Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijate soovitatud tooted

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 48 )

Teema: Suunamudijate soovitatud tooted

Postitas:
gaztan

Kiitke-laitke tooteid, mida olete suunamudijate mõjutusel omale ostnud. Kas olete rahule jäänud mõne tootega, mida suurelt on reklaamitud või mis tootes olete eriti pettunud?

Ühesõnaga, kas kellegi soovitusi võib usaldada ka või käib niisama kiidulaul? 😀

+6
-16
Please wait...

Postitas:
serjoooosa

Teema olemas ju, tee silmad lahti: https://foorum.perekool.ee/teema/kas-usute-et-influencerite-reklaamitud-tooted-neile-ka-pariselt-meeldivad/

+9
-4
Please wait...

Postitas:
k2oliis

Hea teema! (Eelmisele:teema ei ole selles, et kas usun, et suunamudijad päriset ka enda reklaamitud toodetega rahul on. Teema on selles, et kas sina või mina rahul oleme. Mida rohkem kasutajakogemusi, seda väiksem risk pettuda.)olen ostnud liisumilleri soovitusel kortsuplaastrid ja Santaverde näokreemi. Mõlemad okeid. Kreem veidi kallis, niiet suve hooajaks teist tuubi ei ostnud, aga iseenesest olen rahul. Kortsuplaastrite mõju hommikul näen ja veidi aja pärast kadunud. Aga pikas perpektiivis kindlasti aitab kortsude süvenemist ennetada, niiet kasutan edasi 😀

Äkki meenub hiljem veel midagi

+3
-15
Please wait...

Postitas:
juuli2015

Kukupesa vanad tükkšampoonid ei toiminud mul absoluutselt. Neid uusi pole veel jõudnud katsetada muidugi.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
gaztan

Mu mõte oli jah selles, kas olete ise ostnud/katsetanud ja kuidas on meeldinud.

Tolles teemas on läbiv teema ikka selles, kas blogijad ise nendesse toodetesse usuvad,mida reklaamivad.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
piret005

Mina ostsin Brigite Susanne Hundi soovitusel isepruunistujat (Vita Liberata) ja juuksehooldustooteid (Innovatis), isepruunistaja on hea, juukseasjad keskmised.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
serjoooosa

Mina ostsin Brigite Susanne Hundi soovitusel isepruunistujat (Vita Liberata) ja juuksehooldustooteid (Innovatis), isepruunistaja on hea, juukseasjad keskmised.

Briksu ütleb iga asja kohta “see reaalselt on nii hea.” Iga asi on tal “reaalselt nii hea.”, et ei kõla usutavana.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
piret005

Briksu ütleb iga asja kohta “see reaalselt on nii hea.” Iga asi on tal “reaalselt nii hea.”

Iga asja kohta ütleb jah, aga neid ta minu arust ka päriselt tarbib. Muidu ma teda mingiks arvamusliidriks küll ei pea ja üldiselt üldse suunamudijatest savi.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kaegu513

Ma pigem väldin tooteid, mida suunamudijad reklaamivad. Ei ole soovi toetada arutut tarbimist, joomist, raiskamist, läbustamist ja asjade lõhkumist.

+29
-4
Please wait...

Postitas:
Kaegu007

Vahet pole, kas meeldis või mitte. Kui reklaami peale ostate, siis järelikult oli hea reklaam.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Noobel Soobel

Põhimõtteliselt väldin tooteid ja teenuseid, mida influencerid reklaamivad.

+30
-4
Please wait...

Postitas:
Mauno

Linalakk šampoon ja palsam – kohutavad. Juuksed on takusemad kui seebiga pestes.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Magrada ja Turblissi asju olen ostnud ja mõlemaga olen väga rahul. Eriti Magrada Pärnaõie palsam on super ja Turblissi maskid ning silmade geelpadjad. Muid asju ei meenu, mida konkreetselt suunamudijate soovituse peale ostnud olen. Teadlikult väldin ostmast asju, mida olen näinud Marimelli poolt reklaamitavat. Lihtsalt nad on mulle läbinisti vastumeelsed kogu enda käitumise ja olekuga ja see hale mobiilivargus ei unune ka kuidagi. Teiste reklaamitavaid asju teadlikult ei väldi, aga ju siis pole olnud kõnetavad reklaamid või pole lihtsalt peale sattunud neile reklaamidele, mis oleksid kõnetanud.

