Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 4,302 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
Kägu

Kas Marju karin on nüüd suunamudija. Vanasti sai tema juures botoxit tegemas käidud. Tõsi, naisel jutt jookseb, aga minu jaoks oli häiriv, et samal ajal kui süste tegi,võttis vastu enda telefoni. Botoxiga pole kunagi kindel selles,milline tulemus jääb, aga kahel korral otsaesist tema juures tegemas käies, ei jäänud rahule, ka mitte pärast teist korrigeerimist. Läksin kallimasse kohta ning sealse tegijaga on piisanud mõlemal korral ühest korrast ja tulemus super. Juhus? Võib olla! Igatahes see jutt botoksi kuningannast on kõva liialdus. On tunduvalt paremaid tegijaid, kes ei vaja mingit suuremat tähelepanu. Ilmselt pole Marju siiski seda nime endale ise pannud. Nägin teda ESSE saates, kus rääkis sellest, et ok on onlyfansis oma keha müüa, hirmus feministlik pidi see olema. Minu keha, teen mis tahan. Tegelikult ju õigus, aga unustas mainida, et enamus saab seal enda keha müümisega rohkem raha kui haritud ja ülikooli lõpetanud naised või lihtsalt tublid ja töökad naised. Kui kogu naissugu enda keha müüks, kes siis oleks õpetajad, poemüüjad, arstid, sekretärid jne jne. Kui palju nendest onlyfansi tegelastest ikka tavatööl käib või ülikoolis midagi asjalikku õpib. Ilmselt käputäis. Sama on nende suunamidijatega, algul on päris head ja vajalikud teemad, aga nendega vist suurt ei teeni ja siis hakkab ikka mingi teleturg pihta.  Ise jälgin paari söögiblogi ja pereblogi, kus näidatakse lahedaid asju, mida lastega teha ja kuidas neid arendada. Üks paarike on ka tore, kes käib erinevates kohtades, mida võiks Eestis külastada. Saab inspiratsiooni.

+21
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Meeldib Lauri Pedaja.

Mulle ka!

Kuu alguses käisime perega Keila-Joal jalutamas ja Lauri jalutas oma pisiperega meile vastu. Mu 3-aastane poeg näitas nende koera poole ja hüüdis rõõmsal häälel “emme, vaata kutsu!” Ja Lauri kohe sõbralikult tutvustas oma koerakest meie lastele. Nii toredad ja ehedad inimesed!

Mulle ka meeldivad Lauri ja Gethel oma perega 🙂

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna mul instat ei ole, loen tavalisi blogisid Mallukat, Marimelle ja Jane, kuna aga nendes viimasel ajal midagi lugeda ei ole, siis lõpetasin. Nüüd otsingi blogisid, mida võiks lugeda.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

. Üks paarike on ka tore, kes käib erinevates kohtades, mida võiks Eestis külastada. Saab inspiratsiooni.

Pane siis nimi ka juurde, teistelegi huvitav avastus äkki.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://iplogger.org/logger/7kyb722m5ut6/ – nii mõnegi viib siit ip järgi päris kiirelt oma mõne muu konto või e-mailiga kokku, huvitav vaadata, millised toredad neis suunamudijate teemades kommenteerimas ja lugemas käivad😄

nt tervitused Keila lasteaiakasvatajale😃

Neid, kes Tor-browseriga käivad, näitab igal korral erinevast kohast tulemas. Hetkel näitab minu IP, et tulen Hondurasest, kuigi asun EL-s. Samuti on eriti suvel liikuvaid mobiilse neti ja erinevate Wifide ja seadmete kasutajaid sellise portaali järgi väga raske paika panna. Pigem ajab see nimekiri asjatult segadusse kui reaalset infot annab.

<p style=”text-align: center;”>Kle siin ei tea enamus, mis Tor ongi😂 Ja muide.. ega kohtus sind nagunii Tor päästa, mina jah praegu vb kokku ei vii sind siin nii lihtsalt kui teisi, aga Tor pole juba enam ammu nii turvaline, kui sa arvad🤦🏼‍♀️

</p>

Mis sa jaburdad, miks peaks olema mures kohtu pärast? Eestis on arvamuse avaldamine lubatud kõigile ning avaliku elu tegelased ei saa monitoorida, mida nende tegemistest arvatakse. Veidi iganenud juba see kohtuga ähvardamine ja tegelased saavad sellest ise ka aru, ma loodan. Pole mõtet Korolevi näiteks tuua, sest tema võitles hoopis muu asja, kui arvamuse avaldamise vastu.

Aga kui sa ei karda, miks sa siis Toriga siin käid jne?

Tori (või mis iganes muud võimalust) tasub kasutada juba kasvõi sellepärast, et ühes teatud kaasuses anti kohtusse täiesti süütu inimene, kuna tema kodune ip- aadress oli ekslikult edastatud.
Mul näiteks pole aega ega raha, et käia end kohtutes kaitsmas, kui ma midagi teinud pole.
Seega on parem, kui mitte ühtegi teemasse iialgi oma ip- aadressiga ei sisene.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuule ip-aadressi huviline, palun tee omale eraldi teema.

