Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 4,291 kuni 4,320 (kokku 5,038 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
kat78

Jah, elus tuleb kõike ette aga need olukorrad tavaliselt lahendatakse ausalt.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu007

Ei ütlegi midagi, et peaks petma vms. Varastamist, petmist ja muud jura ei poolda absoluutselt. Aga, kui mingis olukorras on olnud vaja vaba päeva ja selle jaoks haiguslehe võtnud, siis tegemist küll kuriteoga pole. Meid inimestena nööritakse igal sammul. 🙂

Wow. Võib-olla teismelisena on inimesed sellise mõtteviisiga, täiskasvanuna küll enamasti mitte.

+20
-2
Please wait...

Postitas:
atsetoon

Ei ütlegi midagi, et peaks petma vms. Varastamist, petmist ja muud jura ei poolda absoluutselt. Aga, kui mingis olukorras on olnud vaja vaba päeva ja selle jaoks haiguslehe võtnud, siis tegemist küll kuriteoga pole. Meid inimestena nööritakse igal sammul. 🙂

Ja MM isiklikult kohal. Mida suhtumist ikka. Sinusuguste totude pärast peavsd teised töökaaslased palju rohkem rabama. Oled ikka täiskasvanu?

+22
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Roosinupuke

Mida arvata sellisest instatarist, kes algul ei näidanud üldse oma laste nägusid, siis mingil ajal lõpuks hakkas näitama ja nüüd jälle näod on varjatud. Samas laste nägudega vanad pildid on kenasti alles kontol. Lihtsalt enda huvitakstegemine?

+4
-14
Please wait...
Postitas:
anon

Lihtsalt jätan selle TalTechi lingi siia, äkki suudate lõpuks oma küsimusele vastuse leida.

Kui kaitsmine oli 31.05, siis on ju selge miks reisile minna ei saanud :))

Ja siis ütlesid, et neil on toidumürgitus?

Kindlustuse jaoks ju põhjust vaja. Kaitsmise korral ehk ei oleks saanud raha tagasi, kuna see sündmus on ette teada.. aga toidumürgitus on ootamatu reisitakistus. Ma siin niisama fantaseerin.

See toidumürgituse järgsel hommikul instagrami pandud pilt tekitas minus küll veidike küsimusi. Tavaliselt kui inimene on öö läbi vetsu vahet jooksnud, siis on enesetunne kehv, juuksed sassis, nägu oksendamisest paistes ja esimene mõte hommikul ei ole teha endast üks ilus sätitud insta pilt. Aga tundub, et elan lihtsalt suunamudijatest erinevas maailmas…

+31
0
Please wait...
Postitas:
Mauno

Lihtsalt jätan selle TalTechi lingi siia, äkki suudate lõpuks oma küsimusele vastuse leida.

Kui kaitsmine oli 31.05, siis on ju selge miks reisile minna ei saanud :))

Ja siis ütlesid, et neil on toidumürgitus?

Kindlustuse jaoks ju põhjust vaja. Kaitsmise korral ehk ei oleks saanud raha tagasi, kuna see sündmus on ette teada.. aga toidumürgitus on ootamatu reisitakistus. Ma siin niisama fantaseerin.

See toidumürgituse järgsel hommikul instagrami pandud pilt tekitas minus küll veidike küsimusi. Tavaliselt kui inimene on öö läbi vetsu vahet jooksnud, siis on enesetunne kehv, juuksed sassis, nägu oksendamisest paistes ja esimene mõte hommikul ei ole teha endast üks ilus sätitud insta pilt. Aga tundub, et elan lihtsalt suunamudijatest erinevas maailmas…

See pilt, jah, nagu „tõestusmaterjaliks“ lihtsalt tehtud 😆

+16
0
Please wait...
Postitas:
jarv

HL võib võtta ka vaimse tervise, väsimuse, kurnatuse jne põhjustel – mitte ainult köha, nohu, palaviku korral. Selles pole mitte kübetki ebaseaduslikku. Tööandja ülessanne korraldada asendus ju :). Keegi ei kuku ilmselt paari päeva pärast pikali. Enda eest peab ikka seisma, ka töökohal ja enda peale mõtlema 100%. Ilusat päeva sullegi 🙂

No võibki võtta, seda enam ju, MIKS siis valetada? Mõni kohe peab lihtsalt täiesti mõttetu koha peal valetama, kus see isegi ei tule mingitmoodi kasuks, aga et lihtsalt saaks valetada. Nii jabur ja täitsa häiriv.