+17
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Thaleia

PP reklaamitud mingi mineraalpuudri ostsin kunagi. OK on, puuder nagu puuder ikka 🙂

+2
0
Please wait...

Postitas:
Vaenukagu

Ma olen keskealine igav inimene, kel on pikaajalised eelistused, tooted ja brändid ammu paigas ning midagi uut reklaami peale ei haara, turundusinimesi väga ei usalda.

Kui panni on vaja, ostan endiselt Tefali, telefon on Samsung, arvuti on Fujitsu, ketšup on Heinz, nõudepesuvahend on Fairy, šokolaad on Karl Fazer jne – ma vähemasti tean täpselt, mida ma ostan.

Kolleegide ja tuttavate hulgas on sarnase maitse-eelistusega inimesi, kui mõni ikka väga kiidab mõnda uut avastust vürtsikate toitude maailmas, siis tõenäoliselt katsetan ära, tal ei ole põhjust seda mulle müüa. Sama on nt juuksehooldusega, mul on karmid ja kahused juuksed, millele sobivad vähesed tooted, seega ma usun ja katsetan kui sama juuksetüübiga tuttav oma avastusi jagab ning need ka välja paistavad.

Ilmselt nooremad (ja uudishimulikumad) inimesed on altimad soovituste peale ostma, sest influencerite reklaamiäri toimib juba aastaid ning vaevalt ettevõtted niisama raha musta auku kühveldavad.

+15
-3
Please wait...
Postitas:
matas

Ikka kasutan. Lihtsalt mitte eesti suunamudijate soovitusi.

Masilmas on ka teisi suunamudijaid, kui eestlasef.

+5
-8
Please wait...
Postitas:
kassike123

Magrada ja Turblissi asju olen ostnud ja mõlemaga olen väga rahul. Eriti Magrada Pärnaõie palsam on super ja Turblissi maskid ning silmade geelpadjad. Muid asju ei meenu, mida konkreetselt suunamudijate soovituse peale ostnud olen. Teadlikult väldin ostmast asju, mida olen näinud Marimelli poolt reklaamitavat. Lihtsalt nad on mulle läbinisti vastumeelsed kogu enda käitumise ja olekuga ja see hale mobiilivargus ei unune ka kuidagi. Teiste reklaamitavaid asju teadlikult ei väldi, aga ju siis pole olnud kõnetavad reklaamid või pole lihtsalt peale sattunud neile reklaamidele, mis oleksid kõnetanud.

Mu sõbrants ostis kunagi nende promo peale aurumopi, sest meesmell puhastas väidetavalt sellega dushiklaase. Kui sõbrants kasutusjuhendit luges, siis selgus, et seda võib ainult horisontaalsete pindade puhastamiseks kasutada. Võimalik, et seal peres monteeritakse klaasid maha enne igat pesu, aga vaevalt. Ta viis mopi tagasi poodi.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Kukupesa eelmised tahked šampoonid mulle väga meeldisid. Ainsad tahked šampoonid, mis mul juukseid takku pole ajanud. Tükk aega hoidsin end tagasi, et neid mitte osta, kuna Miiu ise on mulle väga vastukarva, aga kõik kiitsid ja tellisin ning ei pettunud. Napsie madrats ei meeldi. See võib olla sellest, et vana oli Dormeo ja Napsie on samade tootjate odavama hinnaklassi madrats. Oleks ehk meeldinud kui varem mõni odavam madrats oleks olnud. Rohkem meelde ei tule. Pole väga ostnud nende reklaamimise peale.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
matas

Ikka kasutan. Lihtsalt mitte eesti suunamudijate soovitusi.

Masilmas on ka teisi suunamudijaid, kui eestlasef.

Ja jälle peab keegi vajalikuks teavitada, et ma postitan kellegi teise nime alt.

No anna armu.

+3
-5
Please wait...
Postitas:
chilli

Marimellid jagasid, et ostsid Matsimoka broileri rinnafileed ananassimarinaadis. See vist ei olnud reklaampostitus aga liha on hea. Ostan päris tihti. Ise ei oleks selle pealegi tulnud, et Matsimoka letist broileriliha otsida.

