Esileht Ilu Täidlased naised Tartus kus ostate moodsaid riideid

Näitan 21 postitust - vahemik 31 kuni 51 (kokku 51 )

Teema: Täidlased naised Tartus kus ostate moodsaid riideid

Postitas:
Kägu

Sinu teemaväline plärin ei sobi, ei puutu asjasse üldse.

Kuidas ta siis ei puutu? Kui inimesed ennast ebanormaalselt jämedaks ei õgiks, siis ei oleks ka muret, kust inimeste riideid leida. Kui ikka poest enam midagi ei leia, siis võiks mingi kellulke tilisema hakata.

Kui sina jäme pole, siis sind see teema ei puuduta. Mitmes teemas võtad paksude ja rasvunute kallal sõna. Sa oled järelikult endine ülekaaluline/rasvunu, kes võttis alla ja see on su elu suurim saavutus. Enamasti endised paksud muutuvad kurjaks kaalu teemal. Või oled sale, kes peab igapäevaselt toiduga võitlust. Või on sul peres pakse, kes sind ei kuula ja mugivad.

On sõnad rasvunud ja ülekaaluline. Jäme ei tähenda rasvunut, mida TA ilmselt on selle numbri juures. Ja ega ta siis alla ei võta nüüd.

Mitmes teemas võtan sõna? Jälle see põhiharidusega rasvunud perekooli mode, kes ei saa aru, mis tema tööülesanded on ja loeb erutunult paksuteemades postitusi kokku? Mis see muidu sinu asi on, mitmes teemas keegi sõna võtab?
Jäme ei tähenda rasvunut? 😀 Millest inimene siis jämedaks läheb? Kont läheb laiaks või?
Ning ei, ma ei ole ei endine ega tulevane rasvunu ja mingit võitlust ma ka ei pea. Mul on lihtsalt mõistus peas, et aru saada, mida süüa.
Mis saavutustesse puutub, siis näib, et normaalkaal on hoopis su enda jaoks mingi kättesaamatu saavutus. Juba mitmes teemas korrutad seda 😀

+2
-12
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Avasin selle teema, et lugeda kuidas perekoolide saledad sellest pealkirjast hüsteeriasse lähevad.

Aga hüsteeriasse läksid hoopis paksud 😀

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmes teemas võtan sõna? Jälle see põhiharidusega rasvunud perekooli mode, kes ei saa aru, mis tema tööülesanded on ja loeb erutunult paksuteemades postitusi kokku? Mis see muidu sinu asi on, mitmes teemas keegi sõna võtab?
Jäme ei tähenda rasvunut? 😀 Millest inimene siis jämedaks läheb? Kont läheb laiaks või?
Ning ei, ma ei ole ei endine ega tulevane rasvunu ja mingit võitlust ma ka ei pea. Mul on lihtsalt mõistus peas, et aru saada, mida süüa.
Mis saavutustesse puutub, siis näib, et normaalkaal on hoopis su enda jaoks mingi kättesaamatu saavutus. Juba mitmes teemas korrutad seda 😀

Jäme on sama, mis täidlane. Pluss noored seda sõna ei kasuta, seega sa ise annad end välja
Sa lihtsalt ütlesid TAle sama, mida tema kirjutas. Sa ei tea, et jäme = täidlane. Jäme=peenikese vastand.
See on sinu keha, aga mingil põhjusel on sul probleeme vihaga? Miks? Kuidas saab olla tervislikul inimesel vaja viharavi?

Ja ei, ma pole ühtegi teemat teinud ja ükski kaaluteema ei moti alla võtma.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Avasin selle teema, et lugeda kuidas perekoolide saledad sellest pealkirjast hüsteeriasse lähevad.

Kas nälg on silmanägemise ära võtnud?

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täidlane tähendab valdavalt ikka tüsedapoolset, vormikat. Aga mitte päris suurt, rasvunud inimest, see juba ületab täidlase mõistet mu meelest. Crissy Metz näiteks on ikka enam kui täidlane või te ei nõustu?
Ise olen täidlane (suurus 42-44), võibolla seepärast tundus kummaline kogu see suurusskaala selle nimetuse alla paigutada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või on sul silmad rasva sisse ära uppunud, et ei näe, kellelt siin esimene ärritunud postitus tuli?