+10
0
Please wait...
Postitas:
oisahullu

Mulle tundub see suunamudimise amet nii stressirohke. Kuna kuvand on oluline, siis on vaja pidevalt seda ise loodud kuvandit toimimas hoida. Samas on see keeruline, sest kõik on inimesed, oma murede ja vigadega.

Kui endal jääks reis mingitel põhjustel ära, olgu see või rahaline, siis poleks probleemi lähiringile tunnistada, et tekkis ootamatu rahaline väljaminek, ei taha kulutada- no midaiganes. Kui ei taha, siis ei anna üldse aru. Aga kui sind jälgib kullipilgul mingi grupp inimesi ja sa ise oled loonud endast “muretu” ja “käin, kus tahan, millal tahan” kuvandi, siis nüüd lisaks pettumusele, et minna ei saa, peab veel justkui aru andma, miks ei lähe jne. Jube väsitav.

See puudutab kusjuures paljusid suunamudijaid. Kes tõestab pidevalt oma head suhet, kes oma toitumise ja trenniga sina peal olekut jne. Ei tea, kas nad üldse mäletavad veel, mis tunne see on, kui ei pea kogu aeg ennast tõestama.

+26
0
Please wait...
Postitas:
Maret Vaa

Mulle tundub see suunamudimise amet nii stressirohke. Kuna kuvand on oluline, siis on vaja pidevalt seda ise loodud kuvandit toimimas hoida. Samas on see keeruline, sest kõik on inimesed, oma murede ja vigadega.

Kui endal jääks reis mingitel põhjustel ära, olgu see või rahaline, siis poleks probleemi lähiringile tunnistada, et tekkis ootamatu rahaline väljaminek, ei taha kulutada- no midaiganes. Kui ei taha, siis ei anna üldse aru. Aga kui sind jälgib kullipilgul mingi grupp inimesi ja sa ise oled loonud endast “muretu” ja “käin, kus tahan, millal tahan” kuvandi, siis nüüd lisaks pettumusele, et minna ei saa, peab veel justkui aru andma, miks ei lähe jne. Jube väsitav.

See puudutab kusjuures paljusid suunamudijaid. Kes tõestab pidevalt oma head suhet, kes oma toitumise ja trenniga sina peal olekut jne. Ei tea, kas nad üldse mäletavad veel, mis tunne see on, kui ei pea kogu aeg ennast tõestama.

Ma olen ka nii palju selle peale mõelnud, et suunamudija olla on ränkraske töö. Juba eetilises mõttes.  Üldse ei kujuta ette, et laotaksin raha eest iseenda ja oma laste kõige privaatsema osa rahvale solkimiseks. Ja kui raha otsa saab, siis mõni vana armulugu ju ikka kõlbab pesemiseks tuua ja solgivee eest reisimas käia.

+10
0
Please wait...
Postitas:
elokuu

Ma olen ka nii palju selle peale mõelnud, et suunamudija olla on ränkraske töö. Juba eetilises mõttes. Üldse ei kujuta ette, et laotaksin raha eest iseenda ja oma laste kõige privaatsema osa rahvale solkimiseks. Ja kui raha otsa saab, siis mõni vana armulugu ju ikka kõlbab pesemiseks tuua ja solgivee eest reisimas käia.

Mõtlen sama.

Mulle sellepärast just Jane meeldib, et ta päriselt ka näitab oma õiget elu. Alguses ei olnud nii aga nüüd küpsemaks saades on ta nii palju kasvanud. Ta on üks väheseid, keda veel jälgin.

