Mul jäi üle velotrenažöör. Praktiliselt kasutamata, aga umbes 20-22 aastat vana. Panin ühte gruppi üles kaks pilti, ostuaasta, et kasutatud võibolla 5-6 korda, näitab kalorikulu, treeninguaega, 8 raskusastet, et ma ei saada ja et järele tuleb tulla umbes 55 km Tallinnast sinna-ja-sinnapoole.
Kõigepealt sain ma umbes 15 postituses teada, et see on vana rimu ja sellist oleks häbi kodus omada ja miks ma jäätmejaama ei vii ja kes kuskile karutagumikku viitsib sellele antiigile järgi tulla. Siis ilmus soovija, lubas ära võtta ja kohe peagi sõitma hakata, oli kahe tunni pärast kohal, tõi kotitäie mandariine ja lati suitsuvorsti. Kui läksin vaatama, siis kaks endistest pahandajatest olid mulle kirjutanud. Vastasin siis, et läinud juba. Üks sai kole vihaseks ja tahtis arvutilogisid hakata võrdema, et tema saatis kindla soovi enne messengeri, kui teine inimene kindla lubaduse andis. Et mina pidanuks talle tõestama, et teine kirjutas enne!
See kindel soov, millest ta rääkis, oli, et toogu ma talle see ära ja antud oli kaks kellaaega – üks poole tunni pikkune (!) ajavahemik samal õhtul ja teine tunniajane ajavahemik järgmisel homikul kl 7-8! Ja kui ise järele tulleks, soovis ta bensukompensatsiooni vähemalt ühe otsa sõidu eest! No et siis oleks nagu kulud pooleks – milline loogika ema. FBs ta väga teine eesti ei tundunudki, pigem sellist tüüpi, kes peab ennast kõigist targemaks ja mind teiseks eestiks ning lootis mulle kui lollile augu pähe rääkida. Maakohas elan, maal elavadki paljude meelest ju ainult opakad 🙂
Ja veel üks kord, aga siis ma müüsin suitsuahju. Tulid ostjad kohale, mugavalt 20 eurot väham sularaha kaasas, kui hind kokku lepitud. Või noh, vähemalt selles rahakotis. Ok, ma ei hakanud lärmama, jääb siis nii. Seejärel tahtsid nad, et ma tõstaks selle autosse neile – mehel selg haige ja naine väidetavalt rase – nabapluusi ja miniseeliku juures ma seda küll ei tuvastanud, aga ju oli siis rasedust oma kolm tundi. Ma kaalusin tollal 39 kilo. Suitsuahi umbes 65-75 kilo. No upitasid nad selle siiski peale autole ja naine ütleb äkki, et me võtaksime mune siis ka paarkümmend. Mis pagana mune? No jumal küll, kanamune! Mul ei ole mingeid kanasid ega mune. Issssssssakene, ise elate maal ja kas siis oleks raske inimestele maamune anda ja niikuinii teil on kanad (ja nii edasi). Mul kahjuks polnud nii palju oidu, et küsida, kas mune oleksite muidu nagu tasuta eeldanud, sest raha teil väidetavalt ei olnud. Igatahes see lõbustas mind ja ma kirjutasin neile oma nime, pangaarve numbri ja 20 eur paberitükile. Järgmisel päeval saabus ülekanne 10 eurot ja pangaülekande selgitus oli: miinus 10 eur saamatajäänud munade eest.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 23.06 11:58; 23.06 12:17; 23.06 12:24;