Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 1,201 kuni 1,230 (kokku 5,127 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
suuredrinnad12

Mis asja? 😀

https://fb.watch/9MpCq_B2lf/

Ma jah just läksin uurima. Eee… neid laimati või? Ma pole väga süvenenud, aga neist ei räägita ju eriti?

Ütlen ausalt, et mul pole isegi aimu, mida neist siin räägitud on.. 😀 Ju siis keegi on laimanud.

+16
0
Please wait...

Postitas:
perek123

Mis asja? 😀

https://fb.watch/9MpCq_B2lf/

Ma jah just läksin uurima. Eee… neid laimati või? Ma pole väga süvenenud, aga neist ei räägita ju eriti?

Ütlen ausalt, et mul pole isegi aimu, mida neist siin räägitud on.. 😀 Ju siis keegi on laimanud.

Ma eile ka vaatasin. Kas töökoha ja elukoha avalikustamine on lubatud kolmandale osapoolele?

+17
0
Please wait...

Postitas:
Katrinmets

Ühtegi kohtulahendit selle kohta üleval pole. Ja kas advokaat tõesti väljastab nime, aadressi, töökoha ja muud andmed? Tavaliselt just advokaat saadab nõudekirjad välja, sest tahab ka oma osa saada. No ja kui nad nimed avaldavad ilma kohtus käimata, siis on see andmekaitseseadusega vastuolus ja siis võivad saada ise kohtumenetluse kaela.

+23
-1
Please wait...

Postitas:
Kaegu513

Valuraha laimamise eest määrab siiski kohus, mitte ei minna inimese ukse taha ja ei nõuta “tonni”. Sellist tegevust nimetatakse ühe teise nimega.

+29
0
Please wait...

Postitas:
BellaBee

Ühtegi kohtulahendit selle kohta üleval pole. Ja kas advokaat tõesti väljastab nime, aadressi, töökoha ja muud andmed? Tavaliselt just advokaat saadab nõudekirjad välja, sest tahab ka oma osa saada. No ja kui nad nimed avaldavad ilma kohtus käimata, siis on see andmekaitseseadusega vastuolus ja siis võivad saada ise kohtumenetluse kaela.

Tundub bluff olevat.

Või keegi teist lisas oma aadressi ja töökoha perekooli registreerudes?

pole ka nagu laimamist märganud nende kohta siin. Aga tundus, et neid ärritas selle veidra karvase elukaga tik-toki avalikustamine siin.

+21
0
Please wait...

Postitas:
suuredrinnad12

Valuraha laimamise eest määrab siiski kohus, mitte ei minna inimese ukse taha ja ei nõuta “tonni”. Sellist tegevust nimetatakse ühe teise nimega.

No nad väljendasid end nii, et kuna neil kõik nimed ja aadressid teada, siis annavad inimesele teada, et kanna meile 1000.- (võivad ka arve esitada) või avalikustavad inimese nime ning töökoha.
Kuna palju pidavat olema  riigiametnikke, et siis äkki inimesed ei soovi, et nende tööandjad saaks teada, et inimesed tööajast Perekoolis kommenteerimas käivad ning nõustuvad pigem maksma neile siis nende laimamise eest.

+13
0
Please wait...

Postitas:
CatyD

BSH need nõuded lükatakse järjest tagasi! Seega siiralt ei usu, et MM midagi siit saama hakkab. See Sarve algne lubadus oli et kõige eest saab küsida aga tegelikult see nii ka ei ole. Kui ma avaldan enda arvamust, siis see on lubatud.

+20
0
Please wait...

Postitas:
suuredrinnad12

BSH need nõuded lükatakse järjest tagasi! Seega siiralt ei usu, et MM midagi siit saama hakkab. See Sarve algne lubadus oli et kõige eest saab küsida aga tegelikult see nii ka ei ole. Kui ma avaldan enda arvamust, siis see on lubatud.

See Sarv on ju nüüd järjest kaotanud igasugu juhtumeid siin..

+20
0
Please wait...

