Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad

Näitan 30 postitust - vahemik 2,401 kuni 2,430 (kokku 2,622 )

Teema: Suunamudijad

Postitas:
Kägu

Ehk siis sa oled ka üks osa probleemsetest inimestest? 😛

Meil kõigil on omad probleemid. Minu jaoks on lihtsalt huvitav vaadelda, kuidas teiste mõtlemine toimib. Ma ei ole siin kellegi poole kaldu, pole kunagi olnud. Tänu sellele suudan ma ka erapooletult asju näha ja võin oma perspektiivist siin täpselt sama palju rääkida kui teisedki.

No eks sa siis ole, kuid mida siis arvad inimese käitumisest, kus toimub alatihti vaid teiste isikute süüdistamine ning väitmine, et ise oled 100% puhas inimene? 😛

+17
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 20 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei saa üldse aru, kui sind see teema ei koti, siis miks siin on vaja siia midagi ütlema tulla? 😀 Kui mind näiteks arutelu külmaks jätab, siis ma küll ei kulutaks oma aega veel siin kommenteerimisele

Kui tahad kajakoridoris elada, tee omale privaatne grupp, kus rääkida ja kus kõik sinuga samamoodi arvavad. Sa oled foorumis. Lõpeta see analüüsimine, miks keegi teine peale sinu veel sõna võib võtta. Kommenteerin, sest tahan ja toon siia ka asja teist külge sisse. Elu pole mustvalge. Siin pole üks patuoinas, vaid kari probleemseid inimesi koos. Kus toimub sotsiaalne eksperiment, seal olen ka mina kohal.

Sõbrannad pole siin poole sõnaga ka öelnud, et T on süüdi kõiges. On lihtsalt avaldatud konflikti teise osapoole kommentaar ka,. T ju võtab küll õiguse neid kiruda pidevalt. Samuti on viisakalt öeldud, et tüli pole olnud, lihtsalt muutunud maailmavaade. T võib kõike netti paisata ja kui teine osapool peale pikka vaikimist sõna võtab siis mummude meelest on kohe pubekas?

Minu arvates on aus kui mõlemad osapooled sõna saanud. T on olnud see kes Avalikult öelnud korduvalt kui pahad need sõbrantsid on. Nemad pole seni mitte midagi öeldnud. Kui ta pole alaealist poissi enda poole kutsunud ja sõbrannade meestega flirtinud siis on õigus see ümber lükata. Või kassidest rääkida, tõestades, et nad rõõmsalt elavad maal.

+28
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 29 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ehk siis sa oled ka üks osa probleemsetest inimestest? 😛

Meil kõigil on omad probleemid. Minu jaoks on lihtsalt huvitav vaadelda, kuidas teiste mõtlemine toimib. Ma ei ole siin kellegi poole kaldu, pole kunagi olnud. Tänu sellele suudan ma ka erapooletult asju näha ja võin oma perspektiivist siin täpselt sama palju rääkida kui teisedki.

No eks sa siis ole, kuid mida siis arvad inimese käitumisest, kus toimub alatihti vaid teiste isikute süüdistamine ning väitmine, et ise oled 100% puhas inimene? 😛

See on üks nartsissistlik iseloomujoon, mis mõnel rohkem välja paistab. Tõenäoliselt on seal taga mingisugused traumad, miks inimene ei suuda oma vigu tunnistada. Võimalik, et vundament pärineb lapsepõlvest ja pidev kriitika saamine on selle õitsemisele vaid kaasa aidanud. Ka minus on see joon olemas, aga selle võrra ma just teadlikult teengi seda, et alati võtan vead omaks ja vabandan. Tema selleni veel jõudnud pole. Kõigepealt tuleb endale probleemi tunnistada.

Kuid samas ta ise on ju kõige suurem kritiseerija, kui ise käituks normaalselt siis ilmselt vastataks talle ka samaga?

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen eelmistes Leode teemades olnud see, kes teemat rikkumas on käinud just selle kiusliku mõnitamise pärast. TL ise pole mulle kunagi niivõrd huvitav influentser tundunud, et temast üldse midagi rääkida oleks ja see teematamine oli puhtalt kiusu pärast tehtud ja sisuks oli ainult mõnitamine.

Aga… nüüd seda teemat siin viimasel ajal lugedes arvan, et TL on täpselt samasugune uss nagu teie siin ja te kõik väärite üksteist, iga pott leiab endale õige kaane. Ma ei tahaks isiklikult tunda ei Triinu ega seda fännikarja.

Eks need viimased leheküljed on olnud ka silmiavavad ja tunnen kaasa neile endistele sõbrannadele, kelle elu kallal see uss ussitamas käib. Enne pidasin teda lihtsalt üheks väga rumalaks ja ebakindlaks tüdrukuks, kellel on vb deprekas vms vaimne error. Vb ongi, aga see ei ole vabandus sellisele käitumisele.

