Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Ei usu, et bloki saite. Pigem kustutas enda konto peale malluka postitust ära.
Minu konto sai bloki juba mõnda aega tagasi. See oli pärast seda saagat, kus nad exiga üksteisest story‘sid tegid.
Mis see mees siis korraldanud on? Miks ta luuser on?
Kuna Marlee on ära blokkinud siis minule ju on jäänud näha ainult ühe osapoole versioon. Ja tänu sellele just jääb vastupidine mulje.
Aga tglt ma poleks iial arvanud et mu elu nii igav on et ma päriselt käin ja jälgin seda teemat siin 😂
Ma väga põgusalt vaatasin tema jagatud screenshote eksi kirjutistest jms, kui Perekoolis see teema aktuaalne oli ja ei saa aru, kuidas sulle vastupidine mulje jäi. See lapse isa tunduski täielik naistemehest vastutust mitte võttev töllakas. Aga väärikam oleks jah selline töll täielikult unustada ja oma elust blokeerida ning keskenduda lapsele ja enda tervendamisele. Viha ja reedetuse tunne on muidugi mõistetavad.
Kuna Marlee on ära blokkinud siis minule ju on jäänud näha ainult ühe osapoole versioon. Ja tänu sellele just jääb vastupidine mulje.
Aga tglt ma poleks iial arvanud et mu elu nii igav on et ma päriselt käin ja jälgin seda teemat siin 😂
Ma väga põgusalt vaatasin tema jagatud screenshote eksi kirjutistest jms, kui Perekoolis see teema aktuaalne oli ja ei saa aru, kuidas sulle vastupidine mulje jäi. See lapse isa tunduski täielik naistemehest vastutust mitte võttev töllakas. Aga väärikam oleks jah selline töll täielikult unustada ja oma elust blokeerida ning keskenduda lapsele ja enda tervendamisele. Viha ja reedetuse tunne on muidugi mõistetavad.
ma pole neid screenshote näinud, aint neid mehe uuemaid storysid mis nats aega tagasi olid. Mõned varasemad sattusin ka nägema aga nendes polnud midagi erilist.
aga jah eks see kipu olema nii et kui mehed räägivad kui hull psycho nende eks on, siis üldiselt on selle hulluse tekitajaks see samune mees.
Ma ise ka väga rahuliku iseloomuga, aga leidub üks mees, kes suudab mind endast niiii välja viia oma jutu ja ütlemistega et ma ise ka ei tunne ennast ära selles olukorras. Temal muidugi samuti hea kõigile rääkida milline hull ma olen.
ma pole neid screenshote näinud, aint neid mehe uuemaid storysid mis nats aega tagasi olid. Mõned varasemad sattusin ka nägema aga nendes polnud midagi erilist.
aga jah eks see kipu olema nii et kui mehed räägivad kui hull psycho nende eks on, siis üldiselt on selle hulluse tekitajaks see samune mees.
Ma ise ka väga rahuliku iseloomuga, aga leidub üks mees, kes suudab mind endast niiii välja viia oma jutu ja ütlemistega et ma ise ka ei tunne ennast ära selles olukorras. Temal muidugi samuti hea kõigile rääkida milline hull ma olen.
Sa käid ka mööda sotsiaalmeediat ja kirjutad siis kõigile naistele, et kas sul on selle mehega intiimsuhe?
Sa käid ka mööda sotsiaalmeediat ja kirjutad siis kõigile naistele, et kas sul on selle mehega intiimsuhe?
No mis asja sina kaagutad, sina oledki see töllakas või?
Minu arust on siin valdav enamus, kui mitte kõik kommenteerijad Marlee käitumise hukka mõistnud. Lihtsalt avaldatakse mõistmist, et tema viha on arusaadav, olgugi et tema reaktsioonid on olnud haiglased. Või mis su kommentaari mõte oli?
Kommentaarist on juba teavitatud
Minu arust on siin valdav enamus, kui mitte kõik kommenteerijad Marlee käitumise hukka mõistnud. Lihtsalt avaldatakse mõistmist, et tema viha on arusaadav, olgugi et tema reaktsioonid on olnud haiglased.
Vaadates, mis kommentaare siin on mittesobivaks märgitud, siis võib täitsa olla. Pane tähele, see siin märgitakse ka tõenäoliselt.
Minu arust on siin valdav enamus, kui mitte kõik kommenteerijad Marlee käitumise hukka mõistnud. Lihtsalt avaldatakse mõistmist, et tema viha on arusaadav, olgugi et tema reaktsioonid on olnud haiglased. Või mis su kommentaari mõte oli?