Postitas:
sokisahtel

No nad väljendasid end nii, et kuna neil kõik nimed ja aadressid teada, siis annavad inimesele teada, et kanna meile 1000.- (võivad ka arve esitada) või avalikustavad inimese nime ning töökoha.

Kuna palju pidavat olema riigiametnikke, et siis äkki inimesed ei soovi, et nende tööandjad saaks teada, et inimesed tööajast Perekoolis kommenteerimas käivad ning nõustuvad pigem maksma neile siis nende laimamise eest.

See kõik tundub ebaseaduslik.

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Vaenukagu

Natukene kummastav omakohtu kontseptsioon.

Kujutame nüüd ette, et Mailis Reps, Kaja Kallas, Irja Lutsar, Martin Repinski, Helmed, Varro Vooglaid … ja kes siin pidevalt viimasel ajal kolki saavadki, avavad ettevõtluskonto ja hakkavad saatma tuhandeid kirju “maksa mulle tonn või tulen kaameraga sulle koju, tööle ja sauna!”.

+27
-1
Please wait...

Postitas:
Vaenukagu

Kuidas OÜ poolt arve esitamine üldse läheb kokku isiku mainekahjuga – ettevõtlust ja isiklikku ei saa ju segamini ajada, eriti rahaliselt? Mis seal arvel kirjas on, raha küsimise alusena? Ja kuidas see mainekahju vähendab kui anonüümne hirmutamistaktikaga saadud raha liigub?

Mis puutub tööandjatesse – kui ma kandideeriks tööle kusagile, kus värbaja ja ettevõtte juht Delfi, Õhtulehe ja Perekooli kommentaare mingiteks lähtepunktideks peaksid, siis ausalt – ma kardaks neid inimesi ja sealt lihtsalt ei saaks tulla viljakat koostööd. Minu enda sots meedia kanalid (TikTok) on üks asi, ja neidki ei või minu nõusolekuta kammida, aga et tööandja kujundab arvamuse minust Perekooli põhjal?

Ah, ma järjekordselt imestan kui erinevate ajuehitustega inimesed ikka on.
Äkki “värdjalikud perekooli käod” on minu kohta käinud?
/läheb arvet tegema…

Järgmisel tööintekal:
Intervjueeria: kas te kasutate Perekooli foorumit, äkki isegi kirjutate seal?
Mina: jah, vahel ikka sirvin, olen ka sõna sekka öelnud.
Intervjueeria: Värdjas! Kägu! Välja minu kontorist, koheeeee!

+35
0
Please wait...

Postitas:
kall

Käisin ka vaatamas, kuulamas. Kuulake palun, mis nime naine ütleb (tal kohati halb diktsioon)

algab 7.47 minuti pealt… olemegi dilemma ees, mida …………….vastata (saan aru et mainib ilmselt advokaadi nime vms) kellele nad peavad vastuse andma. Mis nime kuulete ütlevat.

+1
0
Please wait...

Postitas:
tigekala

Ma ei viitsi nende laivi vaadata, aga kas keegi valgustaks mind, millise laimu levitamises meid süüdistatakse?

+12
0
Please wait...

Postitas:
suuredrinnad12

Käisin ka vaatamas, kuulamas. Kuulake palun, mis nime naine ütleb (tal halb diktsioon)

algab 7.47 minuti pealt… olemegi dilemma ees, mida …………….vastata (saan aru et mainib ilmselt advokaadi nime vms) kellele nad peavad vastuse andma. Mis nime kuulete ütlevat.

“…et mida siis advokaadile vastata, et mis me tahame, et edasi saaks”. Nime ei mainitagi.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Vaenukagu

Ja ärge öelge midagi

+10
0
Please wait...

Postitas:
kall

Käisin ka vaatamas, kuulamas. Kuulake palun, mis nime naine ütleb (tal halb diktsioon)

“…et mida siis advokaadile vastata, et mis me tahame, et edasi saaks”. Nime ei mainitagi.

Sul on õigus, nime ei mainigi. Ma olen vist ainuke, kes ei saa naise öeldud sõnadest kohati aru 😉

+7
0
Please wait...