Kellegi reklaami peale ostsin Votexi voodipesu ning satiinpuuvillased väga meeldivad.

Kukupesa vanad tükkšampoonid ei sobinud mulle.

Mallu hiljuti soovitas pesupesemisvahendeid. Neid ostsin ja meeldisid.

Nõudepesumasina ostsime Mallu soovituse peale ja oleme väga rahul.

Henry soovituse peale tellisin Figuraatast ja olen mitmed korrad veel tellinud. Olen rahul.

Mallu soovituse peale olen ostnud bionoriast mitmeid asju. Enamused on meeldinud ja olen edaspidi ka sealt ostnud.

Ma arvan, et on veel mingeid asju, mida olen soovituste peale ostnud aga ei meeldi. Kindlasti on ka neid asju, mida olen juba enne suunamudijate reklaamimist kasutanud, ja olen väga rahul 🙂

Üldiselt ma nende reklaamide peale arutult asju kokku ostma ei hakka aga kui vaja on, siis tutvun tootega ja siis otsustan, kas ostan või mitte 🙂

+3
-16
Please wait...

Postitas:
mustvares

Minule meeldisid Kukupesa tükkšampoonid. Said otsa, tellisin nüüd uued Näkk brändi omad ja just pesin ühega.. eks homme näha ole, kas sama head kui vanad😀

Instagramis _kaisa_ meigisoovitusi Wibolt olen ka jälginud ja rahule jäänud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Agathe

Sama hästi võiks küsida, et kas usute, et Ämmaemandate Ühing ja selle liikmeskond on proovinud ja siiralt kiidavad kõiki neid tooteid, mille reklaamid Perekoolis on. Asi palju lihtsam. Sulle makstakse ja sa reklaamid, kiidad ja/või on lihtsalt odavam tootepaigutus – nagu Värska pudel kuskil suunamudija peeglilaual. Olen täitsa kindel, et päris kõike ei reklaamiks ükski neist mudijatest. Hästi ei kujuta ette BSHd lemmikloomade krematooriumi või sõnnikulaoturit reklaamimas. Sama kindel olen selles, et 99 protsenti asjadest kiidaksid nad mingi raha eest kõik. Kasvõi sooja küüslaugpekki Vana Tallinnaga, servamata laudu või konnasilmaplaastreid. Küll motivatsioon järgi jookseb, kui raha ees tuleb.

Minu jaoks ei mudi praegused suunamudijad mingit suunda. Enamasti seetõttu, et nad on isehakanud, st nad ei ole oskustega tuntuks ja eeskujuks saanud. Ka sageli liiga noored, et mingit hoolduskosmeetikat üldse kiita. Neil pole ju aimugi alla 35 aastasena, kas see kreem tõesti vähendab kortse vms. Andke mulle pigem mõni vanem daam, kasvõi näiteks Saagim oma lemmikpesu, lemmikkreemide, lemmikšampanjade ja lemmikrestoranidega, vähemalt selge, et ta on neid kaua ja palju ja erinevaid proovinud.

Ka on mul õnn olla ühe mudijaga kaugelt seotud ja tean faktiliselt, et seda…tehnikaasjandust, mille kohta ta avaldas kiitva ülevaate, ta isegi ei proovinud. Mõni tema sõber väga lühidalt näppis ja proovis küll. Lihtsam oli lugu teha kasutusjuhendi ja internetist leitud arvustuste põhjal. Muidugi ei arva ma, et kõik alati nii teevad, aga mitte keegi ju neist ei tee ülevaadet pärast pooleaastast kasutamist, maksev ettevõte ei viitsiks nii kaua oodatagi. See aga, et kasutasin T- N seda kreemi ja L oli nahk nagu uus ja see on elu parim kreem, usub küll ainult naiivitar.

