Teema: Tallinnas spaa
Milline Tallinnas või selle lähiümbruses olev spaa on teie arust kõige parem?
Kas keegi käinud, kuis oli? https://ringspa.ee/
Kui Viimsi Spa 18+ on parim, siis on selle kandi spaade tase küll väga madal. Viimati käisin seal ja oli ikka väga lahja teenindus, nii inimeste kui kvaliteedi poolest. Isegi vett ei ole võimalik joogiks saada ilma juurde maksmata, rääkimata kohvist või puuviljadest. Olen Toila Wellnesskeskuse Orhidee sage külastaja ja seal on kõik see vabalt saadaval.
Elamus Spa 21+ ja Laulasmaa Spa
Kui Viimsi Spa 18+ on parim, siis on selle kandi spaade tase küll väga madal. Viimati käisin seal ja oli ikka väga lahja teenindus, nii inimeste kui kvaliteedi poolest. Isegi vett ei ole võimalik joogiks saada ilma juurde maksmata, rääkimata kohvist või puuviljadest. Olen Toila Wellnesskeskuse Orhidee sage külastaja ja seal on kõik see vabalt saadaval.
Siiani olnud vesi ja puuviljad tasuta. Kas enam pole?
Mis on lähiümbrus? Eesti nii väike ju.
Siiani olnud vesi ja puuviljad tasuta. Kas enam pole?
Ei olnud küll kuskil näha!
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.