Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Näitan 30 postitust - vahemik 2,341 kuni 2,370 (kokku 5,127 )

Teema: Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)

Postitas:
jarv

Mitu korda Sa muidu oled USA-s käinud? Pigem tundub, et vist mitte ühtegi korda. Päris “Vaprate ja ilusate” põhjal ei tasu ka enda arvamust kujundada 😃 Olles USA-s korduvalt käinud, sealhulgas New-Yorkis ja Washingtonis isegi elanud, võin kinnitada, et mitte midagi sellist, mida Sa kirjeldad, päriselus ei toimu.

Kus nüüd ütles, et Vaprad ja Ilusad. 😀 Sa ilmselt käisid vahetusõpilaseks, eksole. Muidugi noored lapsed ei tee seda, vaid räägin professionaalsetest naistest, kes käivad kontoris tööl. Juuste kuumtöötlemine on seal sama tavaline nagu meik näos. (Teine suur erinevus on see, kui palju rohkem ameerika naised end meigivad võrreldes eestlastega nii 40 vanuses.) Eestlaste jaoks on see nii võõras kontseptsioon, et eestlane ei saa isegi aru, kellel on juuksed kuumtöödeldud ja kellel pole – nagu näha sellest, et Miiu soengut peetakse pinteresti soenguks. Mõõtmatult erinevad tasemed, aga eestlase jaoks üks sama kahupea kõik. Getting ready hõlmab endas igapäevast meiki ja lokisoengut iga korraliku naise jaoks, kes käib 9-5 tööl või üritab kena välja näha. Isegi Ameerikast kuulus blowout bar teenus on ju vaikselt jõudnud Eestisse, aga seal käivad eestlased ainult enne tähtsat sündmust, jõukamad ameeriklased käivad elementaarselt 1-3x nädalas ja järgmisel päeval saab kodus lokitangidega üle käia, et säilitada.

+3
-26
Please wait...

Postitas:
k2oliis

Kindlasti on väga palju sätitud inimesi USAs, aga kuna see va Ameerika on nii suur, siis ongi rohkem neid, kes on sätitud. Samamoodi on seal täitsa tavalisi inimesi (sinna alla ka paparatšode poolt tehtud pildid kuulsustest) ja hipilikke tegelasi. Lihtsalt siililegi selge, et see inimene, kes ennast meeleltult ei säti, ei presenteeri ennast samaväärselt sättiijaga ja siis ongi see “Pinteresti maailmavaade”. see on teada, et Ameerikas on tarbimiskulutuur nii meeletult üle võlli, küsimusels jääb, et miks see eeskujuks tuua? (Elementaarset hügieeni ületarbimiseks ei pea)

+20
0
Please wait...

Postitas:
Huviline

Mitu korda Sa muidu oled USA-s käinud? Pigem tundub, et vist mitte ühtegi korda. Päris “Vaprate ja ilusate” põhjal ei tasu ka enda arvamust kujundada 😃 Olles USA-s korduvalt käinud, sealhulgas New-Yorkis ja Washingtonis isegi elanud, võin kinnitada, et mitte midagi sellist, mida Sa kirjeldad, päriselus ei toimu.

Kus nüüd ütles, et Vaprad ja Ilusad. 😀 Sa ilmselt käisid vahetusõpilaseks, eksole. Muidugi noored lapsed ei tee seda, vaid räägin professionaalsetest naistest, kes käivad kontoris tööl. Juuste kuumtöötlemine on seal sama tavaline nagu meik näos. (Teine suur erinevus on see, kui palju rohkem ameerika naised end meigivad võrreldes eestlastega nii 40 vanuses.) Eestlaste jaoks on see nii võõras kontseptsioon, et eestlane ei saa isegi aru, kellel on juuksed kuumtöödeldud ja kellel pole – nagu näha sellest, et Miiu soengut peetakse pinteresti soenguks. Mõõtmatult erinevad tasemed, aga eestlase jaoks üks sama kahupea kõik. Getting ready hõlmab endas igapäevast meiki ja lokisoengut iga korraliku naise jaoks, kes käib 9-5 tööl või üritab kena välja näha. Isegi Ameerikast kuulus blowout bar teenus on ju vaikselt jõudnud Eestisse, aga seal käivad eestlased ainult enne tähtsat sündmust, jõukamad ameeriklased käivad elementaarselt 1-3x nädalas ja järgmisel päeval saab kodus lokitangidega üle käia, et säilitada.