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täidlane tähendab valdavalt ikka tüsedapoolset, vormikat. Aga mitte päris suurt, rasvunud inimest, see juba ületab täidlase mõistet mu meelest. Crissy Metz näiteks on ikka enam kui täidlane või te ei nõustu?

Ise olen täidlane (suurus 42-44), võibolla seepärast tundus kummaline kogu see suurusskaala selle nimetuse alla paigutada.

Täpselt! Aga no mine tee neile kehapositivistidele selgeks, et morbiidne rasvumine ei ole kurvikus.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Täidlane” suururs 52? 😀

Mis siin naljakat on?

See ei ole täidlane, see on jäme. Täidlane on ehk keskmise pikkuse juures naine, kes 42 suurust kannab, mitte 52.

Ahsoo, ma ütleks, et täidlane ja jäme tähendavad sama asja. Minu jaoks siis 42+.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi teavad. Ja noored hiiglased teavad ka, kust enda võbisevate pekkide ümber paljastavaid nabatoppe ja läbipaistvaid retuuse osta. Kohutav on vaadata selliseid, nagu mingi freak-show. Igasugune arusaamine puudub, mis on sobiv ja mis mitte.

Sul ka puudub igasugune arusaam, mis sobib ja mis mitte. Sinu teemaväline plärin ei sobi, ei puutu asjasse üldse. Mine ohi omaette, kui hirmsaid inimesi ikka ringi liigub. Ma arvan, et leiad veel hullemaidki. Paksud, invaliidid, vanad, mine lase maha kõik püssiga, äkki jääd siis rahulikuks.

Tundsid ennast puudutatuna või? Mine võta alla, hakkab kergem igas mõttes.

Tema võib ju alla võtta, aga sinu s-tähega kehva iseloomu ei paranda miski.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpselt! Aga no mine tee neile kehapositivistidele selgeks, et morbiidne rasvumine ei ole kurvikus.

Selgeks on vaja teha, et kui kedagi parandada, siis õigesti. Täidlase asendamine jämedaga teeb sama välja, aga sõimu kui palju.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Täidlane” suururs 52? 😀

Mis siin naljakat on?

See ei ole täidlane, see on jäme. Täidlane on ehk keskmise pikkuse juures naine, kes 42 suurust kannab, mitte 52.

Ahsoo, ma ütleks, et täidlane ja jäme tähendavad sama asja. Minu jaoks siis 42+.

Soovitan sul mõne rõivabrändi suuruste tabeli ette võtta ja seal inimese mõõte vaadata. Kõik 42+ ei ole päris üks ja seesama (ehkki mingitele 52 kandjatele meeldib ennast sellega petta).

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi teavad. Ja noored hiiglased teavad ka, kust enda võbisevate pekkide ümber paljastavaid nabatoppe ja läbipaistvaid retuuse osta. Kohutav on vaadata selliseid, nagu mingi freak-show. Igasugune arusaamine puudub, mis on sobiv ja mis mitte.

Sul ka puudub igasugune arusaam, mis sobib ja mis mitte. Sinu teemaväline plärin ei sobi, ei puutu asjasse üldse. Mine ohi omaette, kui hirmsaid inimesi ikka ringi liigub. Ma arvan, et leiad veel hullemaidki. Paksud, invaliidid, vanad, mine lase maha kõik püssiga, äkki jääd siis rahulikuks.

Mind nii tohutult huvitab, mida mingi paks perekoolikas mu iseloomust ühe teema põhjal arvab 😀 Räägi veel.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmes teemas võtad paksude ja rasvunute kallal sõna. Sa oled järelikult endine ülekaaluline/rasvunu, kes võttis alla ja see on su elu suurim saavutus. Enamasti endised paksud muutuvad kurjaks kaalu teemal. Või oled sale, kes peab igapäevaselt toiduga võitlust. Või on sul peres pakse, kes sind ei kuula ja mugivad.

Jälle üks kägu, kes teise käo postituste ajalooga 100% kursis on. Kas keegi oskab mulle seda fenomeni seletada?

