Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 5,124 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
Kägu

Aga mis te seljakoti uuest postitusest arvate mis pr.puljongikuubiku käitumise kohta on? Et laste kingipakid salaja lahti teha ja kui seal mingi odav nänn on (sobivad ainult Legod!), siis need asjad lihtsalt annab ära/annetab kuhugi.

Mis sellest postitusest ikka arvata. Proovib jälle teiste blogijate imeliku käitumise arvelt endale tähelepanu tõmmata.

+6
-16
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

See, mida blogijad kajastavad, on ikka üsna valikuline. Kui juba kohtumõistmise teed minna, võib ju ka selle üle arutleda, et mis on vääram käitumine, kas

– kellegi lehmaks sõimamine või…

– kellegi IPhone’i ära varastamine, varguse eitamine, ohvri süüdistamine stiilis “aga äkki on sul hoopis endal midagi varjata” ning teada saades, et vargus kaamerate abil salvestatud, telefoni salajane tagastamine.

Minu meelest on mõlemad käitumised väärad. Huvitav, et antud blogis seda teist juhtumit nii avameelselt ei lahata. Seistes õigluse ja viisaka käitumise eest, võiks ka oma kapsaaia korra üle vaadata…

See, keda suure mäletseva loomaga võrreldi, kasutab teiste inimeste kohta väljendeid- Puhka jalga päkapikk, väikese m…ga p..de, näss jne.

Puhka jalga, päkapikk on Lottemaalt Kärbes Jaagu väljend. 😂

+28
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kust saab lugeda seda algselt artiklit, kuidas pr puljongikuubik laste kingipakke tuuseldab? Kas ta ise kirjutab, et teeb nii?

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nägin ka seda Miiu Q&A, kus muuhulgas see kingituste teema oli. Veel oli seal päris veidraid vastuseid. Või noh, asi polegi tihti neis vastustes (paljuski tunnen ennast ära) vaid selles, kuidas ta neid annab. Nagu siin mingis teemas keegi ta kohta kirjutas, et enam ei jälgi, sest Miiu on oma kõrge hobuse otsas, siis aina enam tundub ka mulle, et tõesti on..

+19
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Nägin ka seda Miiu Q&A, kus muuhulgas see kingituste teema oli. Veel oli seal päris veidraid vastuseid. Või noh, asi polegi tihti neis vastustes (paljuski tunnen ennast ära) vaid selles, kuidas ta neid annab. Nagu siin mingis teemas keegi ta kohta kirjutas, et enam ei jälgi, sest Miiu on oma kõrge hobuse otsas, siis aina enam tundub ka mulle, et tõesti on..

Miiu üritab nii kõigest väest ideaalne olla, et ta reaalsuses lohiseb selle kõrge hobuse taga sõnnikus juba. Igapäevane joomine laste ees – tõeline musterema! Ta vajaks ammu abi, et endalt see ideaalsena näimise surve maha saada, ehk siis saab ka alkoholismist jagu.

+18
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aplaus

https://sobranna.postimees.ee/7303133/restoranid-astuvad-mustamisele-vastu-ukski-s-apea-pole-meile-sooma-oodatud#_ga=2.237476550.759404515.1627548301-1333804843.1598518220

Oligi juba aeg ülbikud paika panna. Mõned blogijad arvavad endast ikka eiteamida– et kui nemad oma püha jalakese mõne söögikoha ukse vahelt sisse pistavad, siis peab sealne personal kohe aupakliku seisaku sisse võtma ja mulli lahti korkima. Ega ikka ei pea küll. Käitu ise normaalselt, siis saad ka vastavat teenindust.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See, et ta käskis teenindajal Rimisse minna, oli küll tipptase. Endise teenindajana oleks ma tal kohe lahkuda käskinud. Rimist saab lisaks kärakale ka riisisalatit. Mingu söögu seal kõrval bussipeatuses.

