Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 2,011 kuni 2,040 (kokku 5,157 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
tammepold1

Keegi päriselt ka loeb neid A4-si mis te siin kokku olete kirjutanud ? 😀 Kerin ja kerin, lõppu ei näi, oma elu üldse ei ole ? 😀

Sa oled ju isegi siin teemas korduvalt sõna võtnud, mis siis nüüd lahti?

Avaldasin arvamust viimase lehekülje pikkadest romaanidest, et keegi ka viitsib neid vorpida ja lugeda  😀 😀  Mis siis, solvusid? 😀

+2
-19
Please wait...

Postitas:
BellaBee

Jane, sulle infoks, et kui sõidad enda juhendajaga, siis kõrvalisi isikuid autos viibida ei tohi. Seega sellel, kes sulle kommentaari jättis, et kui midagi juhtub jääb see sinu südametunnistusele, on mõnes mõttes õigus. Lapsi sa sõidutada ei tohi seaduse järgi. Harjuta veel enne.

+18
-10
Please wait...

Postitas:
plaraleenu

Jane, sulle infoks, et kui sõidad enda juhendajaga, siis kõrvalisi isikuid autos viibida ei tohi. Seega sellel, kes sulle kommentaari jättis, et kui midagi juhtub jääb see sinu südametunnistusele, on mõnes mõttes õigus. Lapsi sa sõidutada ei tohi seaduse järgi. Harjuta veel enne.

Seadusest silma ei torganud ja siin ka kirjas, et pole keelatud:

https://tarbija.postimees.ee/2091400/lugeja-kusib-kas-oppesoidu-ajal-voib-peale-opilase-ja-juhendaja-autos-olla-teisi

Kas pisikeste laste sõidutamine, kui “foorid on juba nii selged”, on hea mõte, on iseenda südametunnistuse küsimus muidugi.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
alexxx

Avaldasin arvamust viimase lehekülje pikkadest romaanidest, et keegi ka viitsib neid vorpida ja lugeda  😀 😀  Mis siis, solvusid? 😀

Mul ei ole mingit põjust solvuda. Sa ei maininud oma eelmises kommentaaris, et pead silmas ainult viimase lehekülje postitusi, jäi mulje, et räägid kogu teemast.

Aga kui küsimus oli tõesti ainult viimase lehekülje kohta (st nende saiakeste teemal), siis jah, neid päriselt loetakse. Ning jah, nii kirjutajatel kui lugejatel on ikka oma elu ka. Arusaamatuks jääb ainult see, miks sina oma aega üldse siin kerimise peale raiskad.

+14
0
Please wait...

Postitas:
ageta

Ole hea, toeta seadusega ka enda väidet. See, kas sul on õppesõidul või juhendajaga sõidul lapsed või kõrvalised isikud kaasas, ei ole mitte kuidagi reguleeritud. Juhendaja vastutab, kui tema on nõus, et lastega tuled õppima, siis nii on. Väga paljud sõidavad juhendajaga nii, et kaaslane või lapsevanem on juhendaja ning kõik kuhugi minekud on õppimiseks. Muidugi siis pere on ka autos kui kuskile minnakse. Isegi harjutasin ise niiviisi, et vanaisa oli juhendaja ja enamasti olidki autos veel õde, ema ja vanaema ka.

Juhendajaga sõit ei ole õppimine, sest täiesti kindel, et suurem osa juhendajaid ei tee isegi sõidueksamit enam läbi. Juhendajaga sõitma saamiseks peab teatud arv tunde olema, sõidukoolist luba saadud ning lihtsalt harjutad juhendajga.

+7
-9
Please wait...

Postitas:
monic77

Keegi päriselt ka loeb neid A4-si mis te siin kokku olete kirjutanud ? 😀 Kerin ja kerin, lõppu ei näi, oma elu üldse ei ole ? 😀

Sa oled ju isegi siin teemas korduvalt sõna võtnud, mis siis nüüd lahti?