+4
-12
Please wait...
Postitas:
k2oliis

Ja mina jälle mõtlen, et mis värk selle #päriselug on😀 Et kui ma abikaasa ees puuksu ei lase, siis meil polegi #pärissuhe või? Kõike ei peagi avalikult demonstreerima. Ma tahaks arvata, et iga inimene saab aru, et sotsiaalmeedias sisu loomine on roll. Muidugi on tegijale lihtsam, kui see võimalikult palju klapib ka eluga väljaspool sotsiaalmeediat, aga mingi kohustus see küll pole, näidelgu, palju tahavad, kui sellele sisule on jälgijaid.  inimesi kõnetava meelelahutuse (sisu, mis on naljakas, dramaatiline, kahjuks ka kurb, informatiivne, lihtsalt ilus jnejne) tegemiseks, võib minu hinnangud väga palju peitu jätta või isegi huvitavamaks muuta. Olen tähele pannud, et selle #päriselu sildi all proovivad mitmed väiksemad sisuloojad populaarsust koguda. Mina tahaks tarbida just mingit sellist sisu, mis minu elust võimalikult palju erineb, et ohoh, ka nii saab. Niiet igasugune teiste draama, lastevabad korras kodud, kaunid pildid, rajud peod, ilusad riided, pillav elustiil, heategevuslik organisatsioon, fitness teekond, kaunilt presenteeritud toidud jne on minu eelistus. Ehk et see, mida ise ei oska/pole aega/võimalusi. Siiski võtan seda sisu, kui raamatut/filmi, mida samampodi tarbin, aga saan aru, et see pole dokumentaal. Aga saan aru, et see igapäevane lihtne elu jälgimine sobib ka paljudele 🙂 lihtsalt ma usun, et jagub ka minusuguseid, kellele see näitemäng sobib ja kes #päriselu kodus harrastavad.

+6
-15
Please wait...

Postitas:
Virsik5

Ja mina jälle mõtlen, et mis värk selle #päriselug on😀 Et kui ma abikaasa ees puuksu ei lase, siis meil polegi #pärissuhe või? Kõike ei peagi avalikult demonstreerima. Ma tahaks arvata, et iga inimene saab aru, et sotsiaalmeedias sisu loomine on roll. Muidugi on tegijale lihtsam, kui see võimalikult palju klapib ka eluga väljaspool sotsiaalmeediat, aga mingi kohustus see küll pole, näidelgu, palju tahavad, kui sellele sisule on jälgijaid. inimesi kõnetava meelelahutuse (sisu, mis on naljakas, dramaatiline, kahjuks ka kurb, informatiivne, lihtsalt ilus jnejne) tegemiseks, võib minu hinnangud väga palju peitu jätta või isegi huvitavamaks muuta. Olen tähele pannud, et selle #päriselu sildi all proovivad mitmed väiksemad sisuloojad populaarsust koguda. Mina tahaks tarbida just mingit sellist sisu, mis minu elust võimalikult palju erineb, et ohoh, ka nii saab. Niiet igasugune teiste draama, lastevabad korras kodud, kaunid pildid, rajud peod, ilusad riided, pillav elustiil, heategevuslik organisatsioon, fitness teekond, kaunilt presenteeritud toidud jne on minu eelistus. Ehk et see, mida ise ei oska/pole aega/võimalusi. Siiski võtan seda sisu, kui raamatut/filmi, mida samampodi tarbin, aga saan aru, et see pole dokumentaal. Aga saan aru, et see igapäevane lihtne elu jälgimine sobib ka paljudele 🙂 lihtsalt ma usun, et jagub ka minusuguseid, kellele see näitemäng sobib ja kes #päriselu kodus harrastavad.

Imelik võrdlus sul selle abikaasa ees gaaside väljutamise ja pärissuhtega. Millest selline võrdlus? Isiklikult eelistan kellegi haisu sees mitte olla ning enda kõhuprobleemide korral wc külastada, aga see selleks.. pärissuhtega pole siin midagi pistmist. Ja insta on täna täis neid filtreid ja  muinasjutu elukesi. Kas nii saab? Saab, saab- võta topelt filter, mõtle välja tore muinasjutt ja anna aga minna.  Ausalt öeldes sooviks nüüd just vahelduseks seda päriselu ja pärisinimesi näha. Aga jah, maitse üle ei vaielda eks. Õnneks on hakanud aina enam inimesi aru saama, et muinasjutust, ülbusest ja labasest teiste ära kasutamisest enda heaolu nimel tüdinetakse kiiresti- hoopiski ehedus ja siirus on see, mis tegelikult peale läheb.

