Milliseid eestlaste Twitchi livestreame ka jälgite? Kes on teie jaoks sümpaatsed, kes eriti antipaatsed?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad
Teema: Suunamudijad
Lõpetaks ära juba nende suunanäperdajatega. Ons vaja 100 teemat teha?
Ma ise hakkasin mõtlema, et huvitav, miks kogu aeg need kinni pannakse? Mõned teemad on jah üle käte täiega läinud, tõesti hea, et kinni on. Aga nüüd see, mis viimati oli? Seal mu meelest ei läinud üle käte.

Ma ise hakkasin mõtlema, et huvitav, miks kogu aeg need kinni pannakse? Mõned teemad on jah üle käte täiega läinud, tõesti hea, et kinni on. Aga nüüd see, mis viimati oli? Seal mu meelest ei läinud üle käte.
Ju nad ise kaebavad. Ja kuna nad on ju niiiii kuulsad ja olulised, siis ehk selle pärast.
Mul on lihtsalt nii kõrini selle sõna pidevast lugemisest. Üldiselt on ju ajaviitefoorumis kasulikke teemasid ka, aga nüüd on iga teine mingi mudija või meettheleos, millest ma tean nii palju, et see on ilgelt igav. Räägime, palun, kas või poliitikast või tapeetidest või sellest, kuidas kellegi päev möödus.

Ma olen eelneva kommenteerijaga nõus. Paljusid neid ” näperdajaid” enam ei jälgi, suurem osa infantiilsed peegli ees keerutajad.

Milliseid eestlaste Twitchi livestreame ka jälgite? Kes on teie jaoks sümpaatsed, kes eriti antipaatsed?
Kas Twitchis pole mitte arvutimängude videod valdavalt? Kas mängureid saab suunamudijateks pidada? Nad vist jogurteid ei jaga.
Samamoodi poleks õige ka blogijaid suunamudijatena käsitleda, sest enamik vanakooli blogijaid ei mudi mingit suunda. Lihtsalt kirjutavad.

Ju nad ise kaebavad. Ja kuna nad on ju niiiii kuulsad ja olulised, siis ehk selle pärast.
Mul on lihtsalt nii kõrini selle sõna pidevast lugemisest. Üldiselt on ju ajaviitefoorumis kasulikke teemasid ka, aga nüüd on iga teine mingi mudija või meettheleos, millest ma tean nii palju, et see on ilgelt igav. Räägime, palun, kas või poliitikast või tapeetidest või sellest, kuidas kellegi päev möödus.
Foorumis on teemasid seinast seina, miks sa just suunamudijate oma avad kui sind hoopis poliitika ja tapeet huvitavad?

Kallid käokesed, palun lugege ikka pealkirjast kaugemale ka. Katsuge teemas püsida, mitte oma kinnisideedes.
Twitch pole see keskkond, kus teie lemmikmudija möllaks. Twitchi panevad noored e-sportlased oma mängude sooritussalvestusi üles. Ma ei usu, et need, kellega teil siin nii palav vihkamise-armastuse suhe on, sinna mõne video suvatsevad panna. Suunamudilastele kõige lähem twitchiv isik on Kartuuber. Hämmastaval kombel on tal seal koguni 15 tuhat jälgijat.
PS: teema pealkiri on muidugi äärmiselt ebaõnnestunud, või siis teadlik trollimine.

Twitchi panevad noored e-sportlased oma mängude sooritussalvestusi üles.
Ma ei nimetaks end regulaarselt kaamera eest täis joovaid striimereid e-sportlasteks 😂
Vaata paar Istomomentsi videot youtubest ja räägime edasi.

Twitchi panevad noored e-sportlased oma mängude sooritussalvestusi üles.
Ma ei nimetaks end regulaarselt kaamera eest täis joovaid striimereid e-sportlasteks 😂
Vaata paar Istomomentsi videot youtubest ja räägime edasi.
Point jääb ikka samaks – twitch ei ole mõeldud pepp-uppis-filter-näos mudijate jaoks ja seda teemat niimoodi pealkirjastada on kas odav lollilõks või… seesama.

Kui eelnevad kogu aeg kinni pannakse, siis mis muud üle jääb, kui mitte uus teema?
Ma saan aru, et pole okei kellestki halvasti rääkida, aga eelmises teemas arutleti reaalselt koduostu ja sisekujunduse teemal, seega ma ei saa küll hästi aru mille alusel see kinni pandi. 🙄
Toibuge, inimesed, lugege teemaalgatus üle. Johhaidii. See ei räägi tiktoki staaridest vaid twitchi omadest. Hoopis teine seltskond, hoopis teised teemad. Saage üle!
Oh, inimesed on pimedad ja sõgedad ja teemaalgataja odav lollilõks töötas liiga hästi.

ma pole mitte kunagi elus mitte ühetgi suunamudijat jälginud ja ei oska mitte ühtegu neist nimetada

Ma olen eelneva kommenteerijaga nõus. Paljusid neid ” näperdajaid” enam ei jälgi, suurem osa infantiilsed peegli ees keerutajad.
Ei jälgi, aga vastava pealkirjaga teema avad tingimata?

Teate..
See juuste näppimine on ilmselt mingi loll harjumus lihtsalt. Vaadake, ta näpib juukseid kordamööda endal ja pojal 😀
Ma ei suuda. Ma ju tean, et lollidega vaidlemine on ajaraisk, aga…
kuskohast sa võtad, et käesoleva teema pealkiri on: “Arutame TL juuste näppimise kommet”? Ja kas sa teemaalgatuse sisu üldse lugesid, ah?

kuskohast sa võtad, et käesoleva teema pealkiri on: “Arutame TL juuste näppimise kommet”? Ja kas sa teemaalgatuse sisu üldse lugesid, ah?
Lugesin, aga mis ajast on arvutimängude pelajad suunamudijad?