Avaldasin arvamust viimase lehekülje pikkadest romaanidest, et keegi ka viitsib neid vorpida ja lugeda 😀 😀 Mis siis, solvusid? 😀

Mina kerin lihtsalt edasi.

0
0
Please wait...

Postitas:
pizipizi

Kas keegi, kes selle J blogi tegemistega kursis on, viitsib seletada, mis nende autodega seal toimub? 😬

Ma teda igapäevaselt ei jälgi ja IG-s ka ei jälgi, vahel tšekkan, mis toimub, kui siin jälle mingi teema lahvatab.

Viimati vaatasin, et oo, ostis omale mingi valge mersu ja mõtlesin, et “good for you”, arvestades kind of puuduvat sissetulekut, puuduvat haridust ja üldse täiesti ebamäärast positsiooni (tunnistan, pole ka liigselt süvenenud). Täna vaatasin, et IG-s on mingi uuem ossibemmiga pilt ja siin on mingid teemad, et tal on VEEL????? Mingit autot vaja? Ma ei saa üldse aru enam 😆

Ma siit lugedes sain aru, et tal pole lubegi, aga sõidutab oma lastekarja ringi “juhendajaga”? Mis toimub…. ?😁

Ja mitu autot tal siis ikkagi on? 😅

Kummaline jah. Aga tegemist on siiski üpris vana autoga. 19a vana bemm.

+5
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Mammumiizu

Lihtne matemaatika. Kuhu ta kõik lapsed mahutab, kui juhendajaga ringi sõidab? Mersus 4 kohta muide. Pani instasse loo, kuidas suuremate lastega käis burksi söömas, väiksemad?

+9
-5
Please wait...
Postitas:
billa

Mallukas teenib klikitavate reklaamide pealt 100 eurot päevas ehk 3000 eurot kuus? Ma poleks arvanud, et see nii hästi sisse toob. Lisaks iga reklaampostituse eest neljakohaline summa ja neid postitusi on tal palju. Ma imestan, et ta selle kõrvalt päevatööle viitsis minna.

+18
0
Please wait...

Postitas:
alexxx

Ma imestan, et ta selle kõrvalt päevatööle viitsis minna.

Ta kandideeris tööle siis, kui Google Adsiga probleem tekkis ja hetkeks reklaamirahakraanid kinni keerati. Töökuulutuse järgi asendab ta ajutiselt äraolevat töötajat.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Mallukas teenib klikitavate reklaamide pealt 100 eurot päevas ehk 3000 eurot kuus? Ma poleks arvanud, et see nii hästi sisse toob. Lisaks iga reklaampostituse eest neljakohaline summa ja neid postitusi on tal palju. Ma imestan, et ta selle kõrvalt päevatööle viitsis minna.

Ta sai ju endale pm teise konto lisaks, makstakse veel pealegi. Harku valla IG on nüüd nagu Malluka blogi vol2. Palju vahtu ja sama font, info kaob müra sisse ära. Ja üleskute- jälgige kõik, vahet pole, kas elad Saare- või Setumaal.

Vallale on see ju igati positiivne. Näiteks kui vald korraldab mingeid üritusi (laadad; kohvikutepäevad; spordivõistlused vms), siis ju väga teretulnud, et ka mujalt rahvas osa võtab ja seal raha kulutab. Olen näiteks ise Nõmme, Haapsalu, Räpina ja Hiiumaa gruppides FB-s. Puhtalt seetõttu, et mõnes kohas oman kinnisvara ja olen sattunud gruppi jälgima, mõnes kohas elavad eakad sugulased, kelle piirkonna asjadega tahan kursis olla. Olen tänu nendele jälgimistele sattunud väga lahedate toodete ja ürituste peale, mida ma ilmselt muidu ei oleks avastanud. Seega mida rohkem jälgijaid, seda parem kindlasti.