Postitas:
Katrinmets

Kuidagi vastuoluline tekst: kord on vaja advokaadile rääkida, mida tahavad teha, kord on juba mitmeleheline nimekiri olemas ja lausa ühe kodu juures on pildistamas käidud ja nüüd on vaja ainult otsustada, mida teha.

Selle kaameraga peale lendamisega ma oleks küll äärmiselt ettevaatlik, sest kunagi ei tea, mis sellel vastaspoolel veel nende kohta teada on, ja kui mõni mahlasem saladus kohe kaamerasse salvestatakse, siis vaevalt et saate produtsendid seda enam välja lõikama hakkavad.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
k2oliis

Mulle tundub nii mõttetu praegu Mallukale  kraami saata ettevõtte seisukohalt. Tema reklaam on ilmselt päris kallis ja no ei viitsi vaadata ta storysid juba umbes nädalake, paar storyt klõpsin ja siis swipe edasi. Ja mitte ainult Mallukas.. Kas olete juba midagi ostnud ka jõulukingiks suunamudijate soovituste järgi?

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Vaenukagu

Kuidagi vastuoluline tekst: kord on vaja advokaadile rääkida, mida tahavad teha, kord on juba mitmeleheline nimekiri olemas ja lausa ühe kodu juures on pildistamas käidud ja nüüd on vaja ainult otsustada, mida teha.

Selle kaameraga peale lendamisega ma oleks küll äärmiselt ettevaatlik, sest kunagi ei tea, mis sellel vastaspoolel veel nende kohta teada on, ja kui mõni mahlasem saladus kohe kaamerasse salvestatakse, siis vaevalt et saate produtsendid seda enam välja lõikama hakkavad.

See kusagil pildistamine ja filmimine, kellegi maja ees e käisime, pildistasime, vaatasime, kus elab ja mis teeb – see on juba lubamatu. Kas nad seda päriselt tegid või ei, keegi ei tea, aga nii lihtsalt ei tehta. Ja sellest üle interneti rääkida – riski võtmine ka edasiseks kui taoline olukord reaalselt üles kerkib ning mingi seaduslik/kohtulik vaidlus tekib.

§ 137. Eraviisiline jälitustegevus
(1) Jälitustegevuseks seadusliku õiguseta isiku poolt teise isiku jälgimise eest tema kohta andmete kogumise eesmärgil – karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

+21
0
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Käisin ka vaatamas, kuulamas. Kuulake palun, mis nime naine ütleb (tal kohati halb diktsioon)

Advokaadibüroo Alaver&Partnerid?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Katrinmets

Kuidas OÜ poolt arve esitamine üldse läheb kokku isiku mainekahjuga – ettevõtlust ja isiklikku ei saa ju segamini ajada, eriti rahaliselt? Mis seal arvel kirjas on, raha küsimise alusena? Ja kuidas see mainekahju vähendab kui anonüümne hirmutamistaktikaga saadud raha liigub?

Ültesid, et võivad firma alt arve esitada ja panevad selgitusse “konsultatsioon”.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Pax Tibi

Ma pole väga süvenenud, aga neist ei räägita ju eriti?

Näe, täna nüüd räägitakse. Mõni äkki läks blogigi lugema – no et kui neid juba meelde tuletati…
Ma võin muidugi eksida, aga mulle tundub, et iga kord, kui mõne blogija postitust siin arutatakse, suureneb selle blogi külastatavus. Uudishimu on inimlik ja eks igaüks taha ju oma silmaga veenduda, mida seal siis ikka täpselt kirjutatakse või näidatakse.

+16
0
Please wait...

Postitas:
sokisahtel

Ma ikka imestan, 2 väikese lapse vanemad, lähevad vastu ööd kellegi trepikoja ette et jälitada inimest ( nagu aru saada juba ebaseaduslik tegevus)  või siis päise päeva ajal jälitavad inimest kodust tööle jne. See on ikka täiskohaga töö juba.

Siis teavitavad et lähevad nö lambist inimese ukse taha ja nõuavad lambist raha või muidu??  Püha taevas, arvasin et kõik näinud aga see on ikka kirss tordil. Ikka hea et neil juba advokaadi büroo olemas.

