Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 1,351 kuni 1,380 (kokku 5,125 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
Elless

Pidid ju abielluma?

Ma ei imesta kui lahku läinud. Tema enda postitustest jäi mulje, et lapsed käisid üle jõu juba siis kui neid vähem oli, rääkimata siis neljast pisikesest järjest. Suhe kindlasti kannatab selles olukorras.

Nad ongi abielus. Kes on Lipsukest jälginud, peaks teadma, et ta pole oma suhet kunagi ekponeerinud ja ta mees ei taha, et temast pilte jagatakse. Vaadates mõlema Facebooki, siis on näha, et viimasel fotosessioonil on ikkagi mees ka olnud, lihtsalt perepildid on perele ja meheta pildid avalikult jagamiseks.

Kui ma ei eksi, siis Lipsukesel pole varem olnud Facebookis märget, et ta oma mehega suhtes/abielus on, nii et sellest vallalise staatusest ma mingit järeldust ei teeks. 🙂

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu113

Pidid ju abielluma?

Ma ei imesta kui lahku läinud. Tema enda postitustest jäi mulje, et lapsed käisid üle jõu juba siis kui neid vähem oli, rääkimata siis neljast pisikesest järjest. Suhe kindlasti kannatab selles olukorras.

Nad ongi abielus. Kes on Lipsukest jälginud, peaks teadma, et ta pole oma suhet kunagi ekponeerinud ja ta mees ei taha, et temast pilte jagatakse. Vaadates mõlema Facebooki, siis on näha, et viimasel fotosessioonil on ikkagi mees ka olnud, lihtsalt perepildid on perele ja meheta pildid avalikult jagamiseks.

Kui ma ei eksi, siis Lipsukesel pole varem olnud Facebookis märget, et ta oma mehega suhtes/abielus on, nii et sellest vallalise staatusest ma mingit järeldust ei teeks. 🙂

Väga hea, kui kõik korras.
Blogis on mehest küll pilte. Mees ka FB järgi vallaline, aga arusaadav, et sinna ei pea panema õiget suhtestaatust.

+5
0
Please wait...

Postitas:
liisimari

Täpselt samamoodi on ka Maria Rannaväli päriselt feik ja isekas .Mudijad on feikpersoona loonud et nad meeldivamad oleksid kuid reaalselt on nad väga pettumust valmistavad

See kõik on tõsi Maria . Rannaväli hoolib ainult oma piinlikkust allakäinud sostiaalmeediast selle asemel et oma raskes seisus ema kes oli haiglas koomas ja suremas toeks olla . Samuti Laura vastu on Maria õel ja on talle kallale läinud Laural olid sinikad seljapeal me nägime võrkpalli trennis kui Laura veel käis ja Laura oli tunnistanud et Marial on kodused käitumisprobleemid

Sa pooletoobine ei saa vist aru, et siin foorumis on näha su kasutajanimi ja me kõik näeme, et sa vastad igas teemas endale ainult, nii et lõpeta oma “mul ka on nii” postitused.

Mõtled ka natukene, kellele sa kirjutad? Või ongi kombeks niimoodi lastega/noortega suhelda?

Selle postituse mõte on selles , et inimesed kes Mariat jälgivad ja ta yt vaatavad teaksid kes ta tegelikkuses on . Ta on kodus käitumisprobleemidega ja isekas noor naine kes hoolib ainult oma sotsiaalmeediast mis on allakäinud juba .

Kui midagi tead, siis kirjuta sellest pikemalt. Kui ei, siis pole vaja kogu aeg sama juttu korrutada.

Ma võin pikemalt ka kirju kui lugejad oleks sest see kõik on tõsi Maria on kodus vägivaldne käitumisprobleemidega ja isekas naine aga sots meedias näitab ikka et on hoolib jne mis on vale kõik kes Mariat lähedalt teavad , on kursis Maria isekuse ja käitumisprobleemidega

Miks peaks kedagi tema käitumisprobleemid huvitama? Ta on mingi suvaline tiinekas. See siin on siiski valdavalt täiskasvanud inimeste foorum ja tavaline keskmine täiskasvanu ei hakka suvalist tiinekat klatšima. Veelvähem huvitab mind, mida ta teeb, milline ta on või muu kräpp, mida Sa toodad siin. Mine otsi palun mõni laste foorum ja lahake tema probleeme seal, kus on samavanused koos.

Esiteks Maria ei ole tiinekas ta on 19 aastane naine ja teiseks ta tüüpiline mudija kes näitab et on tore ja jne aga reaalses elus on isekas ja vägivaldne oma lähedaste vastu

See kõik on tõsi Maria tuleks canceldada

0
-14
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
pupsik1986

Pärnu C. panen teiste poistega pidu…tundub, et oma abikaasaga nad enam koos pole?! 🧐

Insta mehe piltidest tühi jah nüüd. Pulmapildid enamuses ka läinud.

