Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 5,157 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
Kägu

Ja võitleb oma ED’ga. Ega see lihtne pole, aga loodetavasti ikkagi lõpuks saab võitu.

Mis asjaga?

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja võitleb oma ED’ga. Ega see lihtne pole, aga loodetavasti ikkagi lõpuks saab võitu.

Mis asjaga?

Maakeeli toitumishäirega.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tikri blogis on vaikus aprilli keskpaigast. Ma väga loodan, et neil on ikka hästi kõik.

Imelik jah. Ta pole varem vist kirjutamises sellist pausi teinud? Kas keegi teab, milles asi?

tikker varemgi pikemad pause teinud ju, suvi ka. siin-seal kommentaariumdes võtab sõna küll.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas ainult mulle tundub, et Porks on pidevalt sellise näoga, nagu koolema hakkaks? Promob küll paastumist, aga nägu ei vasta üldse sellele, millisena ta oma enesetunnet kirjeldab. Ta ka vist ei ole siiani oma suhet toiduga korda saanud.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida arvate “suunamudijast” @anitasibul? Mul endal on ausalt öeldes teda vaadates veidi kõhe tunne. Ei ole nagu märganud tema feedist, et ta millegi mõistlikuga tegeleks, peale puhkustel käimisega. Mitte, et sellist elu ei võiks viljeleda… aga seda niimoodi IG-s presenteerida ja isegi feminismina esitleda, ma ei tea, see tundub moraalselt nii vale. Ise arvab, et inspireerib noori tüdrukuid… millega…?!?

+17
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jah, eks teatud sorti “feminism” on paraku päris mitmete tihti reisivate suunamudijate “ärielu” osa. See on see tumedam pool, millest ükski mudija väga detailselt rääkida ei soovi.

+13
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas ainult mulle tundub, et Porks on pidevalt sellise näoga, nagu koolema hakkaks? Promob küll paastumist, aga nägu ei vasta üldse sellele, millisena ta oma enesetunnet kirjeldab. Ta ka vist ei ole siiani oma suhet toiduga korda saanud.

Sai fooliumist mürgituse?

+6
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mida arvate “suunamudijast” @anitasibul? Mul endal on ausalt öeldes teda vaadates veidi kõhe tunne. Ei ole nagu märganud tema feedist, et ta millegi mõistlikuga tegeleks, peale puhkustel käimisega. Mitte, et sellist elu ei võiks viljeleda… aga seda niimoodi IG-s presenteerida ja isegi feminismina esitleda, ma ei tea, see tundub moraalselt nii vale. Ise arvab, et inspireerib noori tüdrukuid… millega…?!?

Päriselt? Mina veel arvasin, et nii tubli naine, suudab ise nii head elu endale pakkuda aga näe mis välja tuleb. Kahju

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

See Anita on minu meelest lausa ise mitmeid kordi rääkinud, et eelistab vanemaid ja rikkaid mehi.. ehk siis tema enda edukusega seal küll ilmset mingit pistmist pole. Kuigi eks sotsiaalmeedis jälgijate kogumist ja hoidmist võib omaette eduks nimetada.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päriselt? Mina veel arvasin, et nii tubli naine, suudab ise nii head elu endale pakkuda aga näe mis välja tuleb. Kahju

Pakun, et oma väikeste Wolti postituste eest ei teeni nii paljugi, et ühte reisi endale lubada.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palja porgandi puhul on minu küsimus – kui tema toidulaud on nii veganina nii mitmekesine ja tervislik, siis milleks kõik need toidulisandid?

Nüüd on tal mingi elektriväljade või magnetvõngete teema käsil. Oh jah.

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka raske mõista, kui Porgand nii tervislikult toitub, mis mürkidest ta koguaeg puhastab ennast ja lisandeid juurde tarbib. Tal pidevalt ka erinevad tervisehädad. Kas ongi nii kehva tervisega juba geenide poolest või varasema toitumishäire tõttu. Tervislik suhe pole minu arvates tal tänaseni toiduga, kuigi tal endal raske seda tunnistada.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, kas K.A suhe on päriselt ka nii ilus ja armastust täis nagu sotsiaalmeedias näitab? Tavaliselt ju öeldakse, ja tean ka oma tutvusringkonnast, et mida rohkem sotsiaalmeedias neid “minu musi-kalli” postitusi tehakse, seda suuremad probleemid suhtes on. 😜

Ma vaatasin ta kontot ja ma ei näinud, et neid “musi- kalli”pilte nüüd nii palju oleks olnud. Ja isegi kui on, siis mis põhjusel peaks kahtlema? On reaalne põhjus selles?

