Kui mees on tegija, miks sa siis palgast räägid. Need mehed on CEOd.
Olin aastaid väga armunud ühte rikkurite topi mehesse. Jõudsime voodisse ja mina astusin 3 minutit peale seksi alustamist minema, oli selline hinnanguliselt 14 cm riist. Tänan, ei. Ma ei tea, mida ta arvas, aga keset seksi ma püsti tõusin ja pesema läksin. Edaspidi ta mulle huvi enam ei pakkunud.
Olin aastaid väga armunud ühte rikkurite topi mehesse. Jõudsime voodisse ja mina astusin 3 minutit peale seksi alustamist minema, oli selline hinnanguliselt 14 cm riist. Tänan, ei. Ma ei tea, mida ta arvas, aga keset seksi ma püsti tõusin ja pesema läksin. Edaspidi ta mulle huvi enam ei pakkunud.
Aga tegelikult on muidugi kurb, et mõne jaoks on armastus mõõdetav sentimeetritega… Nagu keegi eespool juba välja ütles: perekool tõmbab kiiksuga inimesi.
+6
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.11.2023 17:45
Ma ei tea see kõik üle afiseeritud. Mida lesbid siis peavad tegema,pole üldse riista-mängivad dildodega…Kuda nemad siis hakkama saavad suure ja jämedaga…Kes keelab mehe-naise vahel teha lesbisexi….
Aga tegelikult on muidugi kurb, et mõne jaoks on armastus mõõdetav sentimeetritega… Nagu keegi eespool juba välja ütles: perekool tõmbab kiiksuga inimesi.
Ja kes keelab sel väikse riista mehel stapoon ette panna ja suure ja jämedaga uhada…
mina astusin 3 minutit peale seksi alustamist minema, oli selline hinnanguliselt 14 cm riist. Tänan, ei. Ma ei tea, mida ta arvas, aga keset seksi ma püsti tõusin ja pesema läksin.
Mina jälle mõtlen, et mida seal pesta oli…peale 3 minutit.
Ma ei tea see kõik üle afiseeritud. Mida lesbid siis peavad tegema,pole üldse riista-mängivad dildodega…Kuda nemad siis hakkama saavad suure ja jämedaga…Kes keelab mehe-naise vahel teha lesbisexi….
Sest on inimesi, kes ei armu kehasse. Vaid inimesse. Ka naiste suguelund ei pruugi üldse väga kena välimusega olla rääkimata ülejäänud kehast. Ongi koolkond, kuidas kes elu näeb. On väga ilusaid naisi ja väga ilusaid mehi, perfektseid. Mina ei väida, et kõik inimesed on ühe puuga löödud ja tahavad ainult perfektseid inimesi, aga kindlasti on väga palju selliseid, kes tahavad.
No ma eeldan, et ta naiseta siiski ei jäänud. Sellised ei jää.
No miks naiseta peaks jääma. Paljud naised ei taha üldse seksida.
Eks nad ikka seksivad. Eile öösel just vaatasin suvalisi väljamaainimesi (taaskord) ja näha ju, et suvalise mehe püksis pole midagi, näha, et pole Jon Hamm. Pole isegi grower rääkimata showerist. Lapsed aga ilusad ja naine suht kena, mees muidu päris ilus. Näha, et õnnelik perekond. Ma ei tea, ei ole iga naine suhtes suure riistaga, aga muidugi on hea ju teiste ees eputada. Isegi kui on Hamm, siis no milleks sa eputad! No miks!
+1
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.11.2023 19:59
Ja mis peaasi – viljakas. Ilmselgelt VILJAKAS! Ära songi ninaga, jääd üldse ilma.
0
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.11.2023 20:01
Ja veel täielik fopaa on see, et päris paljud mustanahalised tahavad pakse naisi, aga endal on kõhulihased ja suur. Teises riigis aga on paksud naised out. Päris palju pakse oli seal, kust mina vaatasin, kõigil mehed, kõigil lapsed, lapsed ilusad. Pruutkleidis olid naised päris kenad isegi. Annab motti.
No miks naiseta peaks jääma. Paljud naised ei taha üldse seksida.
Eks nad ikka seksivad. Eile öösel just vaatasin suvalisi väljamaainimesi (taaskord) ja näha ju, et suvalise mehe püksis pole midagi, näha, et pole Jon Hamm. Pole isegi grower rääkimata showerist. Lapsed aga ilusad ja naine suht kena, mees muidu päris ilus. Näha, et õnnelik perekond. Ma ei tea, ei ole iga naine suhtes suure riistaga, aga muidugi on hea ju teiste ees eputada. Isegi kui on Hamm, siis no milleks sa eputad! No miks!
Su sõnavõtud lähevad aina segasemaks ja hullemaks. Ikka oma seriaalid ja jumal teab mis jura. Ja sina kipud nõu andma, mida inimesed oma seksi- ja suhteprobleemidega tegema peavad.
Su sõnavõtud lähevad aina segasemaks ja hullemaks. Ikka oma seriaalid ja jumal teab mis jura. Ja sina kipud nõu andma, mida inimesed oma seksi- ja suhteprobleemidega tegema peavad.
Praegu on ETVs hea saade.