+20
-1
Please wait...
Postitas:
kaisa111

Mis Marimelli lapsel oli lõpuks? 🙉

+3
-3
Please wait...
Postitas:
k2oliis

Ja mina jälle mõtlen, et mis värk selle #päriselug on😀 Et kui ma abikaasa ees puuksu ei lase, siis meil polegi #pärissuhe või? Kõike ei peagi avalikult demonstreerima. Ma tahaks arvata, et iga inimene saab aru, et sotsiaalmeedias sisu loomine on roll. Muidugi on tegijale lihtsam, kui see võimalikult palju klapib ka eluga väljaspool sotsiaalmeediat, aga mingi kohustus see küll pole, näidelgu, palju tahavad, kui sellele sisule on jälgijaid. inimesi kõnetava meelelahutuse (sisu, mis on naljakas, dramaatiline, kahjuks ka kurb, informatiivne, lihtsalt ilus jnejne) tegemiseks, võib minu hinnangud väga palju peitu jätta või isegi huvitavamaks muuta. Olen tähele pannud, et selle #päriselu sildi all proovivad mitmed väiksemad sisuloojad populaarsust koguda. Mina tahaks tarbida just mingit sellist sisu, mis minu elust võimalikult palju erineb, et ohoh, ka nii saab. Niiet igasugune teiste draama, lastevabad korras kodud, kaunid pildid, rajud peod, ilusad riided, pillav elustiil, heategevuslik organisatsioon, fitness teekond, kaunilt presenteeritud toidud jne on minu eelistus. Ehk et see, mida ise ei oska/pole aega/võimalusi. Siiski võtan seda sisu, kui raamatut/filmi, mida samampodi tarbin, aga saan aru, et see pole dokumentaal. Aga saan aru, et see igapäevane lihtne elu jälgimine sobib ka paljudele 🙂 lihtsalt ma usun, et jagub ka minusuguseid, kellele see näitemäng sobib ja kes #päriselu kodus harrastavad.

Imelik võrdlus sul selle abikaasa ees gaaside väljutamise ja pärissuhtega. Millest selline võrdlus? Isiklikult eelistan kellegi haisu sees mitte olla ning enda kõhuprobleemide korral wc külastada, aga see selleks.. pärissuhtega pole siin midagi pistmist. Ja insta on täna täis neid filtreid ja muinasjutu elukesi. Kas nii saab? Saab, saab- võta topelt filter, mõtle välja tore muinasjutt ja anna aga minna. Ausalt öeldes sooviks nüüd just vahelduseks seda päriselu ja pärisinimesi näha. Aga jah, maitse üle ei vaielda eks. Õnneks on hakanud aina enam inimesi aru saama, et muinasjutust, ülbusest ja labasest teiste ära kasutamisest enda heaolu nimel tüdinetakse kiiresti- hoopiski ehedus ja siirus on see, mis tegelikult peale läheb.

No just täpselt – lähen vetsu. Aga kõik me teame, mida ma seal teen. Sama sisuloomega. Mingid asjad jäävad “vetsu” ehk kaadri taha, aga kõik me teame, et ka neil pole kõik alati nii lihtne ja ilus ja korras. Minu jaoks loogiline. Ei võta seda kuidagi jälgija petmisena, kui kõike letti ei laota. See oli vist vesipere konto, kes millalgi tõi välja, et igalt poolt kuulevad sisuloojad, kuidas tahaks rohkem seda lihtsat elu ja igapäeva hetki, aga laike saavad rohkem just need muinasjutulised pildid forograafi juures. Pole minu välja mõeldud, vaid sisuloojate enda statistika.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
krissukaks

Meelise nimi  on  2023 lõpetanuna kenasti  olemas. Perekonnanimi ilmselt eksitab paljusid.

+2
-14
Please wait...
Postitas:
Mette-Merithh

Mis Marimelli lapsel oli lõpuks? 🙉

Ei oska öelda, sest mind ei huvita. Kui Sind huvitab, siis tema blogis on mitu selleteemalist postitust. Osta need ja saadki teada.

+5
-10
Please wait...
Postitas:
Vaenukagu

Meelise nimi on 2023 lõpetanuna kenasti olemas. Perekonnanimi ilmselt eksitab paljusid.