Minul on ka oma mehega väga harmooniline suhe ja eks pisut kajastub see ka instagramis. Ma ei teadnudki, et mõni võib sellest välja lugeda, et ilmselt meil midagi käärib, noh, sest kuidas on võimalik, et kellegil on hea suhe ja sobiv partner.

0
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav, kas K.A suhe on päriselt ka nii ilus ja armastust täis nagu sotsiaalmeedias näitab? Tavaliselt ju öeldakse, ja tean ka oma tutvusringkonnast, et mida rohkem sotsiaalmeedias neid “minu musi-kalli” postitusi tehakse, seda suuremad probleemid suhtes on. 😜

Ma vaatasin ta kontot ja ma ei näinud, et neid “musi- kalli”pilte nüüd nii palju oleks olnud. Ja isegi kui on, siis mis põhjusel peaks kahtlema? On reaalne põhjus selles?

Minul on ka oma mehega väga harmooniline suhe ja eks pisut kajastub see ka instagramis. Ma ei teadnudki, et mõni võib sellest välja lugeda, et ilmselt meil midagi käärib, noh, sest kuidas on võimalik, et kellegil on hea suhe ja sobiv partner.

Ei tea seda suunamudijat, ei viitsi isegi ta kontot vaatama hakata, aga leian, et selline üldistus on üsna jabur. On lihtsalt kahte tüüpi inimesi – ühed, kes eksponeerivad oma suhete kõiki aspekte avalikult sotsiaalmeedias ja teised kes seda ei tee. Mõlemat tüüpi inimeste hulgas on nii õnnelikes kui ka õnnetutes suhetes olevaid inimesi. Mina ei postita kunagi mingeid musipilte või oma abikaasat ülistavad pildiallkirju, sellised asjad on liiga isiklikud minu ja meie jaoks. Suhe on meil õnnelik ja harmooniline muidu. Kelle jaoks ei ole selline privaatsus oluline, see postitab, kas siis oma rõõmu jagamiseks või ilusa fassaadi loomiseks, seda teab ta juba ainult ise.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas galligaart alles millalgi ei maininud, et enam ei näita oma laste nägusid sotsiaalmeedias ja siis ikka on vahelduva eduga pilte storydesse lisanud, kus lapsed näoga täienisti peal?

Ta jätab nii agressiivse mulje, et alguses nagu meeldis, aga pikemalt jälgides hakkab vastu.

+12
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mitte see pole uskumatu, et kellelgi on hea suhe. Väga paljud suhted, mida ma tean, on head. Aga heas suhtes inimesed enamasti kipuvad nautima peamiselt üksteist ja ei hakka igapäevaselt sotsiaalmeedia kaudu kaaslasele kirjutama, kui kallis ta ikka on.

Sellel Keidyl on konkurentsitult kõige rohkem selliseid “minu kallis mees” postitusi. Seinal vist jah mitte, aga storydest jookseb iga päev läbi – minu kallis mees tegi süüa, nii imeline mees pani diivanilaua kokku, mees tõi lilled jne 😀 Tavaliselt öeldakse, et kes nii palju suhet roosiliseks maalib või alati saadud lilledest pildi postitab, tahab midagi avalikkusele teada anda. Et kas mees on ikka väga kinni teiste naiste jaoks või et mingi tüli sai klaaritud vms. Huvitabki, et kas keegi teab neid lähemalt siis.

Ma ei oska tegelikult sellele vastata, sest ma pole kõnealuse jälgija. Ausalt öeldes, mul pole õrna aimu ka kes ta selline on. Kes ta on üldse?
Aga rääkides teemast, siis tõesti see igapäevane ninnu-nännutamine sots.meedias on tõesti ülearune, aga äkki ta üritab sellega kedagi kadedaks ajada?

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mitte see pole uskumatu, et kellelgi on hea suhe. Väga paljud suhted, mida ma tean, on head. Aga heas suhtes inimesed enamasti kipuvad nautima peamiselt üksteist ja ei hakka igapäevaselt sotsiaalmeedia kaudu kaaslasele kirjutama, kui kallis ta ikka on.