Minu jaoks on influencerid pigem inimesed, kes on kogenud spetsialistid, aga mitte skandaalide ja enese promomisega ise endale “mõjutaja” nime andnud isikud. Vaat kui Fred Jüssiga õueintervjuus näen, mis kummikud tal on, vaat siis olen mõjutatud, sest tean – kui tema neid rännakutel eelistab, siis on need head. Kunagi kiitis intervjuus üht võimalust kuiva näonaha hoolduseks pärast rasket lavagrimmi Ita Ever. Vaat siis usun. Üldse on minu jaoks pisut naljakas, kui keegi ise enda kohta ütleb, et on nüüd äkki mõjutaja ehk influencer. Ärkab hommikul üles ja otsustab, et nüüd on ta õige inimene teisi mõjutama.

Turunduses on see praegu trend, mis põhineb eeldusel, et kes piisavalt kaua korrutab, et on teenäitaja ja juhtoinas, siis terve kari vaatab suu ammuli ja usub. Miks…isegi ei tea. “Ta ütles, et on mõjutaja ja suunaandja, järelikult on”. “Oh, temaga on palju skandaale ja ta teeb endast pesus ja napsusena klubis pilte, järelikult teab ta kõike ka ruloodest, kohukestest ja autodest ning teda maksab üldse pea igas asjas järgida”.

Ei, nende isehakanud influencerite sõna ei usu kohe kunagi. Samas tore, et teenivad raha. Lihtsalt kiidavad asju, mille kiitmise eest makstakse. Aegajalt mõtisklen, millega nad siis raha teenima hakkavad, kui käes on vanus: hallpead austa, kulupead kummarda. Kujutlege nüüd mõnd praegust ilu- ja skandaalipõhist chicki hambaproteesiliimi, kokkupandavat jalutuskeppi või seeniorlauluvõislust promomas 45 aasta pärast. Korraks mõtisklen ja siis saan aru, et eks ilmselt nii lähebki.

+30
-1
Please wait...

Postitas:
Nustik

Neil pole ju aimugi alla 35 aastasena, kas see kreem tõesti vähendab kortse vms. Andke mulle pigem mõni vanem daam, kasvõi näiteks Saagim oma lemmikpesu, lemmikkreemide, lemmikšampanjade ja lemmikrestoranidega, vähemalt selge, et ta on neid kaua ja palju ja erinevaid proovinud.

No isegi kosmeetikatooteid müüvatel lehtedel on tagasisise selline, et anna kannatust – kortsudevastane kreem näiteks ja pooled kommentaarid on sellised, ei nii hea kreem, lõhnab hästi. Kunagi pole vist näinud, et kuskil oleks konkreetselt hinnangut antud sellele, mis tulemusi ta lubab.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Loki

Nosibooga küll rahul, Lauren Villmann soovitas, ei hakanud teisi odavamaid proovimagi – kui küsisin soovitusi siis tuli kõikjalt, et ei tasu soodsam võtta.

VitaAge isepruunistuvad näotilgad ostsin ka kellegi, aga kelle ei mäleta, soovitusel. Olen väga rahul.

Muud hetkel pähe ei tulegi, kindlasti olen kellelgi näinud ja siis ostma läinud/hiljem ostnud.

Mingit ämbrit õnneks ka meelde ei tule. Pigem olen sooduskoode kasutanud endale sobiva asja ostmiseks – näiteks nõudepesumasina sain kunagi marimelli sooduskoodiga eluxist. Aboutyou sooduskoode kasutan.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Mallukas reklaamis kunagi väga positiivselt Kira saapaid. Ja mina sellest ajast saadik mõtlen, et ostaks, aga pole kindel. Hind on soolane ja kuna ma tahaks punaseid, kahtlen, kas neid õnnestuks puhtana hoida, arvestades, mis plöga ja õli jm olluste segu meil sügisel-talvel tänavatel laiub. Jalas olen inimestel neid näinud, on ilusad küll.

Kas kellelgi on need? Mis kostate?

