Mina olen keskealine, aga noorena olin arglik ja mulle meeldis väga kaua, kui ema kaasa tuli asju ajama, sest ta oli erinevalt minust hea suhtleja. Kui kõrgkooli läksin, siis läksin ühikasse end sisse kirjutama koos emaga ja lobises seal andministraatoriga nagu vana sõbrannaga. No sealt edasi elasin ma juba iseseisvat elu ja teises linnas ning harjusin palju üksi sekeldama, kui mõni samal ajal midagi sõbrannata ei teinud. Seetõttu mina ei kritiseeri neid, kes vajavad nö suhtekorraldajat. Enamus naisi käib ju pärast mehega suhtesse astumist koos temaga poes, spas, teatris, restoranis ja igal pool jne. Koos mehega shoppajad mind vahel häirivad, sest igavlevad mehed lösutavad seal riietuskabiinide taga ja vahel tõmbab mõni riiete jooksupoisiks pandud mees kogemata vale eesriide ära. Kui ma oleks arst, siis suhtuks ainult hästi, kes käehoidjaga tulevad, sest siis ei ole neil valgekitli sündroomi, mis vereõhku lakke lööb. See ei oleks minu huvides, et patsient haavalehena väriseb ja tal midagi meelde ei jää.
Mu mees on teisest riigist ja seal on täiesti tavaline, et kui keegi perest peab haiglasse operatsioonile minema, siis terve vahmiil saadab teda ja pärast ärkamist hoiab ümber voodi kätt. Sageli jääb keegi üks isegi ööseks pereliikmega haiglasse.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 07.02 15:03; 07.02 16:25;