+19
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei tea, kas hakati kartma, et tuleb välja kes ja kui palju siin möllab🤭

+1
-14
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No ma ei saa aru miks siin üks elu eest üritas jätta muljet, et see pole nii lihtne, päriselt on. Jah, kõiki muidugi ei leia, kes kasutab Tori, kellel vahetuv ip jne, aga sellest paarisajast, kes nii tobud olid, et uudishimust linki klõpsisid, neist mis viitsisin leidis nii mõnegi kohta. Muidugi on nt Facebook nüüd turvaline ja ei leia kohe päris seda, aga leiab seotud e-maile, leiab seotuid kasutajaid muudes foorumites ja saitidel, mis pole nii turvatud, leiab vanemat infot, kui enamus saite polnud nii turvalised ja muud säärast ikka väga lihtsalt, et siis veidi veel sirvida ja ongi olemas.

+1
-16
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No ma ei saa aru miks siin üks elu eest üritas jätta muljet, et see pole nii lihtne, päriselt on. Jah, kõiki muidugi ei leia, kes kasutab Tori, kellel vahetuv ip jne, aga sellest paarisajast, kes nii tobud olid, et uudishimust linki klõpsisid, neist mis viitsisin leidis nii mõnegi kohta. Muidugi on nt Facebook nüüd turvaline ja ei leia kohe päris seda, aga leiab seotud e-maile, leiab seotuid kasutajaid muudes foorumites ja saitidel, mis pole nii turvatud, leiab vanemat infot, kui enamus saite polnud nii turvalised ja muud säärast ikka väga lihtsalt, et siis veidi veel sirvida ja ongi olemas.

Ja mida sulle see teadmine annab, et kes keegi on? 😄 Usun, et mitmetel siin kirjutajatest poleks probleemi ka oma nime ja näoga öelda, et neile meeldib vahest Perekoolis jutustamas käia, jälgivad Instagramis nt Lauri Pedajat, Liisa-Mariat ning veel mõnda väga sümpaatset suunamudijat. Mina nt leidsin täna just tänu Perekoolile ühe väga meeldiva inimese, kelle tegemistele kaasa elada, seega what’s your point? 🙂

+18
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja mida sulle see teadmine annab, et kes keegi on? 😄 Usun, et mitmetel siin kirjutajatest poleks probleemi ka oma nime ja näoga öelda, et neile meeldib vahest Perekoolis jutustamas käia, jälgivad Instagramis nt Lauri Pedajat, Liisa-Mariat ning veel mõnda väga sümpaatset suunamudijat. Mina nt leidsin täna just tänu Perekoolile ühe väga meeldiva inimese, kelle tegemistele kaasa elada, seega what’s your point? 🙂

Aga millegi pärast seda ei tehta ju😃 Mõni kustutab suurest hirmust isegi kommentaare, kui teab, et on klatšimise üle võlli läinud, mõni paneb siin sellist teksti, et sellist inimest küll lapse kasvatajana näha ei tahaks jne

0
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik IT-valdkonnas tegutsevad Käod said selle kommentaari peale kõvasti pihku itsitada. Käisin meelega oma eelmises kommentaaris valefakti välja, millele iga teadja vastu vaidleks. Sina neelasid konksu alla ja kuulutad seda oma kommentaaris nüüd tõena, kasutades termineid mida ükski IT-inimene ei kasuta. 🙂 Perekoolis võib end valetada kelleks iganes, aga järgmine kord näe vaeva, et end lolliks ei teeks.

+15
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu
Aga millegi pärast seda ei tehta ju😃 Mõni kustutab suurest hirmust isegi kommentaare, kui teab, et on klatšimise üle võlli läinud, mõni paneb siin sellist teksti, et sellist inimest küll lapse kasvatajana näha ei tahaks jne

Tüüpiline Perekooli troll – kui kommenteerid, oled kade ja kui mitte, kardad.

Lubage näkku naerda 😀

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga äkki lähed ja hirmutad seal teemas, kus päriselt käib haiglaslik kius? Siin ju üritatakse just vältida seda “äärmiselt huvitavat ja intrigeerivat” influentserit kellega käib kaasas kari kurjasid fännkägusid.

+7
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuule aga ma ekstra selle jaoks klikkisin sinna lingile, et sa mu emaili siia saaksid paljastada? Go off, do your magic. Ma ootan 🙂

+8
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kõik IT-valdkonnas tegutsevad Käod said selle kommentaari peale kõvasti pihku itsitada. Käisin meelega oma eelmises kommentaaris valefakti välja, millele iga teadja vastu vaidleks. Sina neelasid konksu alla ja kuulutad seda oma kommentaaris nüüd tõena, kasutades termineid mida ükski IT-inimene ei kasuta. 🙂 Perekoolis võib end valetada kelleks iganes, aga järgmine kord näe vaeva, et end lolliks ei teeks.