+2
-11
Please wait...
Postitas:
Maryana32

Kui keegi raha eest midagi reklaamib ja soovitab, siis ma ei saa neid soovitusi tõsiselt võtta ja pigem just ei osta.  Palju rohkem kuulan nende inimeste arvamusi, kes ei ole elukutselised suunamudijad, sest tegemist erapooletute tarbijatega.  Näiteks üks suunamudija väga kirglikult promob mingit higistamise kotti, kus sees nii überkasulik pikutada ja saleneda on, aga millegipärast need, kes ise ostnud on, müüvad kohe edasi. Järeldused teen nende inimeste kogemuste põhjal, kes ei ole palgalised kiitjad.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Loki

Mallukas reklaamis kunagi väga positiivselt Kira saapaid. Ja mina sellest ajast saadik mõtlen, et ostaks, aga pole kindel. Hind on soolane ja kuna ma tahaks punaseid, kahtlen, kas neid õnnestuks puhtana hoida, arvestades, mis plöga ja õli jm olluste segu meil sügisel-talvel tänavatel laiub. Jalas olen inimestel neid näinud, on ilusad küll.

Kas kellelgi on need? Mis kostate?

Mul on ja tuleb meelde, et ostsin tookord Lona? instagrami piltide peale, sest meeldis välimus ja idee. Tegelikult on mugavad, aga tüütu jalga panna (meeldivad kui küljel on lukud). Alguses hõõrusid päris korralikult, nüüd enam pole pikka maad nendega käinud, aga minu arust sain sisse kanda.

Mida kiidaks on see, et tänu rehvtallale siis kui kõige jubedamad kiilasjääd linnas olid siis polnud pea üldse endal libe – väga hea oli käia. Lisaks ka niiskukindlad.

Ühesõnaga – igapäevaseks jalatsiks ei saanud, võtsid muud saapad selle rolli endale. Aga koeraga jalutuskäigule või matkale on omal kohal. Ahjaa – tõesti jalg ei ole seal sees higistama hakanud ja ka 0 ringis oli jalal soe. Ma ei mäleta, kas väga külmemaga kandsin.

Minu ainsad miinused, mis välja oskaks tuua ongi see, et tüütu jalga panna ja minu jala kujul hõõrusid. Muus osas lihtsalt endal läks vaimustus üle ja jäid seisma. Kui küljel oleks lukk siis ilmselt kannaks tihedamini.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Rullike

Tänu neile tean, millistest toodetest eemale hoida! Peab ikka mõjutatav inimene olema, et suunamudijate eeskujul poodi tormata “kiidetud” tooteid ostma.

+14
-2
Please wait...

Postitas:
karmauhh

Kuule, sina imelik, kes sa siin täiesti tavaliste kommentaaride peale kuhugi mingeid teavitusi saadad. Käesolevaga teavitan sind, et ma ei saa neid kätte. Kui mulle midagi öelda on, siis lase aga käia ja vasta mu kommentaarile. Mis sinu arvates siis toimuma hakkab, kui all kuvtakse see lauseke, et kommentaarist on juba teavitatud? Või mis selle mõte on?

+9
-5
Please wait...
Postitas:
paula38

Minu suunamudja on näiteks Harri Tiido oma taustajuttudega Vikerraadios. Olen saanud  silmaringi avaramaks ja väga põnevalt avab ta just Venemaa tausta, mis praeguses olukorras seletab minu jaoks asjad palju paremini lahti.

Ma ise ei mõista, miks üldse aega kulutada mingite lõhnaõlide või kreemide promojatele, kui see on ilmselge, et nad saavad selle eest raha. Soovitan soojalt kuulata hoopis Tiido taustajutte: https://vikerraadio.err.ee/arhiiv/harri-tiido-taustajutud

Lisaks David Vseviov saatega “Müstiline Venemaa”: https://vikerraadio.err.ee/arhiiv/mystiline_venemaa

Või “Ööülikooli” loengud, vapustavalt hea saade juba 2007. aastast, kui Peeter Volkonski ütles nii õigesti: On tuntud need kaks vene põhiküsimust: kes on süüdi ja mida teha? Esimesele küsimusele on Venemaal vastus leitud – kes on süüdi – teised… Aga mida teha? Sellele küsimusele vastust kahjuks veel ei ole, aga kindel on see, et süüdi on teised. https://vikerraadio.err.ee/1608567190/ooulikool-peeter-volkonski-vabanemisest

Need mainitud saated on midagi, mis annavad minu meelest reaalset kasu sulle, su vaimule.

Meeletu ületarbimise ajal soovitan soojalt tarbida hoopis taolisi “asju”.

+18
-4
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 48 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Suunamudijate soovitatud tooted