Teema: Suvelugemist – mis raamat teil praegu pooleli on?
Selle suure soojaga on väga mõnus õues/toas lugeda.
Näppaksin siit ideid, mida kallid perekoolikad hetkel loevad ja kuidas rahul on 🙂
Kommentaarist on juba teavitatud
Mulle meeldivad krimkad. Parim on Jo Nesbo. Aga et need raamatud kõik loetud, siis hetkel käsil Ann Cleevesi Shetlandi seeria. On täitsa hea.
Mul on vist need “Üksinda kodus nr….” Marv’i (Daniel Stern) magnetiga näpud, et isegi toidupoes kleepuvad raamatud külge. Läksin mina eile Rimist kefiiri ostma ja kassas tasusin ka selle eest.
Tänaseks on see 270 lehekülge läbi ja minu jaoks oli väga huvitav raamat.
Nüüd mõtlen, et kas mul oleks veel midagi poest vaja… 🤔😁
F. Michaels Süvasadam,
eelmine oli D.Owens Kus laulavad langustid
Mulle meeldivad krimkad. Parim on Jo Nesbo. Aga et need raamatud kõik loetud, siis hetkel käsil Ann Cleevesi Shetlandi seeria. On täitsa hea.
Õnneks on mul Nesbolt kaks raamatut veel lugemata. Just alustasin Kuningriigiga ja Macbeth ootab järge.
“Tinderikooma”, meganaljakas ja hea rannas lugeda või aias ajaviiteks. Ma tavaliselt ei naera lugedes kõva häälega, aga jah, tundub, et vahel siiski 😀
Meelike Saarna “Terapeudi surm”.
Suvelugemiseks ma seda pigem ei liigitaks, ei ole helge, kerge ja õnnetunnet tekitav. Läks hinge ja taskurätik peab lähedal olema.
Suzanne Redfearn- Silmapilk.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 09.07 14:26; 09.07 19:04;
K. Anderson, “Nine Man-Eaters and One Rogue”
Räägib tõestisündinud lugusid, kuidas Anderson Indias inimesesööjaid tiigreid ja leoparde jahtis.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 09.07 14:57; 09.07 22:29; 10.07 08:46;
Õnneks on mul Nesbolt kaks raamatut veel lugemata. Just alustasin Kuningriigiga ja Macbeth ootab järge.
Mul ka “Kuningriik” poole peal. Nii hea!
Katrin Johansoni, Eva Koffi ja Piret Raua raamatud on kavas ette võtta.
Jordan Peterson “Beyond order. 12 more rules for life”. Seda veel eestikeelsena ei ole.
Mul ka Jo Nesbo “Kuningriik” saab kohe loetud. Soovitan küll.
Varjusõber. Ülakorruse naabrid. Ka krimi.
Suht ok raamatud
Räägib tõestisündinud lugusid, kuidas Anderson Indias inimesesööjaid tiigreid ja leoparde jahtis.
äkki sulle meeldib ka Jim Corbetti Inimesesööjad, see ilmus veel nõuka-ajal Maaim ja Mõnda sarjast.
Ise loen Lee Childi asju (Jack Reacheri sari). Shetlandi ja Agatha Raisini ja Hamish Mcbethi sarjad on ka loetud.
“Minu puhkamise ja lõõgastumise aasta”, olin arvustust lugenud, aga siis ei viitsinud hakata inglise keeles seda otsima, nüüd just ilmus ka eesti keeles, nii et võtsin ette. Mulle meeldib selle kerge iroonilisus, samas ei muutu see väsitavaks, pigem tekib ootus, et kuhu see välja viib.
https://www.apollo.ee/minu-puhkamise-ja-loogastumise-aasta.html
Emily Henry Rannaraamat on hea suveraamat, praegu pooleli
aga muidu soovitaks Ruth Ware või
Yrsa Sigurðardóttiri krimkasid
“Kus laulavad langustid” Delia Owens on täitsa hea raamat. Ma hakkasin täna tööl lugema, nüüd kodus jätkan.
“Kus laulavad langustid” Delia Owens on täitsa hea raamat. Ma hakkasin täna tööl lugema, nüüd kodus jätkan.
Sa tööl olles tööd ei pea tegema?😀
Raamat on hea küll, jah, nõustun.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 09.07 14:26; 09.07 19:04;
Sa tööl olles tööd ei pea tegema?😀
Äkki ta on kirjanduskriitik või -õpetaja! 🙂
Mina olen uute põnevike lainel. Just lõpetasin B.A Paris “Terapeut”, hetkel loen S.K Tremayne “Assistent”, juba raamatukogust koju toodud ja ootel on Clare Mackintosh “Pantvang”.
Simon Montefiore Romanovid
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 09.07 20:52; 09.07 21:58;
Ammu kapil seisnud “Olemise talumatu kergus”, Kundera.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 09.07 20:59; 09.07 20:59;
Kas see on hea? Mulle kingiti, on lugemata.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 09.07 20:59; 09.07 20:59;
Ole sa tänatud! Siiani kuidagi kahe silma vahele jäänud, katsun järgmiseks selle hankida.
Montefiorelt olen mingit Stalini raamatut lugenud – meeldis!
Kas see on hea? Mulle kingiti, on lugemata.
Mulle väga meeldib. Vist juba kolmandat korda loen. Nikolai II elu on neist kõige rohkem äranämmutatud igatpidi, aga teiste kohta sain palju uut infot
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 09.07 20:52; 09.07 21:58;
P. D James “Tuletorn”. Krimka.
äkki sulle meeldib ka Jim Corbetti Inimesesööjad, see ilmus veel nõuka-ajal Maaim ja Mõnda sarjast.
Jaa, Corbetti raamatud on mul läbi loetud, sh see, mis minu teada eesti keeles pole ilmunud, aga sisaldab ka väga põnevaid lugusid, sh üht parimat Corbetti lugu üldse – Thaki inimesesööjast tiigrist, mis on lausa selline õuduslugu, et tee või film (tegelikult on tehtud ka).
Corbetti raamatute ammendumise järel võtsin ette Andersoni omad 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 09.07 14:57; 09.07 22:29; 10.07 08:46;
Mul ka Jo Nesbo “Kuningriik” saab kohe loetud. Soovitan küll.
kas see on parem kui “Prussakad”?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.