Esileht Imetamine Suur Mure söögiga

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Suur Mure söögiga

Postitas:
lexus00

Täna imetamisnõustamises käidud anti järgnevad ülesanded: iga 2,5 tunni tagant rinnapiima anda ning lisaks 30g rpa-d. Mure järgmine ühest rinnas suudab 20 min imeda teisel rinnal vaevalt 10min, rpad ei taha üldse ja enda välja lüpstud piima ka mitte. Lihtsalt hoiab suu kinni. PALUN ABI kuna pole enam kellegi poole pöörduda. Kas keegi teab nõustajat kes raha eest veel täna koju tuleks või peaks lastehaiglasse pöörduma? Nii nõutu olen ja natuke kurb. TÄNAN JUBA KÕIKI VASTAJAID ETTE!!!!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Suur Mure söögiga

Siis on äkki lapsel kõht täis??

0
0
Please wait...

Postitas:
angel007

Viimsis Fertilitases on tasuline nõustamine.
Kuidas sa seda rinnapiima asendajat annad.Kui süstlaga siis pane väike sõrm suunurka ja laps hakkab nagu imema ja imelihtne on sööki juurde anda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Proovi http://www.siet.ee lehelt kedagi (seal inimesed mobiilinumbritega üleval) või siis proovi Ülle Lember Päikesetantsust kätte saada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kust ma infot leiaks imetamisnõustamise kohta Viimsi Fertilitases? Otsisin kodulehelt aga ei suutnud leida. Palju see maksab ning kus registreerida jne

0
0
Please wait...

Postitas:
liisliis79

Soovitan samuti pöörduda SIETi nõustaja poole. Nad tulevad sulle koju ja raha selle eest maksta ei ole vaja. Minu juures käis Merit Oiderma. Tuli sama päeva õhtul kui helistasin. Nädalavahetuse kohta öelda ei oska, aga proovi kindlasti helistada!

0
0
Please wait...

Postitas:
angel007

Helista registratuuri.
Üks kord on 15¤
Peaks olema kolmapäeva pealelõunal.

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Imetamine Suur Mure söögiga

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.