Vähemalt Marimell ei peta end enam ja võtsid selle loetuima blogi lause maha 😃
kui napsimell peab korduvalt jagama vanu blogiposte fb-s/instas , siis on raske teeselda loetuimat blogi
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)
Vähemalt Marimell ei peta end enam ja võtsid selle loetuima blogi lause maha 😃
kui napsimell peab korduvalt jagama vanu blogiposte fb-s/instas , siis on raske teeselda loetuimat blogi
Kas ainult mulle tundub voi instagrammerist trennihunt H.M on oma storydes väga selline, et mina teen kõike õigesti ja ainult minu otsused ja teod on need õiged, teisiti arvajad/teginad on ikka nii halvad ja rumalad.
Kui tõesti jutt Helena Mangist, siis mul just vastupidine arvamus temast.
Kas ainult mulle tundub voi instagrammerist trennihunt H.M on oma storydes väga selline, et mina teen kõike õigesti ja ainult minu otsused ja teod on need õiged, teisiti arvajad/teginad on ikka nii halvad ja rumalad.
Mulle ka ta meeldib, tohutu tahtejõuga ja huvitavad retseptid.
Mulle ka ta meeldib, tohutu tahtejõuga ja huvitavad retseptid.
Mina ka pole märganud, et tal oleks MinajaMaailm suhtumine, pigem on ta väga neutraalse suhtumisega kõigesse. Mulle ka väga meeldib ta enesekindlus, tean teda juba sellest ajast kui ta last ootas, olime samas n-ö beebigrupis (tol ajal foorumis). Siis ta oli küll selline üleolev (rikkuri naine ja näitas koguaeg kõiki fäänsipäänsisid beebiasju). Mida aeg edasi seda normaalseks ta muutus ja eriti särama lõi kui fitnessiga tegelema hakkas. Tõeline oma ala fänn, innustav!
Üks blogija võttis endale kutsika, ma tõesti loodan, et ta on sellise tõu kohta piisavalt uurinud ning on valmis talle vajalikku füüsilist ja vaimset aktiivsust andma.
Üks blogija võttis endale kutsika, ma tõesti loodan, et ta on sellise tõu kohta piisavalt uurinud ning on valmis talle vajalikku füüsilist ja vaimset aktiivsust andma.
Ta võttis Husky ju, see on üsna lihtne koer võrreldes Jack Russelliga või mõne teise tõuga.
Mis ajast Huskyd lihtne tõug on? Ainult koerakauge inimene saab sellist asja öelda.
Mis ajast Huskyd lihtne tõug on? Ainult koerakauge inimene saab sellist asja öelda.
Mul oli ja kui koertekool on ilusti läbitud, ei ole temaga midagi rasket. Pole midagi sellist, millega Jane hakkama ei saaks. Mina isiklikult Janet vastutustundetuks ja saamatuks ei pea.
Ja ma oma eelmises kommentaaris kirjutasin, et on oluliselt raakemaid tõuge.
Vaevalt see tõupuhas koergi on. Edu laadsega, sealt võib misiganes kompott tulla. Kas tal aed on ümber maja?
Kas tal aed on ümber maja?
Ei. Ja minu meelest elavad nad veel suure maantee lähedal?
Vaevalt see tõupuhas koergi on. Edu laadsega, sealt võib misiganes kompott tulla. Kas tal aed on ümber maja?
Noh, kui tal aeda pole, siis on ikka pekkis. Koer peabki siis ainult toas istuma.
Noh, kui tal aeda pole, siis on ikka pekkis. Koer peabki siis ainult toas istuma.
Neil minu mäletamise järgi juba üks koer oli, huvitav, mis sellest sai?
loodan, et auto alla ei jäänud, sest aeda neil vist ümber ei ole nende piltide järgi, mida jagatud on avalikult.
Kohalikus kogukonna grupis on koguaeg jooksus Huskydest pildid või otsimiskuulutused, edu !
Kohalikus kogukonna grupis on koguaeg jooksus Huskydest pildid või otsimiskuulutused, edu !
Nad jooksevadki minema kui vabadusse saavad.
Ma läksin ekstra vaatama seda huskyt, tundub, et pigem malamuut?
Alaska husky ongi erinevate kelgukoerte segu. Näiteks Siberi husky ja malamuti segu kutsutakse Alaska huskyks.
