Teema: Tammsaare tee politsei teenindusbüroo ja sõrmejäljed
Oskab keegi öelda, millal on mõistlik aeg minna Tammsaare büroosse sõrmejälgi ja fotot tegema, et poleks mitmetunnist järjekorda?
Mina käisin hiljuti teisipäevasel päeval kella 13 paiku, järjekorras seisin 30 minutit.
Broneeri endale netist aeg.
Broneeri endale netist aeg.
Elav järjekord on fotoputkas, sinna ei saa aega bronnida.
Kodulehel saab ju vaadata kui palju parajasti rahvast kohal on. Kui näed, et 100+ matsi ootab juba, siis pole mõtet ronida, lähed pärastpoole.
Kodulehel saab ju vaadata kui palju parajasti rahvast kohal on. Kui näed, et 100+ matsi ootab juba, siis pole mõtet ronida, lähed pärastpoole.
Sealt ju ei näe, kui paljud neist on fotoputkasse. Ja sada matsi on Tammsaares alati, iga jumala päev ja kellaaeg.
Mina käisin hommikul, nati enne 9 olin ukse taga, saba oli juba siis majanurgani. Ootasin 30 min umbes sees.
mina käisin mingil suvalisel päeval kl 12 paiku, polnud kedagi foto ootejärjekorras, olin esimene järjekorras (boxid olid hõivatud), mujale oli umb 1,5h järts (nii mulle öeldi),aga kui dokumendi kätte sain umb samal kellaajal, oli fotoboxis jube pikk järjekord, mul lihtsalt vedas ja tundub, et ei oskagi ennustada, millal on hea minna
No see on ikka ebanormaalne, miks peab olema ainult paar putkat linna peale. Kas ei olnud juttu, et hakatakse neid putkasid ka mujale panema? Miks ma pean sinna siis tundideks ootama minema, haige tänapäeval.
No see on ikka ebanormaalne, miks peab olema ainult paar putkat linna peale. Kas ei olnud juttu, et hakatakse neid putkasid ka mujale panema? Miks ma pean sinna siis tundideks ootama minema, haige tänapäeval.
No tegelikult vist saab nii, et teed pildi kuskil fotograafi juures ja broneerid aja taotluse sisse andmiseks. See on kallim variant (e-teenus on odavam pluss foto hind), aga vanainimeste puhul on nagunii mõistlik pigem teenindaja juures sõrmejälgi anda – ma isaga pidin kaks korda käima, putkas ei saanud sõrmejälgi antud ja tädi kommenteeris, et vanainimeste puhul pidi harilik olema.
Mina käisin hiljuti teisipäevasel päeval kella 13 paiku, järjekorras seisin 30 minutit.
teisipäeviti vist ongi järjekorrad lühikesed. mina käisin teisipäevasel päeval poole kümne paiku, ootasin vaid 10 min.
see järjekord, mis avamisel ukse taha tekib, on 80% juhtudel ikka klienditeenindaja jutule (elamisloa pikendajad, ukrainlased jne), fotoboksi on ootel vaid vähesed kohalikud.
see järjekord, mis avamisel ukse taha tekib, on 80% juhtudel ikka klienditeenindaja jutule (elamisloa pikendajad, ukrainlased jne), fotoboksi on ootel vaid vähesed kohalikud.
Ei tea, mina käisin kord kell 9 ukse taga, mul oli broneering, sain kohe ette, kui dokumendiga ära tulin, see oli mingi 10 min hiljem, siis oli fotoboksil juba korralik saba, mingi paarkümmend inimest.
Pildi teeks jah kuskil mujal, aga sõrmejälgi pean ju ikka andma minema sinna koha peale. Siis teen ka ühtlasi pildid seal. Ei taha kohe minna, aga muud varianti pole.
Ega ei pea just sinna minema, lasnas pole üdse järjekorda, muidugi käime seal.
Ega ei pea just sinna minema, lasnas pole üdse järjekorda, muidugi käime seal.
Broneeritavate aegade osas küll mingit erinevust ei ole nende kahe asukoha vahel. Päriselt ütled, et seal pole järjekorda? Ei suuda nagu uskuda.
Broneeritavate aegade osas küll mingit erinevust ei ole nende kahe asukoha vahel. Päriselt ütled, et seal pole järjekorda? Ei suuda nagu uskuda.
Ei ole. Bronnidest ei tea midagi. Äkki läks kõik kokku 15 või 20 mintsa.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.