+36
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täiesti tavaline arvamus. Kes arvab sama, kes mitte, kahju on vaid sellest, et püütakse teiste blogijate poolt draamat tekitada. Pean silmas Jane kommentaari  sama postituse Facebooki lehel. Cammoon, Simmo, puid laotakse alla???
Nagu tuulelipp. Kasulik on kriitiline olla, ehk saab siis mõnda uudisnupukesse oma sõnumiga, et kedagi ei tohi kritiseerida😀

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundus nii ulme, et mõni ema sedasi laste pakke avamas käib ja osa kingitusi pakist välja tõstab. Samamoodi, nagu see salaja jäätise söömine tundub veider.

… ja seda inimese poolt, kes ise pahnapoodi peab.

+21
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, mis on see summa, mille eest PP oli nõus neid jubedaid kummikindaid reklaamima. 😳

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, mis on see summa, mille eest PP oli nõus neid jubedaid kummikindaid reklaamima. 😳

Küsi ta käest, jumala eest!

+1
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

https://naine.ohtuleht.ee/1039473/ligi-50-kassile-kodu-pakkunud-evelyn-olen-neile-ka-raamatuid-ette-lugenud

Loo autor 😀YY

Kodulaenu saamiseks peavad kõik ettevõtjad leidma endale nn “töökoha” ehk siis ükskõik millise teise OÜ konto, millelt ka talle summasid laekub. See on siis selleks, et panga silmis kohe hulga usaldusväärsemaks muutuda. Mis siis kui omaenda OÜ maksab iga kuu palka üle 2000 euro.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma artikli linki ei avanud ja arvasin esimese hooga, et oma kassid peika pärast ära andnud blogija teiste inimeste kassidest kirjutab… Jumal tänatud, et see nii ei ole!

+3
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

https://naine.ohtuleht.ee/1039473/ligi-50-kassile-kodu-pakkunud-evelyn-olen-neile-ka-raamatuid-ette-lugenud

Loo autor 😀YY

Miks see sind naerma ajab, kui inimene teeb tööd? Pangalaen vajab maksmist, remont tegemist. Blogimine on nagu vabakutselisena tegutsemine, kunagi ei tea, kui palju koostöid sel või järgmisel kuul tuleb. Hea, kui on mingi stabiilne sissetulek lisaks ja inimene ei pea end liiga heaks, et oma vanade liistude juurde tagasi minna ei kõlba. Kirjutab ta ju hästi. Täiesti mõistlik teguviis, respekt.

Jaa, muidugi mõistlik et kirjutab ja teeb tööd. Absoluutselt nõus sellega, mul pole mingit vimma vms ja ei naernud absoluutselt Malluka üle. Ma muigasin/naersin hoopis selle peale, sest esmasel vaatlusel nähes selle loo all autori nime, tundus mulle sedasi, et Mallukas on õhtulehte tööle läinud ja järgmine hetk hiljem mõistsin, et ilmselt naisteleht ja õhtuleht on ühinenud, kuna algne lugu oli siiski naistelehes ja õhtuleht avaldas selle loo digikandjal

Y tähendab muuhulgas “thumbs up” emoticoni, seda ma püüdsin edasi anda YY tähekombinatsiooniga algses versioonis.

Mallukas aastaid tagasi töötas ka Naistelehes, enne kui influentsinine põhitööks sai…

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>

Minu meelest on täiesti uskumatu, kuidas tänapäeval tuleb üldse keegi selle peale, et mingid tekid-madratsid jm prügi lõkkesse visata ning veel jagada ka seda avalikult. Selliste asjade põletamine ei ole seadusega lubatud, ja põhjusega, sest saastab keskkonda ja on tervisele kahjulik. Isegi töödeldud puitu tegelikult ei tohi. Ja jäätmejaam on nende kodust vaid mõne km kaugusel.</p>
Pakun, et see tõenäoliselt kvalifitseeruks “ebameeldivaks kommentaariks”, mis ei ole muidugi oodatud, ja proua blogija emotsionaalset seisundit arvestades ma ei lähe siis otse ütlema. Kuigi minu meelest on see oluline teema, millele tähelepanu juhtida.

https://reisijuht.delfi.ee/artikkel/94184165/fotod-kohutav-vaatepilt-narkojoobes-valismaalane-laamendas-harjumaa-uurimajas-mees-viidi-kiirabiga-minema-omanik-ta-roomas-alasti-ringi

Just vaatasin sama. Need asjad tuleb jäätmejaama viia. Turunduse poolest oli imelik ka see, et nendele veristele madratsitele oli veel @napsie tag pandud. Pole just suurem asi reklaam.