Ma suvel sattusin neid pideva peo ja siidristoorisid vaatama ja ma mõtlesin, et no kas rahulolev inimene käitub nii oma elus… ja mis teine pool sellest arvab aga ma ei tea, vb kui kõik on hästi, siis nii tehaksegi.

Ma selline pidutseja pole kunagi olnud, nii et ma ei saa äkki aru, mis ja kuidas.

+12
0
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Pärnu C. panen teiste poistega pidu…tundub, et oma abikaasaga nad enam koos pole?! 🧐

Ma suvel sattusin neid pideva peo ja siidristoorisid vaatama ja ma mõtlesin, et no kas rahulolev inimene käitub nii oma elus… ja mis teine pool sellest arvab aga ma ei tea, vb kui kõik on hästi, siis nii tehaksegi.

Ma selline pidutseja pole kunagi olnud, nii et ma ei saa äkki aru, mis ja kuidas.

Tal on ikka joomisega väga suured probleemid, vähemalt minu arust. Miks teda üldse jälgitakse? Kas ta peale joomise teeb midagi muud ka?

+16
0
Please wait...

Postitas:
RMH86

Tal on ikka joomisega väga suured probleemid, vähemalt minu arust. Miks teda üldse jälgitakse? Kas ta peale joomise teeb midagi muud ka?

Kellest jutt?

+2
-3
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Kellest jutt?

Cetsss-ist

+6
0
Please wait...

Postitas:
Ambera

Mulle tundub et Cettssi viimastes insta storydes on alkoholist juba asi kaugel vaadates pupillide suurust ning tundub et pani ainetega üle kui nii paha oli olla?

+13
-1
Please wait...

Postitas:
jomibor

Mulle tundub et päris paljud “influencerid” tarvitavad igast muud peale alksi ka. Ise kunagi minevikus ka valele teele eksinuna võin öelda et näeb päris tuttav välja..

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kagggu

Ma ei saa aru enda tervist nii hävitada, kas sul pole lähedasi kes aitaks tsüklist välja tulla.. Selleasemel et koolivaheaega lapaega nautida sa tegeled enesehävitamisega.. kahju lihtsalt, inimesel kuldlusilas suus ja ei oska sellega midagi mõistliku teha.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Katrinmets

Advokaadikartuses ei saa ju siia kõike kirja panna ja nimesid nimetada aga osad siin räägivad sulatõtt. Tallinn on väike ja trippivad ööpidutsejad ja niisama tiksujad on omavahel kõik tuttavad. Kogu info on kättesaadav ka siis kui ise juba väga pikalt asjadega kursis pole

+16
0
Please wait...

Postitas:
minakahsiin

Verevalumiga sõrmel EMOsse minna on ikka tase.

+8
-15
Please wait...

Postitas:
8bit

Mulle tundub et Cettssi viimastes insta storydes on alkoholist juba asi kaugel vaadates pupillide suurust ning tundub et pani ainetega üle kui nii paha oli olla?

Mina isiklikult ajaksin selle halva valguse ja filtri kaela 😀

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Pyret

Ma ei saa aru enda tervist nii hävitada, kas sul pole lähedasi kes aitaks tsüklist välja tulla.. Selleasemel et koolivaheaega lapaega nautida sa tegeled enesehävitamisega.. kahju lihtsalt, inimesel kuldlusilas suus ja ei oska sellega midagi mõistliku teha.

Kuidas ta kuldlusikas suus on sündinud?

Ei jälgi teda, alles siin perekoolis suvel sain teada, et selline mõllumutt on kusagil Pärnus 😄

+1
-5
Please wait...

Postitas:
TarviSelecta

Kuidas ta kuldlusikas suus on sündinud?

Ei jälgi teda, alles siin perekoolis suvel sain teada, et selline mõllumutt on kusagil Pärnus 😄

https://parnu.postimees.ee/7414837/parnumaa-aasta-naisettevotja-ehitas-printsile-laevanina

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu113

Üks kutsub koroonatesti tegema kiirabi, teine läheb sinikaga emosse. Et ikka oleks millestki stooritada ja klikke korjata.

+17
-8
Please wait...

Postitas:
perek123

Üks kutsub koroonatesti tegema kiirabi, teine läheb sinikaga emosse. Et ikka oleks millestki stooritada ja klikke korjata.

Tal oli mõra pöidlas ju? :D:D

Sul tekib mõra, siis istud rahulikult kodus edasi selle meeletu valuga? 😀

+22
-4
Please wait...

Postitas:
atsetoon

No elan selle möllupifi läheduses. Abikaasal auto ikka maja ees ja hommikumantli väel lükkab seal lund ka maha aegajalt. Imestan, et see vend tal nii kaua püsinud.

+16
0
Please wait...

Postitas:
sadness

No elan selle möllupifi läheduses. Abikaasal auto ikka maja ees ja hommikumantli väel lükkab seal lund ka maha aegajalt. Imestan, et see vend tal nii kaua püsinud.