Kuule, kullakallis, kas ma väitsin kuskil, et ma IT-inimene, isegi 12-aastased saavad sellega hakkama, võib-olla kui sa nii enda mullis kinni poleks ja veidi ringi vaataks, siis saaksid ka.

0
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lubage näkku naerda 😀

No aga miks sa enda nime alt või vähemalt kasutajagi alt ei kommenteeri?

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja no neid IT-inimesi, kes pihku itsitavad, neid on ju ka igasuguseid, aga üks ühine joon on neil küll enamasti – teistest peavad end targemaks, kuigi tegelikult on väga kitsa silmaringiga ka IT-alaselt.

+1
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lubage näkku naerda 😀

No aga miks sa enda nime alt või vähemalt kasutajagi alt ei kommenteeri?

Lisaks sellele peaksin ka lisama enda foto, koduse aadressi ja telefoninumbri  – see on ju anonüümse foorumi puhul elementaarne?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja no neid IT-inimesi, kes pihku itsitavad, neid on ju ka igasuguseid, aga üks ühine joon on neil küll enamasti – teistest peavad end targemaks, kuigi tegelikult on väga kitsa silmaringiga ka IT-alaselt.

Miks vahutad? Sul on ju mu IP, ma vabatahtlikult andsin. Pidi ju ilgelt kerge olema leida minuga seotud infot. Miks sa ei leia?

Ma arvan, et enamus siinseid lugejaid on juba aru saanud, et sa ajad udujuttu. Isegi need, kes ei ole insenerid. Kas häbi ei hakka juba?

+11
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mu meelest oled ikka sina siin teemas algusest peale see Kõige Targem Inimene olnud. :)))

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

AV roolis ja filmib stoorit. Oijah.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

AV roolis ja filmib stoorit. Oijah.

Kindlasti ei ole ta roolis, vaid kõrvaistujana 🤦‍♀️

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ka toidugruppides käis hiljuti fooliumi teema läbi, et on kahjulik seda kasutada.

Samas kui paljud meist seda igapäev kasutab?  Me saame oma mürgid tänaval hingates kätte.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi alumiiniumimürgistust on saanud? (Inspireeritud Porgandist)

Olen fooliumiga lõkkekartuleid teinud küll ja pole mingit efekti olnud, kuigi mul on ka tundlik seedimine. Pigem olen värske õhu mürgituse saanud ja õues olemisest on hoopis pea valutama hakanud. Ilma fooliumi abita.

See ei ole nüüd küll mingi uudis, et foolium kahjulik. Kui vahel harva kasutad, siis on ehk OK. On inimesi ja isegi piirkondi maailmas, kus siiani alumiiniumnõud kasutuses. Need inimesed peaksid küll tõsiselt tervise pärast muretsema.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, mis Getterist saanud on? Loodetavasti on tal kõik ikka hästi. Ilmselt oli õige otsus blogi sulgeda ja Insta privaatseks muuta. Elasin talle u aasta aega kaasa ja siis ta kadus avalikkuse eest.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, mis Getterist saanud on? Loodetavasti on tal kõik ikka hästi. Ilmselt oli õige otsus blogi sulgeda ja Insta privaatseks muuta. Elasin talle u aasta aega kaasa ja siis ta kadus avalikkuse eest.

Toimetab ikka edasi 🙂 Ja võitleb oma ED’ga. Ega see lihtne pole, aga loodetavasti ikkagi lõpuks saab võitu.

+5
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tikri blogis on vaikus aprilli keskpaigast. Ma väga loodan, et neil on ikka hästi kõik.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on ka Lauri Pedaja väga positiivse muutuse läbinud, vähemalt tundub nii.

Mäletan teenindusalast kokkupuudet temaga (aastate tagant), kus ta ei pidanud paljuks “kas sa ei tea siis, kes ma olen?!?” kaarti letti lüüa, mängides suurt staari 🙂 Tol hetkel suures vaimustuses temast just ei olnud.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tikri blogis on vaikus aprilli keskpaigast. Ma väga loodan, et neil on ikka hästi kõik.

Imelik jah. Ta pole varem vist kirjutamises sellist pausi teinud? Kas keegi teab, milles asi?

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on ka Lauri Pedaja väga positiivse muutuse läbinud, vähemalt tundub nii.

Mäletan teenindusalast kokkupuudet temaga (aastate tagant), kus ta ei pidanud paljuks “kas sa ei tea siis, kes ma olen?!?” kaarti letti lüüa, mängides suurt staari 🙂 Tol hetkel suures vaimustuses temast just ei olnud.

Mul oli Pedajaga sarnane kokkupuude ja ega minagi suures vaimustuses polnud. Nüüd on ta vist suureks kasvanud.

+11
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 4,302 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)