Pardifilee siia teemasse ka jõudnud 😆

+18
-2
Please wait...

Postitas:
Kiira

Seal on neid sätituid siiski umbes sama protsent kui meilgi. Mõned näevad kohati liiga palju vaeva enda sättimisega ja teised ei pea seda niivõrd vajalikuks ning siis hulk vahepealseid naisi.
Tuua USA mingiks positiivseks näiteks tänapäeval on muidugi väga üllatav. Minu jaoks on see riik pigem halb näide kui hea.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
UunoR

jõukamad ameeriklased käivad elementaarselt 1-3x nädalas ja järgmisel päeval saab kodus lokitangidega üle käia, et säilitada.

Tõesti, kord nädalas käivad juuksuris ja siis säilitavad nädal aega seda lokikuhilat? Vahepeal pesemas ei käi? Ja kui juba jõukas, miks siis mitte iga päev juuksurit tellida? Ma mäletan vene ajast selliseid soenguid, et seisis nädal aega nagu kiiver peas, neil ka nii? Imelikul kombel ma ise USA-s selliseid inimesi ei tunne, kuigi mõni on neist üpriski jõukas.

+17
0
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Ei, ma ei käinud vahetusõpilaseks. Viimati peatusin Washingtonis pikemalt 3 aastat tagasi, olles juba siis 35+ 😃  See, mida Sa kirjeldad ei ole reaalne elu tegelikult. Ausalt ka. Mine ja peatu kasvõi 2-3 nädalat mõnes USA suurlinnas, suhtle inimestega, käi tänavatel ja lõunasöögikohtades päeval ja õhtuti väljas ja näed ise ka.

+24
-3
Please wait...

Postitas:
jarv

Kindlasti on väga palju sätitud inimesi USAs, aga kuna see va Ameerika on nii suur, siis ongi rohkem neid, kes on sätitud. Samamoodi on seal täitsa tavalisi inimesi (sinna alla ka paparatšode poolt tehtud pildid kuulsustest) ja hipilikke tegelasi. Lihtsalt siililegi selge, et see inimene, kes ennast meeleltult ei säti, ei presenteeri ennast samaväärselt sättiijaga ja siis ongi see “Pinteresti maailmavaade”. see on teada, et Ameerikas on tarbimiskulutuur nii meeletult üle võlli, küsimusels jääb, et miks see eeskujuks tuua? (Elementaarset hügieeni ületarbimiseks ei pea)

Ma pole seda toonud positiivseks näiteks, vaid juhtisin tähelepanu sellele, et Miiu uus soeng ei ole ühegi kriteeriumi järgi Pinteresti soeng (ehk siis ameerika soeng).

+1
-21
Please wait...

Postitas:
Treesi

usin Washingtonis pikemalt 3 aastat tagasi, olles juba siis 35+ 😃  See, mida Sa kirjeldad ei ole reaalne elu tegelikult. Ausalt ka. Mine ja peatu kasvõi 2-3 nädalat mõnes USA suurlinnas, suhtle inimestega, käi tänav

Ah ära aja jama. Ma vaatan Tik-Toki-i ja seal on paras läbilõige USA naistest. Ei istu nad keegi iga päev salongis. 😀

+16
-1
Please wait...

Postitas:
piret005

Teine suur erinevus on see, kui palju rohkem ameerika naised end meigivad võrreldes eestlastega nii 40 vanuses.

Sina pead vist selliseid silmas: https://www.instagram.com/p/B9IE0sZBpZ6/

See on küll õige, et ülelõigatud ja -süstitud vanemaid naisi on seal tõesti rohkem kui siin.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
cryzelynde

Ma pole seda toonud positiivseks näiteks, vaid juhtisin tähelepanu sellele, et Miiu uus soeng ei ole ühegi kriteeriumi järgi Pinteresti soeng (ehk siis ameerika soeng).