+13
-2
Please wait...

Postitas:
jarv

Vabalt üle 10k igakuine sissetulek olnud aastaid, aga säästa pole suutnud midagi. Rohkem töötamise asemel oleks mõistlikum võtta oma rahaasjad kontrolli alla, adhd ravim sisse ja hakata säästukontot pidama ehk.

+20
-6
Please wait...

Postitas:
Huviline

Vabalt üle 10k igakuine sissetulek olnud aastaid, aga säästa pole suutnud midagi. Rohkem töötamise asemel oleks mõistlikum võtta oma rahaasjad kontrolli alla, adhd ravim sisse ja hakata säästukontot pidama ehk.

Mulle Mallukas meeldib, aga seda viimast olen ma ka ise mõtelnud. Selge on see, et terveks eluks tema blogi kestma ei jää, no tõenäoliselt ei huvita 10a pärast see enam kedagi. Praegusel rahalisel tippajal oleks igati mõistlik säästa ja investeerida, mitte iga kuu aja tagant korteris kogu sisustus välja vahetada.

+23
-1
Please wait...

Postitas:
punktike

Mallukas teenib neid tuhandeid ikkagi brutotöötasuna ja ta iseenda tööandjana peab päris kopsaka summa maksma riigile maksudeks

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Tervist

Mulle Mallukas meeldib, aga seda viimast olen ma ka ise mõtelnud. Selge on see, et terveks eluks tema blogi kestma ei jää, no tõenäoliselt ei huvita 10a pärast see enam kedagi. Praegusel rahalisel tippajal oleks igati mõistlik säästa ja investeerida, mitte iga kuu aja tagant korteris kogu sisustus välja vahetada.

Malluka lugeja vananeb koos Mallukaga. Kui Mallukas suudab kõnetada oma eakaaslasi võib ta rahulikult pidada oma blogi kuni surmani.  Ega siis tema lugejad nooremaks jää, kõik vananevad. Tänased 30nesed on 20 aasta pärast 50 ja täpselt samamoodi vajavad meelelahutust ja loevad heal meelel blogipostitusi, kus kirjas samad probleemid kui endal on.

+21
-8
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Kõik ei pea elama selle ühtse “säästukonto, investeerimine jne” standardi järgi. Eelkõige võiks ja peaks igaüks elama õnnelikult. Kui ikka ei kõneta see üldsuse poolt heaks kiidetud mudel, siis tegelikult on väga ok elada just nii, nagu ise tahad, mitte ninast veri väljas punnitada, et kuskile raamidesse sobida.

+22
-16
Please wait...

Postitas:
K4gu

Oma adhd diagnoosi sai ta suhteliselt hiljuti ju, samuti tekkisid tal probleemid ravimi sobivusega.

+6
0
Please wait...

Postitas:
vipLala22

Kõik ei pea elama selle ühtse “säästukonto, investeerimine jne” standardi järgi. Eelkõige võiks ja peaks igaüks elama õnnelikult. Kui ikka ei kõneta see üldsuse poolt heaks kiidetud mudel, siis tegelikult on väga ok elada just nii, nagu ise tahad, mitte ninast veri väljas punnitada, et kuskile raamidesse sobida.

Muidugi ei pea, aga tema hiljutisest klikkidejamast lähtuvalt oli aru saada, et ta ei saaks isegi kuu aega hakkama, kui sissetulek äkki kaoks. Ja vot see on sellise palga puhul mõistmatu.

+23
-2
Please wait...

Postitas:
Nustik

Muidugi ei pea, aga tema hiljutisest klikkidejamast lähtuvalt oli aru saada, et ta ei saaks isegi kuu aega hakkama, kui sissetulek äkki kaoks. Ja vot see on sellise palga puhul mõistmatu.

Just, ning sellega kaasnevad halapostitused äitavad ju kohe, et see pole mingi “õnnelik elu”.