Muidu kui ta on seesama, kes kirjutab siin võbisevatest pekkidest, mida tal on vastik vaadata, siis ma ühinen miinustajate ja plussitajate enamusega, et see on lihtsalt ebaviisakas ja siinkohal ebaoluline – niisiis mõttetu mõnitamine. Pealegi teemaalgataja pikkust me tema suurusnumbri juures ju ei tea, rääkimata muudest näitajatest, mida ülekaalu/rasvumise määramisel arvestatakse – puhtalt pikkuse ja kaalu suhtarv on liiga lihtsustatud valem, meditsiinis kasutatakse täpsemaid. Ja kui tahad maailma parandada rahvastiku tervise edendamise kaudu, siis on mõttekam kaalualandamist vajavaid inimesi julgustada, mitte neid mõnitada.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind nii tohutult huvitab, mida mingi paks perekoolikas mu iseloomust ühe teema põhjal arvab 😀 Räägi veel.

Et kõik, kes ülekaalulisi ei sõima, on paksud? Huvitav loogika.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui inimesed ennast ebanormaalselt jämedaks ei õgiks, siis ei oleks ka muret, kust inimeste riideid leida. Kui ikka poest enam midagi ei leia, siis võiks mingi kellulke tilisema hakata.

Minul see kelluke tiliseb juba hilisest teismeeast saati, kui oma pikkuse (180) ja jalanumbri (42) täis kasvasin. Oleks pidanud kohe nööri kaela panema (need mõtted polnud mulle võõrad) või võin veel elada, ehkki õiges suuruses riided on varrukatest ja säärtest lootusetult lühikesed ja jalanõusid kannan neid, mida poes on, mitte neid, mis meeldiksid?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Crissy Metz näiteks on ikka enam kui täidlane või te ei nõustu?

Kas sulle tundub, et Crissy kannab suurust 48?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uudis sulle. Peenike perekoolikas on täpselt sama hea või halb kui paks perekoolikas.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

#3984201:
Crissy Metz näiteks on ikka enam kui täidlane või te ei nõustu?
Kas sulle tundub, et Crissy kannab suurust 48?

See küsimus illustreerib ju ekstra argumenti, et 48-52 on juba täidlasest väljas 🙂
Vastuseks – ei tea. Kas ta võib kanda 52?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või on sul silmad rasva sisse ära uppunud, et ei näe, kellelt siin esimene ärritunud postitus tuli?

Miks sa arvad, et ma  ülekaaluline olen? Ma olen norm kaalus, aga nalja teeb see hüsteeria, kui keegi sellise teema teeb.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui inimesed ennast ebanormaalselt jämedaks ei õgiks, siis ei oleks ka muret, kust inimeste riideid leida. Kui ikka poest enam midagi ei leia, siis võiks mingi kellulke tilisema hakata.

Minul see kelluke tiliseb juba hilisest teismeeast saati, kui oma pikkuse (180) ja jalanumbri (42) täis kasvasin. Oleks pidanud kohe nööri kaela panema (need mõtted polnud mulle võõrad) või võin veel elada, ehkki õiges suuruses riided on varrukatest ja säärtest lootusetult lühikesed ja jalanõusid kannan neid, mida poes on, mitte neid, mis meeldiksid?

180 pikk naine ei pea oma pikkuse tõttu kindlasti 52 suurust kandma. Mis su jutu point on?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa arvad, et ma ülekaaluline olen? Ma olen norm kaalus, aga nalja teeb see hüsteeria, kui keegi sellise teema teeb.

Vastasin lihtsalt samal tasemel sinu oletusega, et ma näljas olen. Tüüpiline paksu perekoolika kommentaar ju. Lisa veel, et ilmselt on mu nälgimisega saavutatud sale figuur mu elu ainus saavutus (samal ajal kui paksud saavutavad igasugu lahedaid asju ja on lisaks veel nii imelise iseloomuga) 😀

+1
0
Please wait...

Näitan 21 postitust - vahemik 31 kuni 51 (kokku 51 )

Esileht Ilu Täidlased naised Tartus kus ostate moodsaid riideid