Tarkusehambas suur auk ja vaja oleks see eemaldada. Probleem selles,et enda püsiarst väga hõivatud 2-3kuud ootamist, et aega saada. Mõtlesin, et kas on sellist kirurgi või kohta, mis spetsialiseerub pigem hamba eemaldamisele ja saab kiirelt aja?
Esileht › Ilu ja tervis › tarkusehammas
Teema: tarkusehammas

Tarkusehambas suur auk ja vaja oleks see eemaldada. Probleem selles,et enda püsiarst väga hõivatud 2-3kuud ootamist, et aega saada. Mõtlesin, et kas on sellist kirurgi või kohta, mis spetsialiseerub pigem hamba eemaldamisele ja saab kiirelt aja?
Mina lausa pidin kirurgi juurde minema, sest minu arst ütles, et see selline komplitseeritum protseduur, seega las teeb kirurg. Viimastel on muidugi pikad järjekorrad, seega pane kohe aeg kirja ja palu, et võimalusel pakutaks kellegi äraütlemise aega. Tarkusehammast väga ei parandata, mis muidugi mõistetav, sest need tasub eemaldada ka ilma auguta.

Tallinnas on Tõnismäe Hambapolikliinik kus saad kiirelt kirurgile numbri.Seal töötab 4 kirurgi pidevalt.Olen käinud ja kõik läks ilusti.Teistes polikliinikutes töötab 1 kirurg ja ooteajad on pikad mitu kuud.

Tarkusehambas suur auk ja vaja oleks see eemaldada. Probleem selles,et enda püsiarst väga hõivatud 2-3kuud ootamist, et aega saada.
2-3 kuuga ei juhtu katkise hambaga mitte midagi. Läheb natuke rohkem katki, mis sellest, kui niikuinii läheb eemaldamisele.

. Tarkusehammast väga ei parandata, mis muidugi mõistetav, sest need tasub eemaldada ka ilma auguta
Täiesti vale üldistus.

Ma arvan, et võiksiki kirurugi juurde minna tarkusehamba eemaldamisega, mitte tavalise hambaarsti juurde.

Väga hästi tõmbavad ka osad implantaate tegevad arstid tarkusehambaid, nende juurde muidugi veel raskem saada, sest see liiga lihtne töö nende jaoks ja nad ei taha visiite sellise mõtetuse peale raisata.

Väga hästi tõmbavad ka osad implantaate tegevad arstid tarkusehambaid, nende juurde muidugi veel raskem saada, sest see liiga lihtne töö nende jaoks ja nad ei taha visiite sellise mõtetuse peale raisata.
Aga miks soovitad siis sellist asja üldse? Või niisama teemaväline heietus? Loomulikult on hea implantaadiarsti juurde pool aastat järjekord ja tema su hambaid ei hakka eemaldama.

Tarkusehambas suur auk ja vaja oleks see eemaldada. Probleem selles,et enda püsiarst väga hõivatud 2-3kuud ootamist, et aega saada.
2-3 kuuga ei juhtu katkise hambaga mitte midagi. Läheb natuke rohkem katki, mis sellest, kui niikuinii läheb eemaldamisele.
Võib tekkida põletik ka hamba alla, soodustab teistesse hammastesse aukude tekkimist ja võib lisaks väga valuski olla. Teemaalgatajal on tarkusehambas juba suur auk, nagu ta kirjeldab.
Soovitan samuti kirurgi juurde minna. Konkreetset arsti soovitada ei oska, sest asukohta pole täpsustatud. Tartus oskaksin soovitada: dr. Žannetta Vingisar.

Minul tõmbas katkise tarkusehamba välja minu enda hambaarst, ei saatnud kuhugi kirurgile.

Minu hambaarst saatis ka tarkusehamba eemaldamiseks edasi kirurgile. Kas kliinikus, kus käid, kirurgi pole? Enda arst kirurgile edasi saata ei saa?

Teemaalgatajal on tarkusehambas juba suur auk, nagu ta kirjeldab.
Veel üks argument kirurgi kasuks- kui auk on tõesti suur ja hamba küljed on juba suht õhukesed, siis võib tavaliste tangidega tavalisel hambaarstil see hammas tõmmates ära murduda, parem on ikka juba kirurgi juures kirjas olla kui et pooliku hambaga ikkagi kirurgile edasisaatmist oodata.

Esileht › Ilu ja tervis › tarkusehammas