Mina, Huviline, olen üsna vana PK kasutaja ja ilmselgelt mitte antud teema meesisik 🤣
Hakkasin ka kahjuks seda töllakat mingi aeg jälgima ja ei saa aru, mis puudujääke see inimene korvata üritab, et oma esimest poega igast asendist promob. Mina muidugi üldse ei mõista seda laste netti toppimist. Pole ju eriti hea kuulsus sellel töllakal. Kõik saavad teada, kes ta laps on. Vaene laps. Tinderipiltide vahele vaja näidata, et vahepeal natuke lapsele ka aega jäänud.
MissMarlee sa võiksid vähemalt nii palju eneseväärikust säilitada, et lapsi teie vahelisse võitlusesse mitte tuua. On kahju, et mees on hea isa oma esimesele pojale, aga sinu pojale mitte? Äkki vaatad peeglisse ja mõtled miks see nii on, mõni ema ei manipuleeri lapsega, et oma isiklikku vimma rahuldada. Ise sa selle lõhe tekitad lapse ja isa vahel.
P.S su enda sotsiaalmeedia on su enda poja pilte täis. Silmakirjalik much huh?
Tuleks ikka keskenduda sellele oma kõige kallimale lapsekesele, mitte negatiivsust külvata tema juuresolekul. Ilmselt kõikidel kordadel kui pidanud üksikema olema, on tunded negatiivsed ja viha mehe vastu möllab sisemiselt. Lapsed on väga tundlikud, kõiki neid negatiivseid emtotsioone ei peaks edasi andma. Milleks üldse keskenduda millegile muule kui sellele imearmsale elu armastusele.. palju olulisem on ju see väike ime. Suva see mees..
Kõrvaltvaatajana on tundunud, et antud paarike on rohkem lahus kui koos olnud. Mis petmisest siis juttu saab olla? Vaba inimesena võib kaaslast otsida kust ja palju tahab ju.
Keda see MissMarlee süüdistada saab? Üldiselt ei tasu esimese ettejuhtuvaga lapsi teha, oma lapsele isa valimine on ikka suur valik. Oleks, et need asjad enne saladus oleks olnud. Mida ta lootis? Nad polnud kooski ju. Soovis see mees üldse last või oli see naise ainuotsus laps teha ja alles jätta? Paljud meeleheitel naised teevad seda, et meest kinni hoida ja selle naise puhul ei imestaks millegi üle.
See, kuidas ta päevast-päeva, tunnist-tundi Instagramis passib ka storysid tegi/teeb oma enneaegse vastsündinu kõrvalt isegi sünnitusmajas, jälitab eksi jälgijaid, kirjutab neile, see on tõeline nartsissist ja psühh. Lisaks valetamine. Kasvõi oma kinnisvarakarjääri kohta. Nägin seda kõrvalt ja olen näinud tema müüginumbreid. Ta oli büroo kõige halvem maakler. Isegi miinimumpalka ei suutnud kokku teenida selle suhteliselt pika aja jooksul, mis ta maaklerina töötas. Oluliselt alla selle. Lisaks ei saanud kolleegidega läbi. Ei saanud ta kusagilt paremat pakkumist, ta aeti minema ja kinnisvaraturule tal enam asja pole.
Keda see MissMarlee süüdistada saab? Üldiselt ei tasu esimese ettejuhtuvaga lapsi teha, oma lapsele isa valimine on ikka suur valik. Oleks, et need asjad enne saladus oleks olnud. Mida ta lootis? Nad polnud kooski ju. Soovis see mees üldse last või oli see naise ainuotsus laps teha ja alles jätta? Paljud meeleheitel naised teevad seda, et meest kinni hoida ja selle naise puhul ei imestaks millegi üle.
See, kuidas ta päevast-päeva, tunnist-tundi Instagramis passib ka storysid tegi/teeb oma enneaegse vastsündinu kõrvalt isegi sünnitusmajas, jälitab eksi jälgijaid, kirjutab neile, see on tõeline nartsissist ja psühh. Lisaks valetamine. Kasvõi oma kinnisvarakarjääri kohta. Nägin seda kõrvalt ja olen näinud tema müüginumbreid. Ta oli büroo kõige halvem maakler. Isegi miinimumpalka ei suutnud kokku teenida selle suhteliselt pika aja jooksul, mis ta maaklerina töötas. Oluliselt alla selle. Lisaks ei saanud kolleegidega läbi. Ei saanud ta kusagilt paremat pakkumist, ta aeti minema ja kinnisvaraturule tal enam asja pole.