+23
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 14 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuid samas ta ise on ju kõige suurem kritiseerija, kui ise käituks normaalselt siis ilmselt vastataks talle ka samaga?

Ma ei ole sellega kursis. Küll aga see supi keetmine siin igal juhul asja paremaks ei muuda. Kellegi avalikkuse ette kiskumine valab muidugi omakorda veel õli tulle. Tegelikult vajab ta lihtsalt psühholoogilist abi, et oma traumadega tegeleda. Jääks ära ka see välimuse kallal nokkimine, kui poleks nii suurt vajadust end millegi alla matta, olgu selleks juuksed, esemed, filtrid või mingid muud lisad. Näha ju on, et inimene on katki, milleks seda komejanti jätkata. Sellest ei võida mitte keegi ja targem võiks järele anda.

Jep, ta on katki ja madala enesehinnanguga, kuid siiski ta abikaasa naise kaitsmiseks bodyshameb teisi naisi ja üheskoos mõnitavad avalikult puudega inimesi. Jep, see on ok.

+32
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kogu see teema on tegelikult nii kurb, sest siinse näpuga näitamise varju jääb üks pere, kes peab matma oma pisikese lapse. Sellega seotud storydest asi ju alguse sai…

+15
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 94 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui sellel isikul on veidigi mõistuseraasu, siis ta vabandab avaliiult, sulgeb oma sotsiaalmeediakontod ja pöördub teraapiasse, et õppida, kuidas oma vigadega toime tulla ja edasi liikuda.

Selle asemel on ilmselt aga varsti üleval ingliskeelne välismaistele jüngritele suunatud enesehaletsusest ja ohvrimentaliteedist nõretav tiraad teemal, kuidas kõik talle liiga teevad.

+28
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>

Kui sellel isikul on veidigi mõistuseraasu, siis ta vabandab avaliiult, sulgeb oma sotsiaalmeediakontod ja pöördub teraapiasse, et õppida, kuidas oma vigadega toime tulla ja edasi liikuda.

Selle asemel on ilmselt aga varsti üleval ingliskeelne välismaistele jüngritele suunatud enesehaletsusest ja ohvrimentaliteedist nõretav tiraad teemal, kuidas kõik talle liiga teevad.

👏</p>

Ma arvan ka, et just täpselt nii ongi.

+13
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav, kuidas ta ise ei mõista, et kui igale poole, kuhu ta läheb halvasti haiseb, siis on ehk ta ise sõnniku sisse astunud.

+29
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 25 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Millest me üldse räägime, blokeeritud on ka lapse isa, sest lapse isa palus last vähem näidata. Lapse isa on ka meeleheitel. Muidu ma mõtleks, et vaene abivajav inimene, aga kui isik kahjustab oma käitumisega pidevalt teisi, siis pole enam kahju.

Keegi meediale ei taha vihjet teha? Sellises blokeerimistempos on neil varsti paar üksikut jälgijat. Sarv toodi ka muidugi jälle mängu. Ise leian, et enne võiks oma sõbrannadele raha tagasi maksta, kui advokaadiga lehitama hakata.

+33
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Iuu tal eilsest saati samad trussikud jalas ve

+17
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mida see uus story nüüd tähendab? Vihje kohtule või? 🤔

+17
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millest me üldse räägime, blokeeritud on ka lapse isa, sest lapse isa palus last vähem näidata. Lapse isa on ka meeleheitel. Muidu ma mõtleks, et vaene abivajav inimene, aga kui isik kahjustab oma käitumisega pidevalt teisi, siis pole enam kahju.

Keegi meediale ei taha vihjet teha? Sellises blokeerimistempos on neil varsti paar üksikut jälgijat. Sarv toodi ka muidugi jälle mängu. Ise leian, et enne võiks oma sõbrannadele raha tagasi maksta, kui advokaadiga lehitama hakata.

Kas ta Sarve tunnihinda teab?

+21
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 71 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ega ju tegelikult need, keda kohtusse kaevatakse võivad samuti ühisrinde moodustada ja advokaadi palgata 🙂 Ja oma arvamusi/väljaütlemisi reaalselt mudija kontol toimunu järgi põhjendada.

+30
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jah. Ringleb screen sellest kuidas advokaat tahtis järgmisel nädalal tema ja J teemal edasi liikuda. Laimamise teemad.

Ei tea kas sõbrannad saavad ka kahjunõude?

+23
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah. Ringleb screen sellest kuidas advokaat tahtis järgmisel nädalal tema ja J teemal edasi liikuda. Laimamise teemad.

Ei tea kas sõbrannad saavad ka kahjunõude?

J  laimamine on vb see p-fiili teema,mida siin hullult aeti.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt selle vastulauseks võibki süüdistatavatel saada olema see “blowjobi teema”, mida nende kontol jälgijatele näha oli. Vaevalt et mõni kohtunik ka seda normaalseks käitumiseks peab, kui see on lapsega seotud.

