Esileht Pereelu ja suhted Suurus

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 145 )

Teema: Suurus

Postitas:
Kägu

Kas teil on juhtunud, et mehel on nii väike, et seks ei paku üldse pinget või nii suur, et seks on olnud ebameeldiv? Kas vastab tõele, et väikese riistaga meestel on kompleks, mida nad kompenseerivad autoga?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Müüakse asju, mille tõmbad peale. Siinkohal ei hakka tooma näiteid videotest, aga amatööridel pole mingit probleemi sellega ja naine saab korralikult, näitlejatöö see pole. Suur ilmselt oleneb poosist. Kokkuvõttes aga mahub laps välja, järelikult loodus on nii teinud. Loeb partneri tegevus.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja tõepoolest minu arvates võim ja raha jne, seda tehakse eelkõige naiste saamiseks. Mõnikord on tõesti suured ambitsioonid ja ise tahad olla vägev mees, aga enamasti ikka on naised need, kes panevad rattad käima ja kalli auto rattad kah ilmselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas vastab tõele, et väikese riistaga meestel on kompleks, mida nad kompenseerivad autoga?

Jah, vastab tõele

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas teil on juhtunud, et mehel on nii väike, et seks ei paku üldse pinget või nii suur, et seks on olnud ebameeldiv? Kas vastab tõele, et väikese riistaga meestel on kompleks, mida nad kompenseerivad autoga?

Eks igasugune asjade toppimine teeb naise avaraks, lõpuks on rooja- ja kusepidamatus.  Kõik kunstjubinad on naiste kompleks. Mida naine ilusas autos näeb, raha ja ära kasutamise võimalust ju.

0
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas vastab tõele, et väikese riistaga meestel on kompleks, mida nad kompenseerivad autoga?

Jah, vastab tõele

Võin kinnitada, et vastab tõele, sest minu seni kõige pirakama riistaga mees sõitis väga odava autoga.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks igasugune asjade toppimine teeb naise avaraks, lõpuks on rooja- ja kusepidamatus.  Kõik kunstjubinad on naiste kompleks. Mida naine ilusas autos näeb, raha ja ära kasutamise võimalust ju.

Võib-olla on sinul kompleks. Avar tagumik ongi atraktiivne ja väga erutav.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võin kinnitada, et vastab tõele, sest minu seni kõige pirakama riistaga mees sõitis väga odava autoga.

Ja mehed, keda mina tean, keda loodus õnnistanud, sõidavad juba suht noorena heade autodega sellepärast, et a) liising ju, b) nad on suured autofännid. Autofänlus käib enamasti meeste kohta (teavad sellest, mis toimub kapoti all jne, huvituvad, räägivad nagu tehnikud vahest, tipptehnikud), aga kõik mehed pole autofännid. Nt üks ütleb kellegi auto kohta – vanainimese auto/perepirukas/mehe auto, kes ei tea autodest midagi jne. See on subjektiivne.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks fännab autosid, teine fännab mangat, kolmas kunsti, neljas kõike kokku ja see on i n d i v i d u a a l n e!

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks fännab autosid, teine fännab mangat, kolmas kunsti, neljas kõike kokku ja see on i n d i v i d u a a l n e!

Aga autosid on erinevaid, lisaks on enamus autosid tarbeesemed. Kujuta ette, et fännaksid supipotti või wc-paberirulli. See oleks haiglane. Kõike ei saa ega tohi fännata.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga autosid on erinevaid, lisaks on enamus autosid tarbeesemed. Kujuta ette, et fännaksid supipotti või wc-paberirulli. See oleks haiglane. Kõike ei saa ega tohi fännata.

Kindlasti on ka supipotifännajaid ja paberirullifännajaid. Teheheh.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena tegelikust huvist.
Millistest mõõtudest jutt on?
Millal on väike, normaal ja suur.

Mul on väike ja suur auto, mõlemad odavamapoolsed.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena tegelikust huvist. Millistest mõõtudest jutt on? Millal on väike, normaal ja suur.

https://www.tiktok.com/@latin_lady1973_/video/7215606949121920299

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võib-olla on sinul kompleks. Avar tagumik ongi atraktiivne ja väga erutav.

Lihased on 90% niigi nõrgad, uriinipidamatus ja roojapidamatus garanteeritud. Ise vastutad, kui mõni sinus avarat atraktiivsust otsib. Või kui ise teisele madalhinnagule avarust teed tuleb ka mõelda, kui palju teist sandistad tegelikult. Ei ole mees väike, naisel treenimata või välja venitatud tupelihased ja ära töödeldud pärasoole sulgurlihas.

0
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihased on 90% niigi nõrgad, uriinipidamatus ja roojapidamatus garanteeritud. Ise vastutad, kui mõni sinus avarat atraktiivsust otsib. Või kui ise teisele madalhinnagule avarust teed tuleb ka mõelda, kui palju teist sandistad tegelikult. Ei ole mees väike, naisel treenimata või välja venitatud tupelihased ja ära töödeldud pärasoole sulgurlihas.

