Praegu ei saanud sina aru teemapüstitusest. Teemaks on meie neljapäevast rakendunud uus kord, mis kohustab vaid mittevaktsineerituid tõestama, et nad on terved, samal ajal kui on juba tükk aega on teada (ja nüüd LÕPUKS ISEGI MEIE KOHALIKES UUDISTES), et vaktsineeritud nakatuvad ja levitavad viirust samamoodi (tänase statistika põhjal isegi rohkem) kui mittevaktsineeritud.
Mis puutub vaktsineerimise eesmärki, siis palun vaktsineeri ennast, kui sa oled krooniliselt haige või rasvunud. Sellisel juhul on see võib-olla abiks. Viiruse levitamisel aga ei ole sellest mingit vahet ju.
Sellest ma räägingi, et sa ei saa aru vaktsineerimise eesmärgist ja see kirjutis tõestab seda veel enam. Kuidas sa ei saa aru, et see viirus ei kao mitte kuhugi ja inimesed jäävad alati sellesse nakatuma! Seega jahuda kuidas vaktsineeritud inimesed ka nakatuvad näitab lihtsalt kui piiratud mõtlemine sul on.
See on ideaalmaailm, et vaktsiin kaotab viiruse täielikult ära. Jah, seda on ajaloos juhtunud, aga üldjuhul on vaktsiinide eesmärk muuta haiguskulg kergemaks (nt gripivaktsiin pakub ka vaid 60% kaitset). Kergemaks siis sinu enda huvides ja ka ühiskonna toimimise huvides, et meditsiinisüsteem saaks teenindada plaanilisi haigeid, mitte poleks koroonapatsientidest ülekoormatud.
Mittevaktsineeritutel on mingi jumala-kompleks, arvates, et nemad sellesse ei haigestu. Aga haigestuvad ka need kes muidu riskigrupis pole, sest see on väga ettearvatu haigus ja kellegi pole 100% garantiid. See muudab su aga automaatselt koormaks meditsiinisüsteemile ja sinu idiootse põhimõtte pärast ei pääse keegi teine, kes omalt poolt on valmis ühiskonna toimivusse panustama, arstiabile. Hilinenud plaaniline ravi üldjuhul ainult süvendab haiguse kulgu ja vähendab tõenäosust sellest taastumiseks.
Mul sõber nt sai spordivigastuse ja pääses ortopeedi juurde oma valutava põlvega vajalikule protseduurile alles aasta hiljem, sest kõik järjekorrad oli koroona pärast kokku tõmmatud! Loomulikult aasta otsa haigel põlvel tampimine jättis sellele püsivad kahjustused. Miks peaks keegi laskma ennast invaliidistada või halvimal juhul surema mõnda kroonilisse haigusesse mingite vakstiinivastate pärast.
Aga selle peale vaktsiinivastased ei mõtle, sest nad on ainult MINA MINA MINA väga isekad ja piiratud silmaringiga. Ise nad ühiskonda panustada ei taha aga kui neil probleem on, siis miskipärast nad koju surema ka jääda ei soovi, vaid ikka lähevad meditsiinisüsteemi koormama.