Lisaks on mul sellist eluviisi lihtsalt paha vaadata kuna ma ei salli arutut tarbimist, mis lähiajal meie planeedi hukutab.

+17
0
Please wait...

Postitas:
KuuS

Tarbimine on tõesti hull. Saan aru, et koostöödena saadakse kuhjade viisi nänni, aga mdea.. ole inimene ja ütle, et pole vaja nii palju 😀 Lihtsam ja kasulikum (sest see ka sisu ju) on ohkida vannitoa põrandal, kuidas kõik kolad enam kuhugi ei mahu, nii et mine või osta nende jaoks uus kapp.  Yolo!

+18
0
Please wait...

Postitas:
Berru

Kuidas teie käituks olukorras, kui kutsutakse abielu registreerimisele ja kirjutatakse, et pidu toimub hiljem. Et millal see kink tuleb viia kui on soov seda kinki viia? Registreerimisele ja pärast peole tühjade pihkudega? Või registreerimisele lilled ja pärast kink? Või vastupidi? Ma tõesti oleks kimbatuses sellises olukorras. Mul tuttav registreeris samamoodi, et pidu on hiljem suvel. Ja see oli nii äkiline uudis, et läksin lillekimbuga lihtsalt sinna registreerimisele aga pidu pole siiani olnud.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Huviline

Kuidas teie käituks olukorras, kui kutsutakse abielu registreerimisele ja kirjutatakse, et pidu toimub hiljem. Et millal see kink tuleb viia kui on soov seda kinki viia? Registreerimisele ja pärast peole tühjade pihkudega? Või registreerimisele lilled ja pärast kink? Või vastupidi? Ma tõesti oleks kimbatuses sellises olukorras. Mul tuttav registreeris samamoodi, et pidu on hiljem suvel. Ja see oli nii äkiline uudis, et läksin lillekimbuga lihtsalt sinna registreerimisele aga pidu pole siiani olnud.

Kuidas see teema suunamudijatega haakub?

+6
-5
Please wait...

Postitas:
perek123

Kuidas see teema suunamudijatega haakub?

Ilmselt Janel sama teema, sealt see küsimus

+4
0
Please wait...

Postitas:
KuuS

Jaanika alles nagu käis juuksuris, aga juba on väljanägemine selline, et võiks uuesti värskendada. Kindlasti maitseasi, aga selle värvi ja juukspikkusega mulle paistab ta nüüd kuidagi palju mammilikum. Enne jäi ikka nooruslik mulje. Ja mis tal selle huulevärvimisega on? Kulme ta vist ei oskavat värvida, aga näib, et huuli ka mitte. Miks siis üldse värvida…

+12
-13
Please wait...

Postitas:
Neiutar

Perekooli ei saa õnnelikuks teha. Tuleb lihtsalt oma elu elada ja seda ma alati teengi. Vastan selle tõttu, et olen seda varemgi siin teinud. Ja mammilik olen ma teie meelest alati olnud – seega ei midagi uut siin ilmas 😀 Ilmselt ajabki paljusid inimesi närvi see, et tahetakse kuhugi raamidesse suruda, aga krt, inimene ei muutu. Ja ei muutugi – las see siis olla teiste jaoks sobimatu või halb – kellelegi liiga ma ei tee.

Jaanika.

+21
-8
Please wait...

Postitas:
krissukas47

Inimesed, kes ise palka ei maksa,vist üldse ei hooma, et ettevõtte sissetulekud ei võrdu palk. Kuidas sellest nii raske aru saada on, või kasutategi oma ripsmetuustide ja Ck riiete müügist saadud tulu kuidas parasjagu tunne on? Okei, ilmselgelt teete mustalt… Kui ettevõtte teenib kuus nt 3000, siis palka saab heal juhul endale maksta 1700 kanti. Kui arvestada, et inimesel on eluasemelaen, kolm last, autokulud (võib-olla ettevõtte kulu) ja harjumus osta,mis meeldib ja millal meeldib, tellida süüa jne siis see summa väike. Eluasemelaen on enamasti kindlustatud  kodu tal on, auto on, tissid on… mille jaoks veel koguda? Loomulikult võiks ideaalis poole aasta sissetulek arvel olla, aga kellel on?