Puhas laim, millega vastavate organite poole pöörduda. Soovitan Marleel seda teha.
Omg, arutage omavahelisi asju äkki kusagil mujal, mitte avalikus foorumis.
Kuule peetrike, tee oma instagram uuesti lahti ja kirjuta sinna oma isikliku elu traktaate.
töllakas jälle siin valetamas. Polnud koos? See, et ta juuli lõpus tema juurest välja kolis ei tähenda, et nad koos polnud. Olid koos, ööbisid teineteise juures ja tegid kõike, mida paarid teevad. Siiani teevad. Miks sa ei kirjuta kuidas lapse isa igast kokteilist ja seaduserikkumisest storytab? Sel ajal kui lapse ema lapsega haiglas oli ja tema eest hoolitses, siis töllakas lasi mööda “sõbrannade sünnipäevasid” ringi – kokteilid näppus. Kuidas selle asemel, et minna ka lapse eest hoolitsema või natukenegi lapse vastu huvi tunda, tema otsib tinderist hingesugulast ja storytab instagramis. Et meestele on kõik lubatud? Kuidas saab naine lapse üksi teha? Kuidas üldse keegi saab nii idioot olla ja sellist jama kirjutada. Kui sa teaksid selle suhte tagamaid, siis sa ei klähviks siin. Kes kellele tegelikkuses meelega lapse tegi. Sellist meest nagus see töllakas on ei taha mitte keegi “kinni hoida”. Kes ta on? Suvaline töllakas, kes üritab sotsiaalmeedias ja tutvumisportaalides jätta endast sõprade autode, lennukite ja paatidega muljet nagu ta oleks rikas? Ta pildistab tänavatel suvalisi ferrarisid ja paate ja topib endale sotsiaalmeediasse. Teeb kingitus.ee autodega pilte ja siis esineb tinderis mingi “rikkurina”, tegelikkuses sõidab kiaga. Ütle üks hea põhjus miks peaks tahtma keegi sellist venda millegagi “kinni hoida”? On ta heast perekonnast? Ei. On tal mingi kaasavara? Ei. Oskab ta naisi ja perekonda hoida? Ei. On ta hea inimene? Ei. Sorry, aga ei saa pihta, miks peaks tahtma keegi sellist venda kinni hoida.
Milline sulaselge vale kinnisvaras töötamise kohta. Isegi teise täistöökoha kõrvalt õnnestus tal olla eelmisel suvel maaklerite tabelis ja tegi väga hea tulemuse. Samuti sai ta kolleegidega väga hâsti läbi. Kinnisvarast tuli ta ise vabatahtlikult ära, sest rasedana kahel kohal töötada on liig, mis liig. Valis kindla kuupalgaga töö, mis oli antud asjaolu arvestades oluliselt mõistlikum, kui praeguses turuolukorras seal kükitada. Pigem võiks rääkida selle “ebaõnnestunud müügimehe tööst”. Päevad läbi pole mitte midagi inimesel teha ja lollid ülemised maksavad veel sellisele luuserile palka.
Marlee, sina või?
töllakas jälle siin valetamas. Polnud koos? See, et ta juuli lõpus tema juurest välja kolis ei tähenda, et nad koos polnud. Olid koos, ööbisid teineteise juures ja tegid kõike, mida paarid teevad. Siiani teevad. Miks sa ei kirjuta kuidas lapse isa igast kokteilist ja seaduserikkumisest storytab? Sel ajal kui lapse ema lapsega haiglas oli ja tema eest hoolitses, siis töllakas lasi mööda “sõbrannade sünnipäevasid” ringi – kokteilid näppus. Kuidas selle asemel, et minna ka lapse eest hoolitsema või natukenegi lapse vastu huvi tunda, tema otsib tinderist hingesugulast ja storytab instagramis. Et meestele on kõik lubatud? Kuidas saab naine lapse üksi teha? Kuidas üldse keegi saab nii idioot olla ja sellist jama kirjutada. Kui sa teaksid selle suhte tagamaid, siis sa ei klähviks siin. Kes kellele tegelikkuses meelega lapse tegi. Sellist meest nagus see töllakas on ei taha mitte keegi “kinni hoida”. Kes ta on? Suvaline töllakas, kes üritab sotsiaalmeedias ja tutvumisportaalides jätta endast sõprade autode, lennukite ja paatidega muljet nagu ta oleks rikas? Ta pildistab tänavatel suvalisi ferrarisid ja paate ja topib endale sotsiaalmeediasse. Teeb kingitus.ee autodega pilte ja siis esineb tinderis mingi “rikkurina”, tegelikkuses sõidab kiaga. Ütle üks hea põhjus miks peaks tahtma keegi sellist venda millegagi “kinni hoida”? On ta heast perekonnast? Ei. On tal mingi kaasavara? Ei. Oskab ta naisi ja perekonda hoida? Ei. On ta hea inimene? Ei. Sorry, aga ei saa pihta, miks peaks tahtma keegi sellist venda kinni hoida.