Et jälle nime vahetanud ja nüüd on Meelis M*ose* või Meelis U*dm*e või Meelis P*hla*?
Mis see uus nimi on?

(kasutasin tärne, et asjasse puutuvate inimeste e päriselt lõpetanute nimed Perekoolist internetiotsingusse ei jõuaks)

+14
-3
Please wait...
Postitas:
billa

Ta on jälle nime muutnud? Pärast IPhone’i lugu tulid vist uued nimed liiga kiiresti välja, ei saanud mainet puhtaks.

+9
0
Please wait...
Postitas:
tigekala

Meelise nimi on 2023 lõpetanuna kenasti olemas. Perekonnanimi ilmselt eksitab paljusid.

No see on juba vana uudis, et ta nimi nüüd Rikko on…

+5
-5
Please wait...
Postitas:
anon

Et jälle nime vahetanud ja nüüd on Meelis M*ose* või Meelis U*dm*e või Meelis P*hla*?

Mis see uus nimi on?

(kasutasin tärne, et asjasse puutuvate inimeste e päriselt lõpetanute nimed Perekoolist internetiotsingusse ei jõuaks)

Kust need nimed võetud on? 2023 lõpetajate nimekirjas on kaks Meelist, kellest üks on Rikko.

+13
0
Please wait...
Postitas:
BellaBee

Ta on jälle nime muutnud? Pärast IPhone’i lugu tulid vist uued nimed liiga kiiresti välja, ei saanud mainet puhtaks.

eestis saab nime muuta ühe korra elu jooksul. Abielludes muidugi saab rohkem.

+1
-3
Please wait...
Postitas:
Mauno

Kellega Mallukas seal ida-viru tripil käis? Ega ometi selle toreda maakleriga😄

+5
-8
Please wait...
Postitas:
lotake

ei, uus “onu” on juba majas 😀

+26
-3
Please wait...
Postitas:
Mauno

ei, uus “onu” on juba majas 😀

See käis küll kähku 🙂

+16
0
Please wait...
Postitas:
serjoooosa

Kas sellel Sirelinil kōik korras ikka? Pannud print screeni, kuidas keegi teda tappa üritab ja mul tuleks hirm peale sellise jutu peale.

+4
-1
Please wait...
Postitas:
oisahullu

No ma ikka eelkõige pidasin silmas täielikku privaatsuse puudumist ja seda, et igast sammust justkui peab aru andma.

Kui see kõik oleks näitlemine, siis võiks ju totaalset soga ajada kõige kohta. Aga mis mõte sellel siis oleks, kui see tegelikkusele ei vasta? Siis loeme juba ilukirjandust, on veidi kvaliteetsem.

Pigem ikka asi selles, et tahetakse näidata ennast ja oma elu hoopis teisest küljest ja kohati ikka üle võlli. Kui käärid tegelikkuse ja storyde vahel on suured, siis vaja näitleja meisterlikkust, et sellest välja keerutada. See aga ongi see stressirohke osa, et pidevalt pead asju (ka. ennast) ilustama ning kuvama elu, mis reaalsuses veidi teine.

+9
0
Please wait...
Postitas:
Ambera

Mis sellest Miss Marleest on saanud?

+2
-1
Please wait...
Postitas:
billa

Kuhu Lilli on kadunud?

+1
-5
Please wait...
Postitas:
kagu59

Kas mulle tundub või on Mallukas oma dieetide ja kaalule fokusseeritusega liiale läinud? Viimastes storydes on ta kuidagi ehmatavalt kõhn.

+10
-2
Please wait...
Postitas:
Simone2

Kas mulle tundub või on Mallukas oma dieetide ja kaalule fokusseeritusega liiale läinud? Viimastes storydes on ta kuidagi ehmatavalt kõhn.

Vaatasin ka, et Martal/Lendel tunduvad pildil sama ümbermõõduga sääred mis Mallukal 🙂 loodetavasti pikalt ravimite ja kaaluga ei eksperimenteeri.

Mingi tohutu välimuse kultus on tal tõesti peale tulnud, aga ju sai sellest Gerdist nii suure trauma, et vajab just sellist väljundit.

+15
-1
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 4,291 kuni 4,320 (kokku 5,038 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)