No mis sa sogad. Ei ole mingit üheselt mõistetavat Pinteresti soengut, kui mind ei usu, siis mine mõne juuksuri juurde ja palu “Pinteresti soengut” ja vaata, mis ta arvab. No ilmselgelt on ta segaduses, sest pinterest on lihtsalt meedium, kuhu inimesed saavad koondada ennast huvitavaid fotosid. Kõik. Kui sina jälgid seal sätitud ameerika suunamudijaid, siis loomulikult on su lehel need sätitud ameerika naised oma soengutega. Mõni teine jälgib nt prantsuse naisi ja seal ongi juba hoopis teine stiil, loomulikum. Aga Pinterest ei tähenda automaatselt mingit ameerika soengut.

+32
-1
Please wait...

Postitas:
Huviline

PP andis fb vahendusel taas teada, et käis kakal ära ja see oli nii hea 😍 Mu laupäev muutus kohe ilusamaks.

+23
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
polenime

Just üks firma tahtis ainult Instagrami koostööd ja küsis Instagrami storyde reache ja ma pidin südari saama kuidas numbrid on kahanenud ja asi pole selles, et me oleks seal vähem aktiivsed, üldse mitte – me oleme seal aktiivsemad kui varem, aga Instagram jagab sisu siis kui tema heaks arvab (uus süsteem loobib mu feedi ette nii palju kontosid, mida ma ei jälgi ja see risustamine ajab mind sealt äpist pigem minema, ma ei viitsi vaadata sisu, mida ma ei ole pannud end jälgima!), seega ma arvangi, et on aeg blogisse rohkem panustada.

Ui-ui, kuidas nii- pidi ju just parim värk olema? me kõik oleme näinud, et blogi traffic veelgi väiksem

Blogi on nagu meie kinnisvara, mille üle otsustame meie. Sama ei saa öelda Insta ja Facebooki kohta ja lõpptulemusena võimle palju sa tahad, ei lähe enam kaua, kui seal ei saa ühtki liigutust ilma maksmata teha.Konkreetselt reedel panin käima ülihea loosi Facebookis ja sellel oli laupäeval seitse kommentaari – ma ei usu, et inimesi ei koti kui nad saavad võita suurima gluteeni-laktoosivaba e-poe sinuteek.ee kinkekaarte, et osta süüa – arvestades hindade tõusu, on iga sääst nagu maast leitud. Mina naiivselt võin ju arvata, et asi oli reedes ja kedagi enam netis polnud ja nauditi head ilma..

no teist on ülimalt naiivne loota, et kõik hakkavad maksma ja reklaami oma raha eest lugema, ei olnud seal enne tasuliseks muutumist erilist liikumist, nüüd oleks patt seda enam Loojalt paluda 😀

Paljudel on kuskil kuklas “a mis see marimell ka teeb..” ja tuleb otse lugema. See ongi see, miks blogi on parem kui suvaline sotsiaalmeediaplatvorm.

no loota ju võib aga- rongijuht lehvitab, tõmbab vilet- tututtttuuuuuu, pilgutab tagumist pidurituld 😛

+30
-1
Please wait...

Postitas:
Kaegu324

Kui juba Mallukas saab 8 laiki ja paar kommentaari, siis teistel pole mõtet üldse vinguda.
Heietavad ja mittemidagi jutustavad blogid on eilne päev. Kui üldse midagi reklaamida, siis just IGs või vanemale põlvkonnale ka FBs. Pikki reklaampostitusi ei viitsi keegi lugeda, eriti, kui kogu “sisu” on kopipest tootja kodulehelt.
Lisaks võiks aru saada, et teatud blogijad on tarbijale nagu punane rätik. Peletab eemale, mitte ei kutsu tarbima. Reklaamija ise peaks eelkõige positiivne ja sümpaatne olema.

+34
0
Please wait...

Postitas:
lotake

algoritm eraldas parasiidid ja nüüd on klikid, koostööd läinud, pliis klikkige surnud blogi 😀

+26
0
Please wait...

Postitas:
kassike123

Loos feissbuugis? Meil on aasta 2022 või 2012?

+20
0
Please wait...