Milline sulaselge vale kinnisvaras töötamise kohta. Isegi teise täistöökoha kõrvalt õnnestus tal olla eelmisel suvel maaklerite tabelis ja tegi väga hea tulemuse. Samuti sai ta kolleegidega väga hâsti läbi. Kinnisvarast tuli ta ise vabatahtlikult ära, sest rasedana kahel kohal töötada on liig, mis liig. Valis kindla kuupalgaga töö, mis oli antud asjaolu arvestades oluliselt mõistlikum, kui praeguses turuolukorras seal kükitada. Pigem võiks rääkida selle “ebaõnnestunud müügimehe tööst”. Päevad läbi pole mitte midagi inimesel teha ja lollid ülemised maksavad veel sellisele luuserile palka.
Kui ta nii halb on, miks sa teda siis maniaki kombel taga ajad? Ja mees tegi jõuga lapse või? Naine kummardas kingapaelu siduma ja litaki ja valmis!?
Kuidas saab meelega rasestada?
Oot kes keda nagu taga ajab? Pole mitte ühtegi korda olnud, kus Marlee teda taga ajaks. Absoluutselt kõik korrad on härra pöördunud ja taga ajanud. Samamoodi meelega rasestanud.
See teema on küll nagu segu ulmejutust ja tragikoomikast.
Kuidas saab meelega rasestada?
Paku…millised variandid sulle pähe tulevad?!
Oota sa süüdistad meespoolt avalikult nüüd enda vägistamises?
Ei tulegi ühtegi varianti pähe. Tänapäeval on naisel nii palju võimalusi end raseduse eest kaitsta, et mehe trikitamised ei tohiks läbi minna, kui naisel ikka pole soovi rasedaks jääda.
Oot kes keda nagu taga ajab? Pole mitte ühtegi korda olnud, kus Marlee teda taga ajaks. Absoluutselt kõik korrad on härra pöördunud ja taga ajanud. Samamoodi meelega rasestanud.
See on ühe peast otu naise fantaasiakirjandus.
Maaklerite TOP’is hahaha 🤣 Näita seda TOP’i, sellised asjad on netis olemas, peaks lihtne tõestada olema. Ma võin teha screeni MissMarlee konkreetsest teenistusest büroos, kus ta maaklerina töötas kogu tema ajaloo jooksul. Sel bürool on nimelt infosüsteem nagu enamikel suurematel büroodel, kus sellised asjad talletuvad ning säilitatakse ka peale seda kui maakler lahkunud on. TOP’is võisid olla küll, üle Eesti maakleritest käibearvestuses kusagil seal viimase viie seas 🙂 Tallinna maakleri kohta päris “hea” tulemus.
Mis sellesse tölli puutub, siis siin ja oma IG võid ajada mida tahad, aga kui temast nii halvasti arvad, lase vabaks. See kutt on sul kinnisidee. Milleks end sellise tölli nimel alandada? Kogu su maine on maatasa tehtud, terve Eesti peab sind suuremaks tölliks, ilma väärtuseta opakaks. Ju see töll on siis seda sinu silmis seda väärt. Rääkimata sellest, mida see laps peab kunagi taluma teie mõlema lolluste tõttu. Teist kahest oled sina mu meelest enda margi oluliselt rohkem maha teinud. Ja mille nimel? Ise elu sees ei viitsiks tõmmelda mingi jobu nimel nii. Nagu sa esimene üksikema oleks. Hoidku jumal, et kõik maha jäetud naised sellisteks muutuksid, mida need vaesed lapsed siis tegema peaksid… Minu isa elas minu ema raseduse ajal topeltelu ja tal oli kaks perekonda korraga. Kui ema teada sai, oli isa mõlemad pered maha jätnud ja kolmanda naise juurde läinud. Ema suutis väärikaks jääda, samuti minu poolõdede ema. Siiani on meil kõigil head suhted. Isaga suhtleme samuti kõik. Oleks mõni selline psühh võrrandisse sattunud, ei tahaks mõeldagi.
