Oot, saan ma õigesti aru, et kogu pull käis tegelikult sisuliselt 60 cm-i üldkasutatava pinnast loobumise ümber? Milles eest see Maarja Mõtus oli valmis maksma teistele majaomanikele?
Sry, sel juhul mulle arusaamatu mulje nuttev noorpaar. Mis heanaaberlikest suhetest me saame rääkida, kui uustulnukad ütlevad sisuliselt, et neil on ükskõik sellest kuidas teiste elamistingimused on. Ma ütleksin lausa, et oleks viisakas järgida mingit kirjutamata hierarhiat, kus uued elanikud ei hakka põliselanikele dikteerima oma soove ja nägemusi.
Ja sellest ei saa ma üldse aru, et isegi olukorras kus terendas korterist ilmajäämine, ei oldud nõus selle üldpinna (raha eest) loovutamisega, see käib lihtsalt igasuguse enesealalhoiuinstinkti vastu. Pigem oleksin mina nö vana elanikuna väga ettevaatlik niivõrd paindumatute uute tulijate suhtes.
Parandus: lugesin nüüd Õhtulehest, et jutt käib lausa 20 cm-st. Nojah, ega Tammsaare “Tõde ja õigust” päris õhust ei võtnud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 23.03 06:45; 23.03 23:30; 24.03 08:04; 24.03 08:17; 24.03 09:02;