Sa vist vaidled vaidlemise pärast. Sul on kaks äärmusliku vôimalust, kas piriparas eeldan et see tähendab vaevalt eest kinni minev jope e silmnähtavalt kitsas vôi 3 nimbrit suurem. Loomulikult sina ostad, nagu juba ütlesin, mida soovid ja ôigeks pead, aga soe see lohvaks ei ole, ilu on vaataja silmis. Mul on ka teismeline kutt kodus, aga seda kogukuse moodi pole märganud. Parkad on seljas parajad ja minu kogemus on, et varrukad jäävad ,aga kerest on jope täiesti paras. Mul üks selline kodus on, ootab uut kandjat. Seega ka majanduslikult ma lohvaka ostmises eelist ei näe. Sina osta loomulikult täpselt selline mis meeldib.
Ma ei vaidle, vastasin lihtsalt su küsimustele ja põhjendasin miks nii arvan. Sina lugesid välja ei tea mida.
Enda arvates väljendusin piisavalt selgelt:
Piriparas = täiesti paras st täpselt õiges suuruses, parajas pikkuses varrukate ja piisava laiusega, mitte vaevalt ümber keha kinni minev.
Lohvakas = õiges suuruses aga oversized lõikega, mitte 3 numbrit suurem.
Mina jälle ei saa parka kohta, mille varrukad on jäänud lühikeseks kuidagi “paras” öelda, isegi kui selle kehaosa veel lapsele selga läheb.
Igaüks ostabki täpselt sellise nagu ise tahab, nagu ka eelnevalt korduvalt mainisin.