Postitas:
KuuS

algoritm eraldas parasiidid ja nüüd on klikid, koostööd läinud, pliis klikkige surnud blogi 😀

Kes neid klikke sedasi kerjab?

+4
-4
Please wait...

Postitas:
MadMom

Õigesti mäletan siis juba ammu oli juttu, et nende postituste all on kümneid kordi vähem laike kui jälgijaid on. Nüüd hea algoritmide kaela ajada. Mitmel teisel influkal sama asi ju, et on selgunud tegelike aktiivsete jälgijate arv. Kui sa ikka fännad ja jälgid siis seinal näed loose, pilte jms nagunii. Kasvõi tasuliste postituste tellijate arv on ehe näide.

+18
0
Please wait...

Postitas:
CatyD

Kes on vanast harjumusest veel Malluka/Marimelli jälgijad – sealt see suur arv, aga nad ei ole enam nii jälgitavad. Eriti kehtib see marimelli puhul. Samas, kes nüüd stalkimas ei käi – siis kes reaalselt jälgib?

Ma reaalselt peale mõlema blogi tasuliseks muutmist pole ühtegi insta soryt ka vaadanud, mis ma neid lugude reklaame vaatan, kui lugeda ei saa. (enne Malluka tasuliseks muutumist jälgisin teda tihedalt).

Üldiselt oleks hea aeg uute blogijate tulekuks – keedi äkki teeks ära 😀 Lubadusega – blogi mitte tasuliseks teha 😀

+27
0
Please wait...

Postitas:
cygney

Õigesti mäletan siis juba ammu oli juttu, et nende postituste all on kümneid kordi vähem laike kui jälgijaid on. Nüüd hea algoritmide kaela ajada. Mitmel teisel influkal sama asi ju, et on selgunud tegelike aktiivsete jälgijate arv. Kui sa ikka fännad ja jälgid siis seinal näed loode, pilte jms nagunii. Kasvõi tasuliste postituste tellijate arv on ehe näide.

Kord iga pidu saab otsa, naiivne on loota, et elu veereb aina ülesmäge ja teeb aina suuremaid vallutusi, elu teeb jõnkse ja selleks peaks valmis olema- üles-alla-üles-alla

+9
0
Please wait...

Postitas:
Style

Minu meelest on praegu instas selgelt näha, et eelmiste blogijate hiilgeaeg on ammu möödas ja populaarsed on hoopis teistsugused influencerid, kes loovad teistsugust sisu. Tundub, et inimesed/jälgijad soovivad juba ise ka näha midagi muud, kui seda,  mida vanad olijad endiselt pakuvad.

+21
0
Please wait...

Postitas:
KuuS

Minu meelest on praegu instas selgelt näha, et eelmiste blogijate hiilgeaeg on ammu möödas ja populaarsed on hoopis teistsugused influencerid, kes loovad teistsugust sisu. Tundub, et inimesed/jälgijad soovivad juba ise ka näha midagi muud, kui seda, mida vanad olijad endiselt pakuvad.

Möödas on küll, aga samas pole ka õrna aimugi, kes need teistsugused influencerid on?  Kuidas te neid leiate?   Või mille poolest nad siis teistsugused on? 😀

Ah, samas justkui polegi enam huvi kedagi jälgida. Varem või hiljem hakkab kõigil mingi potsikute-totsikute, kupunupude reklaam pihta. Mõned blogijad ikka figureerivad infovoos, vanast ajast sinna jäänud, aga tõsi küll, sisu, mida pinevalt jälgida pole ollagi. Igavusest/uudishimust mõnikord siiski peatun, vaatan kes millega tegeleb, mis mõtteid mõlgutab.  Aga noe ei kõneta enam nii palju, et igapäevaselt end kursis hoiaks.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Tret

Minu meelest on praegu instas selgelt näha, et eelmiste blogijate hiilgeaeg on ammu möödas ja populaarsed on hoopis teistsugused influencerid, kes loovad teistsugust sisu. Tundub, et inimesed/jälgijad soovivad juba ise ka näha midagi muud, kui seda, mida vanad olijad endiselt pakuvad.