Uhh…. seda parem.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga nali naljaks, aga sünnitus on väga suur asi, mis prolapse tekitab, suurte raskuste tõstmine, liiga suured mänguasjad. Opiga tehakse korda arvatavasti ja mõõdukus peab ka säilima. Tupp aga selliselt välja ei veni, nii, et (jutu järgi oled mees), tunnen sinus kadedust.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, on tillukesega kogemust. Ühel mu kaaslasel oli 14-15 cm. Ei julgenud ta paljalt ringi käia, seks oli paha, kuna asendites lipsas välja. Selline 17-20 parim.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

seks oli paha, kuna asendites lipsas välja

ja sinul tupelihased on milleks?

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma pean mingit pulka kinni hoidma ja ei saa end peaaegu üldse liigutada? Eiei. Võtsin ikka korraliku riistaga mehe.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand kui naljakas. Pean seda pliiatsit jõuga kinni hoidma, et välja ei vupsaks? Kuidas seksida saab siis või seda kuidagi nautida?

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand kui naljakas. Pean seda pliiatsit jõuga kinni hoidma, et välja ei vupsaks? Kuidas seksida saab siis või seda kuidagi nautida?

Eks see mingi väikese tilliga mees, kelle arust naised süüdi, kui ta tilli taevani ei kiida.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, on tillukesega kogemust. Ühel mu kaaslasel oli 14-15 cm. Ei julgenud ta paljalt ringi käia, seks oli paha, kuna asendites lipsas välja. Selline 17-20 parim.

Ma mehena huvipärast, et mõõtsid või palja silmaga umbes pakud pikkused?
Googeldasin ja sain vastuseks, et eesti meeste asja keskmine pikkus on 14-15 cm.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena huvipärast, et mõõtsid või palja silmaga umbes pakud pikkused? Googeldasin ja sain vastuseks, et eesti meeste asja keskmine pikkus on 14-15 cm.

Silmaga. Mõõtnud olen need 17-20 cm ära, seega silm päris täpne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen kuulnud hoopis seda, et nö. jõusaalihuntidel ei olevat püksis eriti midagi. Et pigem on kiitsakamal mehel rohkem, kui lihasmäel. Autode ja vara suhtes ei oska öelda, sellist seost pole täheldanud.

Olen ühel korral näinud nö. mikropeenist, sellist erekteerunult alla 10 cm. Inimene tahtis siis keelekat teha ja sellega kompenseerida. Ütles ise, et natuke häbeneb seda, et tal on väga väike. Mis sa ikka seksid, kui ei saa arugi kas on midagi üldse sees või ei ole ja teeselda ka ei oska.

Kuna ka iga naise tupp on erinev, siis isiklikult sobib kõige paremini 17 cm. Üle selle on ebamugav. 20+ pikkuse eest lausa põgenesin, sest pole enam nauditav.

Ehk siis vana teada tõde elus, äärmused ei ole kunagi head.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen kuulnud hoopis seda, et nö. jõusaalihuntidel ei olevat püksis eriti midagi. Et pigem on kiitsakamal mehel rohkem, kui lihasmäel.

Mul on ka sama kogemus. Üks väga mehine musklis mees osutus pettumuseks, väga väike oli ja lisaks ei tõusnud korralikult. Seksis nagu jõusaalis kangi tõstaks, jõuga rassis ja tehtud lõpuks sai. Mina läksin selle soorituse juures küll täiesti meelest ära. Samas teine mees oli igavene pisike kilu ja lont rippus peaaegu põlvini. Sisse mahtus ainult osaliselt, pool jäi igatahes välja. Ei olnud kumbki kõige parem kogemus tõesti.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen kuulnud hoopis seda, et nö. jõusaalihuntidel ei olevat püksis eriti midagi. Et pigem on kiitsakamal mehel rohkem, kui lihasmäel.

See küll tõsi ei ole. Minu maitse on 185-195 pikad treenitud mehed ning kõigil oli väga korralik varustus. Üks lühike kutt, ca 175 cm on ka olnud, temal oli suur ja nii jäme, et valus oli! Vaene tema naine, kellega 4 last.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena huvipärast, et mõõtsid või palja silmaga umbes pakud pikkused?

Suuga on hea mõõta. 16 cm pikkune mahub nii suhu, et ulatad keelega veel munadeni.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seksis nagu jõusaalis kangi tõstaks, jõuga rassis ja tehtud lõpuks sai. Mina läksin selle soorituse juures küll täiesti meelest ära.

Seda me juba ühes teises teemas lugesime, sooviks ikka uusi lugusid:))

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olgem ausad neil sittadel meestel, kes naistega sitasti käituvad on püksis suur ja jäme riist. Miks muidu neid naised taga nutavad ja tagasi tahavad.?

Väikse riistaga tüübid toovad naistele kingitusi ja lilli ja naised lihtsalt vaatavad neist mööda…

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väikse riistaga tüübid toovad naistele kingitusi ja lilli ja naised lihtsalt vaatavad neist mööda…

Ja tõusevad hommikul kell 6 et põrandad lapiga üle käia ja on poekottidega varakult kodus et perele maitsev õhtusöök teha. Ja ikka lähevad naised esimesel võimalusel teisega.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 145 )

Esileht Pereelu ja suhted Suurus