+9
-10
Please wait...

Postitas:
jarv

Inimesed, kes ise palka ei maksa,vist üldse ei hooma, et ettevõtte sissetulekud ei võrdu palk. Kuidas sellest nii raske aru saada on, või kasutategi oma ripsmetuustide ja Ck riiete müügist saadud tulu kuidas parasjagu tunne on? Okei, ilmselgelt teete mustalt… Kui ettevõtte teenib kuus nt 3000, siis palka saab heal juhul endale maksta 1700 kanti. Kui arvestada, et inimesel on eluasemelaen, kolm last, autokulud (võib-olla ettevõtte kulu) ja harjumus osta,mis meeldib ja millal meeldib, tellida süüa jne siis see summa väike. Eluasemelaen on enamasti kindlustatud  kodu tal on, auto on, tissid on… mille jaoks veel koguda? Loomulikult võiks ideaalis poole aasta sissetulek arvel olla, aga kellel on?

Sa vist ise ei hooma, et malluka ettevõte teenib kordades rohkem kui 3000. 😀 Loomulikult tuleb sealt raha välja võtta divikates või palgas, aga seda juba sisse arvestades saaks ta ikka võtta kümneid tuhandeid kuus. Tähelepanu juhitaksegi sellele, et näpud on täiesti põhjas, mis ei tohiks olla isegi inimesel, kelle ettevõte teenib ainult 3000 kuus ja maksab endale palka 1700 näiteks (see on mallukaga võrreldes puhta vaesur). Aga isegi sellistel tagasihoidlikel inimestel on midagi seljataguseks varutud, eriti kui 3 last ja kodulaen kaelas.

+14
-5
Please wait...

Postitas:
serjoooosa

Mis armukestest bsh koguaeg heietab. Armuke saab ju olla ainult inimesel, kes on suhtes. Vabal inimesel ei saa mingit armukest olla.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Nustik

Mis armukestest bsh koguaeg heietab. Armuke saab ju olla ainult inimesel, kes on suhtes. Vabal inimesel ei saa mingit armukest olla.

Ei kõlaks ju hästi kui ta oma ke*imeestest räägiks 😀

PS! Siin perekooliski on küllaga neid, keda sõnade tegelikud tähendused ei sega.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Lounakagu

Jaanika alles nagu käis juuksuris, aga juba on väljanägemine selline, et võiks uuesti värskendada. Kindlasti maitseasi, aga selle värvi ja juukspikkusega mulle paistab ta nüüd kuidagi palju mammilikum. Enne jäi ikka nooruslik mulje. Ja mis tal selle huulevärvimisega on? Kulme ta vist ei oskavat värvida, aga näib, et huuli ka mitte. Miks siis üldse värvida…

Inetu kommentaar. Mõni halvustab nagunii, ükskõik kuidas on.

Minu meelest teevad lühemad juuksed sageli inimest nooremaks kui pikemad juuksed. Ma ei tea, mis see fenomen on. Jaanikale ka sobib minu meelest see lühem pikkus väga kenasti ja teeb ka nooruslikumaks. Ei suuda tõesti aru saada, mis sellises pikkuses juustes mammilikku on. Kindlasti ei tee poolpikk lõikus mammilikuks. Ja see roosa ka tore rõõmus, sobib kenasti. Roosad lühemad juuksed teevad mammilikuks, nojah…

Asjata närimine minu meelest praegu.

Mulle ei meeldi ka kui sedasi avalikult teiste inimeste välimust ja riietust halvustatakse. Nõme.

+11
-13
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 2,011 kuni 2,040 (kokku 5,157 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)