Teate..
See juuste näppimine on ilmselt mingi loll harjumus lihtsalt. Vaadake, ta näpib juukseid kordamööda endal ja pojal 😀
Kas teema pealkiri on sinu arvates olulisem kui teema sisu?
Ma vaatan, et Käod on siin ülearugi hästi ära drillitud. Täielik Pavlovi refleks. Tuleb valgekittel taldrikuga laborisse ja kutsul hakkavad süljenäärmed nõristama. Mis siis, et taldrikul võib olla ka brokkoli.

Ma vaatan, et Käod on siin ülearugi hästi ära drillitud. Täielik Pavlovi refleks. Tuleb valgekittel taldrikuga laborisse ja kutsul hakkavad süljenäärmed nõristama. Mis siis, et taldrikul võib olla ka brokkoli.
Olgu, vabandust. Kustutan enda kirjutise. Karjuda ei ole vaja.

Pole karjunud. Õel olin küll. Meelega, isegi hea meelega.
Tegelikult on see teema siin vales alafoorumis.
Lihtsalt vahemärkuse korras – kirjalikus netikeskustelus loetakse karjumiseks läbivalt suurtähtedega kirjutamist.

Pole karjunud. Õel olin küll. Meelega, isegi hea meelega.
Tegelikult on see teema siin vales alafoorumis.
Lihtsalt vahemärkuse korras – kirjalikus netikeskustelus loetakse karjumiseks läbivalt suurtähtedega kirjutamist.
Väga agressiivne suhtlusviis ja pahatahtlik maik juures. Loodan, et sul tuleb ilus päev.

Väga agressiivne suhtlusviis ja pahatahtlik maik juures. Loodan, et sul tuleb ilus päev.
Ma üteks, et agressiivne ja pahatahtlik on pigem see inimene, kes asja sisusse süvenemata taas kord teise inimese juukseid verbaalselt mäluma hakkab. Automaatselt ja mõtlemata. Mida selline harjumus sinu kohta näitab?
Minu päevad on alati ilusad, sinu soovidest see ei olene.

Ma üteks, et agressiivne ja pahatahtlik on pigem see inimene, kes asja sisusse süvenemata taas kord teise inimese juukseid verbaalselt mäluma hakkab. Automaatselt ja mõtlemata.
Minu päevad on alati ilusad, sinu soovidest see ei olene.
Ma ei olnud agressiivne ja pahatahtlik, vaid minu jaoks oli see lõbus tähelepanek.

Mul nii külm näha kuidas TL ja J on riides nagu suvitajad. Õnneks lapsel talveriided seljas vähemalt. 🙄
Autoga sõites ei peagi väga soojalt riides olema.
Aga miks ei võiks last üksi filmida?

Kallid käokesed, palun lugege ikka pealkirjast kaugemale ka. Katsuge teemas püsida, mitte oma kinnisideedes.
Twitch pole see keskkond, kus teie lemmikmudija möllaks. Twitchi panevad noored e-sportlased oma mängude sooritussalvestusi üles. Ma ei usu, et need, kellega teil siin nii palav vihkamise-armastuse suhe on, sinna mõne video suvatsevad panna. Suunamudilastele kõige lähem twitchiv isik on Kartuuber. Hämmastaval kombel on tal seal koguni 15 tuhat jälgijat.
PS: teema pealkiri on muidugi äärmiselt ebaõnnestunud, või siis teadlik trollimine.
Suunamudijad Twitchis ? Kartuuber on suunamudija ? ? Tõsiselt või 😀 Vaatasin kohe järgi ja muide 1,5K ei ole lühend 15 000’le, see on lühend 1 500’le. 15 000’le oleks siiski 15K. Kartuuber 😀 😀 ropz, godhyr jne

Nii on.
Seda kummalisem on, et need tähelepanunäljas tegelased iga vähegi negatiivse kriitikapoja peale nii närvi lähevad. Loogiline ju, et kui postitad nõmedust, saad ka vastavat tagasisidet. Mis siin nii arusaamatut on? Kui postitaja enda tase on teismelise tasemel, siis on ju ka reaktsioon vastav.

Ei jälgi, aga vastava pealkirjaga teema avad tingimata?
Blogijate jälgimine ja ka siinne teema on ajaviide 🙂

Kui eelnevad kogu aeg kinni pannakse, siis mis muud üle jääb, kui mitte uus teema?
Ma saan aru, et pole okei kellestki halvasti rääkida, aga eelmises teemas arutleti reaalselt koduostu ja sisekujunduse teemal, seega ma ei saa küll hästi aru mille alusel see kinni pandi. 🙄
Arutlesid ehk selle üle, kuidas inimene EI VÕI oma vastostetud kodus kommenteerida halva või hea maitse üle? Mingit süütut sisekujunduse kommenteerimist seal küll ei olnud. Mine ela oma kibestumust kuskil mujal välja, vahi aknast välja ja kommenteeri naabreid võibolla.

Eelmine teema pandi ilmselt selle kinni, et puljongikuubik läks keema ära.

Eelmine teema pandi ilmselt selle kinni, et puljongikuubik läks keema ära.
Kõrbes põhja.

Twitch ei ole juba pikemat aega ainult arvutimängurite platvorm.

Twitch ei ole juba pikemat aega ainult arvutimängurite platvorm.
Siiski on nad nö influencerid. Mängurite kogukond on kasvav.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suunamudijad
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.