+27
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jumal küll, jälle hakkas keegi suure hirmuga kustutama? Päriselt pole aastaga mitte midagi õppinud?

/max tüütu on iga kord jamada, et saaks õige koha pealt edasi lugeda

+16
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 22 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jumal küll, jälle hakkas keegi suure hirmuga kustutama? Päriselt pole aastaga mitte midagi õppinud?

Tavaline värk ju 😄 kõigile meenub Korolevi keiss.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need kustutajad peavad ikka eriti lollid olema🤦🏼‍♀️ Kommentaare on ammu screenitud, kommentaarid on kättesaadavad siit lihtsalt isegi kui kustutatud.. tõesti arvab keegi, et tulistab igast sitta, kustutab ära ja on pääsenud?

+17
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 62 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kasvõi seitse sarve võib palgata, ega see ei paranda ju tema iseloomu, suhtumist teistesse ega ka mainet. Ähvardada võib iga päev kasvõi, see ei muuda tema enda tehtud asju.

+32
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 29 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No sry, aga Korolevi keiss on vähe teine teema, vii end enne kurssi, kui näiteid hakkad tooma.

+28
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii rahuloleva näoga, ju siis südametunnistus puhas ja ei näe enesel seekordki süüd lasuvat. 😅

+23
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegelikult ma mõtlen, et peab ikka julgus olema kohtuga ähvardada, ilmselge ju et ajakirjandus korjab asja avalikuks tulles üles ka selle blowjobi teema.

+30
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii rahuloleva näoga, ju siis südametunnistus puhas ja ei näe enesel seekordki süüd lasuvat. 😅

Tõmbaks paralleeli ühe ametnikuga, kes ühe looma … ee … kõrvaldas ja nüüd advokaadi abil õiglust jalule üritab seada. Paralleeli just sealt otsast, et tegutses (minu hinnangul) valesti, sai vastukaja, mis talle ei meeldinud ja palkas paari päeva pärast advokaadi.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega Sarv pole kohtumõistja, õigust mõistab meil ikka kohus. Tõe rääkimist ei keela ükski kohus.

Vahet pole, kas esindab sind kohtus Sarv või mittesarv, siis kohus ikka mõistab õigust seadusi mööda. Meediast ka läbi käinud, kuidas Sarvel viimati läinud on:

https://www.ohtuleht.ee/1036660/vaidetav-au-teotamine-kohus-ei-rahuldanud-robert-sarve-hagi-taluniku-vastu

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/91309845/advokaat-robert-sarv-sai-kohtus-suure-peapesu

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/93678311/advokaat-robert-sarve-kaitumine-viskas-kohtunikul-taiega-ule

https://objektiiv.ee/robert-sarve-hakkab-menetlema-advokatuuri-aukohus/

+26
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan seda postitust ja sellele eelnenud blogipostitust – https://www.instagram.com/p/CCt-Z0bHtFU/?utm_medium=copy_link mul oli siis TL kahju, sest tõesti ei olnud teisest poolest ilus avalikult oma arvamust avaldada. Täna mõtlen, et kahju just teisest poolest, kes fännide poolt maha tambiti ja miks?

Selle draama kontekstis ei pea täna vist enam kummastki kahju olema. T käis ju hiljuti E’l külas ja E oli oodatud tema koju raamatuesitlusele. Mul on küll raske ette kujutada siirast leppimist aga eks ise teavad, vbl mõlemale kasulik nii.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No sry, aga Korolevi keiss on vähe teine teema, vii end enne kurssi, kui näiteid hakkad tooma.

Mida sa minu kallal õiendad? Ma lihtsalt tean isiklikult inimesi, kes iga kord, kui Sarve nimi kuskilt läbi jookseb, hakkavad just Korolevi keissi meenutama.

Korolevi keissist ei tea ma ise tõesti suurt midagi, aga see ei muuda asjaolu, et neid kahte omavahel tugevalt seotakse.

+4
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis siis eelmise korra suurest kommentaatoritelt saadavast heategevusele annetatavast rahast sai? 🙂

Muuseas see pruuni suuümbruse ja pruuni ninaotsaga tüdruk, keda J oma storys kajastas (nime ei mäleta, kirjeldan neutraalselt storys nähtud välimust 🙂) tundub olevat selline “ingel”, kes siin mummut mängimas käib. Täitsa naljakas, kui hästi need hariduse(ta) stereotüübid mummude suhtes paika tunduvad pidavat.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

TL on ikka korralikult puid alla saanud nende paari päevaga. See siin on vist esmakordne, nii käest ära pole tema teemad veel varem läinud.

+17
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 26 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 2,401 kuni 2,430 (kokku 2,622 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijad

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.