Aa see tüüp ise ei joo?

0
0
Please wait...

Postitas:
atsetoon

Aa see tüüp ise ei joo?

Ja kuidas veel joob 😃

Samas ma ei saa aru, sa jood end nii umbe, et oksendad terve päeva. Siis näitad storys kätevärinat ja et just ärkasid ja halleluuja, kohe longerot peale 😃 aga eii, alkoholita ta olla ei oska. Üsna tavapärane tema puhul. Meesteta ka olla ei oska. Sel lapsel nii palju “kasuissisi” olnud, et mul jääb kahe käe sõrmedest ja kahe jala varvastest ka puudu 😃

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kagggu

Elus peab midagi väga valesti olema, katkine hing kes toitub välisest imetlusest, mõtlengi et päris sõpru ilmselt polegi.. Ehk ajaga rahuneb maha, aga siis on laps (kellel ka muide insta konto ja näeb seda möllu ka siis kui kodus ei ole) samamoodi katki.

+13
0
Please wait...

Postitas:
sadness

Aa see tüüp ise ei joo?

Ja kuidas veel joob 😃

Samas ma ei saa aru, sa jood end nii umbe, et oksendad terve päeva. Siis näitad storys kätevärinat ja et just ärkasid ja halleluuja, kohe longerot peale 😃 aga eii, alkoholita ta olla ei oska. Üsna tavapärane tema puhul. Meesteta ka olla ei oska. Sel lapsel nii palju “kasuissisi” olnud, et mul jääb kahe käe sõrmedest ja kahe jala varvastest ka puudu 😃

Ma nägin ka neid storysid ja mõtlesin, et kuidas üks naine ja ema ei saa aru, et see on täiesti ebanormaalne. Ta tundub üsnagi uhke olevat oma elustiili üle.

+15
0
Please wait...

Postitas:
jomibor

Ühes storys ütled et enam ei joo kunagi ja siis ei ole mitut storyt vahel ja juba jook näpus. Ma olen tänulik et olen nö selle ajastu väljaspool pidutsenud et vaja kõike avalikult filmida ja öelda. Enne sai aint endale ja heal juhul ühele-kahele sõbrale seda öeldud, siis oli ka kergelt piinlik kui uuel nädalal juba jook käes. Aga ma mäletan küll seda tunnet et ei oskagi muud kui pidu ja pidu, mõtetes küll võitlesid et ei enam ei tee aga ikka ja jälle sattusid samale rajale. Kuniks enam mitte. Praegu vastupidi, ei kujutaks sellist möllu ettegi. Ja lastele ka sellist eeskuju eales ei näitaks.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
BellaBee

Mis Jane Almersi firma nimi on? See, mille ta sügisel tegi peale maksupettuse teemasid.

Google ei seosta tema nimega ühtegi firmat mul millegipärast.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
perek123

Mis Jane Almersi firma nimi on? See, mille ta sügisel tegi peale maksupettuse teemasid.

Google ei seosta tema nimega ühtegi firmat mul millegipärast.

https://www.teatmik.ee/et/personprivate/472358-Jane-Almers

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kaegu351

Paned külmakoti peale ja pöördud perearsti poole, mitte ei roni emosse arstide aega raiskama. Mõra kipsi ei panna nagunii.

+3
-31
Please wait...

Postitas:
Freya82

Paned külmakoti peale ja pöördud perearsti poole, mitte ei roni emosse arstide aega raiskama. Mõra kipsi ei panna nagunii.

Mu meelest on ta blogija, mitte selgeltnägija. Ta ju ei teadnud enne EMOsse minekut, et tegemist on mõraga. Vbl oleks olnud vaja näpp kipsi panna. Ega seda ei teagi enne, kui röntgen tehtud.

+33
-5
Please wait...

Postitas:
Huviline

Sul on kodus röntgeniaparaat, et kohe tuvastad, et on mõra? Kui sul on kahtlus, et tegu võib olla luumurruga, siis loomulikult lähed sa EMO-sse, mitte ei käi pooliku luuga ringi ja ei lase seda mõned päevad kokku veidralt kasvada.

+34
-5
Please wait...

Postitas:
sadness

Mis juttu sa ajad, et mõra kipsi ei panda? Mul on kaks korda mõra olnud ja mõlemad korrad on mul kipsi pandud.

+23
-7
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Ma pole küll ise iial EMO-s ise käinud ega ka muudmoodi “arstide aega raisanud”, aga mulle veits tundub, et need arstid seal EMO-s tööl ongi. Seega patsientide vastuvõtmine on justkui asi, miks nad sinna kohale läinud on. Või mis see päris tegevus neil seal on kui tervisemurega pöörduvad inimesed “nende aega raiskavad”?

+24
-9
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1,351 kuni 1,380 (kokku 5,125 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)