Võitoosis. Täpsemalt enamasti on uue paki puhul osa pakki võitoosis ja suurem osa teise karbiga külmikus. Välja lauale tervet pakki meil tõsta korraga vaja pole, aga kui lapsi oli rohkem, siis oli (peaaegu) terve pakk võitoosis. L-P söödi see juba ammu enne õhtusööki ära. Muudel päevadel rändas teinekord ikka tagasi külmikusse, paraku.
Muide, see pidev laualt külmikusse tahkuma ja tagasi lauale pehmenema tõstmine rikub või maitset oluliselt enam, kui see, kui ta 5-8 tundi köögis laual seisab. Seepärast võikski võitoosi panna vaid ühe päeva võikoguse. Üldse kõiki piimatooteid on tergem minimaalne arv kordi soojendada-jahutada-soojendada-jahutada-soojendada-jahutada. Seeõttu on ka kohvikoore-peredel kaval koorepakki mitte lauale tõsta, kasutada kaunist koorekannu. Ega need serviisinõud omal ajal mitte asjata pole välja mõeldud ????
S4eviisinõud mõeldi ikka seetõttu välja, kuna piim oli suures pütis, hiljem 3 l purgis, või ka ei olnud 200 g pakkidega vaid tunduvalt suuremad pakid, kuskil spetsuures anumas kas ise tehtud või naabritelt saadud jne 😀 Hoiutingimused olid toona nii nagu olid