Eks šokk teeb muidugi oma töö. Jube juhtum, aga hea, et niigi läks ja perest keegi viga ei saanud.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Pakun, et see tõenäoliselt kvalifitseeruks “ebameeldivaks kommentaariks”, mis ei ole muidugi oodatud, ja proua blogija emotsionaalset seisundit arvestades ma ei lähe siis otse ütlema. Kuigi minu meelest on see oluline teema, millele tähelepanu juhtida.”
Hakkasid ise ka oma kommentaari häbenema, et kustutasid? Minu arvates võiks sul häbi olla. Blogis sellest kirjutatud kommentaarides, aga sina tuled siia “eeldades, et su muret” ei avaldada. Kui suur peab olema viha, et sellisel hetkel inimest veel halvustada? Mina ütlen, et tublid inimesed. Šokk oli selline juhtum kindla peale, ent inimesed tegid “sitast uuesti saia”.
Napsiele ka plusspunktid.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei tea, aga Miiu mulle meeldib. Tema live jälgin, kui aega on. Kahju, et ta neid üles ei jäta, saaks hiljem vaadata. Sest livede aeg tihtilugu tööajal.

Mina arvan, et see hetkel aktiivsus instas on seotud just sellega, et tulge tema poodi ja ostke asju. Minu meelest väga kõva asja on valmis saanud ja pigem võtan teda kui eeskuju. Ausalt.

Mina 31a. ühe lapse emana ei ole suutnud nii ilusat elamist endale soetada, nii edukat firmat luua ega ka nii tervislikke toite lapsele teha. Ausalt – pigem olen kade! Lisaks mees teeb nii palju asju kodus, oma mehele näitan – ütleb vaid, et see ei ole kvaliteetne ja teeb omi toimetusi edasi. Kui minul on vaja nt oma firmasse riiuleid pean ma siiski need ostam, mitte mees ei tee … Ühesõnaga kade olen pigem.

Minu meelest nendest blogijatest – tuntumatest on ta kõige paremini ise hakkama saav, ei ole vaja müüa täna viinereid, homme hapukurki!

+5
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei tea, aga Miiu mulle meeldib. Tema live jälgin, kui aega on. Kahju, et ta neid üles ei jäta, saaks hiljem vaadata. Sest livede aeg tihtilugu tööajal.

Mina arvan, et see hetkel aktiivsus instas on seotud just sellega, et tulge tema poodi ja ostke asju. Minu meelest väga kõva asja on valmis saanud ja pigem võtan teda kui eeskuju. Ausalt.

Mina 31a. ühe lapse emana ei ole suutnud nii ilusat elamist endale soetada, nii edukat firmat luua ega ka nii tervislikke toite lapsele teha. Ausalt – pigem olen kade! Lisaks mees teeb nii palju asju kodus, oma mehele näitan – ütleb vaid, et see ei ole kvaliteetne ja teeb omi toimetusi edasi. Kui minul on vaja nt oma firmasse riiuleid pean ma siiski need ostam, mitte mees ei tee … Ühesõnaga kade olen pigem.

Minu meelest nendest blogijatest – tuntumatest on ta kõige paremini ise hakkama saav, ei ole vaja müüa täna viinereid, homme hapukurki!

Just,
Ma jagaks influentserite vahel kuldmedaleid järgnevalt:

1. Eneseimetlus
2. Töökus
3. Sihikindlus
Jne jne…

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei tea, aga Miiu mulle meeldib. Mina 31a. ühe lapse emana ei ole suutnud nii ilusat elamist endale soetada.

