Esileht Lapse ootamine Tasuline UH pärnus

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Tasuline UH pärnus

Postitas:
Kägu

Kuhu ja kelle juurde soovitaksite minna tasulisse ultrahelisse, et näha lapse sugu.
Beebi viimased uh-d halvas positsioonis olnud ja ei taha näidata mis sugu ta on ja ei jaksa paar kuud oodata ka, et saaks teada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitu nädalat täis on? Muidu peaks ämmaemand veel lõpus UH-sse saatma, kus näeb kindlasti soo ära.

Ise käisin 15.nädalal tasulises ja siis olid kahtleval seisukorral, kes tuleb, ka LA-st tulin sama targalt ära, 38.nädalal sain kinnitust soole.

Muidu Pärnu Haigla ise pakub tasulist UH-d, saad aega panna helistades või naistenõuandla ootesaali registratuuris. Veel võid käia Marieta Med-is.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänasega 22 nädalat täis ja sai täna ka teist korda loote anatoomias käidud, aga arst ei julgenud 100% kindlalt öelda kumb tulemas on

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kerge öelda, aga ma ootaks veel mõned nädalad ja kui siis ka veel soov on tasulised minna, siis läheks. Ootaks lihtsalt seda aega, mil beebi on piisavalt suur juba ja peaseisus, siis kindel et kohapealt ära ei liigu ja ehk on kergem ka näha.

Kui arst kahtles, et VIST on tüdruk, siis ilmselt ka on (kuulnud mitmelt tuttavalt, kinnitust saanud viimases UH-s). Poistega on kergem minu meelest aru saada UH-s, mul teine laps viskas kohe UH-s oma asjanduse pilti. 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmes nädal?

Lase parem Niptify test teha, kromosoomitest ei pane sooga mööda 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Lapse ootamine Tasuline UH pärnus