Ülikoolide lõpetamisteks on küll veidi vara. Ligi kuu aega nendeni.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

IT teaduskond 21.juuni, loodusteadused 22 juuni, inseneriteadused (peamajas) 26.juuni
nii et ei saa ühtki verivärsket tehnikateaduste magistrit tekkida enne 21.juunit

No M seletas ka asja, miks järsku kogu musta pesu lõpuks avalikuks tõi. Sest juba on uus silmarõõm ka.

No M seletas ka asja, miks järsku kogu musta pesu lõpuks avalikuks tõi. Sest juba on uus silmarõõm ka.
Ma sain aru, et tahab raha teenida. Mis on ka arusaadav, kui riigitööl enam ei käi 😊. Ise kirus missi ja nüüd teeb sama… Postitus postituse järel, kui halb inimene ex oli…

Klge mis nende napsitrallide uus perekonnanimi oligi?
Klge mis nende napsitrallide uus perekonnanimi oligi?
Rikko.
Noh, kaitstud magistritööd on igatahes ttü digikogus üleval. Ükski Meelis sel aastal veel kaitsnud pole 😄.

Ta on kusagil isegi kirjutanud, et lõpuaktuseni veel aega, aga tähistada võib juba praegu. Töö kaitstud, hinne käes, miks siin tonti näha? Keegi ei valetaks avalikult, et sai TalTechis magistrikraadi kui seda ei oleks saanud. selline vale tuleks kohe välja. pole vaja igal pool valet näha

Ta on kusagil isegi kirjutanud, et lõpuaktuseni veel aega, aga tähistada võib juba praegu. Töö kaitstud, hinne käes, miks siin tonti näha? Keegi ei valetaks avalikult, et sai TalTechis magistrikraadi kui seda ei oleks saanud. selline vale tuleks kohe välja. pole vaja igal pool valet näha
Sa pole vist nende eelmiste valedega kokku puutunud? No ja ärme unusta seda iphone varguse saagat kunagi veel…

See inimene varastas kaamerate ees telefoni, väites, et tema seda ei teinud 😁 Ja siit võiks edasi veel mitmeid ja mitmeid lugusid välja tuua. Niiet mingi TalTechi libakraad oleks lihtsalt piisk meres, mis imestama küll absoluutselt ei paneks. Samas äkki saigi oma kraadi ja ausalt, jumal temaga.
Selliseid koolilõpu tähistamisi jagatakse tavaliselt nii, et reaalselt diplom ka käes. Neil nagu ikka, pudeliga 😀 mull-mull
Mis selle nais MM suur saladus on kuidas ta 14kg alla võttis😅?

Digikogu ju ütleb, et ei ole kaitstud magistritööd.

Mis selle nais MM suur saladus on kuidas ta 14kg alla võttis😅?
Mingit saladust pole, kõik on väga lihtne. Tsiteerin tema FB postitust: “Ma söön väiksemaid koguseid, väldin nisu (ainult leib on menüüs), suhkrut, tärklist.”
Ja ei mingeid süste! Sa ajad teda kindlasti kellegagi segamini!
😀

See oleks küll natuke liiga suur vale… Ehk ei ole lihtsalt veel üles pandud?

Äkki see oligi hoopis reklaampostitus sellele kingitusele? Käes on lõpuaktuste aeg, otsitakse kingitusi, reklaamitakse ka mida võiks kinkida. Mulle tundub aina rohkem, et nad ei pretendeerigi nö tõele ja see sotsiaalmeedia teema ongi lihtsalt puhas äri ning veidi ka provokatsioon🤷♀️ Oma sõpradele vb näidatakse hoopis muud elu.

Aga see ongi vale, sest magistritöö kaitsmiste tähtaeg on 06.06. Kui digikogu vaatad, siis seal on üleval ka need magistritööd, mis tuleva nädala alguses alles kaitsmisele on registreeritud. St, üles pannakse kõik magistritööd, mis on kaitsmisele lubatud. Tean, sest kaitsesin ise oma magistritööd eelmisel nädalal.
Aga noh, mis siin ikka.. varsti tuleb üles täielik vilistlaste nimekiri :D..

