Ma ei ole nii vaene, et ei jaksaks 6 eurot kuus maksta. See on tänapäeval väga väike summa tõesti, aga ma põhimõtteliselt ei ole osade asjade eest nõus maksma. Ja igasugu netirakendused jms kohad on just sellised asjad, mille eest ma ei maksa. Olgu või 1 eur kuus. Lihtsalt põhimõte. Ja ratsionaalselt vaadates tundub absurdne maksta selle eest, et lugeda mingi täiesti tavalise tavainimese (mida Mallukas on) heietusi täiesti tavalisest elust (mis tal on), mis on enamusel teistel ka. Kas te maksaksite selle eest, et naabrinaine räägiks, kuidas tapeeti paneb, mida lastega teeb jne? Minu jaoks on paljud Malluka postitused ja elu igavad. Vahel tal on vaimukamalt kirjutatud mingist huvitavamast teemast, siis olen lugenud. Aga muidu ju ülitavaline inimene ülitavalise eluga.
Mallukas on absoluutselt ainuke blogi, mida ma lugenud/sirvinud olen. Aga muidu pean blogide lugemist ikka täielikuks ajaraiskamiseks. Eriti kui veel lugeda mitmeid. Samuti ei vaata ma mingeid telesaateid ega muud sellist. Polegi kodus telekat. See on selline täiesti tühi ajaraiskamine tegelikult ja õudne on see, et sellele võib minna tunde päevas. Arvestades inimeste tihedaid elusid, tundub absurdne oma ainukest vaba aega millelegi nii ajuvabale raisata. See tegelikult ei anna ju midagi juurde. Selle asemel pigem loen harivaid raamatuid, käin trennis, kuulan podcaste muude tegevuse saateks, liigun vabas õhus ja muud hobid. Minu jaoks tunduvad igasugu meelelahutuslikud saated, blogid jms täielik aja ja elu raiskamine. Sorry. Ja veel selle eest maksta, ei. Minu selline meelelahutus piirdunud sellega, et avanud vahel mõne huvitavama teema Perekoolis või mõne huvitavama postituse Malluka blogis. Nüüd jääb see viimane ka ära. Hea tegelikult.
Minu meelest on ta ka üpris ära hellitatud ja pillava, hedonistliku elustiiliga. 3000 euri kuus vaja teenida vähemalt, muidu vaja inimestelt annetusi kerjata….Mina arvan, et talle tuleks enesearengu mõttes väga kasuks, kui see blogi tal manalateed läheks, inimesed huvi täiesti kaotaks ja ka lõpuks normaalinimese kombel elama peaks hakkama, tööga raha teenima.
No ma ei kujuta ette, kuidas see on võimalik, et saab ära elada nii, et tööl ei käi, karjatan kodus oma lapsi ja kasse, teen remonti, kirjutan sellest pikki heietusi (samas vaimukalt ja kaasahaaravalt) ja raha tuleb 😀 Et reaalselt inimesed tahavad lugeda mu igavast tavalisest elust, kuidas möllan laste ja loomadega ning siis ohin, kuidas midagi ei viitsi või vahepeal üritan jälle fitlife olla. Ja siis veel maksavad ka, et saaks aga lugeda mu pikki heietusi ja hala 😀