Möödas on küll, aga samas pole ka õrna aimugi, kes need teistsugused influencerid on? Kuidas te neid leiate? Või mille poolest nad siis teistsugused on? 😀

Ah, samas justkui polegi enam huvi kedagi jälgida. Varem või hiljem hakkab kõigil mingi potsikute-totsikute, kupunupude reklaam pihta. Mõned blogijad ikka figureerivad infovoos, vanast ajast sinna jäänud, aga tõsi küll, sisu, mida pinevalt jälgida pole ollagi. Igavusest/uudishimust mõnikord siiski peatun, vaatan kes millega tegeleb, mis mõtteid mõlgutab. Aga noe ei kõneta enam nii palju, et igapäevaselt end kursis hoiaks.

Minu arvates on päris palju selliseid, keda jälgida. Ei loe ühtegi sellist nö klassikalist blogi vaid jälgin Instas jm erinevaid inimesi ja just seetõttu, et ei viitsi neid mõttetuid heietusi ( valdavalt reklaame) lugeda. Instas, Tiktokis jm tunduvalt kompaktsem see kõik. Minu arvates on ammu möödas sellised ajad, mil esirinnas on heietavad postitused ” Mida ma täna tegin” jne. Ainus, kelle selliseid heietusi ma lugeda viitsin, on AMHT sest temaga võrdset pole lihtsalt.

Täitsa huupi mõned näited, keda jälgin aga kes iial ei ole mingite skandaalide ja ajuvabadusega tegelenud nagu need nö vanad olijad, kelle madalas populaarsuses on nüüd on algoritmid ja süsteem süüdi.

Mõned minu lemmikud:

Liisaconnor

meieelu

innakairite

Majast koduks

Krista_koiv

Kaitbovard

Taluhaarber

Nostalgitseja

Ainsana jälgin Tikriblogi ( kahjuks kirjutab üliharva nüüd)

Ja paljud teised nii kodu- kui välismaised.

+8
0
Please wait...

Postitas:
eiteakes

Täitsa huupi mõned näited, keda jälgin aga kes iial ei ole mingite skandaalide ja ajuvabadusega tegelenud nagu need nö vanad olijad, kelle madalas populaarsuses on nüüd on algoritmid ja süsteem süüdi. Mõned minu lemmikud: Liisaconnor meieelu innakairite Majast koduks Krista_koiv Kaitbovard Taluhaarber Nostalgitseja Ainsana jälgin Tikriblogi ( kahjuks kirjutab üliharva nüüd)

Mis selleTaluhaarberi link on? Otsinguga leidsin vaid Tagamaa blogi (ilmselt pole sama). Majastkoduks mulle väga meeldis, aga neil nüüd uued väljakutsed, vaevalt et sinna enam kirjutavad.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Tret

Täitsa huupi mõned näited, keda jälgin aga kes iial ei ole mingite skandaalide ja ajuvabadusega tegelenud nagu need nö vanad olijad, kelle madalas populaarsuses on nüüd on algoritmid ja süsteem süüdi. Mõned minu lemmikud: Liisaconnor meieelu innakairite Majast koduks Krista_koiv Kaitbovard Taluhaarber Nostalgitseja Ainsana jälgin Tikriblogi ( kahjuks kirjutab üliharva nüüd)

Mis selleTaluhaarberi link on? Otsinguga leidsin vaid Tagamaa blogi (ilmselt pole sama). Majastkoduks mulle väga meeldis, aga neil nüüd uued väljakutsed, vaevalt et sinna enam kirjutavad.

See pole blogi vaid Instas jälgin.

Majastkoduks  jätkab ka uues kodus samal kontol.

+2
0
Please wait...

Postitas:
MadMom

Miks Jane ja ta mees perekonnanime vahetasid? Et siis kaob ära eraisiku pankrott jms? See info ju avalikes allikates endiselt olemas isikukoodi järgi. Uus nimi loomulikult ilusam kui eelmine!

Kas ta mitte juba kuu keskel ei pidanud abielluma? Ma püsijälgija juba ammu pole aga kuskil jäid ammu juba silma mingid pokaalid kus oli hoopis teine kuupäev.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
BellaBee

Miks Jane ja ta mees perekonnanime vahetasid? Et siis kaob ära eraisiku pankrott jms? See info ju avalikes allikates endiselt olemas isikukoodi järgi. Uus nimi loomulikult ilusam kui eelmine!