Sellel Keidyl on konkurentsitult kõige rohkem selliseid “minu kallis mees” postitusi. Seinal vist jah mitte, aga storydest jookseb iga päev läbi – minu kallis mees tegi süüa, nii imeline mees pani diivanilaua kokku, mees tõi lilled jne 😀 Tavaliselt öeldakse, et kes nii palju suhet roosiliseks maalib või alati saadud lilledest pildi postitab, tahab midagi avalikkusele teada anda. Et kas mees on ikka väga kinni teiste naiste jaoks või et mingi tüli sai klaaritud vms. Huvitabki, et kas keegi teab neid lähemalt siis.

Ma ei oska tegelikult sellele vastata, sest ma pole kõnealuse jälgija. Ausalt öeldes, mul pole õrna aimu ka kes ta selline on. Kes ta on üldse?

Aga rääkides teemast, siis tõesti see igapäevane ninnu-nännutamine sots.meedias on tõesti ülearune, aga äkki ta üritab sellega kedagi kadedaks ajada?

Mulle jäi viimati meelde sellega, et on tihti kliente üle lasnud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kurb on vaadata Porksi. Tervist aitab hoida tervislik mitmekülgne toitumine, liikumine ja veejoomine. Ma kardan, et Porks on oma (kuiv)paastumistega oma soolestiku mikrofloorat korralikult kahjustanud.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga palju selliseid postitusi on ka Kuus Sidrunit blogis ja Instas ja Printsessil.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Porgand oma lapsepõlvest ka on kunagi kirjutanud? Oli neil keeruline pereelu?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need Cetsssi küüned. Öäk.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>

</p>
Läksin nüüd kohe ekstra vaatama…ja mis neil siis häda on? 😀 Peale selle, et need kunstküüned on.

+4
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

</p>

Läksin nüüd kohe ekstra vaatama…ja mis neil siis häda on? 😀 Peale selle, et need kunstküüned on.

pikkus ja kuju

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

</p>

pikkus ja kuju

Täiesti tavalised geelküüned ju, sa pole enne näinud selliseid või? 😀

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see küüsi kommenteeriv kägu läheb näiteks pidulaua äärde ja siis ÖÄKitab kõva häälega välja kõik toidud, mis talle ei meeldi? Ei tundu normaalne ega taktitundeline? Huvitav, miks arvatakse, et selline nõmetsemine anonüümses foorumis täiesti normaalne on. Kas see on teie jaoks mingi täiesti eraldi maailm, kus tavalised käitumisnormid ei kehti? Nüüd ütlete, et aga ise nad ju panevad oma elu avalikult üles äöäöäöä… No kõik inimesed ju käivad avalikult väljas, kas siis peaks ka juurde minema ja ütlema, et isssssand öäk kui rõvedad küüned sul on. Hakkab point kohale jõudma? See siin ja sotsiaalmeedia ja meedia kommentaarid on täpselt samasugune maailm ja ei kehti siin mingeid eraldi reegleid. Te lihtsalt oletegi taktitundetud õelad inimesed.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See siin ja sotsiaalmeedia ja meedia kommentaarid on täpselt samasugune maailm ja ei kehti siin mingeid eraldi reegleid. Te lihtsalt oletegi taktitundetud õelad inimesed.

Mul pole blogimaailmast aimugi ja siin teemas olen juhuslikult, austades lugemist sellest tsiteeritud viimasest kommentaarist.

Oman teistsugust seisukohta. Inimestel on sõnavabadus.

Näiteks. Kõigil inimestel on õigus minu kohta rääkida või kirjutada: “Minu arvates on Anu Puuront fotodel inetum kui elus”, “Minu arvates on Külli Kalmaar loll” või “Mul on ajakirjandusest kujunenud arvamus, et Kaie Kaalikas suhtleb seksuaalset üsna paljudega”. Neil on ÕIGUS arvata ja neil on õigus oma arvamust just arvamusena ka välja öelda.

Mida nad (muidugi mina ka teiste kohta) teha ei või, on teatada faktina ja/või diagnoosina, et “Pille Pudrunui on loll” või “Saima Suusanina on lits” või “Katryn Kantsärk on varas”.

