Aga kas siis ka oleks ok, kui sina oleks juhtumisi selliste vanemate laps, kellel pole mingit huvi mööda koole ja katseid käia, vaid ongi sellised hingelt hipid või siis on üksikvanem, kellel on parasjagu 2 ja pool töökohta ja aega napib, et koolikatseteks ette valmistuda? Kas nende vanemate lapsed ei peakski äkki saama võimalust heas koolis käimiseks? Kas väikeste laste koolikatsed on piisavad, et näidata, kus tuleks piir tõmmata, et kes lastest on rohkem parima kooli hüppelauda väärt? Eriti kui osasid on usinasti ette valmistatud, et nad ikka kindlasti eakaaslastest ette rebiksid. Kuhu see kõik tulevikus selliselt ülesehitatud ühiskonna viib? Osadele kantakse enam-vähem kõik hõbekandikul ette, teised vaadaku ise, kas upuvad või ujuvad kuidagi kaldale. Ja need, kes on saanud edumaa, leiavad, et neile tuleb edaspidigi eelisõiguseid anda, sest sellega ollakse juba väiksena harjutud. No vaadake meie lugupeetud poliitikuid, ja mis koolidest nad pärit ja ongi vastus käes.
Terve inimkond on erinev ja ebaühtlane ja ühtseks ei saa inimkond mitte kunagi. Koolide määramiseks mingi kindel kord siiski peab olema. Kas oleme nõus, et määrab tädi kusagil kontorilaua taga sirkliga või on katsed. Haridusosakond peabki otsustama, et kumb variant on parem. Kõigile meeldivat lahendust kindlasti ei ole olemas.
Muide katseteks ei pea lapsi drillima, see täiesti müüt.Minu omad käisid ühe kooli katsetel ja seal nad ka õpivad. Hipi vanematest ei tea ma midagi ja kindlasti ei saa lähtuda eranditest, ka nendele lastele leitakse kool. Kindlasti on erand lapsevanemate lastel raskem, võrreldes nende lastega kellel vanemad on lapse kõrval ja tegelevad igapäevaselt nendega.
Mis need poliitikud siia puutuvad, seda ma aru kahjuks ei saa.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 06.04 08:03; 06.04 08:10; 06.04 09:29; 06.04 10:20; 06.04 10:28; 06.04 15:10; 06.04 18:03; 08.04 07:56; 09.04 10:44; 09.04 11:48; 09.04 12:16; 11.04 11:17;