Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Mina ei usu, et Inna ja ta mees plaanisid algusest peale tüli norida, et mängutoas maksmata jätta nagu omanikud fb-s kirjutavad. Selles peres pole rahapuudust, et sellise jamaga tegeleda. Koristaja oli ülbe ja vihastas nad välja. Pooldan igati, et mängutoa tunnihind olgu juba eos kōrgem ja koristus hinna sees, et ei tekiks küsitavaid lisateenuseid. Tegelikult ei meeldiks kellegile kui tuleks koristaja ja kukuks kommenteerima. Koristaja tehku oma tööd ja omanike asi on klaarida arved. Kōigile osapooltele oleks meeldivam broneeringu tasu ette vōtta ja koristus hinnas. Ilmselt algajad ettevõtjad ja pole asju läbi mōelnud.
Kui restoranis teenindus ei meeldi, siis ei jäta ju arvet maksmata. Iga normaalne inimene oleks teenuse eest tasunud.
See Inna ei jätnud teenuse eest maksmata. Koristaja nôudis koristamata mängutoa eest miskit lisatasu. Ja Inna videotest oli näha, et tegelikult oli see mängutuba neil tàiesti korras, lihtsalt môned asjad olid jäänud justkui õigetesse kohtadesse panemata. Koristaja aga hoidis ust kinni ega lasknud nende perel ära minna, enne kui see lisatasu makstud. Minu arust kõlab see rohkem alatu väljapressimisena. Nagu keegi eelnevalt ütles, siis nende perel kohe kindlasti pole teemaks rahapuudus, et suvaliselt miski teenuse eest maksmata jätaks.
Ja siis tohib koristajale peksa anda?
Pidime ju kohe varsti heliga videosid nägema, eks siis saame kõik teada, kas tegu oli vanematepoolse peksmisega või koristajapoolse vabadusevõtmisega (kui ta füüsiliselt neil lahkumast takistas, siis just sellega ju tegu oli) – kui keegi seisaks mul tee peal ees ja teataks, et ma ei tohi minema minna, ma lükkaks ka ta eest ära või vajadusel rahmeldaks end sealt välja. Nii et siin teemas ootaks küll tõesti, kuni oma silmaga näeme, mis siis toimus.
Täpselt!
Mina ei usu, et Inna ja ta mees plaanisid algusest peale tüli norida, et mängutoas maksmata jätta nagu omanikud fb-s kirjutavad. Selles peres pole rahapuudust, et sellise jamaga tegeleda. Koristaja oli ülbe ja vihastas nad välja. Pooldan igati, et mängutoa tunnihind olgu juba eos kōrgem ja koristus hinna sees, et ei tekiks küsitavaid lisateenuseid. Tegelikult ei meeldiks kellegile kui tuleks koristaja ja kukuks kommenteerima. Koristaja tehku oma tööd ja omanike asi on klaarida arved. Kōigile osapooltele oleks meeldivam broneeringu tasu ette vōtta ja koristus hinnas. Ilmselt algajad ettevõtjad ja pole asju läbi mōelnud.
Kui restoranis teenindus ei meeldi, siis ei jäta ju arvet maksmata. Iga normaalne inimene oleks teenuse eest tasunud.
See Inna ei jätnud teenuse eest maksmata. Koristaja nôudis koristamata mängutoa eest miskit lisatasu. Ja Inna videotest oli näha, et tegelikult oli see mängutuba neil tàiesti korras, lihtsalt môned asjad olid jäänud justkui õigetesse kohtadesse panemata. Koristaja aga hoidis ust kinni ega lasknud nende perel ära minna, enne kui see lisatasu makstud. Minu arust kõlab see rohkem alatu väljapressimisena. Nagu keegi eelnevalt ütles, siis nende perel kohe kindlasti pole teemaks rahapuudus, et suvaliselt miski teenuse eest maksmata jätaks.
Justnimelt on kirjas, et ei makstud üldse mängutoa kasutamise eest ja sellest probleem algaski. Sulaselgelt on kirjas mängumaa lehel, et “mängutoa kasutamise eest keelduti maksumast, mitte koristusteenuse eest. Viidates, et tahetakse mustalt raha, kuigi oli võimalus tasuda 5 päeva ette ülekandega ja ka kohapeal pakkus koristaja võimalust ülekanne sooritada”. Mina ei leia ka Inna sots meedia lehelt, kus ta ütleks, et maksis teenuse eest. Ei leia ka väidet, et füüsilist vägivalda poleks olnud. Inna videost on samuti näha, et koristaja rahulikult helistab. Mis vabaduse võtmisest siin rääkida…. 10 min vaieldi arve tasumise üle ja ei lubatud enne lahkuda! Ja siis kasutati füüsilist jõudu, et tasumata lahkuda. Kui nad tõesti tundsid, et nende elu on ohus, siis nad oleks pidanud politsei kutsuma. Aga tegelikult saavad ju kõik aru, et see väide on naeruväärne
Hmm
Adamson ka teleturuks hakanud. Reklaamib kuppude imemasinat.
Ma siiani olin kallutatud natuke Inna poole, sest tundus ebareaalne, et inimesed peksavad mingit mängutoa koristajat oma laste ees. Ma olen natuke aega jälginud teda ja pidasin üsna stabiilseks inimeseks, aga mu sõbranna, kes elus esimest korda ta kontot vaatas tänu sellele saagale, sai kohe samal päeval bloki ilma, et midagi kommenteerinudki oleks, lihtsalt vaatas neid update mis vahepeal lisandusid. See jätab veidi hüsteeriku mulje 😀
tsau, Inna! 🙂
Kommentaarist on juba teavitatud
Vabandust, aga minu jaoks täitsa tundmatud inimesed need Inna ja Paul. Millega nad tegelevad, et nii palju reisida saavad ja mõtlevad, kas osta kinnisvara Havaile või Miamisse?
Töötajate arv 0, brutopalk 0
Lihtsalt märkusena – ilmselt ei ole käive null, ettevõte lihtsalt pole käibemaksukohustuslane ja ei pea iga kuu käivet deklareerima. Töötajate arv pole ka oluline, kui ettevõte passiivset tulu teenib.
Teatmik.ee lehel on kõik mugavalt vaadatav, ka aastaaruannete koondandmed ning ettevõttele praegu ning minevikus kuulunud kinnisvara. https://www.teatmik.ee/et/personlegal/14043697-O%C3%9C-Mikupi
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.