Nõustun eelneva käoga, ilmselt paned korraga palju. Mul on teistsugune ja odavam toode, aga frititud asjad on head. Friikaid tuleb teha max kuumusel ja pisikeste kogustena. Kui õli vahepeal jahtub tuleb uuesti kuumaks ajada. Ise teen ka küüslauguleiba, maksimum 15-30 sek. siis kaussi ja küüslaugupulber või sool. Teen ka pelmeene ja kartulikotlette selles. Pelmeenid külmunult ja kuni 2 min mitte rohkem, kartulikotletid kahekaupa ja silma järgi küpsetusaeg. Pelmeene selles tehes on sisu mahlane ja väga maitsev, pelmeenid jäävad oma vormi mitte ei lähe lötsi. Ülepingutades läheb nende taignaümbris kõvaks. Saia frittides saab jube maitsva aga need imevad sekunditega ennast õli täis. Ise õppisin ka kogemusega, algul läksid samuti asjad jube rasvaseks, pidevalt pead juures passima, et liiga ei saa. Õli tuleb tihti vahetada, õlikulu on päris suur.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 11.10 11:16; 13.10 10:18;