laps ja jäine/lumine tee. Auto võib nii kergesti käest minna, lumevalli sõita ja turvapadjad lahti lüüa. Turvapadi avaneb 160-350km/h kiirusega ja seda ka juba 15-25 km/h kiirusel sõites. Täiskasvanu ei või roolile liiga lähedal istuda turvapadja jõust saadud vigastuse riski tõttu aga antud juhul avaneb see padi lapsele näkku. Et jaa,  pigem eelistaks klaasist välja lendamist.

Ükskõik mis olukorras laps niiviisi rooli panna on vale, seda avalikult näidata on vale aga veel hämmastavam on, kuidas üks lapsevanem riskib oma lapsega nõnda ja valib riskimiseks veel võimalikult ohtlikud tingimused. Aga see pole tal ainuke kord sellist teguviisi presenteerida, varemgi näidanud.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Mauno

Haha see on ikka suht klassika, kuidas ta peaaegu kõike enda ümber kritiseerib. Olen märganud, et isegi kui ta komplimenti üritab millelegi või kellelegi teha, siis isegi see peab olema koos kerge solvanguga…ta ise ilmselt ei saa sellest arugi. Konkreetne näide see eilne “pay attention people”.. nagu ta üldse ei varja oma üleolevust oma jälgijate pihta.

Pidevalt ikka kritiseerib eestit, inimesi, lapse lasteaeda. Lasteaia direktorit tembeldas Hitleriks ja no niiii niii palju kohti kus paneb mõtlema et mis inimese probleem on???

kui tihti ta räägib et ei näita laste nägusid, siis näitab lapsi aluspükste väel nägusid varjamata. Väga tihti räägib endale täiesti vastu ikka. Ja no tipp see et kui midagi räägib või mingit arvamust avaldab, siis lõppu tuleb alati “sul pole vaja mulle kirjutada mind ei huvita”…

Vaimselt ebastabiilne väheke tundub olevat.

väheke 😀 😀

+6
0
Please wait...

Postitas:
PiretTP

Väike vahemärkus, kui nö suunamudijad paluvad soovitusi mingisse kohta minna siis alati jääb mulje et oodatakse selle valitud koha eripakkumist neile. Tavaline inimene loeb netist arvustusi. Nagu oleks see võimatu ülesanne.

+31
-1
Please wait...

Postitas:
Leenur

Jälgisin teda veitsa aega enne, kui Ukraina-Venemaa sõda algas. Sellest ajast lõpetasin ka jälgimise, sest see pidev hurjutamine et kuidas inimesed ei jälgi AK-d ja kuidas inimesed ei tea kes on Martin Herem (kelle kohta ta ütles KaitseLIIDU juhataja hahahah) jne no see viskas üle. Kes teda veel jälgivad, siis kas ta ikka raporteerib sõja kohta? Või see pole enam “moes”? 😀

+19
0
Please wait...

Postitas:
monic77

Jäin lolli peaga tiktokist mingit Rastaperekonda vaatama, no kohutav. Nad karjuvad väikelapse peale, kes on näljane ja peaks juba voodis olema. Narkojutud ja sekka lapse mõnitamine, päris abituks tegev viha tuleb peale.

Njah, olen ka sattunud mõnedele laividel eaga ruttu edasi liikunud.

Aga tiktokis roolis laive tegev naine ja samas loeb ka ekraanile ilmuvaid sõnumeid…. Ma saan aru, et ta on enda arust kõva rallimutt jne aga mis saab kui matsu paneb ja laps ilma emata jääb??

+13
0
Please wait...

Postitas:
MadMom

Jäin lolli peaga tiktokist mingit Rastaperekonda vaatama, no kohutav. Nad karjuvad väikelapse peale, kes on näljane ja peaks juba voodis olema. Narkojutud ja sekka lapse mõnitamine, päris abituks tegev viha tuleb peale.

Mulle ka silma jäänud see, et lapse peale tõstetakse pidevalt häält. Kurb kuulata seda.

+14
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
plixi

Kas Britt on kommenteerinud kus Bruno niikaua on, kui ta Prantsusmaal oma lapsi “külastab”? Kuna on sellel vaesel mehel see oma aeg? Lööge või maha aga no väga isekas inimene tundub see naisterahvas.

+29
-10
Please wait...
Postitas:
Egerta

Kas Britt on kommenteerinud kus Bruno niikaua on, kui ta Prantsusmaal oma lapsi “külastab”? Kuna on sellel vaesel mehel see oma aeg? Lööge või maha aga no väga isekas inimene tundub see naisterahvas.