Marike loodab vist kogu südamest et on suutnud Peetrikese maine maatasa teha. Kunagi jagati neid vestlusi, mis naispool kirjutanud on ja nende pōhjal ei jäänud küll kahtlust, kes milline on.
nii tore kohe vaadata, kuidas Kristo esineb “huvilise” ja “kutsar obesel” nimede all. Inimesel pole muud teha, kui naistefoorumis oma lapse ema laimata ja siis veel uhkelt instagramis jagada kuidas ta iseenda fänn on. Piinlik.
Ma olen seda juba korra ütelnud, aga pane otsingusse mu kasutajanimi ja loe mu aastate pikkuseid postitusi, vaevalt su Kristo kuskil sünnituse ja imetamise teemadel postitusi vorpinud on aastaid 🤣 Seega paraku ma pean sind kurvastama, ma pole tema. Ma isegi ei tunne teda. Kommenteerin seda teatrit, mis rahvale avalikult lugemiseks on antud.
Terve Eesti ees on sellel töllil ammu mark maani. Pole vist inimest, kes teda ei teaks
😀 Tule maa peale. Teie isikuid ja seda saagat teab ainult väike käputäis eestlasi. Ei ole teist kumbki üle riigi kuulus. Tõesti piinlik on see esinemine siin.
nii tore kohe vaadata, kuidas Kristo esineb “huvilise” ja “kutsar obesel” nimede all. Inimesel pole muud teha, kui naistefoorumis oma lapse ema laimata ja siis veel uhkelt instagramis jagada kuidas ta iseenda fänn on. Piinlik.
Ma olen seda juba korra ütelnud, aga pane otsingusse mu kasutajanimi ja loe mu aastate pikkuseid postitusi, vaevalt su Kristo kuskil sünnituse ja imetamise teemadel postitusi vorpinud on aastaid 🤣 Seega paraku ma pean sind kurvastama, ma pole tema. Ma isegi ei tunne teda. Kommenteerin seda teatrit, mis rahvale avalikult lugemiseks on antud.
Mina ka kindlasti see mees MissMarlee arvates 😀 Siit postitusest lugesin esimest korda, et ta nimi on Kristo, IG kasutaja järgi arvasin millegipärast koguaeg, et Kevin. Ka minu kasutaja pole siin uus ning oli olemas ja aktiivne aastaid enne teie kohtumist. Kõiges ei maksa ka oma tölli süüdistada. Oled oma käitumisega endale korraliku fanclubi tekitanud ja pauk võib tulla kust iganes. Oleksin mina sinu olukorras, ei usaldaks ma kedagi ja hoiaksin nii kaua madalat profiili kui inimestel see teema ununenud. Ehk siis aastaid.
Milline fantastiline seebiooper 😀
Marikese sõnul on Peetrike kõige kohutavam meesolend siin maamuna peal ja siis räägib, kuidas siiani käiakse ühe teki all magamas ja ”paarikeste tegevusi tegemas”.
Üsna kummaline lugu.
Olge koos või ärge olge, milleks see tsirkus?
Lp Missmarlee, palun ära häbista end enam, palun noh! su laps suureks saades saab ju kõike seda jama netist lugeda, ei kao teie teineteise mustamised instas internetist kusagile. Õudne lihtsalt!
vahepeal on inimesi kes satuvad kokku armudes aga teineteises toovad välja aga kõige hullema iseloomu mitte parima, no milleks ronida vägisi teineteise ellu :/
kohutavalt piinlik lugeda lihtsalt :/
lapse nimel lihtsalt sulge oma insta ja ela rahulikku elu!
draama tekitajad olete ja teineteise mustamisega te rikkaks EI SAA!
#piinliklugeda
Oot, kas selle Missi konto on praegu ikka aktiivne instas? Mul igatahes ei näita enam, tahaks teada, kas olen ka bloki saanud 😆
Pettusin eile Helen Adamsonis. Muidu ikka jälgisin tema instat (ilma hääleta, sest see veider titehääl, mida ta loomadega rääkimisel kasutab, brrrr), sest tal ilusad reisipildid. Aga no kammoon, mis inimene paneb 2023. aastal hotelli hommikusöögilt 6 virsikut endale kotti?
Piiiiiiinlik.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.