Kavatsen ise ka edaspidi öelda, et minu arvates see-ja-see näitleja ei ole kuigi tugev või et mulle isiklikult ei meeldi selle suvise meelelahutussaate neiu ripsmed. Aga ma ei lähe kaagutama, et need ripsmed ongi absoluutses mõttes jubedad või see näitleja ongi s*tt. Ei ole. Maailmas on kindlasti paar miljonit inimest, kes naudiksid nii selle näitleja mängu kui ka neiu ripsmeid.

Ja loomulikult on normaalne, kui keegi nüüd vastab, et tema arvates ma olen idioot. Palun. See on sinu arvamus, vaba arvamus.

Ja tsiteeritud postitaja postituse algosa räägib, et tuleks olla ikka lahke ja hea. Samas viimase lausega paiskab välja mu arvates meeletu pahvaka negatiivsust, teatades faktina ja sildistades: “Te lihtsalt oletegi taktitundetud õelad inimesed”. Minu jaoks on halekoomiline jõuda 7-realise postituse headusele kutsuvast algusest kosmilise kiirusega SELLISE lõpuni.

+19
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle on Tikri blogi alati meeldinud juba aastaid. Huvitav ja tark naine tundub. Eriti sümpaatseks muutus lahutuse ajal kui kajastas suhet laste isaga. Nii eluterve ja hea suhtumine, ei mingit suurt tüli ja viha ja vaenu vaid kõik on üks tore suur pere ( no laias laastus tundub nii olevat).

Olen Helen Kõppu  hakanud rohkem jälgima. Televiisori ekraanilt on temast jäänud veidi opaka mulje aga inimesena mulle on meeldinud tema mõttekäigud ja väljaütlemised. Rumal naine ta pole, endale pähe istuda ei lase. Lisaks on äge tema enesekindlus mis ongi siiras ja ilus. Ta on kena naine oma loomulike vormidega ning ei vaja mingeid filtreid või stooridenkaupa pepu keerutamist. On lihtsalt olemuselt juba enesekindel!

Seiklused ja jutud blogi on väga vahva. Viimane postitus on väga täkkesse mis puudutab neid ” imearmsate lastega pere on kiirlaenu küüsis, pluus makske kinni”. http://seiklusjutud.blogspot.com/2021/07/kuidas-ettevotjaks-hakata-voi-siis.html?m=1

Nullkulu blogi jälgin puhtalt hasardist ja huvist, ise sellist elu ei viljele aga on tore näha kui pühendunud on inimene. Sooviks ise ka olla praktilisema meelega kõige suhtes mis mu kodus on. Kola ikka nii palju.

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

See siin ja sotsiaalmeedia ja meedia kommentaarid on täpselt samasugune maailm ja ei kehti siin mingeid eraldi reegleid. Te lihtsalt oletegi taktitundetud õelad inimesed.

Mul pole blogimaailmast aimugi ja siin teemas olen juhuslikult, austades lugemist sellest tsiteeritud viimasest kommentaarist.

Oman teistsugust seisukohta. Inimestel on sõnavabadus.

Näiteks. Kõigil inimestel on õigus minu kohta rääkida või kirjutada: “Minu arvates on Anu Puuront fotodel inetum kui elus”, “Minu arvates on Külli Kalmaar loll” või “Mul on ajakirjandusest kujunenud arvamus, et Kaie Kaalikas suhtleb seksuaalset üsna paljudega”. Neil on ÕIGUS arvata ja neil on õigus oma arvamust just arvamusena ka välja öelda.

Mida nad (muidugi mina ka teiste kohta) teha ei või, on teatada faktina ja/või diagnoosina, et “Pille Pudrunui on loll” või “Saima Suusanina on lits” või “Katryn Kantsärk on varas”.

Kavatsen ise ka edaspidi öelda, et minu arvates see-ja-see näitleja ei ole kuigi tugev või et mulle isiklikult ei meeldi selle suvise meelelahutussaate neiu ripsmed. Aga ma ei lähe kaagutama, et need ripsmed ongi absoluutses mõttes jubedad või see näitleja ongi s*tt. Ei ole. Maailmas on kindlasti paar miljonit inimest, kes naudiksid nii selle näitleja mängu kui ka neiu ripsmeid.

Ja loomulikult on normaalne, kui keegi nüüd vastab, et tema arvates ma olen idioot. Palun. See on sinu arvamus, vaba arvamus.

