Esileht Ajaviite- ja muud jutud Tallinnas autokooli – millist soovitate

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Teema: Tallinnas autokooli – millist soovitate

Postitas:
Kägu

Oluline on just rahulik ja hea õpetaja, hind ka muidugi võiks normaalne olla. Mille järgi üldse autokooli valida?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oodium pakub soodsat hinda ja on massile orienteeritud autokool. Kesklinna õppeklassi (Estonia pst) õpetav õpetaja oli väga tore ja sõbralik mees. Kuid liiga palju vahutab mitteolulist juttu, joonised tahvlile teeb käsitsi (selge ettekujutus on õppimisel väga oluline), väga vähe kasutas illustreerivat pilt- või graafilist materjali ja teooria õpe pole selles mõttes hea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul seni Atlantaga positiivne kogemus, teoorialoengud olid täitsa ok. Sõitnud olen sealt ainult ühe õpetajaga, nii et teisi oska iseloomustada, aga mulle sattus küll väga rahulik ja asjalik õpetaja. Selle võrra muidugi jama, et tunnid tuleb pikalt ette kirja panna, muidu lihtsalt sõitma ei saa, tal on õpilasi palju (ka teiste autokoolide omi).

Paljud tuttavad on mul teinud autokooli kaudu kohustuslikud sõidtunnid ära ja siis proovinud sõita erinevate õpetajatega. Nii et see võimalus on ju ka alati, kui kui sõiduõpetaja õpetamisstiil ei sobi, siis saab endale ise sobivama otsida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://auto.geenius.ee/uudis/vaata-millised-eesti-koige-halvemad-ja-paremad-autokoolid/ siit leiab statistika põhjal kõige paremaks ja kehvemaks osutunud koolid

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Üksköik millise valid, arvesta, et algne kursuse hind tuleb lõpuks korrutada nagunii 2-ga.
Mul laps sai just autokooli läbi (oma kooli juures), ees ootavad arki eksamid.
esialgsele kursuse hinnale on seni juba juurde tulnud: tervisetöendi tasu, lapsevanematele juhendaja tunnistuste eest riigilõiv ( et saaks vanemaga linnas sõita ja ei peaks kümneid lisatunde võtma), libedaraja sõit, meditsiinikoolitus, meil tuli juurde ka mõned lisatunnid koolis ja eraldi kordussõidueksami tasu. Maanteeametis eksamitele regamiseks tuli veel 86€ riigilöivu maksta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Autokooli puhul on lõplikku hinda alati keeruline prognoosida. Õpilaste puhul pole tegemist puuklotsist toorikuga, millele kindlate peitlilöökide arvuga saab alati anda sama kuju. Võtke 20 inimest, pange nad klaveritundi, keerukaid kondiitritooteid tegema või võõrkeelt omandama. Kas eeldate, et 21 tunni pärast on nad kõik samal tasemel edasijõudnud? Sõiduoskuste omandamine on kinni isiksuseomadustes: koordinatsioon, reaktsioonikiirus, oskus mitut asja korraga teha, analüüsivõime. Samuti ka motivatsioonis õppida ja samas ka reegleid tunnistada ja neile alluda.
Tallinna puhul alusta autokooli valimisel piirkonnast. Pole mõtet käia Lasnamäelt Mustamäele kooli ja vastupidi, aeg on väärtus. Seejärel vaata üle hinnakirjad. Üliodavatesse pakkumistesse suhtu kerge ettevaatusega, enamasti kipuvad seal olema taga varjatud kulud, sest koolituse toimimiseks vajalikud kulutused on autokoolidel sarnased (autod, palgad, kütus, õppeklassi kulud) ja lõppkokkuvõttes maksate need ikka lisatundide, lisaeksamite vms kinni. Kalleim ei pruugi ka alati parim olla. Seega järgmisena uuri tuttavate käest, kas neil on sinu eelistatud kooliga kogemusi, samuti saab mingi pildi Google abiga, erinevates foorumites on koole arvustatud küll ja küll. Maanteeameti kodulehel on saadav statistika, milliste koolide õpilased sooritavad eksamid sagedamini I katsel. Pole ju kasu, kui olematu oskusega õpilasele pannakse 21 tunniga tunnistus pihku ja see siis riiki iga läbi kukutud sõidueksamiga 40 € kaupa toetab. Jõudu valiku tegemisel!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitan oü autosõit. Õppisin e-õppes ja seal kõik nii arusaadavaks tehtud. Sõiduõpetajad toredad ja rahulikud. Mul läks 3,5 kuud kooli algusest lubade saamiseni.

Eelnevalt olen käinud odiumis ja kajss vms, aga seal jätsin pooleli, sest sõiduõpetajad olid kurjad ja teooria kuidagi poolik ja arusaamatu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitan oü autosõit. Õppisin e-õppes ja seal kõik nii arusaadavaks tehtud. Sõiduõpetajad toredad ja rahulikud. Mul läks 3,5 kuud kooli algusest lubade saamiseni.

Eelnevalt olen käinud odiumis ja kajss vms, aga seal jätsin pooleli, sest sõiduõpetajad olid kurjad ja teooria kuidagi poolik ja arusaamatu

Selle pärast sul nii vähe aega läkski, et oled juba eelnevalt sõitnud, mis siis, et pooleli jäi

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mulle käis omal ajal närvidele just see, et sõiduõpetaja oli liiga hea 🙂 ja hoidis kogu aeg oma sidurit all jne – kuidas ma sedasi õppida saan, kui ei lasta mootorit väljagi suretada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi Olevipoja autokoolis on käinud ja millised on kogemused?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Origonis õppisin. Juulis 2017 sain load, kokku algusest läks 9 kuud. Sõitsin ca 100 tundi, seega sinna läks palju raha ja aega. Eksami sooritasin esimesel katsel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Atlantat soovitan, sooritasin esimese katsega 1,5 a. tagasi.

0
0
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Tallinnas autokooli – millist soovitate

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.