2 nädalat ongi ju Bruno oma aeg. Pole täpsustanud, kus siis peatub, aga ilmselgelt mitte kodus.

+9
-12
Please wait...

Postitas:
MadMom

Mees pere juurest uttu tõmbab ja n-ö pühapäeviti tegelemas käib, siis seda peetakse jumala normaalseks.  Nüüd üks pere kasutab teistmoodi mudelit ja igapäevaselt elab mees lastega siis see naine lüüakse risti piltlikult öeldes ja tuntakse mehele kaasa. Camoooon ausõna! Olge natuke avatuma meelega. Lahutus on alles nii värske olnud ja küll asjad selginevad, pole ju kivisse raiutud see praegune süsteem.

+11
-27
Please wait...

Postitas:
plixi

Olles ise sama vana lapse ema nagu tal poja on, ei kujuta hästi ette jah kuidas ma suudaks nii väikese lapse juurest enamus aega teises riigis oma “tassi täita”. Ei kujuta lihtsalt. Ma olen täiesti kindel, et see 50:50, üks ühes riigis, teine teises riigis süsteem ei ole nii vahva lastele nagu ta jälgijatele üritab näidata.

Jään huviga ootama sündmuste edasist arengut, kui emb-kumb leiab uue elukaaslase. Kahjuks jäävad kaotajaks need 4 armast last.

+31
-7
Please wait...
Postitas:
marimustikas

Seletab küll, et absoluutselt mingit vahet ei ole kui ta Prantsusmaal oleks aga tundub selline endale olukorra paremaks rääkimise jutt pigem.

Muidugi tuleb austada eraldi aega ja piire seada jne aga sama kohas elades oleks see aeg ju pigem nädal-nädal mitte 2 nädalat nii pisikeste lastega.

Üha rohkem tundub lihtsalt see keiss olevat mis ka blogis aegade algusest kumas: Britt tahab Eestisse tagasi. Nüüd nui neljaks on ta selle lihtsalt saanud. Aga kogu see muu mula, et mingit vahet pole, kus riigis ta viibib ja see on parim variant lastele? See on parim variant Britile lihtsalt

+30
-1
Please wait...

Postitas:
ageta

Olles ise sama vana lapse ema nagu tal poja on, ei kujuta hästi ette jah kuidas ma suudaks nii väikese lapse juurest enamus aega teises riigis oma “tassi täita”. Ei kujuta lihtsalt. Ma olen täiesti kindel, et see 50:50, üks ühes riigis, teine teises riigis süsteem ei ole nii vahva lastele nagu ta jälgijatele üritab näidata.

Jään huviga ootama sündmuste edasist arengut, kui emb-kumb leiab uue elukaaslase. Kahjuks jäävad kaotajaks need 4 armast last.

Aga kas sa seda kujutad ette, et hilisteismelisena valitud riik ei pruugi täiskasvanuks saades olla su soovitud elukoht? Et võib suureneda soov oma vanemate ja perekonnaga suhelda? Inimene võib depressiooni sattuda? Proovi ette kujutada, kuidas elaks see sama vana poja siis, kui tal enam ema poleks? Või kui ema on füüsiliselt olemas aga vaimselt mitte? Kui sinu hing pole kahe asja vahel kaheks kistud, siis sa ei suudagi ette kujutada, mis tunne see võib olla igatseda samal ajal niivõrd erinevaid asju. Neil lastel on aastate pikkuse kirjelduse põhjal otsustades olemas suurepärane isa. Ja need lapsed on kindlasti rahul sellega, et neil on ema.

Lahutatud paarid jagavadki lapsi. Kui Eestis elavatel peredel on jagamine 50:50, siis kuidas nende 50:50 nii palju arusaamatum on? Mis vahet seal on, kas ema on Eestis, Prantsusmaal, Saksamaal või Hispaanias, kui parasjagu pole tema nädal? USAs viibimine ehk mõjutaks, sest ajavahe tõttu on igapäevane suhtlemine keerukam aga telefoni, arvuti jne kaudu suheldes ei ole vahet, kas teine osapool asub 10 km või 3000 km kaugusel.

+14
-21
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Lihtsalt märkusena, et 50:50 ei ole enamus ajast. Täpselt pool ajast on see. Ja pool ei saa kuidagi olla enamus.

+18
0
Please wait...