Kas ta mitte juba kuu keskel ei pidanud abielluma? Ma püsijälgija juba ammu pole aga kuskil jäid ammu juba silma mingid pokaalid kus oli hoopis teine kuupäev.

Nad solvusid, et kutsutud külalistest osad ei olnud nõus ainult registreerimise pärast kohale tulema, kui pidu eraldi päeval kunagi hiljem.

ja siis otsustasid teha kahekesi registreerimise ja uuel kuupäeval.

väidetavalt vahetati nimi, kuna jane nime olevat ta vend oma kriminaalse taustaga ära rikkunud ja seda ei tahetud ühiseks nimeks ja mehe nimi ei meeldinud lihtsalt mehele endalegi eriti. Võeti suguvõsast kellegi esivanema nimi.

+8
0
Please wait...

Postitas:
KuuS

Suht suva. Emotsiooni küll ei tekita, et nad nime vahetasid.  Nimevahetusest saladust nad ei teinud ega esine edasi ka mingite pseudonüümidega. Niiet… kuidas see üldse kellegi asi on.

Ma tahan ka teist perekonnanime, sest enda oma ei meeldi niisama ja ka muudel perekondlikel põhjustel. Ning mehe nimi lihtsalt eesnimega hästi ei sobi. Seega variant, kas võtan mehe perenime ja muudan eesnime või võtame kõik uue perenime. Kui miski ei meeldi ja seda saab muuta, siis miks mitte. Ühtegi enda pooleliolevat jama või kohustust see küll ära ei kaota, kui keegi seda arvab…..

MM-de kunagine nimemuutus oli küll tiba veider. Just slp, et nad ei kõssanud sellest midagi ja elasid sotsiaalmeedias ikka edasi vanade nimedega. Paras puder ja kapsad. Muidugi tekitas see liigutus igasuguseid küsimusi, et milleks jne. Iseenesest täitsa ok soov/eesmärk tahta oma mainet pesta, elus uus lehekülg keerata jne. Ainult see osa oli imelik, kuidas vaikselt oma pseudonüümidega edasi oldi, ilma igasuguse muu infota. Et info aga tuleb välja nagunii ja asjaosalised ise midagi ei öelnud või kui siis ka ainult häma, siis noh… karuteene iseendale ja kogu sellele mainepäästmisüritusele.

+10
0
Please wait...

Postitas:
sadness

Tal oli mingi jama mehe perega(isa ja õega?), nad vist hakkasid vinguma, et nad peavad tseremooniast osa võtma. Nad ei näinud mõtet sinna minekust, kuna Jane kohe pidu na. Ja siis nad Jane vihastas(millest ma saan täiesti aru) ja vahetas kuupäeva ära, et nad kohustusest ennast kohale ei vekas vms. Midagi sellist oli, täpselt ma ei mäleta.

Perenimedest ma ei tea midagi.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
alexxx

Perekonnanimede kohta on kõik kirjas 22. aprilli blogipostituses “Pean teile rääkima oma kriminaalsest minevikust…”.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
MadMom

Nad solvusid, et kutsutud külalistest osad ei olnud nõus ainult registreerimise pärast kohale tulema, kui pidu eraldi päeval kunagi hiljem.

ja siis otsustasid teha kahekesi registreerimise ja uuel kuupäeval.

väidetavalt vahetati nimi, kuna jane nime olevat ta vend oma kriminaalse taustaga ära rikkunud ja seda ei tahetud ühiseks nimeks ja mehe nimi ei meeldinud lihtsalt mehele endalegi eriti. Võeti suguvõsast kellegi esivanema nimi.

Ta oma mehe täis peaga sõitmine, eraisiku pankrott on jumala õilsad teod tõepoolest.

Mis pulma puudutab siis natuke kummaline tõesti, et tulge kohale, ( tooge kingitus), aga me midagi teile ei paku ega tähista. Miks siis samal päeval ei võiks teha seda nö pidu? Imelik lugu aga noh, ei viitsigi süveneda.

+26
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 2,341 kuni 2,370 (kokku 5,127 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad (välja arvatud Lõvid)