Ja tsiteeritud postitaja postituse algosa räägib, et tuleks olla ikka lahke ja hea. Samas viimase lausega paiskab välja mu arvates meeletu pahvaka negatiivsust, teatades faktina ja sildistades: “Te lihtsalt oletegi taktitundetud õelad inimesed”. Minu jaoks on halekoomiline jõuda 7-realise postituse headusele kutsuvast algusest kosmilise kiirusega SELLISE lõpuni.

“Mina arvan” on lihtsalt pisut leebem versioon sellest, et naabrinaine on…. Ja arvamusele peaks ikka mingi põhjendus ka järgi tulema, mitte, et arvan, et on kole kuna on kole 😀

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Mina arvan” on lihtsalt pisut leebem versioon sellest, et naabrinaine on…. Ja arvamusele peaks ikka mingi põhjendus ka järgi tulema, mitte, et arvan, et on kole kuna on kole 😀

Miks ma pean põhjendama, miks mulle meeldib üks näitleja rohkem kui teine või minu arvates on kartulipuder on maitsvam kui keedukartul või miks mulle meeldib üks kirjanik rohkem kui teine või tundub üks naine või perekooli Kägu targem kui teine?

Mida see sulle annab, kui kõik hakkavad sulle tööl-kodus-puhkehetkel-poes-raamatukogus-külas pidevalt põhjendama, miks nad eelistavad just seda ajakirja või valisid just selle sepiku või panid oma koju just selle tapeedi? Või miks nad peaksid sulle selgitama, miks nad sõidavad puhkusele mitte sinu lemmiklinna Hispaanias vaid näiteks Kiviõlisse. Või miks kellelegi meeldis Üksküla rohkem kui Järvet. Või miks Aadu peab Pillet ilusamaks kui Riinat ja just Riinat naiseks palus. Tegelikult on põhjendamine isegi riskantne, sest mõni põhjendusetahtja tahab ikka hakata veenma, et su söögieelistused on rumalad või mehevalik imelik. Või miks sa arvad, et sulle peaks üldse keegi põhjendama oma eelistusi ja valikuid?

Vaielda ju niikuinii sellega ei saa, miks kellelegi meeldib kana ja kellelegi kala. Või tahaksid sa teada täpset detailset põhjust, miks mulle isiklikult näiteks setterid meeldivad rohkem kui bokserid või kammermuuusika rohkem kui soololaul. Mis sa selle põhjendusega teed?

Põhjendama oma arvamusi, valikuid või meeldimisi või muljeid ei pea. Juba sel lihtsal põhjusel, et need pole vaidlus- ega selgitusteemad. Mis sa teed näiteks teadmisega, et mulle meeldib mees A rohkem kui mees B, sest talle meeldivad kukeseened, Leili Muuga maalid, keedetud keel ja liumäed, nagu mullegi. Tahad arutlema hakata, kas mul võib ikka selline arvamus olla või ei? Või miks sulle seda selgitust vaja on.

Kas sa veits liiga jumalaks ei ole hakanud peast minema?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näiteks. Kõigil inimestel on õigus minu kohta rääkida või kirjutada: “Minu arvates on Anu Puuront fotodel inetum kui elus”, “Minu arvates on Külli Kalmaar loll” või “Mul on ajakirjandusest kujunenud arvamus, et Kaie Kaalikas suhtleb seksuaalset üsna paljudega”. Neil on ÕIGUS arvata ja neil on õigus oma arvamust just arvamusena ka välja öelda. Mida nad (muidugi mina ka teiste kohta) teha ei või, on teatada faktina ja/või diagnoosina, et “Pille Pudrunui on loll” või “Saima Suusanina on lits” või “Katryn Kantsärk on varas”.

Väga imelik kommentaar! Inimene arvab, et arvamus on vaid see kui iga lause ette toppida “minu arvates”. No misasja?! Kui keegi foorumis kirjutab, et Pille Pudrunui on loll, siis see ongi ju tema arvamus, ega vaja mingit “minu arvates” lisamist. Täpselt samamoodi sa kirjutad arvamusloo või kirjandi – kogu kirjapandu ongi ju su arvamus (sinu nägemus) ega pea korrutama nagu papagoi igas lauses, et “minu arvates” ja “minu arvates”.

+5
-4
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 5,157 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)