Ja neile on tegevust vaja. Kui nad joosta saavad, siis on lihtsad koerad. Kui nad joosta ei saa, siis läheb keeruliseks.
Esimene asi on neil osta koerale raadiosidega kaelarihm, mis oleks telefonist äpiga jälgitav, juhuks kui koer ära kaob, nt laseb keegi lastest koera kogemata uksest välja vms. Seda tüüpi koerad tahavad ikka rohkem õues kui toas olla ja palju liikuda. Oma aias saaks joosta ka, kui aed olemas oleks ja mõnus kuut, kus oleks turvaline olla.
Oma aias saaks joosta ka, kui aed olemas oleks ja mõnus kuut, kus oleks turvaline olla.
Kas husky-tüüpi koerad ei olnud ka sellised, kes meelsasti nii üle aia hüppavad kui aia alt end läbi kaevavad?
Aed peab olema tõesti kindel, raadiopiire võib ka aidata. Kaevavad vist küll rohkem noored koerad. Minu laika kaevas ennast kutsikana-noorena paar korda aia alt läbi, ja siis ootas rõõmsalt haukudes värava taga sisselaskmist. Selle peale ei tulnud, et samast august tagasi ka tulla 🙂
Tegu pole ju huskyga, vaid huskyt meenutava krantsiga, sealt võib mis iganes kompott tulla iseloomus.
Alaska husky ongi erinevate kelgukoerte segu. Näiteks Siberi husky ja malamuti segu kutsutakse Alaska huskyks.
Ja neile on tegevust vaja. Kui nad joosta saavad, siis on lihtsad koerad. Kui nad joosta ei saa, siis läheb keeruliseks.
No siis leidis küll sobiva omaniku
nt YouTuber Maria rannaväli kes on alla käinud ei hoolinud isegi sellest kui ta ema koomas ja suremas haiglas oli . Kurb kui saad teada millised influencer it’s realises elusn on
Purjus?
See on päriselt ka kui ei usu kirjuta Mariale instagrammi
Mhm, ja seda et ta “ei hoolinud” tead sa, sest..
Kui sa ram koolis käiksid siis sa ei küsiks seda ma räägin seda mida koolis räägitakse
😀 Koolis räägitakse. Sellist asja on väga kole väita, seega kuulaks vähem mingit klatši 🙂
Kui sa ram koolis käiksid siis sa ei küsiks seda ma räägin seda mida koolis räägitakse
Ja mitmendas klassis sa käid siis? Kolmandas? Minu laps käib viiendas ja kirjutab nats paremini.
😀 Koolis räägitakse. Sellist asja on väga kole väita, seega kuulaks vähem mingit klatši 🙂
Maria käib ammu ülikoolis, aga RAM koolis endiselt räägitakse tast? Eriti vinge tegelane siis ju.
Olen kuulnud isegi et maria rannaväli arvab et on ennast täis kuulsus . Ta ema olevat tōesti haiglas koomas olnud ja Mariale ei läinud see korda vaid lōbutses ja tegeles sotsiaalmeediaga . Väga kurb loodan et ükski ema ei pea Maria taolist ennasttäis tütart läbi elama .
Ja kes selle tütre siis selliseks kasvatas sinu meelest?
Olen kuulnud isegi et maria rannaväli arvab et on ennast täis kuulsus . Ta ema olevat tōesti haiglas koomas olnud ja Mariale ei läinud see korda vaid lōbutses ja tegeles sotsiaalmeediaga . Väga kurb loodan et ükski ema ei pea Maria taolist ennasttäis tütart läbi elama .
Ma ise ei arva M.R.-st mitte midagi, sest ma ei tunne teda isiklikult. Aga kui sa siin teemas julged selliseid kommentaare teha (mul on kama kaks, kas see lugu on tõene või mitte), siis miks sa enda tehtud teemas need kommentaarid ära kustutasid? Hakkasid Sarve kirja kartma? 🙂
Äkki jõi purju reede õhtul ja on mingi vimm Maria vastu. Täna hakkas vaatama, millega hakkama sai ja asus kustutama.
MMid postitasid lapsest mitu pilti, et näidata, kuidas ta uue mänguga tegeleb, aga alati on tal käes või kõrval jogurtipudelike, kusjuures toode on alati “juhuslikult” niimoodi sätitud, et silt oleks nähtaval. Väga subtle product placement. 😁
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)