Postitas:
plixi

Mina hakkasin teda jälgima kui ta viimast last jäi ootama, jälle tänu Perekoolile. Varasemate juttudega pole kursis aga no arusaamatu, miks ta sinna Prantsusmaale siis järjest lapsi sünnitas, kui väidetavalt tahtis ammu Eestisse tagasi ja tunded olevat juba jahtunud olnud päris palju aastaid tagasi jne.

Oeh, ennast paneb väga mõtlema see lugu just selles võtmes, et enda perekonda hoida ja armastada, et enda väike laps ei peaks sellist valu üle elama, kus tahaks emme kaissu õhtul aga emme on teises riigis ” oma armsate inimestega” õhtul väljas.

+36
-4
Please wait...
Postitas:
jarv

Aga kas sa seda kujutad ette, et hilisteismelisena valitud riik ei pruugi täiskasvanuks saades olla su soovitud elukoht? Et võib suureneda soov oma vanemate ja perekonnaga suhelda? Inimene võib depressiooni sattuda?

Selliste asjade peale mõeldakse ja räägitakse kaaslasega lahti enne abiellumist ja laste saamist. Just sellel põhjusel ei ole ka soovitatav hilisteismelisena neid täiskasvanute asju teha, vaid ikka kahekümnendates nagu Britt minu teada ka oli.

Vähest vanust ei saa siin küll süüdistada, sest enamasti tekib inimestel sama sümptom 40ndates.

+29
-1
Please wait...
Postitas:
hel007

Mis puudutab seda 2 nädala kaupa laste jagamist, siis ühes laivis Britt rääkis, et nad konsulteerisid enne mitme lastepsühholoogi või perenõustajaga (Prantsuse omadega) ning nende kõigi soovitus oli sama, et nii on lastele parem. Põhjendus oli umbes selline, et 1 nädalaga laps alles jõuab päriselt kohaneda ühe vanemaga, kui jälle vahetuks, seega pikem aeg toob rohkem stabiilsust. Ning ütles, et neile tundus algul ka see liiga pikk aeg, vanemad ju igatsevad samuti oma lapsi, aga otsustasid usaldada spetsialiste ja teha nii nagu lastele parem. Nii et siin pole talle küll põhjust etteheiteid teha. Lisaks selline elukorraldus on neil ju esialgu, mingil ajal tuleb teistsugune lahendus.

+17
0
Please wait...

Postitas:
plixi

Ootan huviga seda teistsugust lahendust. Arvan, et see tulebki siis, kui tekib uus suhe ja see lahendus on laste kahjuks.

+18
-3
Please wait...
Postitas:
PiretTP

Kahju väikesest poisist. Ei saa tema rahulikku pereelu tundma. Piltidel ka enamasti imelikutes riietes.

+18
-12
Please wait...
Postitas:
alexxx

Kahju väikesest poisist. Ei saa tema rahulikku pereelu tundma. Piltidel ka enamasti imelikutes riietes.

Sa räägid Briti pojast? Mis mõttes imelikes riietes, mis ta riietel viga on?

Britt on paar korda storydes näidanud, kuidas õde on vennale riideid valinud, aga poleks arvanud, et see kellelegi hambusse jääb.

+16
-10
Please wait...

Postitas:
PiretTP

Jagamine oli vist loomulik. Kellegi kommentaar ei peaks nii valulik olema et labaselt “hambusse jääks” või ” camoone” riputada. Pole vaja siis jagada ja siiamaani olen mina viisakaks jäänud. Ei teki tahtmist vastu laupäeva õhtut küll kellegi planktoniga riidu kiskuma.

+5
-12
Please wait...
Postitas:
alexxx

Vabandust, aga ma ei saa su reaktsioonist hetkel absoluutselt aru. Ma ei ole sind kuidagi halvustanud, aga minu planktoniks nimetamine on küll inetu.

Ma tõesti ei saa aru, mis ta riietel viga on.

+11
-7
Please wait...

Postitas:
PiretTP

Väga inetu mind halvustamises süüdistada. Väga inetu.

+2
-22
Please wait...
Postitas:
jarv

Väga inetu mind halvustamises süüdistada. Väga inetu.

Läksid vist närvi selle “Kommentaarist on juba teavitatud” peale. Saad aru, et see teatis tuleb sulle, kui ükskõik kes vajutab “Teata ebasobivast” nuppu ja see nupp on sisutu. Kommentaar ei saadeta tegelikult kuskile ülevaatamisele.

+13
0
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 3,061 kuni 3,090 (kokku 5,165 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)