Esileht Tasuta teated TÄIDA ANKEET JA VÕIDA 30 EUR KINKEKAART

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: TÄIDA ANKEET JA VÕIDA 30 EUR KINKEKAART

Postitas:
Kägu

Tere!

Viin oma lõputöö raames läbi uuringut tootepakendite kohta. Vastanute vahel loosin välja 30 EUR Partner kinkekaardi. Vastanuid on praegu vähe, seega tõenäosus võita on suur 🙂

Link küsimustikule: https://forms.gle/JGTrdMyfKB3bgd5f8

Küsimustikku saab täita kuni 5. aprillini. Aega võtab kuskil 15-20 min.

Suur tänu aja ja abi eest juba ette!

0
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei saanud esimesest küsimusest ega pildist kaugemale, sest ma ei ostaks toda pildil olevat pesupulbrit mitte seepärast, et mulle pakend ei meeldi, vaid kuna ma ei kasutagi üldse pesupulbrit.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viin oma lõputöö raames läbi uuringut tootepakendite kohta. Vastanute vahel loosin välja 30 EUR Partner kinkekaardi.

Kui sa oma nime ka kuhugi kirja oleks julgenud panna, siis vast isegi mõni ehk vastaks.
Kuna ei julge, siis on petiseks osutumine juba su “äriplaani” sisse kirjutatud.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks oli ka keeruline see, et tegemist oli pulbriga, kuna pulbrit ei kasuta juba aastaid. Aga vaatasingi pakendit ja mõtlesin, et kui tegemist oleks geeliga, siis kas ma kasutaks seda või mitte.
Huvitav küsitlus.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas su juhendaja tõesti ei juhtinud tähelepanu veale, et tutvustuses pole su nimegi kirjas?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen üks vastajatest. Kuigi mulle üldiselt meeldib sellistele küsitlustele vastata, siis ausalt, see oli ikka piinarikas. Ülisarnased pakendid, kogu aeg põhimõtteliselt korda sama juttu 18 leheküljel.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen üks vastajatest. Kuigi mulle üldiselt meeldib sellistele küsitlustele vastata, siis ausalt, see oli ikka piinarikas. Ülisarnased pakendid, kogu aeg põhimõtteliselt korda sama juttu 18 leheküljel.

ja just selsamal põhjusel jätsin mina vastamise pärast viiendat pakki pooleli.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga odav vs väga kallis võib igale vastajale tähendada väga erinevat asja. Sellise küsimuse puhul oleks kindlasti võinud panna konkreetselt hinnaskaala, nt kas see on vastaja arvates lähemale 1 eurole või 10 eurole või jääb nt kuskile 5 euro kanti. Numbrid tähendavad igal pool kõigile sama asja ja ei ole subjektiivsed hinnangud nagu sinu pakutud vastusevariandid. Ja vabandust, aga äkki ma ei kasuta pesupulbrit. Sa oleks võinud oma küsitluse paremini läbi mõelda ja näiteks oleksid võinud lisaks pesupulbripakile panna ka sarnase kujundusega pesugeeli pildi vms.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ja just selsamal põhjusel jätsin mina vastamise pärast viiendat pakki pooleli.

sama siin, tüdinesin peale neljandat pakki. Olen muidu ka leplik vastaja, aga see oli läbimõtlemata ja kohutavalt tüütu.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pealegi, keda huvitab mingi pesupulber koledas pakendis. Ma tõesti ei usu, et on vahet, kas pakend on hall, lilla või roosa, ma ei kujuta ette, mis lõhnaga pulber on, ma loen pakilt või nuusutan seda. Kuigi Arieli pakil ei ole kirjas, et see on veidra intensiivse keemialõhnaga, mis suures kontsentratsioonis tekitab okserefleksi, aga mul on nina peas, pakendi vaatamisest seda infot ei saa. Ja siis see viimane küsimus mingi lisaomaduse kohta, mida ma pean ka pakendi põhjal pesupulbrile kujutlema- mul pole kombeks fantaseerida, loen pakendilt infot ja/või õpin kogemusest. Üldiselt ma võin öelda, et ma ostaks kõik need pulbrid võrdse tõenäosusega, usun, et neid on võrdselt mugav kasutada (v.a kilepakend, mis on ses mõttes mugavam, et see ei karda niiskust, vähemalt mulle tundus, et üks oli kilepakend). Ma arvan, et kõik need pulbrid on keskmise hinnaga ja keskmise pesupulbri lõhnaga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pealegi, keda huvitab mingi pesupulber koledas pakendis. Ma tõesti ei usu, et on vahet, kas pakend on hall, lilla või roosa, ma ei kujuta ette, mis lõhnaga pulber on, ma loen pakilt või nuusutan seda. Kuigi Arieli pakil ei ole kirjas, et see on veidra intensiivse keemialõhnaga, mis suures kontsentratsioonis tekitab okserefleksi, aga mul on nina peas, pakendi vaatamisest seda infot ei saa. Ja siis see viimane küsimus mingi lisaomaduse kohta, mida ma pean ka pakendi põhjal pesupulbrile kujutlema- mul pole kombeks fantaseerida, loen pakendilt infot ja/või õpin kogemusest. Üldiselt ma võin öelda, et ma ostaks kõik need pulbrid võrdse tõenäosusega, usun, et neid on võrdselt mugav kasutada (v.a kilepakend, mis on ses mõttes mugavam, et see ei karda niiskust, vähemalt mulle tundus, et üks oli kilepakend). Ma arvan, et kõik need pulbrid on keskmise hinnaga ja keskmise pesupulbri lõhnaga.

Sama siin.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Tasuta teated TÄIDA ANKEET JA VÕIDA 30 EUR KINKEKAART

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.