Kust Tallinna poest võin saada sellise vanaaegse mehhaanilise üles keeratava äratuskella?
Midagi selle laadset https://www.koduekstra.ee/et/a/aratuskell-mehaaniline-4098
Kust Tallinna poest võin saada sellise vanaaegse mehhaanilise üles keeratava äratuskella?
Midagi selle laadset https://www.koduekstra.ee/et/a/aratuskell-mehaaniline-4098
Pole küll päris Tallinnas, aga Ikeas on selline:
https://www.ikea.ee/et/rooms/magamistuba/sisustus/kellad/dekad-aratuskell-valge-art-70540482
Kaubamajas on ka päris palju:
https://www.kaubamaja.ee/kodu/sisustuskaubad/aratuskellad
Need ilma numbriteta Karlssonid on küll nunnud, kuid äratuskellana ikka päris veider disainivalik. Või noh, äkki ongi hea, et täpset aega ärkamiseks kunagi seada ei saagi. Mõjub psühholoogiliselt ehk paremini või nii.
Mul oli kord selline korralik retrovälimusega metallist äratuskell, umbes nagu sellel IKEA lingil. See oli kõige jubedama plekise plärinaga äratuskell, mis mul kunagi on olnud. Väga kiiresti tekkis kehal see refleks, et minutipealt enne kella helisemist sai juba iseseisvalt üles ärgatud.
Aitäh lingi eest, tellisin endale praegu igavest ägeda kella 😀
Aitäh lingi eest, tellisin endale praegu igavest ägeda kella
Milline sulle meeldis?
Minu jaoks on see nunnu:
https://www.kaubamaja.ee/karlsson-aratuskell-stark-iron-matt-honey-yellow-h0521233
Need linkidel ei ole ju mehaanilised, üleskeeratavad kellad. Patareidega käivad ju.
Ma ka otsin endale äratuskella. Tahan sellist mis ei tiksu ega tee mingit tiksumisele sarnast krabinat. Oleks hämaras nähtavate selgete seieritega. Oleks numbritega. Seisaks hästi püsti laual. Alustaks helisemist vaikselt.
Ma ka otsin endale äratuskella. Tahan sellist mis ei tiksu ega tee mingit tiksumisele sarnast krabinat. Oleks hämaras nähtavate selgete seieritega. Oleks numbritega. Seisaks hästi püsti laual. Alustaks helisemist vaikselt.
Vaikselt see ei alusta, aga enamasti saab seda helinat reguleerida.
Aitäh lingi eest, tellisin endale praegu igavest ägeda kella
Milline sulle meeldis?
Minu jaoks on see nunnu:
https://www.kaubamaja.ee/karlsson-aratuskell-stark-iron-matt-honey-yellow-h0521233
Sellise ostsin, sobib meie sisustusega hästi kokku 🙂
unistan ka sellisest. Oli kunagi, mingi firma promo, aga läks katki ja asemele pole midagi leidnud.
Olen TA ja ostsin selle firma sellise välimusega kella. Valguse jaoks peab talle “pea peale” vajutama. On patareiga, ei tiksu. Alustab helisemist vaikselt, aga vaigistamiseks on taga väike nublakas (unise peaga keeruline kinni panna)
Kas keegi kasutab äratuslampi?
Olen TA ja ostsin selle firma sellise välimusega kella. Valguse jaoks peab talle “pea peale” vajutama. On patareiga, ei tiksu. Alustab helisemist vaikselt, aga vaigistamiseks on taga väike nublakas (unise peaga keeruline kinni panna)
Kas sellel osutid helendavad?
Kas keegi kasutab äratuslampi?
kasutan ja olen väga rahul! Lamp iseenesest on oma 20 aastat vana Philips, töötab nii, et paned kellaaja paika, ja siis 30 minutit enne hakkab lamp aeglaselt päevavalgeks minema. Määratud kellaajal on tuba nagu täis-päevavalguses. Max valgust saab reguleerida, ja heli ka (või üldse maha võtta). Väga normaalne selliselt loomulikult ärgata.
Samas ega suvel temast eriti kasu pole – kui aken lahti, siis päike teeb toa niikuinii valgeks ja lampi ei pane tähelegi.
Vabandust, vale link sai kaasa. Analoogne, aga mitte päris sama. Täpselt sama on ka Amazonis müügil, 54eurot, pane Amazoni otsingusse Eiicmüller clock ja näed. Kuna ma ei oska lingitada, siis rohkem linkidega ei risusta.
Radio controlled tähendab, et sa pead meie ajavööndi aja ise õigeks panema ja kinnitama. Kõikidel seda kinnitust teha ei saa. Mul oli radio controlled citizen ja sellega oli ilge jama, kuna näitas algselt saksa laiuskaardi aega ja lülitas ennast ise sellele suvalisel hetkel tagasi – kuigi panin ta meie ajavööndi järgi paika ja kinnitasin valiku. Sest see “radio mis controllib” asub kahjuks saksamaal :D. Ei osanud ka kaubamaja kellassepp midagi tarka ette võtta temaga ja nii ta prügisse läkski.
kuna näitas algselt saksa laiuskaardi aega
Oih, kui piinlik…Mida sa geograafiatundide ajal tegid?
Radio controlled tähendab, et sa pead meie ajavööndi aja ise õigeks panema ja kinnitama. Kõikidel seda kinnitust teha ei saa. Mul oli radio controlled citizen ja sellega oli ilge jama, kuna näitas algselt saksa laiuskaardi aega ja lülitas ennast ise sellele suvalisel hetkel tagasi – kuigi panin ta meie ajavööndi järgi paika ja kinnitasin valiku. Sest see “radio mis controllib” asub kahjuks saksamaal :D. Ei osanud ka kaubamaja kellassepp midagi tarka ette võtta temaga ja nii ta prügisse läkski.
Ei mul raadioga juhitav ei ole. Firma on sama ja välimus ka umbes (ei leidnud täpsemat pilti), neid nuppe ka paremal ei ole.
kuna näitas algselt saksa laiuskaardi aega
Oih, kui piinlik…Mida sa geograafiatundide ajal tegid?
Mina arvan, et tagi tegeles geograafiatunni ajal foorumisse miinuste panemise õppimisega, igatahes vööndid läksid tal kül kaugelt ja kõrgelt üle pea. See inimene ei ole ilmselt ka kunagi reisinud ei siia- ega sinnapoole, ka selliseid on. Mittereisinud inimesed muidugi ei tee pikkus- ja laiuskraadidel mingit vahet, ühed kraadid kõik.
Saite oma haiglase mõnitamisvajaduse täidetud?