Aga see ongi vale, sest magistritöö kaitsmiste tähtaeg on 06.06. Kui digikogu vaatad, siis seal on üleval ka need magistritööd, mis tuleva nädala alguses alles kaitsmisele on registreeritud. St, üles pannakse kõik magistritööd, mis on kaitsmisele lubatud. Tean, sest kaitsesin ise oma magistritööd eelmisel nädalal.
Suht…
ma ei taha öelda, mis.
Tähendab, see tobe telefonilugu – ma saan seda enda jaoks kuidagi selgitada kõnealuste isikute impulsikontrolli puudulikkusega. Läks möööda, nägi, ei mõelnud, pani tasku ja pärast kukkus valetama, nagu torust tuli.
Aga valetada, et sa oled magistritöö ära kaitsnud? Milleks? Kuidas? See pole isegi naljakas enam, see on suisa kurb.
Ma kaitsesin talvel ja sama päev oli üleval.
Ma pole üldse kuulnud/märganud, et ta üldse ülikoolis, mis ajast ja mida reaalselt õppis. Tavaliselt pasundavad kõike suurelt, oleks eeldanud, et seda ka.

skandi hotellides on vahel küll silte, et “matpakke” kaasa võtmine pole lubatud, sest nende kultuuris on lõuna enamasti võileib ja ju nad siis ei taha, et kliendid nii hommiku kui lõunatoidu kaasa endaga võtavadl ma ise võtan võileiva küll kaasa, sest ei söö hommikust, aga maksan ju samamoodi kui teised, nii et söön siis seda veidi hiljem vastavalt omale vajadusele.
Kuidas palun? Silt on üleval, aga ikka teed endale võileiva salaja kaasa? Päris uskumatu lugeda.

Aga te seda Montenegro reisi lugu usute? Arvestades et nad uuesti sinna ei lähegi? Minu meelest välja mõeldud kõhuhäda. Sest muidu oleks nad samasse kohta ju läinud peale tervenemist.
Pigem oli vaja midagi muud samal ajal teha või said aru et Montenegro pole koht mida suudavad praegu endale lubada. Kohapeal on ju ka kulud
Ma küll ei tea kunas neil reis pidi olema, aga kui laps viiendat päeva palavikus ja haiglas, siis mage on ilkuda, et polnud neil mingit haigust.
Pole mina ka nende “skeemitamiste” fänn, aga mu meelest siin kohe otsitakse võimalust nende kohta sitasti öelda ja see ütleb tegelikult teie enda kohta rohkem kui nende.

Ma küll ei tea kunas neil reis pidi olema, aga kui laps viiendat päeva palavikus ja haiglas, siis mage on ilkuda, et polnud neil mingit haigust.
Pole mina ka nende “skeemitamiste” fänn, aga mu meelest siin kohe otsitakse võimalust nende kohta sitasti öelda ja see ütleb tegelikult teie enda kohta rohkem kui nende.
Kuidas see teemasse puutub? Väidetavalt jäi reisile minemata, kuna Meelisel ja Marileenil oli toidumürgitus eelmisel õhtul söödud kanast. Lapsed olid tol hetkel täie tervise juures.

Lihtsalt jätan selle TalTechi lingi siia, äkki suudate lõpuks oma küsimusele vastuse leida.

Lihtsalt jätan selle TalTechi lingi siia, äkki suudate lõpuks oma küsimusele vastuse leida.
Kui kaitsmine oli 31.05, siis on ju selge miks reisile minna ei saanud :))
Ja siis ütlesid, et neil on toidumürgitus?
Ja siis ütlesid, et neil on toidumürgitus?
Kindlustuse jaoks ju põhjust vaja. Kaitsmise korral ehk ei oleks saanud raha tagasi, kuna see sündmus on ette teada.. aga toidumürgitus on ootamatu reisitakistus. Ma siin niisama fantaseerin.
Samas Facebookis kajastasid nad paar päeva tagasi, et said toidumürgituse mingist restost woltiga tellides 🙄 aga enne oli jutt, et kodus olevast kanast?! Mitu mürgitust nädala jooksul üks pere kannatama peab?!
Suur tänu, vastupidine oleks ikka väga šokeeriv olnud! Aga jah, veider, et nad oma elu sellele aspektile nii vähe tähtsust omistasid… st ma võin aru saada, et nad enne kaitsmist ei tahtnud sellest rääkida, juhuks, kui midagi valesti läheb, ent pärast kaitsmist oleks ju võinud rohkem teemat avada?

-
noo näed sa, täitsa olemas👍

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)