Ütlen ausalt, ma olen ju palju näinud saateid, kus inimestel on nahk üle kõrvade tõmmatud. Jah, on kahju olnud, aga ei enamat. Aga seekordne lugu võttis tõesti koheselt pisarad silma, mingit teatrit seal küll ei näinud ja mul on siiralt kahju neist noortest. Iga halb on millekski hea ja kindlasti on nii ka selle loo puhul.
Heelia, kui sa seda teemat siin peaksid lugema, siis soovin teile jõudu sellest raskest teekonnast edasi minekuks. Pea püsti, sul on fantastiline mees ja laps, see on suurim varandus siin ilmas.lLeiate kindlasti uue ja ilusa kodu, selles pole kahtlustki. Saatus pani teile lihtsalt käe ette sellele kodule, see polnud õige teie jaoks.
Naabrionust on minul ka kahju…
sama siin .hea küll oleks omale´selle korteri saanud ,aga samas ega see naaber poleks ju oma nõudmistega ka hiljem kadunud kuhugi .Leian ,et odavalt pääsesid .Osturaha saavad ju kindlalt tagasi .Selge see ,et tegid tasuta tööd ,seda ei maksa keegi kinni neile ,aga kui tsekid olemas ehk õnnestub vähemalt materjalide kulunu tagasi saada! inimestel ikka on raha ,to naaber ju ei ela seal,aga tal võtta lambist raha sinna alla panemiseks .Erilist ostubuumi ju seal pole kui eelmine omanik seda aastaid müüs!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 22.03 21:30; 22.03 21:49; 22.03 22:35; 22.03 23:00; 23.03 20:11; 24.03 12:16;