Sulle võib-olla ei kinkinud ema stardikapitaliks kahetoalist heas korras Nõmme korterit, kus aastaid tasuta elades (üüri/kodulaenu maksmata) maja ostmiseks raha kõrvale panna? Rääkimata nendest summadest, mis korteri müügist saadi.

Üürikorteris elades ja seal kuluva kõrvalt ise sissemaksu osa kogudes oledki täiesti erinevas seisus kui Miiu.

Tema ise muidugi kipub “unustama”, kuidas sinna jõudis ja patsutab ainult iseendale õlale.

+31
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lugesin Malluka viimast blogiposti. Järjekordselt veendusin selles, et niinimetatud tippadvokaat nõuab nõudes suuri summasid, aga nõuab valedel alustel. Lihtsalt lajatab sedasi, hirmutaktikat kasutades.

+23
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

PP räägib jälle oma kakimistest. Kuidas mitu päeva ei saanud ja siis käis kolm korda järjest ja niiii hea oli! 😀

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

PP räägib jälle oma kakimistest. Kuidas mitu päeva ei saanud ja siis käis kolm korda järjest ja niiii hea oli! 😀

Tema lemmikteemad on ju rääkida päevadest, kui gaase tãis ja paistes ta on (seda peab iga kuu mainima) ja kakamisest.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peaks talle burgeeni soovitama.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks Jane oma lapsi kiusab, neile kaamerat näkku toppides, kui neil ilmselgelt ebamugav on? See väiksema numbrite ütlema sundimine polnud okei. Lase lastel rahus olla ja ära kasuta neid oma teleturu projektides nii alatult ära.

+18
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jane sai minult unfollow. Oksele ajasid juba need higised matid🤢, hambavalgendus, kupud… Muudkui päevast päeva üks ja sama laul.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jane sai minult unfollow. Oksele ajasid juba need higised matid🤢, hambavalgendus, kupud… Muudkui päevast päeva üks ja sama laul.

Eile oli tema FB hambavalgendusreklaami all mitmeid kommentaare, mis tootesse skeptiliselt suhtusid. Üks julges ka öelda, et tellis ja mingit mõju ei märganud. Nüüd kommentaarid peidetud või kustutatud. Ju siis tohib vaid kiidulaulu laulda.
Kuidas tal see moto oligi- kritiseerige avalikult oma nime alt. Seda tehtigi aga ikka vist ei sobinud.

+23
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See J kilekott higiga… juba mõte sellest ajab praegugi oksele.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile oli tema FB hambavalgendusreklaami all mitmeid kommentaare, mis tootesse skeptiliselt suhtusid. Üks julges ka öelda, et tellis ja mingit mõju ei märganud. Nüüd kommentaarid peidetud või kustutatud. Ju siis tohib vaid kiidulaulu laulda.

Kuidas tal see moto oligi- kritiseerige avalikult oma nime alt. Seda tehtigi aga ikka vist ei sobinud.

Mirjam rääkis ka mingi aeg vlogis v kuskil, et ei jäänud rahule selle Jane poolt reklaamitud hambavalgendusega 🤷‍♀️

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jane on üsna ühekülgseks muutnud tõesti. Tootepromod mõjuvad juba antireklaamina. Ja noh…. kõvasti aktiivsem on ta ka oma “lahingutes”, mis polegi kõik nii otseseselt tema omad pidada. Eks tahab ka tõelist märki maha jätta, midagi päriselt ära teha. Iseenesest hea omadus, ei saa pahaks panna. Aga rakendanud seda oma omadust kuskil mujal. Jälgiks meeleldi rohkem tema isiklikku arengut..

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mirjam rääkis ka mingi aeg vlogis v kuskil, et ei jäänud rahule selle Jane poolt reklaamitud hambavalgendusega 🤷‍♀️

Erinevatel inimestel võibki erinevalt mõjuda.

+2
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 5,124 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)