+32
0
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

See kusagil pildistamine ja filmimine, kellegi maja ees e käisime, pildistasime, vaatasime, kus elab ja mis teeb – see on juba lubamatu. Kas nad seda päriselt tegid või ei, keegi ei tea, aga nii lihtsalt ei tehta. Ja sellest üle interneti rääkida – riski võtmine ka edasiseks kui taoline olukord reaalselt üles kerkib ning mingi seaduslik/kohtulik vaidlus tekib.

(1) Jälitustegevuseks seadusliku õiguseta isiku poolt teise isiku jälgimise eest tema kohta andmete kogumise eesmärgil – karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

See ei ole loogiline, et nad Perekoolist need aadressid said. Ja kusagilt mujalt nime järgi või advokaadiga neid välja nõudma samuti ei saa hakata. Legaalselt küll mitte.

+21
-2
Please wait...

Postitas:
kassike123

See ei ole loogiline, et nad Perekoolist need aadressid said. Ja kusagilt mujalt nime järgi või advokaadiga neid välja nõudma samuti ei saa hakata. Legaalselt küll mitte.

PK käest said nad ip- aadressid. Ja siis nõutakse teenusepakkujalt välja andmed, mis mh. sisaldab ka aadressi, nime, meili jne.

+8
-12
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Sisuliselt nad räägivad ju ebaseaduslikust jälitustegevusest ja väljapressimisest. Olen veidi hämmingus, et selline avaldus tehti üldse. Huvitav, et nende advokaat ei ole neid nõustanud ja laseb sellist asja  rääkida sedasi. Sellise tegevuse eest võib halvimal juhul vanglasse sattuda.

+33
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu417

Kas need suurimad laimajad/solvajad ei olnud mitte nende enda (endised) sõbrad/töökaaslased vms? Mingi aeg ju alles kelkisid sellega, et said teada.

+12
0
Please wait...

Postitas:
cygney

Sisuliselt nad räägivad ju ebaseaduslikust jälitustegevusest ja väljapressimisest. Olen veidi hämmingus, et selline avaldus tehti üldse. Huvitav, et nende advokaat ei ole neid nõustanud ja laseb sellist asja rääkida sedasi. Sellise tegevuse eest võib halvimal juhul vanglasse sattuda.

nad pole seda läbi mõelnud, ega konsulteerinud juristiga, lasku käia- saavad endale keissi kaela

enne kohtu luba ei jaga keegi neile ei ip-aadresse, telefoninumbreid ega koduseid aadresse- kui seda on tehtud, siis on tegemist ebaseadusliku jälitustegevusega ja inimesed, kes jagavad seda infot saavad karistatud, hea näide on tänase Ekspressi artikkel- muideks marid ja mellid- see kõik on  tõestatav, nii nagu teie väited

eriti hea on väljapressimine ilma kohtuotsuseta- “andke tonn siia meile reisirahaks ” ???

oi, maailma parim pereblogi ei saanudki kingituseks iPhone13 nagu Mallukas sai ?  too bad..
ma loodan, et peale seda kommentaari pole seda duot mu maja ees näha, muidu- mul tuttav ütles kuldsed sõnad: iga kavalpea pe**e jaoks leidub kuskil üks kruvi

+25
0
Please wait...

Postitas:
Mauno

Eeh,  nagu TL lahendiski kirjas oli, ei rahuldanud kohus isikute väljaselgitamist, sest ei saa olla kindel, et kommenteerija taga on päriselt see või too inimene. Seega väääääga kahtlane, et nad nüüd nii võimekad nüüd on olnud ja paljud kasutavad ju arvutit tööl, kodus, kusiganes ehk siis IP on erinev. Kuidas leida üldse seos, et a la kägu2 taga on Toomas Tamm? 😆

+25
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
BlueVelvet

See tundub pigem nagu bluff. Piisab vaid paarist inimesest, kes avalikustamist kartma hakkavad ja ongi see nende soovitud Tai reisi raha käes. Laivis ütlesid ka, et vôtke ühendust ja me ei avalikusta! I call bullshit 🙂

+28
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1,201 kuni 1,230 (kokku 5,127 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)