Eelmisest sarnasest teemast ajendatuna tekkis mul küsimus lapsevanematele kes reisivad puhkusereisidel koos täiskasvanud lastega. tegin uue teema kuna eelmises teemas keskenduti sellele kes peaks maksma, aga mind huvitab hoopis kuidas on nende reiside dünaamika.
olgu öeldud, et mul on omal 3 noort täiskasvanud last. me ei ole mitte kunagi käinud puhkusereisil juba u gümnaasiumiealise lapsega. isegi kui mina võtaks nad kaasa, siis neil polegi selleks aega. neil on omad tegemised ja reisimised koos oma sõpradega. me võiks ühele reisile sobida ehk alles siis kui neil on omal lapsed.
kuidas te nendel reisidel sobitate oma päevakava. noored teatavasti tahavad hommikul kauem magada ja õhtul kui meie juba haigutame, teeksid nemad ööklubi plaane. me elaks ehk ühes hotellis, aga liiguksime täiesti erinevatel trajektooridel.
nagu seal eelmises teemas oli ka välja toodud, siis meie (vanemad) saame ja tahame omale lubada kallimaid hotelle, sest me veedame seal ka rohkem aega. noored ei kulutaks ise iialgi hotellile sellist summat. selle raha eest saaksid nad lubada ekstreemsemaid seiklusi ja ma isegi ei taha teada nende detaile. ma ei taha puhkusel olles muretseda, et kas nad on juba turvaliselt hotelli jõudnud jne.
või nad siis tõesti 22-aastasena jõlguvad papa-mamma sabas lihtsalt selleks, et saaks nende raha eest kaugele maale lennata? Lisaks reisime me tavaliselt koos oma sõpradega. jällegi, kui ühel paaril on lapsed kaasas, siis ei ole ju sõpradega reisil erilist mõtet.
siinkohal ma ei pea silmas matkareise nö džunglis.