Ohh, asi siis minu \”mehes\” ja kindlasti ka minus. Mees käib välismaal tööl, samal ajal olen mina meie lapsega kodus. Kui mees tööl, siis räägime et mõlemad tahame nii väga et tema kodus oleks…ja kui tuleb see päev millal ta koju tuleb. Arvake ära kas ta on see 5 päeva kodus, perega kvaliteetaega veetmas!? Ooo, ei. Vahest on isegi sama õhtu läinud sõpradega välja. Kuigi on 3 nädalat ära olnud ja jõutakse 3 öösel. Nii, okei. See selleks, saan ju aru et tahab ka sõpradega suhelda ja jooki panna…aga kui ma tahaks koos välja minna siis ta pigem jätab minemata. ahh, ma ei oska kuidagi kirja panna seda. Kirjutan lihtsalt mis mees valesti teeb ja siis mis mina valesti teen:
Mees.
Ei veeda aega kodus, koos lapsega ja minuga, Sõbrad on esmatähtsad.
Lapsega veedetakse minimaalselt aega, hea kui kokku mingi 30 min päeva jooksul.
Kui läheb välja ja lubab mingi kell kodus olla, siis selleks kellaajaks lülitatakse telefon välja ja öeldakse et \”aku sai ju tühjaks, mis ma tegema oleks pidanud?\”
Klubis flirditakse \”enda ego tõstmiseks ja tõestamaks et olen mees\”
Numbreid jagatakse igasse ilmakaarde. Naistele siis just.
Mina ei tohi absoluutselt suhelda meesterahvastega, olgu endine tuttav või mitte. Muidu ma kohe petan teda.
Armukadedus on kohutav. Mina, kes olen lapsega 24/7/365 kodus, petan teda. :S
Päevajooksul öeldakse mulle paar halvemat sõna.
Õhtul tullakse voodisse ja tahetakse seksi saada.
Mina:
Ma helistasin (!) talle tõesti palju, kui väljas käis ja kui koju tulemis ajast oli möödas juba pea 1,5-2 tundi.
Ma pole nõus proovima sekselus selliseid asju mis tema tahab. (minu arvates arusaadav, sest need kommentaarid mis minu kohta päeva jooksul üle huulte tulevad on minu enesehinnangu alla igasugust arvestust viinud)
Mis arvan, et teen okeilt:
Kodu on ideaalselt puhas ja korras.
Laps on korralikult kasvatatud ja korralikult riides.
Söök on laual iga päev kui kodus ollakse.
Ma lasen tal olla omaette.
Ma pole teda mitte ühtegi korda petnud, ja koos oleme 5 aastat.
Ma pole ausaltöeldes isegi mõelnud kellegi teise peale kui tema.
Ma olen oma vead parandanud. Halvad kombed:D
Ahh, ma ei tea. Sain asjad kirja panna ja palun mitte miinustamist. Saan aru et olen loll ja mida iganes, aga ma armastan seda \”töllakat\” . Tal on ka paremad päevad kus ollakse ideaalne! Ma lihtsalt ei tea kaua mina suudan seda armastust hoida nii….