Ilmselgelt ma ei näe inimestes probleeme, sest on jäetud iga kandi pealt mulje, et kõik on väga hästi. Ma olen näinud probleemidega paare, aga mõne kohta seda ei väidaks. Mitte ükski lähedane isegi ei väidaks. Järelikult on see väljamõeldis.
Aga kui on seksiprobleemid, siis mina ei saa ju mehe eest teha neid asju, mis on tema ülesanne abikaasana.
0
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.11.2023 20:15
Küll aga see mees, kes mulle meeldis, see välismaalane. Temal oli pisut alla 10a kestev suhe ja ka lõpus abielu, nad lahutasid hiljuti ja naine on jälle tagasi seal onlainis. Ilmselgelt hakkavad nad üsna pea suhtlema ja ma kustutasin selle mehe oma listist, sest ma ei hakka armuma kellessegi sellisesse.
Minul ei teki probleeme, sest ma ennetan neid probleeme. Võibolla peaksid ise sama tegema. Leia, mis on sinu hirm ja siis tegele sellega. Minu hirm on saada petetud, võtta teiste endisi/praegusi ära (oli ju enne selle naise mees, kes olen mina) ja siis jälle saada petetud läbi selle, hirm kohustuste ees ka, mis suhtes on. Minu hirm on selge ja see juhib mind terve elu. Ja ma ei lase sel end juhtida, võttes ennatlikke samme.
See, et kellelgi on hinge taga mitu riista, ei tähenda, et keegi on väiksem ekspert. Redditis oli teema, et naine ei oska blowjobi teha. Talle vastati – that’s why it IS called a JOB. Ja siis üks ütles…
Sa oled kohe nii õhinas sellest teemast ja mida veebist lugenud oled! Ja päriselus pole kohe kellegagi oma internetileidudest rääkida?
Foorumis ei pea samas ehk internetti ümber jutustama.
Sa oled kohe nii õhinas sellest teemast ja mida veebist lugenud oled! Ja päriselus pole kohe kellegagi oma internetileidudest rääkida?
Foorumis ei pea samas ehk internetti ümber jutustama.
Ei ole 😀 Muidu ju ei oleks perekoolis.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.11.2023 07:10
Seksi mõttes on maailma meeste hulgas kombeks kiita tiheda vulvaga naisi. Piinlikkust tunneb õrnem pool, kelle kohta käib kõlakas, et “ah ämber”. Selles plaanis on käesolev teema suht kentsakas, et naine, kes nutab keskmisest mehisema riista järele, ta sellega lobiseb välja, et unistajal alt avar on. Peenise suurusest võrratult tähtsam on seismine, aga sellest pole praegu jutt
Peenise suurusest võrratult tähtsam on seismine, aga sellest pole praegu jutt
See on ju elementaarne! Pole veel õnneks kohanud meest, kel ei seisa. Ning suure riista eelistamisel on lisaks mõnule visuaal. Ei soovi ei suuga ega käega pliiatsit puudutada. Ise oled mees ja nii rumal! Mingi avarus pole teema, see on madala enesehinnanguga tillutilliliste kibe jutt.
Peenise suurusest võrratult tähtsam on seismine, aga sellest pole praegu jutt
See on ju elementaarne! Pole veel õnneks kohanud meest, kel ei seisa. Ning suure riista eelistamisel on lisaks mõnule visuaal. Ei soovi ei suuga ega käega pliiatsit puudutada. Ise oled mees ja nii rumal! Mingi avarus pole teema, see on madala enesehinnanguga tillutilliliste kibe jutt.
Mida vanemaks saad, seda enam kohtad.
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.11.2023 15:11
Jõudsime voodisse ja mina astusin 3 minutit peale seksi alustamist minema, oli selline hinnanguliselt 14 cm riist. Tänan, ei. Ma ei tea, mida ta arvas, aga keset seksi ma püsti tõusin ja pesema läksin. Edaspidi ta mulle huvi enam ei pakkunud.
See vähe julm selle mehe suhtes polnud? Üldiselt, mida vanemaks olen saanud, seda kehvemaks mu arvamus naistest on muutunud. Perekoolil ka siin om osa.
Kunagi tutvusin naisega, kellel vaatasin, et kena B või noor C, esimest korda voodis olles katsusin, et üle A siin küll midagi ei ole. Ta läks korraks vannituppa, näppisin vargsi ta rinnahoidjat: oi kui palju polstrit selles oli. Oleksin pidanud karjuma “pettus!!” või? Tegelikult suht ükskõik, on siis A või C, käisime veel terve aasta, vb oleks paargi meist saanud.
Kunagi tutvusin naisega, kellel vaatasin, et kena B või noor C, esimest korda voodis olles katsusin, et üle A siin küll midagi ei ole. Ta läks korraks vannituppa, näppisin vargsi ta rinnahoidjat: oi kui palju polstrit selles oli. Oleksin pidanud karjuma “pettus!!” või? Tegelikult suht ükskõik, on siis A või C, käisime veel terve aasta, vb oleks paargi meist saanud. mees, 50+
Võrdled naise rindu tilliga? Rindu saab suurendada, väike till jääb väikseks tilliks.